MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Megnéztem az oldalad - leszámitva a sok helyesírási hibát 😊 - nagyon frankó! Csak így tovább!

Bár itt-ott azért fellelhetõ a szimulátoros múlt... 😄 Legfõképp mikor a Moravát teszteled. Nos, arra sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szép, meg jó. 😊 Én inkább a ronda és rossz jelzõt használnám rá. Formailag is nagyon sok kivánni valót hagy maga után, a repülésérõl pedig már nem is beszélek. Annak aztán tényleg köze sincs a valósághoz! Rendszeresen repülök a típussal ugyanis IRL, így van összehasonlítási alapom, de eme véleményem a videókon szereplõ bézbólsapis bácsika is alá tudja támasztani akár. 😊

Nálam ez a gép olyan hatást váltott ki, mintha valami béta-fázisban leleddzõ nagyon ígéretes ámde befejezetlen, félkész valamit teszteltem volna. Ha dolgozott volna még rajta a srác 1-2 hónapot, akkor lett volna a tuti. Így viszont nagyon elkapkodottnak tûnik az egész.
Így lett nálam rövid úton - két iskolakör után - az enyészeté ez a gép. 😊

S még valami, ami fontos: EZ a Morava nem AZ a Morava!!! Mint a PWDT mint a Cseh és Szlovák fejlesztõk teljes mértékben elhatárolódnak tõle! 😊 Mi nem adnánk ki ilyen félkész cuccot! 😊 Amúgy csak a tisztánlátás végett, a PWDT Moravája jelen pillanatban stand by állapotba került, lévén a Szlovák srácok is elkezdtek egyet, s az egy fokkal mégszebb/mégrészletesebb lesz. Így amennyiben az teljes egészében megvalósul, és olyan mértékben hogy az minden szempontból megfelelõnek találjuk, akkor a PWDT L-200D megy a kukába, ellenkezõ esetben nekifogunk és befejezzük azt is.
Screenshotokkal - bár vannak a birtokomban - egyenlõre nem szolgálhatok mert nem kaptam rá felhatalmazást, de higyjétek el...le fog esni az állatok! 😉

Szóval mégegyszer gratula az oldaladhoz, így tovább! A fentiek épitõ jellegû kritikák lettek volna, nehogy bevágd a durcát miatta! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kösz megtaláltam.
Letöltöm inkább mint keresgéljek.Jön 18 k-val, 10-15 perc az egész.
Tetszik a honlapod.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

CptSAB
Hoppá az elõbb nem Clidey-nek válaszoltam, csak félreböktem. Perko a link neked szólt. Igaz szép lassan lehet csak tölteni.
Kösz a segítséget.
Valahol le van töltve, majd megkeresem. Még az indítási procedúrám is meg van azt hiszem, mert álló motorral tölti be a gépet és csak szabályos indítással hajlandó mûködni.
Ezt, amivel a probléma van csak azért töltöttem le mert magyar a lajstromjele, meg a festése bár nem magyarok csinálták.

Clidey
Ez a fizetõs An-2 egy rakat szar. Az a free meg szintén.

Ha igazán jó An-2 kell, akkor keresd a Xomer-félét az Avsimen, van hozzá Malév Aero Club-os festés is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Az Anton Nikolajev féle An-2-bõl készûlt egy FS2004-es install packos változat. Avsim.ru oldalon megleled(persze némi orosz tudás nem árt..). Van mûködõ VC minden ami kell. Az oldalamon olvashatsz róla, oldal címe ott lent az aláírásban. Az Icarus féle An-2 nagyon tetszetõs, de bár fáj a szívem, nincs arra pénzem, hogy beszerezzem.
Az Icarus-nak van kerekedelmi változata. Erre gondoltál?

Köszi.
Mit értesz eredeti alatt? Van több free változat is. A fizetõs, amit a Simmarket-en láttam, nincs meg.

ColdFire
elõtte töltsd le vhonnan az eredeti an-2est

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az Avsimen találtam ezt a magyar lajstromjelû AN2-t. (free)

Az a gondom, hogy a 3D panel egy szürke lap. Bemásoltam a gauges könyvtárba amit kell.

Van valakinek ötlete miért van ez?

ColdFire
kedvenc reptér, huurrrááá nyaraluunk 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert
Megjelent a FlyTampa új scenery-je: St Maarten. 5 percem volt eddig próbálgatni, de must have 😉 Megszokott minõség.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Én a te helyedben Coldfire egy lefûrészelt Ventus kabint vennék, és abban ülve nyomnám a Condor-t. 😊 Hát vitorlázópilóta vagy te???? GPS???? Ugyanmár. Egy térkép, meg egy iránytû. 😄DD Jut eszembe, ma sem jöttél ki üzemnapra a reptérre. 😊

Egyébként jó ötlet ez a tv-s dolog, de az iránytûn kívül nehogy merészelj más mûszert is kirakni rá. 😄 A térképet meg ki lehet nyomtatni. 😊

ColdFire
vajon ha veszek egy kistv-t (pl), meg lehetne oldani, hogy azon mutasson fontos adatokat, mûszereket? (pl vario, gps)

Szia!
Én csak javasolni tudom a szarv és a pedál megvásárlását, a joystickhoz képest sokkal jobb "érzés" ezzel repülni. Én legalábbis nem bántam meg a beruházást...

Üdv
Brikó

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

CptSAB
Az Aerosoft Airport Enhancement Services nevû kiegészítõje az ami neked jó lenne. Az is fizetõs, ráadásúl credit rendszeres, vagyis ez sem olcsó buli.

A credit mapp:
Aerosoft German Airports:

EDDF - Mega Airport Frankfurt (5 credits)
EDDH - Hamburg (1 credit)
EDDL - Dusseldorf (2 credits)
EDDM - Munich (3 credits)
EDDT - Berlin Tegel (1 credit)
EDDB - Berlin Schoenefeld (1 credit)
EDDC - Dresden (1 credit)
EDDN - Default FS2004 Nurnberg (0 credits, free!)
EDDN - Nurnberg (0 credits, free!)
EDDS - Stuttgart (1 credit)
EDDV - Hannover (3 credits)
EDDW - Bremen (1 credit)
EDLN - Monchengladbach (0 credits, free!)
EDFH - Frankfurt Hahn (1 credit)
LOWI - Innsbruck (1 credit)
EDDG - GAP 2 Münster-Osnabrück 2007 (1 credit)
EDDK - GAP 2 Köln-Bonn 2007 (2 credit)
SimWings:
GCFV - Fuerteventura (1 credit)
GCGM - La Gomera (0 credits, free!)
GCHI - El Hierro (0 credits, free!)
GCLA - La Palma (0 credits, free!)
GCLP - Gran Canaria (2 credits)
GCTS - Tenerife South (2 credits)
GCXO - Tenerife North (1 credit)
LEAL - Alicante (1 credit)
LEAM - Almeria (1 credit)
LEJR - Jerez (1 credit)
LEMG - Malaga (2 credits)
LEBL - Barcelona (2 credits)
LEIB - Ibiza (0 credits, free!)
LEMH - Menorca (0 credits, free!)
LEPA - Palma de Mallorca (2 credits)
LEPP - Pamplona (0 credits, free!)
LEVC - Valencia (1 credit)
LEXJ - Santander (1 credit)
LXGB - Gibraltar (0 credits, free!)
LFPG - Paris CDG (5 credits)
FlyTampa
LOWW - Mega Airport Vienna (3 credits)
OMDB - Dubai (4 credits)
KBOS – Boston Logon Intl. (0 credits, free!)
KMDW – Chicago-Midway (2 credits)
KSEA – Seattle-Tacoma Intl. (3 credits)
KSFO - San Francisco Intl. (4 credits)
Other:
LHBP - Aerosoft Budapest 2007 (3 credits)

A link a többi infóhoz:
Aerosoft AES
kösz. és még egy kérdés: nincs olyan kiegészítõ ami a földi kiszolgálással foglalkozik?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Azért ki tudod probálni de csak a :
The demo is fully functionnal, only limited to Seattle area (KSEA)---itt!!
http://www.anticyclone.be/preset.htm

hát akkor arról is lemondhatok<#shakehead>

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

köszönöm.

CptSAB
A kép beremegése stb. nem tartozik az alap FS9 grafikai beállításaihoz. Az Active Camera fizetõs kieg tartalmazza a gurulóút, a felszállás, légköri turbulencia stb. effekteket. Flightsim.com-on elõszõr regisztrálsz. Ha ez megvan akkor a link: http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/forum.htm és azon bellûl a file libraries (download) Search file libraries.
és a flightsim.com-on hol lehet keresni? és láttam már több mideóban is hogy mikor leszálnak egy géppel(vagy fel), akkor beremeg a képernyõ. ezt hol lehet az FS2004-ben beállítani?

exTrem
chicco
Köszi,chekkolom.

exTrem
www.fs2004.com ott keresgéjetek videókat. A srác aki csinálta oda tölt fel vodeókat. Jobb onnan leszedni és nagyban megnézni 😊. Vannak még remek videók. Van egy Concorde-os videó is 1-2 part, de marha jó. Nézelõdjetek <#integet2>

chicco
CptSAB
shungary.zip 298KB a flihtsim.com-on, de ott csak regisztrálás után lehet letölteni.
nem találtam Magyarországit. csak külföldi van de az se mûködik.

köszönom az infókat.

CptSAB
Flightsim.com, avsim stb. oldalakon keresd a Soaring Scenery címszavakat! Van fennt magyarországi kieg is.

chicco
Nem lehet termikelni.Az fsxben már igen de gagyi

Helló. A vitorlázókkal hogy lehet repülni? Csak az Y megnyomásával lehetséges a levegõbe emelkedni? És temikelni lehet? Elõre is köszönöm a segítséget.

Ombika
Tenyleg jo arban kinaljak!

Üdvözlöm a kedves urakat,
Már jó ideje gondolkozom rajta, meglepjem e magam egy CH szarvkormánnyal, esetleg pedállal, csak eddig számomra elég körülményes lett volna külföldrõl rendelni, a pilothsopban meg amikor utoljára néztem vérlázítóan magas árakkal kellett találkoznom.
Nemrég nyílt meg ez a virtualisrepules.hu egy webshoppal egyetemben(http://portal.virtualtransport.eu/index.php), és ott bizony van lehetõség ilyen kiváló mûszereket rendelni
No a lényeg: van-e már valakinek esetleg jó, neadjisten rossz tapasztalata velük?
Bármilyennemû témába vágó hozzászólást szívesen vennék.
Elõre is nagyon szépen köszönöm,
Üdvözlettel,

Barni
CptSAB
Boldog Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Aki húsvétkor repked egyet virtuálisan, annak jó repülést és sikeres landolást!
alert
Így van.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Helló! Nekem kicsit több, mint 500 légitársaság volt az FS-ben, mindet én rakosgattam be, pár éve dolgozom rajta. A SKAI óta (amiben elvileg 1000 is lehet) letöröltem az enyéimet, pedíg majdnem ugyanekkora helyet foglalt, és azóta kétszer gyorsabban tölt be. Lehet, hogy ez azért van, mert nem látszanak a gépek a menüben?
CptSAB
Próbáld a shift+ctrl+F1 kombinációval. Ez ugyanis elvileg a fuel cut-off . Ha nincs nafta, nem ketyeg a hajtómû.
közben utóbbira rájöttem.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

és lenne még egy kérdésem, annyira banális mint az elõzõ, nyugi 😄

az autopilotot hogy kell beállítani, hogy tényleg tartsa a magasságot? mert oké, hogy a learjetben beállítom mondjuk 8000 lábra, beállítom kábé egyenesbe a gépet, rákapcsolom az autopilotot, de ugyanúgy húz fel. néha meg jó. pedig a ctrl+z-vel meg is mutatja, hogy jó helyen van az az ikon.. mit csinálok rosszul?

az volt a gond, igazad volt, sokat kellett várni (kábé, míg elmentem ebédért, és vissza 😄). ennyi volt a skai traffic a gépemen. majd ha beújítom, akkor újra felrakom.

az engineket hogy lehet teljesen lekapcsolni?

eyecandy
Légyszi Vikit meg Ferit ne hozd már ide még offban se mert a végén itt ragadnak...

alert: jó ötlet, ki is próbálom menten.

LOL

Azt hiszed, hogy mi annyira alulinformáltak vagyunk, hogy nem tudjuk, hogy mi az az X-Plane?

"hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te..."

Szegény lelki világába úgy látszik belegázoltam, és most ovodás módon visszacsap:
-Nem én vagyok a láma, hanem te!!!

Na jó, én vagyok a hülye, hogy minden hülyével leállok vitatkozni, és próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy mennyire idióták. Ha jól számomlom eddigi pályafutásom alatt kb. te vagy a 20-dik droid, aki minduntalan kiáll a véleménye mellett. VItatkoztam én már vadkomcsikkal, akik úgy fikázták Orbán Vikit, mintha õ lenne az ördög, érdekes mód az öszödi beszéd óta kussba vannak. Vitatkoztam már idegbetegekkel is. Azóta mégjobban idegbetegek. Miért van az, hogy minden hülye kiáll a saját véleménye mellett? Köztük én magam is.

OFF részemrõl befejezve.

minnyá jön a #9000!

hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te...na igen még régebben hallottam haveromtól hogy van az X-Plane,gondoltam berakok egy képet hogy tudjátok-e milyen játék<#idiota><#lama>

Magyarán azért írtad be, mert tesztelted a népet, hogy õk lámák, vagy nem lámák.

Utálom az ilyen embereket, akik mindig azon agyalnak, hogy másik mennyire okosak vagy buták. Más szemében a szálkát elv...

END

miért ne???hát azé hogy õk tudják-e hogy milyen!