MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
TCAS problemaban nem tud senki segiteni??????????
koszi
SLZ
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
A problémám az ereszkedéssel, a megközelítéssel van, azon belül is a sebesség csökkentéssel. Esetleg tud valaki olyan guide-ot, ahol errõl részletesebben olvashatok?
A bajom a köv.: Ha utazómagasságról VNAV-val ereszkedek, akkor minden simán megy a reptér belépõpontjáig. A VNAV 10000 láb alatt hála isten 250 csomó alá csökkenti a sebességet, eddig minden jó. Csakhogy. Utána mindenképpen kellene egy egyenes szakasz, hogy tovább tudjam csökkenteni a sebességemet, mert ereszkedés közben sajna ez nem nagyon megy. Mennyire érdemes itt A/T-t használnom / manuális tolóerõt? Ha mondjuk 9000 lábról 2500 lábra kell ereszkednem és megyek mondjuk 210 csomóval, akkor vagy azt mondom neki h level change és tekerem le az IAS bug-ot (ebben az esetben vagy nem fog süllyedni eléggé vagy nem fog csökkenni a sebesség ahogy szeretném (IAS bug ide vagy oda)), vagy azt mondom hogy fix varióval süllyedek, akkor meg a sebbesség máris el van cseszve. Megközelítésnél ugyanez a bajom, ha mondjuk 190 csomóval belemegyek a glideslope-ba, akkor a jóisten se éri már el, hogy kövessem a siklópályát és mondjuk 145 csomó legyen a sebességem földet éréskor. A fékszárnyakkal nem sokra mentem, meg nem is seb. csökkentésre való. Ha meg ügyi vagyok és ahol lehet, kihasználom az "egyenes" szakaszt és csökkentem a sebességemet, akkor meg 150 csomóval 30 fokos fékszárnyakkal tötymörgök fölöslegesen még egy csomó ideig. Ráadásul a megközelítésnél a fõ baj, hogy pl amikor mentem 190 csomóval és 150 csomóra tekertem a level change-t, akkor az A/T is majdnem idle tolóerõt használt (kb 27% N1), szóval hiába lövöm le az A/T-t azzal se megyek semmire.
Ja, a gép PMDG 737-800. Ki mit tud hozzászólni?
Üdv
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Miert nem mukodik a TCAS-om a PMDG-ben?
TCAS ATC TA/RA allasban van, TFC gomb felul benyomva.
Csak online nem mukodik, ha normal fsinn nelul hasznalaom az FS-t akkor lataom a korulottem levo forgalmat, de ha a Vatsimen vagyok akkor olyan mintha nem lenne senki korulottem.
Multkor egy allat elcsapott hatulrol, es kezdhettem elorol az utvonalat, de ha a TCAS mukodott volna akkor ezt elkerulheto lett volna.
Koszi a segitseget
udv
SLZ
Amúgy az AES királyság. Jöhetnének már az airport pack-ok hozzá.
Nem mûködik a Real World Weather funkció az FS-ben. Nem tudtok valamit errõl?
Dani
na most ahogy neztem, ha olyan a szeljaras, pont erd felett fognak elhuzni a leszallo gepek...
Endure, in enduring grows strong...
(+terkepek esetleg)
Endure, in enduring grows strong...
Mellesleg az a flight se nagyon van meg, amit õ installkor elvileg feltelepít.
Lehet hogy mégis inkább másik hangkártya lesz a megoldás. Fõleg ha számításba vesszük, hogy van a szekrényben egy SB Audigy 2NX...<#idiota>#idiota>
Ha alul a minden adat mentése gombra nyomsz, akkor csinál egy txt-t, és akkor a köv indításnál is marad a beállításod. Nekem legalábbis így megy. Nem lesz újból gyorsítás.
Nekem annyi bajom van a dxdiaggal, hogy vmi miatt nem menti el a hangon végzett módosításokat, illetve a legközelebbi indításkor megint van gyorsítás... <#zavart2>#zavart2>
Nem tudja valaki h lehet rábírni, hogy jegyezze már meg egyszer és mindörökre? :-)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudna nekem valaki kuldeni egy augusztusi AIRAC-ot?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ujra kellett telepitenem a PMDG-t es a regi AIRAC-om eltunt.
Azt hiszem az Augusztusi volt az utolso ingyenes, ha azt valaki atlone a [email protected] nagyon megkoszonnem.
Koszi elore is a segitsegeteket
csao
SLZ
Én már letöltöttem rég az új drivert, de nem ment. Tegnap átállítottam én is a direktikszet, és kattintgattam. :-))))))))))))) Semmi hiba! Semmi újraindulás!
Hónapok óta küzdöttem vele, de senki nem tudott segíteni. Mindenki azt mondta hogy memória hiba. Igazából azóta volt porblémám, amióta újra raktam az egész gépet.
Na mind1. A lényeg hogy sikerült. Nagyon köszi a segítséget még1szer!
Mondjuk én elõször nem az nvidiáról húztam le a drivereket hanem az abit honlapról, aztán lehet h az új driverekben már javították ezt a hibát.
Neked is klikkelés közben döglik meg úgy, hogy egy ideig hallod egymás után a klikk hangját?
Menj be a dxdiag-ba és a hang fülön a hangok hardveres gyorsítási szintjét vedd le nincs-re.
A biztonság kedvéért feltelepítettem az nvidia honlapon található legújabb audio drivert.
Könnyen lehet hogy valóban disable-ni fogom az nvidia audiovezérlõt és berakok valami kártyát ha valóban ez a gond (eddig úgy tûnik).
Üdv
Áruld el légyszi mit állítottál át a directx-en, mert hasonló problémával kûzdök.
elõre is kösz
Ebbõl egybõl levágtam ^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Kedvem lett egy kis civil lepüléshez, szal felraktam az fs2004-t.
Elindítottam a gémet, beállítottam a grafikát, hangot. Aztán ki kellett lépnem, dolgom volt. Visszamentem a géphez, akarom újra indítani az fs-t, bejön az idulóképernyõ, majd eltûnik, és ennyi. Nem történik semmi nem ír ki semmit, el is tûnik a folyamatokból az fs9.exe Safe mode-ban detto ugyanez, reset to defaults után szintén, és gép újraindítás után is. Most akkor mi van?
Láttam ezt az oldalt, a fõ probléma az volt, hogy NINCS a gépen oreans32.sys és mégis indítani akarja.
Viszont.
Úgy néz ki megvan a probléma oka, bár még tesztelés alatt.
Noha az eseménynapló azt mondja, hogy oreans32.sys nem indult el, a kék halál képernyõn meg nvmcp.sys döglik meg.
Utánanéztem az nvmcp-nek és kiderült, hogy az nvidia chipsetes lapokon az audiovezérlõ régi driver és nem megfelelõ directx beállításokkal elszáll pont ezzel a hibával. Ez magyarázhatja azt, hogy mindig csak klikkeléskor döglik meg, játék közben soha.
Átállítottam directx-ben amit kellett még csak 1x teszteltem de eddig jó volt. Persze mindenki azt javasolja, hogy lõjjem le a biosban az nvidia audiovezérlõt és rakjak bele normális kártyát.
Azért nem semmi volt ezt így kitökölni... :-)
Tudna nekem valaki egy használható boeing 777-es ajánlani? Amiket én találok azok nem az igaziak!
Thx!
Valaki segítsen ha tud please!
Amikor klikkelgetek az FS-ben, állandóan elszáll kék halállal a ringyóz, az eseménynapló szerint nem bírt elindítani egy oreans32 nevû sys progit. Csak azt nem értem mi a sz*rért keres ilyet egyáltalán, ilyen sys nincs is s gépen meg nem is volt soha. Utánanéztem neten, egyesek spyware-ekre gyanakodnak, de se vírus, se spy nincs a gépemen.
Elég idegesítõ a dolog.
Kösz
Egy infóra volna szükségem, itthon lehet-e már kapni az új Budapest 2007 sceneryt, (ha igen hol?) mert eddig akárhány boltot felhívtam sehol nem tudtak róla. Olyan lenne jó ahonnan postai utánvéttel meg tudnám rendelni. <#nemtudom>#nemtudom>