MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is szokott ilyet csinálni , hogy ablakos-->full screenbe belehal. Azt vettem észre, hogy csak akkor teszi, ha be van kapcsolva az AA és az AF. Amúgy nálam speciel más programnál is csinálja, nem csak az fsnél.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
b.) - nem érdemes az FS futtatása alatt újabb a DirectX-et jelentõsen igénybevevõ alkalmazást elindítani, ugyanis az FS alatt a videókártya és a proci is izzik ezerrel a memórián és a vinyón kívûl, így aztán a full grafikás FS telepakolva mindenféle add-on cuccal egy idõzített bombává válhat, ha bármi más is elkezd futni mellette. Mondok egy példát. Onnét tudom, hogy a NOD32 éppen frissítette magát, hogy az FPS leesik 4-5-re. Mondjuk ez egy leszállásnál bonyolúlt idõjárási helyzetben nem sok jóval kecsegtet.
c.) saját véleményem.. ha bevállalok egy utat.. bármilyen hosszú is, akkor szépen lerepülöm, olyankor nincsen más. Persze félóránként illik egy kis mozgás, járkálás, de ki kell bírni, mert ez a való életben sincsen másképp, csak ott a pilóta maximum egy kicsit ficeregni tud a székében, vagy végigsétál a gépen (utasszállítókon, nagy gépeken..) amíg a társa vagy a robotpilóta vezet, de ezek is rövid séták. Persze tudom, ha nincsen beállítva mûszaki hiba, akkor a legnehezebb repülés is amolyan vikkend, de vannak programok, amelyeknek köszönhetõen nincs idõ bohóckodásra.
Jártam már úgy az FS-ben, hogy felszállás után madárral ütköztem egy c172-el, a földtõl alig 2-300 méterre, nem volt idõ másfelé bangulni. Vagy például üzemanyag szivattyú meghibásodás féluton. A megváltozott reptulajdonságú géppel élvezet volt leszállni, és ott akkor bizony hibáztam is, mert spec. nem figyeltem, fél órán át repültem asszimetrikus üzemanyagmennyiséggel, mire észrevettem (addig csak az oldalszélnek tudtam be a gép menettulajdonságát) addigra késõ volt, és elértem a célrepteret.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
flightplan-ekkel. Van már 1.1-es kieg is
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Miért van az, hogy pl. bent vagyok fsben cessna-tacoma és mûködik a klaviatúra ( mondjuk zoom vagy hasonló amit itt szoktam nyomkodni ), de ha átváltok pmdg gépre akkor kész meghal és nem reagál semmire csak a jojomra. Semmire sem. Esc, Alt, stb ... , tök semmi minhta fel sem ismerné. Kérlek segítsetek. Üdv
megvan valakinek a WILCO AIRBUS kollekció fsx alá? X-tension változat
köszi :
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Próbálj másik (mondjuk újabb) FSUIPC-t letöltni (van ingyenes is). Hasonló dolog akkor szokott történni, ha az aktuális FSUIPC.dll-el nem kompatibilis valamiért a repcsi vagy pedig nem eredeti key-el van regisztrálva a DLL.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Vázlatosan leírom a mûveleteket:
felszállás bekapcsolt FD, A/T
elemelkedés, SPD ON (180) futómû be Trimm + joy finoman hátra emelkedés 1400 ft/m.
1400-2000FT CMD A miután a következõk már elõre beállítva: HDG ON (SET) ALT (SET) VSPD 1400..
Amint kapcsolom a magasságot, vagy a vspd-t meredek zuhanásba vagy emelkedésbe kezd.
Ha irányt akarok tartatni vele (ALT VSPD OFF), fordul és tartja az irányt, de instabil a magasságot illetõen, folyamatosan birkózni kell vele mert süllyedni akar.
Remélem tudtok segíteni, mert már végignyaltam a Wilco a PMDG mi több az eredeti manualt is..
Van Free változata? Nekem nem free van.... :-)
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Most kezdek el szüttyögni a Wilcoval, egész használhatónak tûnik. Kíváncsi vagyok mit fog produkálni a PMDG-hez képest.
Repül valaki md-82 -vel ? (lago)
Sehogyan sem tudom beállítani a stabilizátort jól, hogy normálisan szálljon fel. Nem tud esetleg valaki egy jó leírást vagy oktató videót?
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
nekem is volt ilyen gondom(Logitech wingman extreme d3d), csak nekem volt atalakitom....Ugy vettem😊😊😊
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha már itt tartunk, van olyan ingyenes progi, ami AIRAC Cycle alapján képes normális flightplant készíteni, és el is lehet menteni azt? Esetleg mapon mutatja az útvonalat(nem játékban, külön). Ha nincs, milyen fizetõs van? (eddig a webes routefindert használtam)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Bizonyára láttatok valódi repülõgép-vezetõt egy nagy táskát cipelni.
Nos, ebben van az a bizonyos "navigation pack" amelyet mindkét rgv. maga mellett tart a flight deck-ben.
Tartalmazza az enroute chartokat, amelyek elég nagyok, néha az A0 méretet is elérhetik, emellett az eljárási térképeket is, a világ minden repülõterére.
Természetesen, ez állandóan kéznél van, sokszor használatban is egy hosszabb útvonalon. Tehát az igazi repülés során használni kell ezeket, mert egy elektronikus rendszerhiba esetén igencsak bajban lenne a személyzet, ha nem lenne tisztában a jelenlegi pozíciójával.
Megközelítés elõtt viszont a megközelítési térképek jönnek elõ, a repülést végzõ pilóta "pilot flying" ezekrõl elmondja a megközelítési eljárás várható menetét, a várható pályát, amelyikre majd leszállni fognak, a minimális biztonságos süllyedési magassági értékeket, a használatos pálya egyéb adatait, (ILS frekvencia, pályatengely irány)
a leszállást követõen a várható pálya elhagyási pontot.
Miután mindezt elmondta, még megkérdezi pilóta társát, van-e valamilyen kérdése.
Tehát, a térképeket a levegõben, és leszállás után a megadott állóhelyre történõ guruláshoz is intenzíven használjuk.
A fedélzeten fejbõl, rutinból sohasem szabad semmit csinálni, mert katasztrofális vége az ember életében általában csak egyszer lehet ilyen munkavégzésnek.
Üdvözlettel: Lénárth János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Még mindíg, jah. De már nem sokáig, erre a szavamat adom!!!
Az osztálya már megvan...úgyhogy bukta...a kis nyálasszájú...hát ezért nem hív föl, mert akkor kiderülne a hangja alapján hogy egy kis takonypóc.
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
OFF
Mivel letiltotta a privát üzenet küldését, így itt üzenem ocsi10 szarjankónak hogy ne priviben fenyegetõzzön és mocskolódjon, hanem tudja a számomat hívjon fel hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót - akár még ma is!!! Ne itt egy nick mögé bújva legyen nagy pofája a kis gerinctelen féregjének!!!
<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Akinek pedig az emlékét meggyaláztad prividben, még holtában is különb ember mint te valaha is leszel te kis senkiházi tróger!!!
ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...