MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le lett tesztelve az egész gép. különösen a memóriára figyeltem. De ha az lenne a gond akkor más programnál is fagyás lenne. A munkámhoz elengedhetetlen a photosop. És azzal sincs semmi hiba. Csak az FS szarakodik. Feltettem a patch-et is. Ezért nem értem.
Papirzacsi
Elsõ ötletem ,hogy vajon feltetted e a 9.1-es peccset? Ez mint már sokszor leírtam itt is, sok fagyás és egyéb problémát megold az fsben. Azért mert 1 évig jól futott a rendszereden, az nem jelent semmit sajna, hw simán tönkremehetett azóta, pl memória vagy vmi.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hi! Nekem is néha teljesen szabálytalan idõközönként újraindítja a gépemet az FS. Se hibaüzenet, se semmi. Csak úgy mintha reset gombot nyomtam volna. Már kérdeztem itt a fórumon de mindenki azt mondta memória hiba. Leteszteltem a memóriát és semmi hiba. Ezzel a konfiggal már ment legalább 1 évig hiba nélkül. Nekem akkor kezdett el szarakodni, amikor újra telepítettem az egész gépet. Már a legfrissebb drivert is letöltöttem a kártyámhoz. Ja és a végén: nekem ATI Radeon 9600-as van. Ha valaki tud egy jó megoldást azt megköszönném mert ilyen fiatalon is kezdek kopaszodni (mert lassan kitépem). Eddig 5ször raktam újra mindent. ÉS nem a fizetõs kiegészítõknél csinálja. Ha nem rakok fel semmit csak az alap FS-t, hát akkor is.
nekem nem villog semmi 3dben😊 mondjuk én csak az ablaknál kinézésre használom csak virtual cabinban.... más: szerintetek lehet pss cockpitet és captain gépet összedobni?
Hi! A repülés töltésekor nekem is villog a képernyõ, de ezt már említeni se akartam a sok gond-baj mellett. Szóval neked is volt fekete ablak... Zacsi, te egy mázlista lehetsz a kártyáddal. Lehet, hogy a kártya alatt lévõ konfig is szabályozza, hogy van-e fekete ablak vagy sem?
Én most fogok tesztelni egy radeonnal és ha ott nincs szabálytalan mûvelet, akkor biztos a kártya a ludas és dobhatom a szemétre.

MINDENKI! Van egy általános grafikai jelenség, ami állítólag nem kártyahiba, kíváncsi lennék, hogy kinek hogyan jelentkezik. Történetesen, hogy 3D-ben a vékony vonalak néha villgonak, én ezt nevezem "bizsergésnek". Pl. állok egy helyben a gépemmel és villog a fák koronája vagy pl. parkolok Lago Ferihegyen a Ferihegy 2 felirat alatt, elindulok pushback-kel és villog az egész ferihegy 2 felirat mint a szemét. Egy nagy FS szaki szerint ez nem kártyahiba, hozzáteszem más kártyáknál is tapasztaltam ugyanezt. Az AF-tõl valamennyire függ, mert minél részletesebb a grafika, annál nagyobb a villogás. Nem tudjátok h ez mi miatt lehet és mit lehet vele csinálni?

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

hello. agp-s van. fenn volt a legújabb driver is és nekem is felkete volt agépek ablaka..:S a régivel nincs fekete ablak..jah meg csinál olyanokat hogy amikor elkezdi tölteni a játékot(fly now gomb után hosszú csík😊 akkor villogó a képernyõ:S elég gáz a kártya pontosan:Albatron agp6600 256mb... nem értem h mi lehet a baj:S:S:S:S:S😞
Papirzacsi
Srácok ,nem tudom mi bajotok a 6600-zal. Frecc, kipróbáltam amit múltkor mondtál ,és 8-szoros AA-nál sincs fekete képernyõ, csak az az egy sajnálatos probléma van, hogy a hintek vonalától lefelé megáll a kép, ami elég idegesítõ és ez is az AA számlájára írható, de ezzel még együtt lehet élni valamennyire. Viszont se fagyást, se szabálytalan mûveletet, se újraindulást nem csinált még a kártya. 93.71-es forceware, 6600GT, és agp-s.

Üdv testvér a GF6600-asok körében. GT-d van? AGP?

Nekem ugyanis az van és problémáim vannak vele szintén. Nekem az FS szabálytalan mûveletet csinál, de más 3d-s játékok is. Meg volt olyan is, h gondolkodás nélkül kilépett a progiból..
A drivered elég régi, sztem töltsd le a 93.71 forceware drivert és rakd fel. Kérdés: a 77.72-es driverrel van neked "fekete ablak" az aircraft választó képernyõn bekapcsolt antialiasing esetén?
Sztem egyébként ezzel a kártyával valami marhára nem zsír...

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Sziasztok!
(Mint Alert is irta, pl: FSX.)
Default géppel (baron) kipróbáltuk a "Shared cockpit"-ot: Az egyik irányitja a joy-t, a másik _is_ tudja kezelni a maradékot. (Flaps, gear, trimm, autopilot, nav, comm, lights ...) Müködik. <#lookaround>
Az irányitó - pilóta(ák) üzemmód is megy, az irányítói pult inkább felejtõs, kb egy kis reptér VFR üzemmódja. <#wink><#wink><#wink>

Hello! lenne egy kérdésem! Miért csinálja azta gépem, hogy lefagy? najó egy microsoft alatt ez hülye kérdés, de a lényeg h bizonyos gépeknél egyszerûen újraindul. rákattintok valamire, pl. fmc-ben egy gomb, vagy pl. a belt sign gombra és magától újraindul, hibaüzenet nélkül! ezt csak fsben csinálja(fs9) és csak néhány gépnél. pl. f1atr, de wilco alatt semmi gond nincs. köszi elõre is a segítséget. ja és gf6600 van, én erre gyanakszom mert az elöbbi kártyámmal sosem volt gond, volt már win újratelepítés az új kártyával, felraktam az eredeti gyári cds drivert 77.72 de semmi javulás..😞
Bocs más smiley akart menni

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Igen szoktunk, de az online repülésnek az a lényege, hogy a legvalósághûbben próbáljuk szimulálni a valós légiirányítást, forgalmat. Ehhez szükséges az általad nem szívlelt avionika, aerodinakmika, stb...., amit ha akarsz ha nem be kelle vágni, hogy képbe legyél mit csinálsz. Ill a fónia, képzeld el, hogy elrepülsz Párizsba, és ott magyarul akarnál a csigazabálókkal társalogni, hogy mégis melyik páéya van használatban <#mf1>Üdv, L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

😞( Egyébként szoktatok on-line repülni? Van olyan magyar VA , vagy szerver ahol lehet on-line repülni, mellõzve az angol rádiózást? Vagy jól látom,hogy a Vatsim és az Ivao-n kivül halott az on-line repülés. Nekem nem nagyon megy az angol fónia, és a többi szigoru szabályt sem akarom bevágni, viszont szivesen repülnék kötetlen utvonalakat...
alert
Akkor ez nem fog összejönni. Csak neten keresztül lehet megvásárolni és mûködõ netkapcsolat kell legalább egy gépen hogy használni tudd mert online ellenõrzi a szerveren a hozzáférésed érvényességét. Crack nincs hozzá. Másik lehetõség hogy FSX-el játszol, abban elméletileg lehet ilyeneket. Hogy gyakorlatilag hogy van az passz...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Kösz, cak nem tudom neten keresztül megvenni!:-(
alert
Szia!
A címe: http://gates.to

ColdFire
co-pilot, fsnet 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Üdv, FsNet programot keresek, vagy valami mást amivel lehet online co-pilot-tal repülni?? Tud valaki segíteni? köszönöm.
Papirzacsi
Milyen kérdés ez, persze. Miért, te nem? Szégyeld magad.:-O

ColdFire
ejj... 😄
ezt az SF-260at megvetted? ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Papirzacsi
Itt van.:-)
Erre gondoltál nem? Én amúgy nem használom. :-P

ColdFire
adnál egy msnt zacsi? :\

ColdFire
hogyis hívják azt a progit amivel reptereket lehet szerkezteni? :\

ColdFire
hol szoktatok repülni, melyik szerveren?
vagy ilyen magán, alkalom adtán megcsinált szerver? 😄

Papirzacsi
:-D biztos van ilyen neve is bizonoys helyeken, de az.

ColdFire
fs2004 Real Air SIAI Marchetti SF.260 2005?

Papirzacsi
Tényleg messzire nyúlik vissza a kérdés, de kb ugyan olyan messze a választ is megtalálod(#7620). :-DDD
Sf-260

ColdFire
te zacsi ez milyen gép?
kicsit régire nyul vissza a válasz de mind1.... 😄
ha lehet énis mennék repülni ilyen repkedésekre😉

Papirzacsi
Nem, vhogy nem értem, hogy szükségem lenne arra a VIP-ra. :-)

ColdFire
VIP-ra nem gondoltál?😊

ColdFire
hát ezigy nem a legjobb 😄

Papirzacsi
Nos ilyen. átkonviztam 256 szynes gifbe, mert max 8kb lehet a mérete. :-)

KÖSZ, MÁR SIKERÜLT, NEM AZ IDÕVEL VOLT BAJ, HANEM AZ FMC-N KÖZÖLNI KELL VELE A KOORDINÁTÁKAT, KÁR HOGY EZ IGY VAN MEGCSINÁLVA, JOBB LENNE HA MÛKÖDNE AZ IRS FELÜLETE, KÖSZ.
Hi!
Olvasd el a manualt, az IRS kalibrálása "real" beállítással több perc!
abelino

ColdFire
nincs mit😉
megmutatod hogy jó-e? 😄
nem gyakran csinálok ilyet 😄
Ha rossz tedd vissza😉

Papirzacsi
Nekem még arra se vót idõm ,hogy megkérjek vkit, hogy csinálja meg helyettem. :-DDD De azért köszi.;-)

Ez hogy?

ColdFire
sok idõmbe telt, fárasztó aza 2 perc 😄

alert
Irigyellek hogy ennyi idõd van 😄

ColdFire
Alert? 😊
Bár ez nem teljesen jó :\
sry offért :\

ColdFire
papirzacsi ez nem lenne jobb?😊

ColdFire

Sziasztok, továbbra is az a kérdésem, hogy ifly-747-en, vagy a pss-757- en ha cold and dark- ban indulok, hogy tudom az IRS-t bekapcsolni, mert az align lámpa villog és nem történik semmi. A manuált is hiába olvasom(angol), nem tudok rájönni, Help me, pls!!
Deloi
Dx10 ide vagy oda, azért a 7950 GX2-nél nem lenne kétszer gyorsabb, sõt...
Amúgy én x800xt-t használok, ami jobb, mint a GTO, de nem vagyok túl elszállva tõle. Persze a kártya nagyon jó lenne, csak sajna valszeg a procim miatt így se bírja túl jól, alig érzem jobbnak, mint az fx5600-al (2,4 GHz Intel). Fel is fogom húzni, hogy jobban ki tudjam használni a kártyát. De a lényeg az, hogyha a procid elég régi, akkor nem érdemes túl sok pénzt egy drága AGP-s kártyába fektetni. Talán a 256 mega az fontos. x1600 prot én nagy ívben elkerülném, de te tudod, x800-asok ezerszer jobbak. De inkább olvasd el ezt, ezt neked találták ki: AGP-s kártya tesztek.

alert
Hát ennyi pénzért én sokkal jobb konfigot dobok össze már nemazért 😄 A grafikai meghajtás a 8800 GTX miatt cirka 2x gyorsabb lenne kapásból 😄

ColdFire
Proc: Core 2 Duo 80.000Ft
Alaplap: MSI P965 Neo-F 33.000Ft
Memory: 2x 1GB 60.000Ft
Graf kari: Sapphire Radeon X1950 XTX 512mb 120.000Ft
Winch: 300Gb 23.000Dt
Dvd lejátszó: 9.000Ft
Ház: 18.000Ft
Táp: 600W 27.000Ft
=
370.000Ft
+
Jobb vidi kari: (Asus GeForce EN7950 GX2 1GB 45.000

u.i.: Az FSX 78%ot kapott... 😊

Ggrafika 8
Hangok 8
Irányítás 10
Hangulat 7
Kihívás 8
Szavatosság 10

alert
Írd ide nincs Gamestarom 😊 thx!

ColdFire
gamestartban egy elég durva gép van összeállítva, 350.000Ft, minden top szinte...

Sziasztok!

Errõl a kártyáról mi a véleményetek?
HIS Excalibur X1600 Pro 512Mb

Csak mer a depo.hu-n 3000 Ft-tal drágább az X800GTO-nál és 2 év gar, 512Mb memória.
Üdv