MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Autorudder?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

azért köszi, de ha valaki tud segíteni azt még mindig jónéven venném.. más: szerintetek mikor jön már patch pic a32x-hez??? repüli valaki??? ha igen nektek is van ctd???
Deloi
😄 jólvanna, sosem lehet tudni, voltak itt már olyan kérdések😛 A teoriád sztem is igaz. Nemtudom, hogy a FS9.CFG tárol e ilyen infót, de estetleg megpróbálhatod az újrageneráltatását. Persze mentsd el a régit. Jó lenne tudni, milyen fájlokat másolt fel igfly 154, és az alapján szûrni. Hát sokat nemtudok segíteni sajna.

egyébként eddig joy-al kanyarodtam...
most jött elõ😛😊 amúgy eddig simán ment.... azt gyanítom h a tupcsi felmásolt valamit a config fáljba, de nemtom melyikbe és mit.... sajna egyik gép sem kanyarodik, uninstall már volt igflyra de semmi változás😞
Deloi
Ez a hiba most jött elõ, vagy nem tudod, hogy kell földön kanyarodni?<#pardon1>

Sziasztok, remélem tud segíteni valaki! feltettem az igfly 154est de nem akaródzik kanyarodni a gép semerre afröldön... egyik gép sem... mit tegyek?? köszi:Free
Goliath
fsuipc? csere esetleg. nekem ez volt pmdg-vel

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Deloi
Csak ötlet, videó kari driver frissítés a legújabbra, végsõ esetben windows reinstall, de persze lehet ugyanaz lesz.

eyecandy
Valami rátermett hibakeresõt keresek!

Ugybár 8765 szerint, talajon baromira beszaggatott az fs. Linstalláltam az egészet, formáztam a lemezt, most visszaraktam az alapot és ugyanazt csinálja!!! Talajon szaggat, felette fél méterre tök szépen fut, Megõrülök azthiszem. Ezek szerint valami Windows dolog, de egyszerûen lövésem sincs.
VALAKI??? ÖTLET???

Goliath
Nem nagyon ismerem, még anno töltöttem le, amíg meg nem lett a pmdg, meg a wilco pic737. Nincs fmc ha jól tudom, a modell viszont nagyon szép. Ez egy nyílt forráskódú addon ha jól tudom, így állandóan fejlesztgetik.

off

Akinek hasonló baja volt, lesz, mint nekem, a pmdg problémám megoldódott, a 3.70-es fsuipc okozta az fps visszaesést nála, az új 3.72-es úgy néz ki jó.

Amúgy kinek melyik fsuipc a legstabilabb??

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Hali!

Kosz a segitseget, megnezzuk a masinat hogy milyen!
Neked van vele valami tapasztalatod, repultel vele?

udv
SLZ
Szia, Alert! Kipróbáltam, ext.terrain textures-szel királyság. FL350-en is igyekszik részletezni a textúrákat szinte a horizontig, persze a gép erõforrásaitól függõen. Kösz.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Goliath
Nincs senkinek ötlete a #8769 postban foglatakra?

Goliath
Polsky 154 -es van és az fiat.. :-))

Project Open Sky vagy Posky

P.o.sky, itt a weboldaluk

Hello Mindenkinek!

Ha valaki tud segitsen, pls!
PSS 757 navdata adatbazisat szeretnem felfrissiteni!
Sem az AIRAC sem a SID-STAR adatbazist nem tudtam felfissiteni, nem tom honnan kell leszedni!
Megvan a 0701 AIRAC, de nem megy fel a PSS-re.
A SID-STAR a navdatarol meg nem PSS 757-esre valo.
MAS!
Tud valaki masik 757-esrol az FS-re!
Hallottam valami Polsky 757-rol, errol tud valaki mondani valamit bovebben?
Koszi a segitseget elore is mindenkinek.

UDV
SLZ
?
Attól tartok be van pipálva, mert minden max grafikán van. De majd megnézem, köszi.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

alert
A "Display options"-ben a "Scenery" fülön pipáld be az "Extended Terrain Textures" jelölõnégyzetet.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mitõl függ az, hogy a repülés közben mekkora területet részletez az FS? Hogy mit értek ezalatt, lásd kép:

Ez kb. FL280-n készült. Látható, hogy közvetlenül a gép alatt részletesek a textúrák, valamivel távolabb meg maradt a default-nál is gyérebb táj. Arra gondoltam, hogy esetleg szabályozható, hogy a gép körül mekkora terület kerüljön részletezésre, mert minél alacsonyabban vagyok, annál "több" részletes tájat látok, 5000 láb körül pl körbe a horizontig minden részletes. Minél magasabban van a gép, annál "kisebb" részletes táj látszik, FL360-on szinte csak közvetlenül a gép "alatt" lévõ textúrák részletesek, a többi ilyen homályos semmilyen. Állítható ez? Vagy egyszerûen attól függ, hogy a videókariból mit képes az FS kicsikarni? Vagy függetlenül konfigtól és beállítástól ez ilyen?

chicco
ott a texturákat patchelték nem??meg televan fölös poligonnal

Goliath
Sziasztok!

Nekem is egy lassulás bajom van, a PMDG nextgen 2,8 - 1,4 fps-el megy régebben 25-30 volt. Csak ez az egy gép, a többi pl: 737PIC gyönyörûen megy. Már kétszer letöröltem, manuálisan is, újraraktam, de semmi változás.. Ötlet?

Deloi
Nézd, arról van szó, hogy nem várhatod el egy idegentõl, hogy oldalnyi hosszú levelekben magyarázzon neked. Ha komolyan érdekel, magadnak kell megtanulnod. Esetleg, ha vmi speciális problémád van, akkor jöhetsz ide. Én is a szótárat javaslom, meg a guglit.

ez az 'úgy ahogy elrepkedünk' féle megfogalmazás számomra azt engedi sejtetni, hogy az Uninstall nevû funkció a nektek legmegfelelõbb választás
az egy dolog, h nulla angoltudás, de ha nem vagy hajlandó keresni az interneten egy rohadt szótárt, amelynek segítségével legalább az alapvetõbb dolgokat megérthetnéd, nem látom értelmét annak, hogy egy komolyabb szimulátorprogrammal foglalkozz...
Mindenkinek üdv. Van egy gondom feltettük a haverral az X-Plane v8.0 -át.
A MFS2004 el úgy ahogy elrepkedünk, de ezzel a csodabogárral normálisan még felszállni sem tudok. Segítsen valaki (angol tudás kb=0-val), ha lehet, mert még a joy-t sem tudom beállítani azon a baromi nagy táblázaton, csak össze vissza mocorognak a zöld csíkok. Valaki aki komolyan tudna segíteni kérem írjon: ([email protected])Köszönöm és üdv!
eyecandy
Sziasztok, egy nagyon érdekes, ám annál bosszantóbb hiba jelenkezett nálam. Reptereken vagy talajközelben iszonyatmód beszaggat. Nam addon reptereken is. Sõt, ha minden minimumra lehúztam, alap cessnával noname repülõtéren, akkor is. Korábban remekül futott minden maxon stb. (.cfg-t már újra generáltattam vele. de semmi változás)

Deloi
Kösz 😄 Akkor inkább elviselem, végül is lehet élni vele, csak hát nem így kéne lennie.

exTrem
rakd mégegyszer újra 😊

Deloi
Ja, nem. De a landing lights mûködik, csak arra már belegabalyodtam. Viszont az tényleg gáz, hogyha bármi fény világít, akkor a logot, meg a panel lights-ot nem lehet kikapcsolni. Panelnél én kinyomom, õ meg visszarakja, ha nézetet váltok. Logot meg tökmidegy, hova kapcsolom, mindig világít😊 Fura, régen ez nem volt, csak amióta újraraktam az fs-t.

exTrem
Nem csak az L betût nyomtad meg ? 😊

Deloi
A PMDG 737 világítása nem hajlandó úgy mûködni, ahogy én szeretném. Bármi fényt bekapcsolok, mindig kivilágítja a logót, meg bekapcsolja a panel lights-ot. Olyan is volt, hogy én mindent lakapcsoltam, erre az imént emlitett két fény elkezdett villogni össze vissza. Ez szer más hiba, de olyan mintha a landing lights kapcsolónak se lenne semmi értelme, a taxi lights mindent bekapcsol, az elõbbi meg nem csinál semmit. Mi lehet a gond?

Deloi
Ok, kösz, akkor én is megjátszom.

L Viper
Nagyon jó, mûködik így. Én a P.O.W. Hat érzékenységet 650-re lõttem be és ez az egér érzékenységét is befolyásolja.
L Viper
No azt nem is próbáltam, a görgõ lenyomást. Köszi.
Deloi
"A görgõvel zoomolt és kész": ctrl, és shift+görgõ-vel mászkálhatsz, középsõ gombbal meg nézelõdhetsz is.

alert
Azt Active Camera-val tudsz forogni, mászkálni, gugolni, repülni, körbejárni a gépet, mindent...

Deloi
F1 viewel is lehet kabinban is mászkálni, csak talán egy kicsit macerásabb. Ez a Pan rate hatással lehet az F1 viewbeni középsõ egérgomb lenyomásával történõ körbenézésre is? Mert nekem az lassú kicsit.
Amúgy nekem úgy tûnik IVAO európa központibb, jól gondolom? Vatsimen jobban vannak Amerikában, meg egyéb helyen is.

L Viper
Az F1 view-et megnéztem, de annyira nem jött be. A görgõvel zoomolt és kész.
alert
De, F1 view progival, ha minden igaz... Illetve van egy sokkal jobb progi, ami igaz fizetõs, de mindenhova mászkálhatsz vele (fizetõs repcsiknél a kabinban is stb...). Név és link a faq-ban.

L Viper
Sikerült átírni, mûködik.
Még egy kérdés: Az egérrel nem lehet nézelõdni valami trükkel a virtuális kabinban ?
L Viper
Köszi nézem...
Az FS9.CFG-ben keress olyat, hogy PAN_RATE. Ez szabályozza a körbenézés sebességét.
Van. A VATSIM talán 'szigorúbb', mint az IVAO.
Deloi
Hi!Régen elõfordult párszor ez a fórumban tudom, de felteszem a kérdést, mert azóta sokat változott a világ, és én most vagyok ott, hogy regisztrálnék vmelyik online hálózathoz. Szóval melyiket javasolnátok most? Jó lenne, ha minél többen lennének, gyakori légiirányítással, fõleg kis hazánkban, korrekt emberekkel, meg ilyesmik. Régen IVAO-n voltak többen, de most éppen VATSIM-en jócskán több ATC van, szóval nem tudok dönteni, de mindkettõt nincs kedvem beüzemelni. Van egyeltalán valami érdembeli különbség a két háló között?

alert
A cloud9-nek volt egy beépített modulja ami figyeli, hogy megvásároltad-e a progit vagy csak a demót használod. Ha nem regisztráltad, akkor 10 percen belül kilép. Valószínûleg úgy törölted le vagy úgy törlõdött le, hogy ez a modul bennmaradt. Nézd meg, hogy a modules mappában van-e bglman.dll nevû fájl és ha igen, töröld.

Sziasztok!
Egy elég fura problémám akadt! Amsterdamba ha repülök vagy csak ha álok a reptéren 10perc után kilép, egyszerüen nem tudod miért régen a cloud9-et használtam és akkor kezdett ez megjelenni! Akkor letöröltem de ez sajna megmaradt!Nem tudjátok miért lehet?

Válaszotokat elõre is köszönöm
L Viper
Találtam egy F1 Wiev nevû progit, ha jól látom egérnézelõdés...talán ez jó lesz.
L Viper
Még egy kérdés: A Joy-on a nézelõdö gomb (P.O.W. Hat) érzékenységének beállítását hol és hogyan lehet növelni ?
Nekem túl lassú a nézelõdés a virtuális kabinból.
L Viper
Köszi, megnézem.
alert
Szia! A reptérrõl és a reptérhez készült néhány kiegészítõ. Menj fel a www.avsim.com címre, regisztrálj ingyenesen és a file library-ban keress rá "LHDC"-re.