MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár itt-ott azért fellelhetõ a szimulátoros múlt... 😄 Legfõképp mikor a Moravát teszteled. Nos, arra sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szép, meg jó. 😊 Én inkább a ronda és rossz jelzõt használnám rá. Formailag is nagyon sok kivánni valót hagy maga után, a repülésérõl pedig már nem is beszélek. Annak aztán tényleg köze sincs a valósághoz! Rendszeresen repülök a típussal ugyanis IRL, így van összehasonlítási alapom, de eme véleményem a videókon szereplõ bézbólsapis bácsika is alá tudja támasztani akár. 😊
Nálam ez a gép olyan hatást váltott ki, mintha valami béta-fázisban leleddzõ nagyon ígéretes ámde befejezetlen, félkész valamit teszteltem volna. Ha dolgozott volna még rajta a srác 1-2 hónapot, akkor lett volna a tuti. Így viszont nagyon elkapkodottnak tûnik az egész.
Így lett nálam rövid úton - két iskolakör után - az enyészeté ez a gép. 😊
S még valami, ami fontos: EZ a Morava nem AZ a Morava!!! Mint a PWDT mint a Cseh és Szlovák fejlesztõk teljes mértékben elhatárolódnak tõle! 😊 Mi nem adnánk ki ilyen félkész cuccot! 😊 Amúgy csak a tisztánlátás végett, a PWDT Moravája jelen pillanatban stand by állapotba került, lévén a Szlovák srácok is elkezdtek egyet, s az egy fokkal mégszebb/mégrészletesebb lesz. Így amennyiben az teljes egészében megvalósul, és olyan mértékben hogy az minden szempontból megfelelõnek találjuk, akkor a PWDT L-200D megy a kukába, ellenkezõ esetben nekifogunk és befejezzük azt is.
Screenshotokkal - bár vannak a birtokomban - egyenlõre nem szolgálhatok mert nem kaptam rá felhatalmazást, de higyjétek el...le fog esni az állatok! 😉
Szóval mégegyszer gratula az oldaladhoz, így tovább! A fentiek épitõ jellegû kritikák lettek volna, nehogy bevágd a durcát miatta! 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Letöltöm inkább mint keresgéljek.Jön 18 k-val, 10-15 perc az egész.
Tetszik a honlapod.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Valahol le van töltve, majd megkeresem. Még az indítási procedúrám is meg van azt hiszem, mert álló motorral tölti be a gépet és csak szabályos indítással hajlandó mûködni.
Ezt, amivel a probléma van csak azért töltöttem le mert magyar a lajstromjele, meg a festése bár nem magyarok csinálták.
Ha igazán jó An-2 kell, akkor keresd a Xomer-félét az Avsimen, van hozzá Malév Aero Club-os festés is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mit értesz eredeti alatt? Van több free változat is. A fizetõs, amit a Simmarket-en láttam, nincs meg.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az a gondom, hogy a 3D panel egy szürke lap. Bemásoltam a gauges könyvtárba amit kell.
Van valakinek ötlete miért van ez?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Egyébként jó ötlet ez a tv-s dolog, de az iránytûn kívül nehogy merészelj más mûszert is kirakni rá. 😄 A térképet meg ki lehet nyomtatni. 😊
Én csak javasolni tudom a szarv és a pedál megvásárlását, a joystickhoz képest sokkal jobb "érzés" ezzel repülni. Én legalábbis nem bántam meg a beruházást...
Üdv
Brikó
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
A credit mapp:
Aerosoft German Airports:
EDDF - Mega Airport Frankfurt (5 credits)
EDDH - Hamburg (1 credit)
EDDL - Dusseldorf (2 credits)
EDDM - Munich (3 credits)
EDDT - Berlin Tegel (1 credit)
EDDB - Berlin Schoenefeld (1 credit)
EDDC - Dresden (1 credit)
EDDN - Default FS2004 Nurnberg (0 credits, free!)
EDDN - Nurnberg (0 credits, free!)
EDDS - Stuttgart (1 credit)
EDDV - Hannover (3 credits)
EDDW - Bremen (1 credit)
EDLN - Monchengladbach (0 credits, free!)
EDFH - Frankfurt Hahn (1 credit)
LOWI - Innsbruck (1 credit)
EDDG - GAP 2 Münster-Osnabrück 2007 (1 credit)
EDDK - GAP 2 Köln-Bonn 2007 (2 credit)
SimWings:
GCFV - Fuerteventura (1 credit)
GCGM - La Gomera (0 credits, free!)
GCHI - El Hierro (0 credits, free!)
GCLA - La Palma (0 credits, free!)
GCLP - Gran Canaria (2 credits)
GCTS - Tenerife South (2 credits)
GCXO - Tenerife North (1 credit)
LEAL - Alicante (1 credit)
LEAM - Almeria (1 credit)
LEJR - Jerez (1 credit)
LEMG - Malaga (2 credits)
LEBL - Barcelona (2 credits)
LEIB - Ibiza (0 credits, free!)
LEMH - Menorca (0 credits, free!)
LEPA - Palma de Mallorca (2 credits)
LEPP - Pamplona (0 credits, free!)
LEVC - Valencia (1 credit)
LEXJ - Santander (1 credit)
LXGB - Gibraltar (0 credits, free!)
LFPG - Paris CDG (5 credits)
FlyTampa
LOWW - Mega Airport Vienna (3 credits)
OMDB - Dubai (4 credits)
KBOS – Boston Logon Intl. (0 credits, free!)
KMDW – Chicago-Midway (2 credits)
KSEA – Seattle-Tacoma Intl. (3 credits)
KSFO - San Francisco Intl. (4 credits)
Other:
LHBP - Aerosoft Budapest 2007 (3 credits)
A link a többi infóhoz:
Aerosoft AES
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
The demo is fully functionnal, only limited to Seattle area (KSEA)---itt!!
http://www.anticyclone.be/preset.htm
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Már jó ideje gondolkozom rajta, meglepjem e magam egy CH szarvkormánnyal, esetleg pedállal, csak eddig számomra elég körülményes lett volna külföldrõl rendelni, a pilothsopban meg amikor utoljára néztem vérlázítóan magas árakkal kellett találkoznom.
Nemrég nyílt meg ez a virtualisrepules.hu egy webshoppal egyetemben(http://portal.virtualtransport.eu/index.php), és ott bizony van lehetõség ilyen kiváló mûszereket rendelni
No a lényeg: van-e már valakinek esetleg jó, neadjisten rossz tapasztalata velük?
Bármilyennemû témába vágó hozzászólást szívesen vennék.
Elõre is nagyon szépen köszönöm,
Üdvözlettel,
Barni
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
az autopilotot hogy kell beállítani, hogy tényleg tartsa a magasságot? mert oké, hogy a learjetben beállítom mondjuk 8000 lábra, beállítom kábé egyenesbe a gépet, rákapcsolom az autopilotot, de ugyanúgy húz fel. néha meg jó. pedig a ctrl+z-vel meg is mutatja, hogy jó helyen van az az ikon.. mit csinálok rosszul?
az engineket hogy lehet teljesen lekapcsolni?
Azt hiszed, hogy mi annyira alulinformáltak vagyunk, hogy nem tudjuk, hogy mi az az X-Plane?
"hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te..."
Szegény lelki világába úgy látszik belegázoltam, és most ovodás módon visszacsap:
-Nem én vagyok a láma, hanem te!!!
Na jó, én vagyok a hülye, hogy minden hülyével leállok vitatkozni, és próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy mennyire idióták. Ha jól számomlom eddigi pályafutásom alatt kb. te vagy a 20-dik droid, aki minduntalan kiáll a véleménye mellett. VItatkoztam én már vadkomcsikkal, akik úgy fikázták Orbán Vikit, mintha õ lenne az ördög, érdekes mód az öszödi beszéd óta kussba vannak. Vitatkoztam már idegbetegekkel is. Azóta mégjobban idegbetegek. Miért van az, hogy minden hülye kiáll a saját véleménye mellett? Köztük én magam is.
OFF részemrõl befejezve.
Utálom az ilyen embereket, akik mindig azon agyalnak, hogy másik mennyire okosak vagy buták. Más szemében a szálkát elv...
END