MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Szóval azt mondja: unable to create FS2000 file \Pilots\filenév.pln...
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Talán most...
Kár, hogy nincs valami elõnézet féleség :-)
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Használ valaki FS buildet?
Ha beállítom, hogy export to FS2000/02/04 és megadom neki az FS flight planek könyvtárát, akkor mér mondja ezt?:
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Nem távolítottam el, pont ez a gondom. A hozzá tartozó "küldetések" viszont eltûntek az FS-bõl...
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Kérdésem lenne. Havernak jön egy ismerõse Németországból 12.15-én 9:50-kor (Air Berlin). Az lenne a kérdésem, hogy (mivel busszal megy ki) lehet-e tudni, hogy melyik terminálra jön a gépecske (1-es vagy 2-es)? Néztem a bud.hu oldalon található egynapos elõrejelzést, de nem tudom, hogy az mennyire hiteles.
A válaszokat elõre is köszönöm.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Ma feltettem a Budapest 2007 scenery-t. Telepítés óta ez a hibaüzenet fogad, de a reklamált file ott van a helyén...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
lene egy kérdésem!honét lehetne letölteni a játékot<#kerdes>#kerdes><#szomoru1>#szomoru1><#kerdes>#kerdes><#nezze>#nezze> ja és eröre is nagyon köszi<#help>#help><#nezze>#nezze><#rinya>#rinya><#worship>#worship>
Amit, és ahogy leírtad arra enged következtetni, hogy az oldalszél a ludas a problémádban.
Ezen kívül még nyomtam az FS X demóját is, bár ott inkább az kötött le, hogy stabilan fusson a program, és nem fagyogasson. Végülis ez az elsõ komolyabb polgári repülõszimulátorom.
A linket meg köszi, át fogom tanulmányozni!
Ez az elsõ repülõszimed?
Nemrég vettem meg az FS-2004-et, és egy furcsa jelenséggel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: vajon mitõl lehet az, hogy ha egy repcsivel a kifutópályán vagyok, és növelem a sebességet a felszálláshoz, akkor a gép hirtelen elkezd balra kanyarodni, amit ellenkormányzással lehet csak kompenzálni? Ha nem csinálok semmit, akkor a gép szépen lemegy a kifutóról, és továbbra is balra veszi az irányt, aztán egyszer csk újra normálisan kormányozható lesz.
A jelenség teljesen véletlenszerûen jelentkezik, repülõtértõl, és géptípustól függetlenül. (egyébként nem raktam fel kiegészítést, csak néhány repcsit az avsim.com-ról.)
Ha valaki tud segíteni, elõre is köszönöm!
elég rom program ez az FS D:
Új..
Inkább úgy fogalmaznék: másik :-)
Nem volt kedvem lapot, procit, ramot, vidkarit cserélni egy döglött KV7 miatt.
Amúgy megoldódott a probléma. Gyerekek, ez az FS azért nagyon érdekes.
Az úgy volt, hogy elõször indítottam az fs-t és a getting started képernyõ volt a default. Hogyha onnan akartam egybõl settings, megdöglött.
Utána visszamentem fs-be, elkezdtem klikkelni jobbra-balra, kiléptem fs-bõl, úgy hogy a create flight volt az uccsó képernyõ amin vótam, visszamentem azt jó lett.
Hát azé... na nem mondok semmit...
Segíccsen valaki. Új alaplap (Abit NF7), minden zsírul megy, minden feltelepítve.
Csak.
Fs indul (egyébként nincs már fekete ablak..), el tudok indítani egy repülés, tudok mászkálni a create flight menüben, viszont ha a settings menü bármelyik pontjára (pl General) rámegyek, azt csinálja a gép, hogy egymás után kattog mintha az egérrel klikkelnék fs-ben, aztán újraindul.
Ilyenkor mi a ... lehet?...
Amúgy csak alap Fs-fs9.1 update van fent.
Csak vicc volt...
Az a helyzet hogy fél éve nemjátszottam fsel tegnap felraktam nyomok egy fly nowt betölti minden zsír, full throttle, elkezdek gyorsulni és egyszer csak "mintha restet nyomtam volna" ujra indúl a gép (látom más is panaszokodik erre...). Nemtudom mitõl lehet de finoman szólva r0hadt idegesítõ már kiprobáltam szinte mindent persze eredmény nélkûl. Radeon 9600prom van + 1giga kingstone (nemhinném, hogy memória hiba sztem köze nincs semmilyen hardware hibához mivel már szinte mindent kipróbáltam) eddig ugyanezzel a konfigal normálissan futott de mostmeg áhhhh.... Ha valaki tud vmit errõl az írjon.
Jtompi! Az is lehet h az AGP vezérlõ dobja el magát, vagy a lapon valami. Nekem pl a szabálytalan mûveletes problémámat nem oldotta meg a vid.kari csere, memória nekem is ok, tehát marad az alaplap...
Mellesleg ha korábban nem volt ez a hibajelenség,egyszer meg csak lett, akkor erõs hw gyanús a dolog, ahogy Zacsi is írta.