MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönjük és neked is... Ja és nagyívben tessék elkerülni öt, ne hogy úgy járjon mint múltkor a 747 orrán…
ColdFire
Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

GyuriX2572
Ok, kipróbáljuk 😊

alert
Ezen szépen elfut az FS2004 alapjáték, de kiegészítõk nélkül.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

GyuriX2572
Ilyen gépen ugye nem nagyon menne a FS2004: P4 1,6Ghz 512MB RAM, Ti4200 128MB ? FS2002 esélyes már?

exTrem
Sziasztok sürgõs lenne. Aki jól ért a gépekhez és tudna segíteni kérem vegyen fel msnre: [email protected] Ma kellene segítség. Két konfig közül kéne választanom. Köszi

Hát izéé....... amit (alap configgal) a <.> billentyûvel operálsz<#idiota> Mikor megnyomom a képernyõ alsó sarkába villan is egy felirat: "brakes" de a mûszerfalon nem látom kijelezve hogy mi van. A géptípus meg mind1, pl. alap, Cessna.
alert
ja és milyen géptípus? <#wave>

alert
Az aerodinamikaira, a féklapra, a differenciálra, a sugárra vagy az automata fékre gondolsz? <#taps>

Szevasztok! Egy láma kérdés: látható valahol a mûszerfalon, hogy ki van-e engedve a fék vagy sem?
alert
Hmm hát nem tudom mit csináltál, a hibaüzi szerint nincs fent, és ha a "küldetései" sincsenek meg akkor biztos hogy eltávolítottad valahogy. A BP2007 scenery pedig mint már elmondtuk nem tartalmazza a nevezetességeket, hidakat, stb. Ez egy reptér scenery kiegészítve a BP photo textúrákkal. A réi LAGO féle BP scenery-vel viszont kombinálható, így már meglesznek a nevezetességek és minden egyéb. Az Aerosoft support fórumon nézz körül...

Na mind1...
Szóval azt mondja: unable to create FS2000 file \Pilots\filenév.pln...

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Na ez nem jött össze...<#taps>
Talán most...
Kár, hogy nincs valami elõnézet féleség :-)

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Sziasztok!

Használ valaki FS buildet?
Ha beállítom, hogy export to FS2000/02/04 és megadom neki az FS flight planek könyvtárát, akkor mér mondja ezt?:

:-)
Inkább csak az lenne a lényeg, hogyha kimegy a 2-es terminálhoz, mert a honlapon az van, akkor ne közöljék vele, hogy bocs, de az 1-esre jön (a tömegközlekedés nem valami jó arrafelé).

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Viszont az újban nincsenek hidak a Dunán, pedig max. felbontáson van minden.

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Hali!
Nem távolítottam el, pont ez a gondom. A hozzá tartozó "küldetések" viszont eltûntek az FS-bõl...

alert
Valóban ne vegyen rá mérget mert a 2B-re is szokott menni Air Berlin.

Hello, ha jól tudom az Air Berlin fapados járatokat, így az 1-esre forg érkezni. De ne vegyél rá mérget.. Üdv, L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

alert
A bud.hu oldalon lévõ járatinformáció hiteles, de javaslom akkor megnézni, mielõtt elindul, mert idõjárás és forgalom befolyásolhajta. Mindenesetre órákkal az érkezés elõtt már nemigen változtatnak csak különleges esetben.

Sziasztok!
Kérdésem lenne. Havernak jön egy ismerõse Németországból 12.15-én 9:50-kor (Air Berlin). Az lenne a kérdésem, hogy (mivel busszal megy ki) lehet-e tudni, hogy melyik terminálra jön a gépecske (1-es vagy 2-es)? Néztem a bud.hu oldalon található egynapos elõrejelzést, de nem tudom, hogy az mennyire hiteles.
A válaszokat elõre is köszönöm.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

alert
Ennek semmi köze a Budapest 2007-hez, ez a régi BP scenery (a LAGO-s féle, benne is van a könyvtárnévben) mappáira hivatkozik. Lehetséges hogy azt eltávolítottad az új telepítése elõtt, de nem törlõdött a scenery library-bõl. Töröld manuálisan: az FS2004 menüjében megtalálod a scenery library listát.

Sziasztok!
Ma feltettem a Budapest 2007 scenery-t. Telepítés óta ez a hibaüzenet fogad, de a reklamált file ott van a helyén...

Nekem ugyan ez a problémám NF7-e alaplap, geil memória Radeon9600 vidkari. Eddig minden ment csak amióta újra telepítettem a windózt azóta szarakszik
pl. www.aerosoft.de
ColdFire
ejj ez jó volt <#eljen> <#eplus2>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Papirzacsi
Bármelyik normális boltban megtöltheted vele a kosaradat.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

sziasztok
lene egy kérdésem!honét lehetne letölteni a játékot<#kerdes><#szomoru1><#kerdes><#nezze> ja és eröre is nagyon köszi<#help><#nezze><#rinya><#worship>

Papirzacsi
Gondoltam, a katonai szimekben magasról tojnak az idõjárásra (talán a jövõben már nem), és erre tökéletes példa a lockon. Ott aztán az oldalszeles, le és felszállás vmi rémálom.
Amit, és ahogy leírtad arra enged következtetni, hogy az oldalszél a ludas a problémádban.

Igen, ez az elsõ, bár régebben játszottam a Lock On-nal, de ott ugye csak katonai gépek voltak, meg nem volt ennyire részletes a szimuláció.
Ezen kívül még nyomtam az FS X demóját is, bár ott inkább az kötött le, hogy stabilan fusson a program, és nem fagyogasson. Végülis ez az elsõ komolyabb polgári repülõszimulátorom.

A linket meg köszi, át fogom tanulmányozni!
hááát elsõ tapasztalatom megvolt az fsx rõl.. go back to fs2004!!! nagyon siralmas😞 (még) a fõmenûben lévõ zene elösször kellemes de egy perc után már zavaró! Megvolt az elsõ fagyásom is vagyis restart... ugyanúgy mint az fs2004el... az alapgépek siralmasabbak mint a 9esben. az idõjárás maradt szar, a repterek sem jobbak, scenery csak bivajgépnél érezhetõ.. az én gépem: a7n8x-x amd 2200+ gef 6600 512ddr. tudom gyengus de kb. 30% os teljesítménybeállítsánál szinte akadás nélkül nem is megy egy alapgép sem... irreális a töltési idõ, de ezt már megszoktam. atc semmit nem javult, viszont jobban konfigurálható a progi. konklúzió: kell egy bivaly gép, ami még nincs is😊 és egy fél év amíg élvezhetõ progikat kifejlesztenek hozzá vagy átírják a jelenlegiket amik simán megállnák a helyüket, pl. wilc737 pss757 frankfurt scenery, lhbp scenry activesky stb. én maradok fs9nél de elöbb lezúzom az x-et😊 sziasztok:free
Papirzacsi

Sziasztok!

Nemrég vettem meg az FS-2004-et, és egy furcsa jelenséggel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: vajon mitõl lehet az, hogy ha egy repcsivel a kifutópályán vagyok, és növelem a sebességet a felszálláshoz, akkor a gép hirtelen elkezd balra kanyarodni, amit ellenkormányzással lehet csak kompenzálni? Ha nem csinálok semmit, akkor a gép szépen lemegy a kifutóról, és továbbra is balra veszi az irányt, aztán egyszer csk újra normálisan kormányozható lesz.
A jelenség teljesen véletlenszerûen jelentkezik, repülõtértõl, és géptípustól függetlenül. (egyébként nem raktam fel kiegészítést, csak néhány repcsit az avsim.com-ról.)

Ha valaki tud segíteni, elõre is köszönöm!
Lehet alaplap hiba az ujraindulás úgy, hogy minden más normálissan fut csak az fs nem ? Én már csak alaplapot(ASRock K7VT4A) + cput nem csekkoltam...)
elég rom program ez az FS D:
van még egy megoldás.... én nekem ez bevált! a menüben csak a klaviatúrával irányíts, egeret ne használj! nekem is ugyanez van egér kattog és restart, és én az egérrel hoztam összefüggésbe, stval csak jobbra balra és tab😊 hajrá u.i.: amúgy most telepítem az fsxet remélem jó lesz...
Ja...
Új..
Inkább úgy fogalmaznék: másik :-)
Nem volt kedvem lapot, procit, ramot, vidkarit cserélni egy döglött KV7 miatt.
Amúgy megoldódott a probléma. Gyerekek, ez az FS azért nagyon érdekes.
Az úgy volt, hogy elõször indítottam az fs-t és a getting started képernyõ volt a default. Hogyha onnan akartam egybõl settings, megdöglött.
Utána visszamentem fs-be, elkezdtem klikkelni jobbra-balra, kiléptem fs-bõl, úgy hogy a create flight volt az uccsó képernyõ amin vótam, visszamentem azt jó lett.
Hát azé... na nem mondok semmit...

alert
új NF7? pedig ez igencsak régi lap 😊 nekem is ilyen van a 2.0-ás legfrissebb bios-al, FS-el nincs vele bajom de nem a legjobb..

Na most mi a szar lehet...
Segíccsen valaki. Új alaplap (Abit NF7), minden zsírul megy, minden feltelepítve.
Csak.
Fs indul (egyébként nincs már fekete ablak..), el tudok indítani egy repülés, tudok mászkálni a create flight menüben, viszont ha a settings menü bármelyik pontjára (pl General) rámegyek, azt csinálja a gép, hogy egymás után kattog mintha az egérrel klikkelnék fs-ben, aztán újraindul.
Ilyenkor mi a ... lehet?...
Amúgy csak alap Fs-fs9.1 update van fent.

alert
Csak FS-nél csinálja?

nem a7n8x-x-es alaplapom van.. ezek az abitek szarok.. megkérdeztem egy számítógépszerelõ haverom és õ azt mondta h ez a jelenség csak akkor fordulhat elõ(windows hiba nélkül😊 ha a proci túlmelegszik és a leégése ellen újraindítja a gépet... na ez elég érdekes mert nekem akkora baszott hûtõm van(direkt amd miatt), hogy ez elképzelhetetlen....
Nem Abit KV7 alaplapod van véletlenül? <#nevetes1><#nevetes1>
Csak vicc volt...

Csõsztök !!!!!
Az a helyzet hogy fél éve nemjátszottam fsel tegnap felraktam nyomok egy fly nowt betölti minden zsír, full throttle, elkezdek gyorsulni és egyszer csak "mintha restet nyomtam volna" ujra indúl a gép (látom más is panaszokodik erre...). Nemtudom mitõl lehet de finoman szólva r0hadt idegesítõ már kiprobáltam szinte mindent persze eredmény nélkûl. Radeon 9600prom van + 1giga kingstone (nemhinném, hogy memória hiba sztem köze nincs semmilyen hardware hibához mivel már szinte mindent kipróbáltam) eddig ugyanezzel a konfigal normálissan futott de mostmeg áhhhh.... Ha valaki tud vmit errõl az írjon.
exTrem
ColdFire

alert
De én nem AF-rõl beszélek hanem élsimításról (AA - anti aliasing). Az AF az anizotróp szûrés a textúrákra (anisotropic filter - AF). AA-ból pedig max 6x -osakat lehet a mostani kártyákon állítani viszont zabálja a proci meg a vidkari teljesítményét. Mindent duplán triplán számol stb..

Helló Mindenki! Valóban Alert, tényleg minden 3d-ben így volt ezért is gondoltam hogy se nem FS se nem kártyahiba. Teszteltem én má sokféle gépen, de mindenhol bizsergett. Ráadásul ha rányomom a 16x AF-t, akkor meg pláne.
Jtompi! Az is lehet h az AGP vezérlõ dobja el magát, vagy a lapon valami. Nekem pl a szabálytalan mûveletes problémámat nem oldotta meg a vid.kari csere, memória nekem is ok, tehát marad az alaplap...
Mellesleg ha korábban nem volt ez a hibajelenség,egyszer meg csak lett, akkor erõs hw gyanús a dolog, ahogy Zacsi is írta.

alert
Ez a villogás-bizsergés amirõl beszélsz.. csak arra tudok gondolni, hogy AA hiánya. Ugyanis minnél nagyobb a felbontás annál kevésbé villog. És igen valóban a vékony vonalaknál és a tárgyak éleinél van valamint speckó formátumú pl átlátszó textúráknál (Ferihegy felirat, fák), de ebbe ne menjünk bele. Megoldás: minnél magasabb felbontás (1280x1024) és élsimítás (anti-aliasing). 1280x1024-es felbontásban 2x-4x-es AA-val már nem "bizsereg". De ez minden 3D-s alkalmazásban így van.

ugyenez a jelenség....😞
Ja és a photoshoppal igen nagy méretû képekkel dolgozom, és az eszi a memóriát. de nincs gondom vele.