MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a kapcsolók nagy részét (már ami FS-ben használható) illetve a rádiókat bemodellezi. Ez a 2d panel is, amit mellékelt.. ajjaj.. cserélem is a régire vissza.
Egyébbként PS néha nagyon be tud kavarni. Ha egy textúrát mindenképpen 32 bites formában kell használni, nem szabad a PS-el elmentettel, mert hajlamos variálni a bitekkel. FS meg simán kifagy, amikor a 32 bites textúra mérete nem egyezik meg a 2-es számrendszer álltal megköveteltnek.
Az mdl.-ben nem találta el az alkotó,az biztos, de nem is lehet könnyû méret és alakhelyesen megtervezni egy ilyen bonyi dolgot.Lehet, nem is tudta, hogy mi ez egyáltalán?
HA egy vadászpilótának kapaszkodni kell akkor már nagy baj van, egyébként mindig van mit figyelni, kapcsolni, állítani....
Rendes mechanikus meg szorosra beköti a hajózóját, meghúzza a hevedereket rendesen nehogy gond legyen.
Én még nem találkoztam olyannal még képen sem, esetleg F-15-18- ban kapaszkodnak a manusok a katapultálásnál.Mármint induláskor az annyahajón.(matty jeszli harasó) <#mf2>#mf2>

Nem igazán tudom, mire gondolsz, az oldalablakok melletti két szarv ? - mert az szerintem a szélvédõ levegõ bevezetõ (párázlanító) csövei.
Gyõzõ, hány magyar gépben volt majrévas elõl? 😊
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Részemrõl még annyi a javítani való, hogy a lokátor egység lemezformáját én anno a hunavia képei alapján vágtam ki. Hiába picit bonyolultabb ketyere, mint egy ellipszis és egy téglatest, így viszont nagyon szemet szúr a lokátor feletti kivágás.
Aztán még van egy dolog: A kabin tükrözõdésben van egy csík, amikor felnézel. Azt is el lehet tüntetni, próbálgattam pár megoldást.

TrafficDensity=100
IFROnly=0
EnableAirline=1
EnableGeneralAviation=1

Beczl László DCS MiG-21 Bisz Fotógaléria
Barátságosabb a cockpit, de látom újra elõ kell szednem a psd fájljaimat, mert sajna egyfelõl zavar pár dolog, másfelõl kap pár extra ficsört, és akkor nagyon babalino lesz addig, amig végre meg nem kapjuk a végleges verziót. Sajnos a lokátor feletti (lokátort is kicserélem a saját gau fájlomra, igaz csak egy kétfázisú bitmap, de inkább mint ez a zöld hálós valami, ami igencsak C64 korabeli radarokra hajaz) rádió nem igazán eltüntethetõ. A valóságban ott az RP-21-nek van pár ez az amaza, Gyõzõ tudna errõl mesélni. Nem is értem miért erõltette oda Mehlin azt a nyomorék, kretén rádiót. Az alap radarral nagyon elcseszi a mûszerfalat. Látom megvariálta a mûszerek körüli gyûrût is, most megint kereshetem, mit fújjak át a hazai zöldre. De szerintem tudom honnét szedte, szóval hamar fog menni.
Amúgy a külsõ modellel is valamit babrálhatott, mert most olyan pofásabb.