MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Ugybár 8765 szerint, talajon baromira beszaggatott az fs. Linstalláltam az egészet, formáztam a lemezt, most visszaraktam az alapot és ugyanazt csinálja!!! Talajon szaggat, felette fél méterre tök szépen fut, Megõrülök azthiszem. Ezek szerint valami Windows dolog, de egyszerûen lövésem sincs.
VALAKI??? ÖTLET???
off
Akinek hasonló baja volt, lesz, mint nekem, a pmdg problémám megoldódott, a 3.70-es fsuipc okozta az fps visszaesést nála, az új 3.72-es úgy néz ki jó.
Amúgy kinek melyik fsuipc a legstabilabb??
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Kosz a segitseget, megnezzuk a masinat hogy milyen!
Neked van vele valami tapasztalatod, repultel vele?
udv
SLZ
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Ha valaki tud segitsen, pls!
PSS 757 navdata adatbazisat szeretnem felfrissiteni!
Sem az AIRAC sem a SID-STAR adatbazist nem tudtam felfissiteni, nem tom honnan kell leszedni!
Megvan a 0701 AIRAC, de nem megy fel a PSS-re.
A SID-STAR a navdatarol meg nem PSS 757-esre valo.
MAS!
Tud valaki masik 757-esrol az FS-re!
Hallottam valami Polsky 757-rol, errol tud valaki mondani valamit bovebben?
Koszi a segitseget elore is mindenkinek.
UDV
SLZ
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Lenne egy kérdésem. Mitõl függ az, hogy a repülés közben mekkora területet részletez az FS? Hogy mit értek ezalatt, lásd kép:
Ez kb. FL280-n készült. Látható, hogy közvetlenül a gép alatt részletesek a textúrák, valamivel távolabb meg maradt a default-nál is gyérebb táj. Arra gondoltam, hogy esetleg szabályozható, hogy a gép körül mekkora terület kerüljön részletezésre, mert minél alacsonyabban vagyok, annál "több" részletes tájat látok, 5000 láb körül pl körbe a horizontig minden részletes. Minél magasabban van a gép, annál "kisebb" részletes táj látszik, FL360-on szinte csak közvetlenül a gép "alatt" lévõ textúrák részletesek, a többi ilyen homályos semmilyen. Állítható ez? Vagy egyszerûen attól függ, hogy a videókariból mit képes az FS kicsikarni? Vagy függetlenül konfigtól és beállítástól ez ilyen?
Nekem is egy lassulás bajom van, a PMDG nextgen 2,8 - 1,4 fps-el megy régebben 25-30 volt. Csak ez az egy gép, a többi pl: 737PIC gyönyörûen megy. Már kétszer letöröltem, manuálisan is, újraraktam, de semmi változás.. Ötlet?
az egy dolog, h nulla angoltudás, de ha nem vagy hajlandó keresni az interneten egy rohadt szótárt, amelynek segítségével legalább az alapvetõbb dolgokat megérthetnéd, nem látom értelmét annak, hogy egy komolyabb szimulátorprogrammal foglalkozz...
A MFS2004 el úgy ahogy elrepkedünk, de ezzel a csodabogárral normálisan még felszállni sem tudok. Segítsen valaki (angol tudás kb=0-val), ha lehet, mert még a joy-t sem tudom beállítani azon a baromi nagy táblázaton, csak össze vissza mocorognak a zöld csíkok. Valaki aki komolyan tudna segíteni kérem írjon: ([email protected])Köszönöm és üdv!
Amúgy nekem úgy tûnik IVAO európa központibb, jól gondolom? Vatsimen jobban vannak Amerikában, meg egyéb helyen is.
Még egy kérdés: Az egérrel nem lehet nézelõdni valami trükkel a virtuális kabinban ?
Egy elég fura problémám akadt! Amsterdamba ha repülök vagy csak ha álok a reptéren 10perc után kilép, egyszerüen nem tudod miért régen a cloud9-et használtam és akkor kezdett ez megjelenni! Akkor letöröltem de ez sajna megmaradt!Nem tudjátok miért lehet?
Válaszotokat elõre is köszönöm
Nekem túl lassú a nézelõdés a virtuális kabinból.