MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a válaszokat!
Valóban onnan fúj a szél, hogy nincs most pénzem alaplap+proci cserére, ha már cserélnék akkor valami dual core-os proci lenne vmi böszme PCI-E-s videókarival.
Kösz, Alert, majd utánanézek az X800GTO-nak, igazából vágyom arra a 256 megára, ha már cserélni kell. Nekem egy FS fan haverom az Nvidia 7600GT-t ajánlotta. Errõl mi a véleményetek? Állítólag nagyobbat teljesít mint az ATI X1600.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ATI Radeon X1600 PRO 256 mb-ost kaptam helyette. Eddig jók a tapasztalataim vele.
Gondolom Neked sem áll módodban alaplapot cserélni. Ebbõl a kariból még van AGP-s és tesztek szerint is jobb mint a Geforce 6600-GT-d volt.
Ez nem a kérdésre adott válasz/jótanács volt... <#shakehead>#shakehead>
Frecc: vegyél nyugodtan ATi-t (9600XT, 9800Pro - akár használtan is) , ha felrakod a friss Catalyst-ot, vagy Omegát (ez utóbbival az én konfigomon plusz 5-10 fps-t kapok a Sapphire9600XT Ultimate kártyámmal), teljesen jól fog menni az FS2K4
Ennél drágábbat nem érdemes, mivel a procid lesz a szûk keresztmetszet. Aztán ha majd fejleszted a további hardvert is, akkor érdemes beruházni egy komolyabb kártyába.
Úgy néz ki, megadta magát a jó kis 6600GT-m. Új kártyát kell vennem...
A kérdés az lenne, hogy AGP-s kártyák közül melyek azok, amiket ajánlanátok és ATI vagy Nvidiában gondolkodjak-e? A FAQ-ban olvastam, hogy a radeonosok panaszkodtak FS-nél, de nekem meg az nvidiával volt marha rossz tapasztalatom (fekete ablak és társai+nincs hozzá omega driver frissítés).
Kösz elõre is
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Nem tudja valamelyikõtök, hogy a PSS777 nek miért mûködnek akadozva a mûszerei? A játék tökéletesen fut akadás nélkül, a mûszerek meg ugy reagálnak mindenre mintha 2 fps em lenne kb.
Elõre is köszi a segítséget.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
hát amikor épp elemelkedik a földröl... brutális az a fû...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Airbus tudsz adni msnt, mert lenne pár kérdésem és az fórumon sok lenne... vagy vegyél fel engem: [email protected]
TO/GA-hoz nem jó az F4, akkor az FMA és az FD hülyeséget fog kiírni... A felszállási sebesség referencia rendszer bekapcsolásához fontos a tényleges TO/GA vagy FLEX állás, F4-gyel csak IDLE detend-ben ad le maximális teljesítményt!
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
A TO/GO állást az F4-el is el lehet érni nem? nekem nincs NUMPAD-em mert notebookrol tolom. És a taxizásnál hogy fordulok, mert azt sem akar, nem lehet a pedálokat nyomni?
Karesz
Az airbus nem fog magától felemelkedni a pályáról, azt mindig "manuálisan" kell. A gázkart TO/GO állásba tedd és akkor adja le a max tolóerõt. Ha teljesen valósághûen akarod használni akkor minden indulás elött ki kell számolnod egy FLEX értéket és azt betáplálni a PERF ablakba. Ha ez megvan akkor már nem TO/GO, hanem FLEX tolóerõ állásban kell felszállnod. A FLEX érték sokkal gazdaságosabb üzemelést eredményez, mint a TO/GO, ami minden körülmények között a maximális tolóerõt biztosítja és ezzel persze rohadt sok üzemanyagot fogyasztva.
Péter
Elõre is kösz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
thx
NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!!
Karesz
Egy a lago kopirájt azért mondjuk érdekes, mert ha jól rémlik annó az aerosoft is kaidta a sceneryt fs2004hez, és ha nem tévedek nagyjából ugyan azok a modellek voltak benne. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)