MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Végül is mind1, van ennél nagyobb bajom is :-))))
Nemtom mennyire szoktatok offline repülni, de én személy szerint az átstartokról már hülyét kapok. Just Flight traffic 2005-öt használok 30%-ra van húzva a forgalom, de még így is állandóan elküld átstartra az ATC, akkor is ha egy lélek nincs kifutópályán (bezzeg amikor szállnék fel, akkor enged elõttem leszállni nyolc gépet egymás után..).
Szóval rohadt idegesítõ. Volt olyan hogy elzavart átstartra, kerinbócáltam fél órát a reptér körül, nagynehezen lehetett leszállni és amikor aszonta a GPWS hogy approaching minimums, akkor szólt az ATC hogy na, akkor go around! Há anyját... má bocsánat... (mondanom sem kell hogy tök üres volt a pálya és felszállásra sem várt senki...)
Nincs erre a problematikára valami tippetek?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Nem lehet valahogy megerõszakolni az FS-t, hogy ne 18000 láb legyen az átváltási magasság?
(meg mondjuk külön lehessen használni átváltási magasságot és átváltási szintet...) Csak mert a chartokon gyönyörûen rajta vannak a korrekt átváltási magasságok, meg az ATC is annak megfelelõen mondja (feet / flight level) de az FS meg nyávog ha 18000 láb alatt standard légnyomásra tekerem a magasságmérõt.
Valahogy csak meg lehet buherni a config file-t vagy valamit...
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Másold át a Budapest 2004 Scenery mappájából a következõ fájlokat:
AF2_LHTL.bgl, AF2_LHGD.bgl, bp_excl.bgl, bplib2003-*.bgl, Budapest2004.bgl, budfalib.bgl.
És a Texture mappából az összes filet, ami nem 011232......bmp, így meglesznek az épületek
Dani
U.i.: Ha nincs Budapest 2004-ed, akkor adj valami kontaktot, és elküldöm neked a szükséges fájlokat
Aki kipróbálta ezt a Budapest 2007-et, az megtalálta a Parlamentet? Nekem nagyon nem jön össze. Most vagy nem raktam be jól (Ferihegy mûködik normálisan), vagy kihagyták belõle. Este az utcai fények teljesen látszanak, úgyhogy szerintem kimaradt.
ACER Aspire 5738ZG
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Rászántam magam és egy holnap egy bécsi kirándulás keretében veszek magamnak egy FlightSim YOKE USB-t (CH Product). Használ valaki ilyet, vannak tapasztalások a mûködésérõl, használhatóságáról? Érdemes megvenni hozzá a pedált is, vagy az azért nélkülözhetõ?
Utólag is Kellemes Karácsonyt!
Brikó
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Én is ezzel dolgozom, csak a bajom az, hogy az úthoz szükséges "nettó" üzemanyagot számolja ki a holding meg a taxi fuel-t nekem kell bepötyögnöm csak fogalmam sincs hogy mi alapján. Az FS passengers valami olyasmit magyarázott hogy 45 percre elgendõ üzemanyagot mindig tartalékolnom kell, meg gondolom a taxi fuel-t is valahogy ki lehet számolni csak fene tudja hogy. Ha csak simán az útra elegendõ fuellel indulok, akkor már a kiindulási reptéren óbégat az FMC hogy nincs elég üzemanyag, és valóban, legutóbb elzavartak átstartra és éppenhogycsak sikerült leszállnom...
Nem tud valaki egy normális guide-ot az üzemanyag tervezéshez?
Ahonnan normálisan meg lehet tanulni hogy hogyan kell összeállítanom a fuel planning-et, hogyan kell kalkulálnom a tartalék fuel-t, a taxihoz szükséges fuel-t, stb stb. A PMDG oldalán nem találtam ilyet, valahonnan korábban letöltöttem PDF-ben egy fuel planning shematic-ot, ami egyenlõ az üres kitöltendõ papírral, szóval azzal se megyek sokra.
Kösz
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
És ha megveszem a Budapest kieg.-et akkor az összes város normálisan kilesz dolgozva vagy csak Bp?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azt hittem valamihasonló mod van 😊
..de van, és repülõ kidolgozottságban is akadnak hasonló kaliberek, de ezek nagy százaléka csak megvásárolható kiegészítõ formájában létezik. Az fs2004 FAQ oldalon nézz szét, elég sok ilyen online shop-hoz van link.
néhány példa:
www.Aerosoft.comwww.SimMarket.comLago

Oyan mod nincs hogy a városokoat jobbban részletezi??
Udv SLZ
Mármint nem nagyon vágom az ilyen modolásokat.A könnyebbik felét még értem.De azért nekem ez eléggé magas.És eléggé kezdõ vok az FS 2004-hez is mert még csak most játszok elösször ilyen játékkal(mármint ilyen ide-oda repülõssel)
Segítségeteket elõre is köszi
Az 1.3-as verziót vettem meg. (ORIGINÁL) A pchelper fórumon adtak egy ötletet, kipróbálom:
Szia kolbi és a többiek!
Nekem mûködik minden VC-ben is. Az van, h kiadtak a 8-900-ashoz egy javítást, amit model-update -nek hívnak és benne van a 6-700-as VC javítása is. Ha elég régi verziók és nem lehet õket update-elni akkor van a 8-900-ashoz egy frissítés amit service-update-nek hívnak és utána már telepíthetõ a modell-update. Mindkettõ letölthetõ innen:
www.precisionmanuals.com/
Az a jó benne, h a régi pl Malév liveryket békén hagyja, viszont fontos dolog, h ha esetleg telepítünk egy újabb festést v egyebet akkor lehet, h 1-2 dolog már nem úgy fog mûködni, tehát legvégül mindig ezt a modell-update-et kell telepíteni.
2. Személyes 😊
3. Nem hinném hogy nagyon...
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
A "T" betû még rajta van a gépemen, de élvezem az offline próbálgatásokat. Most vettem PMDG 737 NEXT-et, de virtual cook-ban nem aktív a panel és nincs olyan menüpont, ahol át tudnám állítani. LÉCCI segítsetek!!!<#conf>#conf>
Mire eléred a belépõpontot, addigra a megadott magasságon (vagy felette) vagy, ekkorra az MCP-n a "glideslope megfogási magasságot állitsd be" _és_ az FMC-ben is állitsd be a megfelelõ magasságot. (De ekkor inkább kapcsold ki a robotot, és élvezd a REPÜLÉST!
Amúgy tényleg, szerettem volna kérdezni, hogyha az FMC mindig óbégat hogy "drag required" akkor az tulajdonképpen mit jelent?
(Ha off-line repülsz) Descent fázis elõtt az MCP-n tekerd be a "glideslope megfogási magasságot" (LHBP 31 -> 2500 láb, ha jól emlékszem), az FMC-n a megfelelõ pontokon állitsd be a magasságot és sebességet -> a VNAV-val jónak kell lennie! (Persze a "flaps"-t állitgatnod kell közben. Ha az FMC "drag" -et ir, akkor használj speedbrake-t.)
Jó repülést!