MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!
Valóban onnan fúj a szél, hogy nincs most pénzem alaplap+proci cserére, ha már cserélnék akkor valami dual core-os proci lenne vmi böszme PCI-E-s videókarival.
Kösz, Alert, majd utánanézek az X800GTO-nak, igazából vágyom arra a 256 megára, ha már cserélni kell. Nekem egy FS fan haverom az Nvidia 7600GT-t ajánlotta. Errõl mi a véleményetek? Állítólag nagyobbat teljesít mint az ATI X1600.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Sõt másik érdekes dolog, hogy 2szer is letöltikéztem, és egyszer leszedett egy 13megásat, egyszer meg egy 15 megásat, és elvileg ugyanazt a file-t töltöttem 😊

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Sziasztok! Most töltöttem le az omegadrivert, és egy ablak ugrik fel, ahol nem tom mit kellene csinálnom. Igazából semmi nem történik csak annyit ír ki, hogy C:\ATI\Support\rad_x2kxp_omega_7z_exe is not supported archive. Lehet, hogy a catalyst túl friss neki? A 11-es version van fenn. L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

alert
Ja és eleve tuning kártya, van olyan verziója, amin tuning hûtõ is van az ára kb ugyanaz. 30%-al többet simán megy ha jó verziót veszel.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Inkább ajánlom a 256 megás Ati X800 GTO-t, ha nem akarsz sokat költeni mégis szeretnél valamit. Ez egy jóval újabb kártya mint a 9600XT vagy 9800 Pro, van AGP verzió is, és jóval gyorsabb a 9800 Pro-hoz képest ráadásul újfajta chipje van... 35-40k körül lehet beszerezni, attól függõen hol veszed.

exTrem
Van egy eladó ATI 9600xt-m ha kell frecc.

L Viper
Nekem is pont olyan 6600-as AGP-s kártyám volt. Memória hibája lett. Fél év gar volt rajta még. Nem tudtak helyette ugyanolyat adni, mivel már nem gyártják.
ATI Radeon X1600 PRO 256 mb-ost kaptam helyette. Eddig jók a tapasztalataim vele.
Gondolom Neked sem áll módodban alaplapot cserélni. Ebbõl a kariból még van AGP-s és tesztek szerint is jobb mint a Geforce 6600-GT-d volt.
Jah, aztán mindjárt dobja ki a kukába az alaplapját és a processzorát is, nem? <#ejnye1> mert Socket-A alaplap PCI-E foglalattal nincs a piacon...

Ez nem a kérdésre adott válasz/jótanács volt... <#shakehead>

Frecc: vegyél nyugodtan ATi-t (9600XT, 9800Pro - akár használtan is) , ha felrakod a friss Catalyst-ot, vagy Omegát (ez utóbbival az én konfigomon plusz 5-10 fps-t kapok a Sapphire9600XT Ultimate kártyámmal), teljesen jól fog menni az FS2K4
Ennél drágábbat nem érdemes, mivel a procid lesz a szûk keresztmetszet. Aztán ha majd fejleszted a további hardvert is, akkor érdemes beruházni egy komolyabb kártyába.
exTrem
AGP-s kártyákat felejtsd el ! Már nem gyártanak több agp-s kártyát. PCI-E-s kártya kell már csak olyanoka lesznek.

SZIASZTOK!

Úgy néz ki, megadta magát a jó kis 6600GT-m. Új kártyát kell vennem...
A kérdés az lenne, hogy AGP-s kártyák közül melyek azok, amiket ajánlanátok és ATI vagy Nvidiában gondolkodjak-e? A FAQ-ban olvastam, hogy a radeonosok panaszkodtak FS-nél, de nekem meg az nvidiával volt marha rossz tapasztalatom (fekete ablak és társai+nincs hozzá omega driver frissítés).
Kösz elõre is

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Hali.
Nem tudja valamelyikõtök, hogy a PSS777 nek miért mûködnek akadozva a mûszerei? A játék tökéletesen fut akadás nélkül, a mûszerek meg ugy reagálnak mindenre mintha 2 fps em lenne kb.
Elõre is köszi a segítséget.
Papirzacsi
Már láttam a képeket a megjelenés napján, szerintem nem különsebben jók, a mélységélesség fogalmát meg láthatóan átértelmezte. LOL

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Lol az photoshop 😄 Egyébként valami dúrva gépe lehet a srácnak. Pont most nézegettem Kb 350 ezer huf egy olyan gép amin ez akadás nélkül menne. 130 ezres core 2 duo procival számolva és a 170 ezres új DX10-es nVidia 8800 GTX 768 MB vidkarival 😊

ColdFire
és ez vajon szaggatas nelkul megy neki? :o
hát amikor épp elemelkedik a földröl... brutális az a fû...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert
Egy srác marhajó screenshotokat csinált a Budapest 2007-rõl, ajánlom 😄 ITT

hello

Airbus tudsz adni msnt, mert lenne pár kérdésem és az fórumon sok lenne... vagy vegyél fel engem: [email protected]
airbus
Hali
TO/GA-hoz nem jó az F4, akkor az FMA és az FD hülyeséget fog kiírni... A felszállási sebesség referencia rendszer bekapcsolásához fontos a tényleges TO/GA vagy FLEX állás, F4-gyel csak IDLE detend-ben ad le maximális teljesítményt!

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

exTrem
Deloi
De lehet. Nézd meg a bill beállításoknál(rudder), és allítsd arra, amire jól esik.

Hello!

A TO/GO állást az F4-el is el lehet érni nem? nekem nincs NUMPAD-em mert notebookrol tolom. És a taxizásnál hogy fordulok, mert azt sem akar, nem lehet a pedálokat nyomni?

Karesz
Szia Karesz!

Az airbus nem fog magától felemelkedni a pályáról, azt mindig "manuálisan" kell. A gázkart TO/GO állásba tedd és akkor adja le a max tolóerõt. Ha teljesen valósághûen akarod használni akkor minden indulás elött ki kell számolnod egy FLEX értéket és azt betáplálni a PERF ablakba. Ha ez megvan akkor már nem TO/GO, hanem FLEX tolóerõ állásban kell felszállnod. A FLEX érték sokkal gazdaságosabb üzemelést eredményez, mint a TO/GO, ami minden körülmények között a maximális tolóerõt biztosítja és ezzel persze rohadt sok üzemanyagot fogyasztva.

Péter
kedvelem az Airbus FMC-jét és a manualokat is végigböngésztem és annak megfelelõen csináltam mindent de valami gombot benyomhattam...
jo de nem a boeinghez hasonlítottam mert a betáplálás az ment de mitõl nem fordult?
alert
Az Airbus FMC-je, autopilot-ja, tolóerõszabályzása teljesen máshogy mûködik, mint a Boeing. Tanuld meg vezetni.

na nálam van egy újabb probléma. Airbus A330-300al mentem, betápláltam az utat EGLL-hez de már az gyanús volt, hogy nem fordult. feltettem a gázkart maxra és nem is emelkedett olyan 500 knots-al repesztettem a földön és semmi. nemtudjátok miért volt?
Elõre is kösz
köszi.

alert
Az FMC reális adatok alapján dolgozik az FS adatbázisa pedig elavult és nem frissíthetõ. Valós útvonalat a FAQ-ban is említett linkeken tudsz keresni vagy készíteni, az FMC adatbázist frissíteni pedig a www.navigraph.com-on tudod pénzért.

Hali, egy kis segítség kellene az FMC programozásban. Már letöltöttem a segédletet, de ami nekem van, abban nincs meg minden beállítás, fogalmam sincs miért (PMDG). Hol tudom megnézni az utvonalpontokat és a légifolyosókat. Mikor a fõablakban beállítom, hogy honnan hová a végén felhozott ablakból kiírt légifolyosókat nem veszi be az FMC. Ami a leírásban volt azt igen. Így nem igazán sikerül a repülés. Ha van valami leírás azt is megköszönöm.

ColdFire
komolyan pls...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ok megtaláltam(végre...) még 1 fontos kérdésem lenne. a pedálokat nem lehet nyomni a földön?
ColdFire
ejj 😄

exTrem
photoshop

exTrem
photoshop

ColdFire
eltudjátok nekem árulni, hogyan kell festést csinálni? :S
thx

nem luxus csak nemtalálok semmit:S ahogy most ezt se. ugyanolyan mint ami van a PMDG-hez?amúgy ez nekem azért fontos, mert tegnap este összejött a PMDG-vel a repülés csak félúton megbolondult az altitude hold. nemtudod, hogy ez miért volt?
alert
Semmi gond segítek, kattints a bannerre ha már olvasni luxus.

bocs, hogy mindíg ezzel traktálom a népet de pss airbus-hoz nincs ilyen FMC help?
bocs, hogy mindíg ezzel traktálom a népet de pss airbus-hoz nincs ilyen FMC help?
Hello, Cessna betölt, mûszerek, motor leállít. FS kilép, FS betölt, és láss csodát, ahogy hagytad a gépet úgy indul akár a PMDG is. A lényeg, hogy nem elég a fõmenübe kilépni, az egész oprogiból ki kell. L

Friss:
NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!!
Sziasztok! Nem tudom beállítani hogy ne beindított géppekkel induljon a program, én most FS2002-õt használok, próbáltam az FS2004-et is de az kicsit akadt, de úgy emlékszem annál is hasonló volt a helyzet, próbáltam hogy leállítottam mindent a gépbe mentettem de mikor újra betöltöttem akkor a hajtómüvek le voltak állva de sokminden bekapcsolt állapotban volt hiába mentés elõtt kikapcsoltam, ha tudjátok miért van vagy hogyan lehet megoldani vagy valahol beállitani hogy teljesen leállítot géppekkel induljon a progi kérlek irjátok meg, elõre is köszönöm.

és mondja az ATC-s emberke, hogy merre kell mennem vagy nekem kell megnézni a VOR-okat?
de amugy nem az a gondom, hogy nem tudom bevinni a cuccost, mert az megvan. csak kezdésnél most is IFR-re kell menni?
alert
Olvasni olvasni olvasni dokumentumokat. A PMDG-nek azért elég jó a manualja. A FAQ csak egy irányadás a jobb megértéshez. A repülésben nehéz valamit kétszer ugyanúgy megcsinálni 😊 Ha megérted hogy mit nyomogatsz és mit állítasz, akkor csukott szemmel megcsinálod bármely más paraméterekkel is.

engem érdekel ugyhogy nemadom fel😊 de én hozzászoktam a sima fs-es gépekhez és nagyon nehéz igy megérteni hogy mi mit jelent amúgy meg a faq-ban részletesen levan írva, de mindent ugyanúgy csináltam és az adatok is másak lettek...
Lehet , hogy nem 737, 747- el kéne kezdeni és akkkor talán szép fokozatossan mindent megértenél... Amúgy a faq -ban mindent részletessen leír

alert
Az elég vicces lenne... 😊 Olvasd el a leírást inkább, keresgess a neten hogy hogyan kell vezetni egy igazi gépet, mert az pontosan ugyan olyan 😊 Nem feladni kell hanem megtanulni, ha érdekel. Azért nem tudod vezetni mert ez nem olyan elnagyolt gagyi hogy megnyomod a gombot és repül, hanem minden mûszere ki van dolgozva, pont ugyanúgy mûködik, mint a valóságban. Ha magyar oktatóanyag kell, akkor pár ezer forintért vásárolhatsz a PCHELPER-en magyar oktatóvideókat mindenfélérõl többek közt kifejezetten a PMDG-hez.

na hi megint... Hogyha most ez nemjön össze akkor én feladom a PMGD-k reptetését. Betápláltam mindent a konzolba de amikor felszállok akkor nemtudom hogy merre kell mennem és milyen magasan. el tudná nekem valaki magyarázni msn az egészet?:S
Karesz
alert
De az vagy a LAGO-tól vette meg, vagy a LAGO embere vitte át. Most is árulja a Simmarket is de Aerosoft-on keresztül. Az FSX-es verzióban sem lesznek új modellek, mert nincs rá idõ, ki kell adni, alapvetõen ez pedig egy reptér scenery, a phototexture csak egy ráadás, hogy ne legyen egy semmi közepén a reptér, mert Budapest nem éppen felismerhetõ az FS-ben. Késõbb a többi project függvényében viszont könnyen elképzelhetõ, hogy lesz, gondolkoztunk már rajta. Ígérni nem tudom sajnos, rengeteg dolgunk és munkánk van.

Papirzacsi
Ez menni fog, de leginkább nem erre irányult a kérdésem, hanem hogy késõbb beleteszitek e ezeket(fsxes verzióba vagy ilyenek), úgyértem frissebb nem lago kopirájtos modellekkel? Vagy kezdjünk el gondolkodni ezek legyártásán?

Egy a lago kopirájt azért mondjuk érdekes, mert ha jól rémlik annó az aerosoft is kaidta a sceneryt fs2004hez, és ha nem tévedek nagyjából ugyan azok a modellek voltak benne. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)