MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valojaban a haverom arulja, en csak segitek neki tuladni!
Az ok egyszeru, szarvat vett, es annyira bejott neki, hogy mar nem lat eselyt arra hogy valaha hasznalni fogja!
Meg lehet erteni!
Udv
SLZ
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
LOLW (Wels),LDRI (Rijeka),LHKV (Kaposvár),LHTA (Taszár),LYBE (Belgrad).
Ezen légterekben: Temp:15°C Dewp:12°C Wind: 180/0 KTS Moderate/heavy turbulencia az alacsony és középsõ légtérben! Clouds: few CU. Vis:unlimited H/15000 V. Én TB20/L-410 gépekkel repülök, és alapvetõen a horvát-szlovén-osztrák-romániai repülõterekre szállítok utasokat és csomagokat így per-pillanat ennyi állomásról tudok infót adni. Amik nem mûködnek, ott a 15/12 180@0 értékek vannak.
Nagyon uj vagyok az FS-hez és érdeklõdnék hogy mely kieg-eket, sceneryket érdemes feltenni a 2004-hez. A FQ-ban a hungary mesh-t és a ferihyegyi reptereket látom, de egész világszinten érdekelne. De leginkább a legnagyobb városok, LA, NY, London, Paris stb. ja és nem találom a scenery.cf-got és a ferihegyi reptér kéri. A segítséget elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
http://torrentz.ws/torrent/267022/FS2004-skAI-Traffic-v1-0
Igen, USB-s csatis, az ára pedig 12ezer Forint.
Udv
SLZ
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Légyszives valaki ellenõrizze:
TO: LHTA RWY16 - SMI 117.0MHz FL070 - R49 omaka - R49 kopuk - LYBE
Klisa és Cepin között az eszéki légiirányító majd utasít: ILS12 HDG:100
68 nm-re az ILS12 bevezetõ pontjától fagy.
Arra vagyok kíváncsi, egy általános hiba van-e a programban, vagy más a gond.
Valaki tudna dobni egy linket a skAI traffic honlapjára, mert sehogy nem találom a neten. Nagyon érdekelne hogy is néz ki mielõtt beszerezném. Köszi elõre is...
Elado joystick-et hol tudom meghirdetni?
Van egy Microsoft Sidewinder Force Feedback-es joyom, de nem tudom hova erdemes felrakni????
Ha van otletete, segitsetek, pls!
Udv
SLZ
Sircsi!
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
1.1-es Update a Vector Europe sceneryhez van. Az FS X-ben a hiba nem a mesh fájllal van, mert igen, ott megvannak a hiányzó folyómedrek.. A gond a textúrázásban van. Már az Ultimate Terrain Europe kiegészítõ sceneryben is volt ilyen baki, de ott a hiba forrása a Balatonról készûlt rossz idõben rossz mûhold felvétel, aminek köszönhetõen a Balaton déli partja a tó közepén van. (talán emlékszik még mindenki arra, amikor azon törték a szakemberek a fejüket, hogy honnét pótólják a tó hiányzó vízmennyiségét, mert akár 2-300 méterre is szinte száraz lábbal be lehetett sétálni) Az FSProject oldalán olvasva az infókat, úgy fest, nekik is gondot okozott kicsiny hazánk felszine. Amúgy én is halottam róla, hogy lesz SP1 az FS10-hez, ami azért siralmas, mert elviszi majd a zömét a DX10, új gépek és kiegek na és persze az USA foltozások.
Amúgy az a magyarországi probléma elég sok más helyen megvan, szóval attól tartok, ha az sp1-ben javítanak is vmit ezen a bugon magyarország tuti kiesik a szórásból. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Na de a lényeg h mûcik 😉
ha visszaváltanál full screenbe ablakból, és nem sikerül, nyomj szépen egy alt-ot és az options->display menüben pl vedd lejebb a felbontást (nyilván, ha sikerült, utána teljesen nyugodtan visszateheted az eredeti felbontást)
az esetek nagy többségében nekem szépen fut ezután ismét full screenben