MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A lényeg: valami összefüggésnek kell lennie. Vagy az van hogy csak AGP-s kártyáknál bizsereg vagy nvidiáknál vagy agp-s nvidiáknál vagy amd proci és agp esetén, mittudom én. Te nem tudom mit állítgattál a drivereden, nem hiszem hogy driver dolog lenne.
Már csak azért sem, mert ha driver beállítás lenne és neked most azért jó, akkor neked is bizsergett volna korábban és pontosan tudnád hogy mit hogyan kell állítani.
Magyarán neked default driver beállításokkal (AF és AA persze) is jó volt, tehát a biszergés nem onnan ered. Columbo logika...
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Érdemes vigyázni egy kicsit, mert könnyen FS reinstall lehet a vége... (nekem pölö FS2Crew miatt köllött a múltkor...)
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Még a két ünnep között elindultunk Bécsbe, némi kirándulás ügyileg, nomeg szarvkormányt és pedált venni. A nagy várakozásnak csalódás lett a vége, mert a bolt természetesen zárva volt (honlapjukon szó se volt ünnepi zárvatartásról), sõt úgy nézem egyenlõre még az interenetes rendelés részük se mûködik. Elkezdtem árak után túrni a neten, a következõ szomorú dolgokat konstatáltam: nálunk a CH yoke + pedál kombináció a pilotshopnál 103524 Ft. Ugyenez Bécsben megvéve (megrendelve) 300 Eur, azaz 75 000 Ft + postaktg. Ha USA-ból rendelem, akkor 220 USD, azaz 44 000 Ft volt a legjobb ár + postaköltség. Tahitit meg se merem nézni -))) Egyszerûen nem értem. A vám és az ÁFA tenné ki a majd két és félszeres árkülönbséget? De hát ez se valószínû, mert egy kereskedõ nem egy darabot rendel a gyártótól, tehát kap némi mennyiségi kedvezményt, azaz még olcsóbban kapja... Vagy ezt nevezzük extraprofitnak???
Magyarországon egyéb beszerzési helyrõl tud valaki? Fõleg olyan érdekelne, ahol le lehet venni a polcról, haza lehet hozni, nem kell rá egy hónapot várnom...
Üdv mindenkinek
Brikó
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Nem tudnál csinálni egy rövid videót mondjuk Dubairól vagy Fly Tampa Viennáról?
(Amúgy én próbáltam az FS-t Radeon 9600XT-vel (igaz, régi kártya), de még ennél sokkal jobban bizsergett).
Én amúgy 1280x1024-en nyomulok 8x AF 4x AA-val, oszt úgy bizsereg mint a szemét. Amúgy úgy vettem észre, hogy az AF inkább ront a helyzeten, mivel nagyobb AF-fel részletesebb a grafika, akkor sokkal több elemet jelenít meg ami képes bizseregni.
Filename: bbgrfs_202117.zip
License: Freeware
Added: 11th December 2006
Downloads: 2680
Author: Marten Weber
Size: 417kb
mármint ezt?
utána a keresõbe pötyögd be ezt:
The Bloody Beginner's Guide to Realistic Flight Simulation v 1.05
Itt találsz tippeket, hogy mit, hova, miért, hogyan. Jó szórakozást.
Egyébként rohadt idegesítõ, hogyha egy scenery úgy van elkészítve, hogy sok kis függõleges vagy vízszintes vonal van, akkor villog az egész hétszentség. Mondjuk Fly Tampa Vienna estében spot plane view, vagy ami nagyon durva az a UK2000 Stansted.
Buékot mindenkinek, happy landings in 2007!
Végre találtam egy videót, amin meg tudom mutatni azt a fajta "bizsergést", ami kezdettõl fogva idegesít és Alert a javítására az Antialiasingot és a minél nagyobb felbontást javasolta. Persze ezzel csak javítani lehet, megszüntetni nem.
Nézzétek meg légyszi a videó elsõ 25 másodpercét, érdekelne, hogy nálatok mennyire jelentkezik ez a bizsergõs dolog. (a videón a reptér vonalai, illetve a partvonal bizsereg)
Landing in Dubai
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
próbáljátok ki, avsimrõl lehet tölteni <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az FS commander pl gyönyörûen hozza a repterekhez az ind/érk. eljárásokat, csak így nem lehet vele semmit se kezdeni...
Jaa! Meg ha make left traffic van, akkor egybõl cuppanjak rá a hosszúfalra vagy repüljek el a pálya felett és csináljak egy szabályos forgalmi kört?
Fúrcsa módon reggel még mûködött a szimulátorom, de du már nem, a panels.dll file-lal van vmi gondja FS-nek (9.1). Nem tudja valaki elküldeni az õ panels.dll-jét a [email protected]? Elõre is köszi
Dani
Valakinek nincs egy jó Hangrobbanás Effect-je? Az egyik tomcat-hez van, csak nemtom kiszedni belõle (nem találom a megfelelõ fx file-t).
ACER Aspire 5738ZG