MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
I\'m a Pilot
www.briko.hu/ch/ch.htm
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Dicsekvés ON: ma megvettem a hõn áhított szarvkormányt és pedált, a kicsomagolásról feltettem néhány képet a honlapomra.
Most jön a kipróbálás...
Üdv
Brikó
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Pár éve megvan a World Air Routes 777 KORD-EGLL videóm, és szeretném lerepülni az utat. Találtam pár segítséget az avsim-en, de valami miatt az FMC törli a NAT útvonalat. Ráadásul az ANCER intersectort-sem találom, ami miatt nem tudok flight planterben flplant csinálni (tudom, eke a gondolat, de máshogy nem tudok ilyet csinálni).
Arra gondoltam, hogy ha valaki már ezt megcsinálta, és megvan még a *.pln fájl, és/vagy a PSS777-hez az a fájl, amit az FMC elment (*.b2r), akkor az sokat tudna segíteni nekem...
Elõre is köszönöm
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
http://www.videoplayer.hu/videos/play/20516
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
A magukat kissé alpári hangnemben kifejezõ urak ama meglátásukra szeretnének rámutatni, hogy hozzászólásaidból egyértelmûen tudnak következtetni arra a kiváló gondolatra, mely feltárja önállóságod, mûveltséged, kulturáltságod teljes hiányát. Ebbõl egyenes úton következik, hogy az FS nem a hozzád hasonlók számára tartogatja lehetõségeit
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
Itt tudod megvásárolni: http://www.flight1.com/products.asp?product=sstsim
I\'m a Pilot
Keres hozzá friss drivert a neten és azt telepítsd fel a gyári cd driver helyet.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Anisotropic filter (ez csak egy kép mer egymás mellé van helyezve a két állapot)
Anti Aliasing nélkül 4x Anti Aliasing
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Az újévi bizsergés teszt eredménye:
Tesztgépek:
1. AMD Athlon64 3200, 2 Gb RAM, Nvidia 7900GTO PCI-E
2. AMD X2 4200, 1Gb RAM, Nvidia 7600GT PCI-E
AA 4-8x, AF 8x, Fly Tampa Vienna, Gate 35
Eredmény: bizsergett az egész nyavajatörés mindkét gépen
Mip map se segített rajta 8x AA javított valamit, de megmaradt a dolog.
Ezek után vagy Atival nem bizsereg vagy penyával AMD helyett vagy nemtom.
Vagy tökön szúrom magam, ez a megoldás marad még.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Tippnek jó volt, mert tiltva volt. (kezdtem megörülni)
Mozilla is van, meg Explorer is, sajna, ezek után sem volt egyik sem jó :-(( (kezdek megõrülni) Ja, amúgy minden más oldalról megy a letöltés, tehát szerintem konkrétan az avsim nem szeret engem. (még mindíg úgy érzem, hogy az a bizonyos fájl letörlése igencsak elkapkodott volt)
Azért köszönöm!
Explorert használsz? Ha igen bróbáld meg ezt:
Eszközök
Internetbeállítások
Biztonság, (Internet)
Egyéni szint
Itt a "Figyelmeztetés automatikus megjelenítése fájlletöltés esetén" kapcsolót Engedélyeszére kell átállítani.
Remélem segít
Van egy olyan gondom, ami tuti senkinek nem volt még; Nem tudok AVSIM-rõl letölteni!!!
kb egy hónapja nem megy. És nagyon bosszant a dolog. Olyan a szitu, mint amikor egyszerre töltök le négy dolgot az avsim-rõl, és pl az ötödiket nem engedi. Egyetlen lehetséges okot tudok, hogy azt az asztalról közvetlenül indítható filet letöröltem (de azt már máskor is megcsináltam, mégsem volt ilyen - de ettõl még lehet)
Szóval ez a legjobb oldal, ha tudnátok valamiben segíteni, vagy tanácsot adni, azt megköszönöm.
Sziasztok! (és remélem mindenkiek jó volt a szilveszter :-D)
Akadt egy kis problémám. Az FSBUS rendszert használva építettem egy MCP-t.
Remekül mûködik az FS2004 beépített gépeivel. Azonban miután feltelepítem a PMDG 737NG -t, már nem mûködik (persze a nem PMDG gépekkel továbbra is jó). Keresgéltem a neten errõl, és azt találtam, hogy az FSUIPC a PMDG gépeket használva más offseteket küld ki. Tud valaki valami megoldásról, amivel az FSBUS és a PMDG gépek együttes mûködése megoldható? Mert hát az alap FS gépekben ugye nincs annyi funkció, mint a valóságban.
Köszi
PCI-E 7900GTX-szel meg X2 procival. Oszt meglátjuk mi lesz.
Extrem, lehet nekünk valami bûnbeesés volt korábban, mondjuk nekem az, hogy nyomultam az Airfix Dogfighterrel... aztán mondá az Úr, Frecc, Frecc, elhagytál engemet, ezér legyen átkozott a te szimulátorod, és akármit csinálsz a drájvereddel az FS-ed bizseregjen vala!