MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Biztos vagy benne, hogy nem történik semmi? A rengeteg feltelepített repülõ nagyon lelassítja az FS betöltését. Értsd úgy, ha nincs elég memóriád és nem elég gyors a processzorod akár 5-8 percig is tölthet (vagy tovább) és te csak a betöltõképet látod. Látszólag nem történik semmi. Azt ajánlom hagyd ott 10-15 percre és nézd meg, hogy történik-e valami utána. Ha pedig 512 MB vagy kevesebb memóriád van, akkor lehet hogy sohasem tölt be, mert az FS bizonyos esetekben hajlamos kiakadni ha valami nagyon túlterheli a ramot.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

a rome 2004 egy restart után megoldódott. csak a skai traffic viccelõdik.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

CptSAB
Holnap teszek egy próbát. Feldobom az SKAI Trafficot. Amúgy én a macerás kiegeket soha nem az FS könyvtárába telepítem. Mindig egy ideiglenes könyvtárba. Így tudom mit kell törölni, ha nem megy az ereszd el a hajamat.
ezt már csináltam, azzal a különbséggel, hogy komplett format c és windows reinstall-lal fejeltem meg. és a teljesen szûz fs2004re telepítettem a skai trafficot, és ugyanaz. nekem 5.7 giga.

Akkor meg fõleg mi a francért kérdezed mindkét FS topikban, hogy milyen játék az, ha közben tudod, hogy milyen játék?

Nem értem az embereket de tényleg...

CptSAB
Ellington! Szerintem csinálj egy reinstallt. Ezalatt az FS2004-et értem. Ami fontos addon-scenery azt mentsd le, mert azokat általában elég csak visszamásolni. Nálam volt már, hogy 19GB-on terpeszkedett az FS2004, mert úgy tele volt pakolva minden földi jóval. (ezer köszönet persze ezért a avsim.com, fsplanet.com és a flightsim.com-nak ja és a simaviation.com-nak 100% freeware) Amikor végûl rátört ez a nem töltõdök be akció, vagy egyszerûen már abszolút belassúlt a program, lementettem a fontos dolgokat és uninstalláltam. Azóta beérem max. 10 GB körüli FS2004-el. Most spec. 8,9GB.
lehet, mert a lago rome 2004nél is ezt csinálja. de a budapest 2007 az megy... érdekes

tudom milyen játék volt

CptSAB
Lehet elfogyott a memóriakapacitásod a gépben?
Papirzacsi
Azért linkelte be ide,meg az FSX-be, hogy megtudja mi ez ,hogy utánna menjen arcoskodni abba a topikba.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

a skai traffic az update után se indul el, illetve megáll az fs betöltõképernyõnél..

Namost én balga fejjel olvasom az Ismerd fel a képrõl a játékot címû agyament topikot is, és oda is belinkelted a képet. Ha nem tudod, hogy milyen játékból van, akkor miért linkeled be? Ha jól tudom, ott az a lényege a játéknak, hogy a többiek találgatnak, hogy milyen játékból van, és aki elsõnek eltalálja, annak megmondod, hogy õ nyert. Igazam van? Namost azért, mert még szereted a repülõket, ne linkelj be olyan képet, amirõl fingod sincs, hogy micsoda. 😊

Clidey!
Te meg szúrhatsz be új képet abba a topikba, mert te voltál az, aki kitalálta, hogy milyen játékból van a kép. 😄DDDDDDDD

CptSAB
Alert! Köszi az infót, a textúrákkal kapcsolatban. Minap ugyanis a PWDT Let 410-es mûszerfalán akartam a mûszerfal festését feketérõl szép szûrkére mázolni. Mikor végeztem, tesztelni sem tudtam, mert kifagyott. Most viszont kipróbálom majd, hogy a PS után az imagetool-al átkonvertálom.
hmm...mondj egy felesleges kérdést

Úhhh....,de súlyos!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

tudom

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Jól hitted. Felesleges kérdéseknek viszont helye nincs. Nehezebbé teszi a keresést és az áttekintést. Két topicba beírni ugyanazt a marhaságot pedig.. na inkább nem mondok semmit.

hmm azt hittem fórum amiben lehet kérdezni,de akko úgy látom nem is fórum

alert
Úgy látom visszatértél. Emlékszem, hogy régebben sokat írtál idiótábbnál idiótább kérdéseket warezzal fûszerezve, most megint kezded? Ráadásul több topicba írod ugyanazt? Ban lesz a vége.

ahha X-Plane😄

Clidey
Ott van benne a kép nevében bazz. X-Plane.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

az

ez szerintetek FS 2004?

Köszönöm szépen,kipróbálom,most tettem újra a windows-t és utánna felteszem az fs2004-et. Ha nem megy ,akkor élek a lehetõséggel.
Nagyon tetszik ez a nézet,olyan,mintha ott állnék a kifutó végében.

chicco
semmi progi,world-map-tower-és oda teszed ahová szeretnéd ,--magasságot a bal oldali rublikába beíród és kész.Ha nem megy szolj

Köszike majd próbálkozom. Bezzeg akkor jó volt amikor akadozott, most hogy bírná a vas meg nemtudom mivan....<#rinya>
alert
Két pack van, a 600/700 és a 800/900. Azt hiszem az egyikben 3D-s a másikban nem. Vagy egy service pack 2D-re változtatja a 3D-t. Talán a felesleges FPS esés miatt csinálták vissza 2D-re. Bár lehet hogy az elsõ tippem a jó. Valami ilyesmire emlékszem...

Bocsi megkövetem magam.<#worship> Véletlenül kis betüvel írtam ,hogy Alert. Bocsi
Activcamera nevû progival.
Halihó sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy pmdg 737.-ben miért nem 3d-sek a kapcsolók,(pl világítás stb) a régi gépemen mûxött és nemtom már mit állítottam,vagy hogy is kellett, vagy én vagyok a hülye.
Egyszer pedig alert képein láttam a 3d kapcsikat és akkor kaptam kedvet és akkor jó volt.
Köszike
Szia! Milyen progival lehet a videón is látható kameranézetet produkálni?

alert
Nem 16-bitesre kell rondítani!!! Most mondtam el 😊 DXTBmp-vel vagy az ImageTool-al extended bitmapet kell belõle csinálni. Szép is lesz és jó is lesz.

a skai traffic update-után-se-indul-el problémámra van valakinek ötlete?

ja...letöltöttem még régebben grafikás szarokat hogy utcákat,kocsikat meg iylesmiket mutasson,de nem mutatott semmit,olyan volt mint az alap,ez mitõl lehetett?

16 bitesre átkonvertáltam még elég csúnyácska, de már látszik! Köszönöm a segítséget!<#worship> Megpróbálom még szebbé tenni!

ezeket honnan töltitek le???mert ahonnan én a repcsiket szedtem ott volt aztán több t.ezer!www.fsdownload.com

Clidey
Ráhibáztam. Elsõre. 😊

A FS nem kezel 24 bites textúrát ugyanis... 😊 Konvizd át, és kész.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ALERT->Köszi megpróbálom!
Clidey->Igen.

Clidey
24 bitesek a textúrák, amit csináltál.

alert
Extended bitmap formátumot fogad el az FS, nem sima BMP-t. Amikor elkészültél, az SDK-hoz mellékelt imagetool vagy a netrõl letölthetõ DXTBmp progival át kell konvertálnod 32-bites (csili-vili de sok memóriát eszik) vagy DXT3-as bitmapre a festést. Utána látni fogja az FS. Ha ezután sem mûködik, akkor vagy a fájlnév nem stimmel vagy a felbontás.

lenne még egy kérdésem: melyik a leggyorsabb ingyenesen leszedhetõ repülõgép?

Egy PSS 777-t szeretnék átfesteni. Elkészült a módosított textúra, viszont ha azt az erdeti helyére visszamásolom, akkor a FS-ben azok a textúrák amiket módosítottam nem jelennek meg a gépen. Vkinek van valami ötlete, hogy mitõl lehet? És hogy lehetne megoldani, hogy mûködjön?

az update-et felrakva is ugyanaz a helyzet, nem indul.

oks sry

exTrem
Nem warez topic !<#ejnye1><#lama>

hello!
én régebben játszottam a flight simulator 2004-el csak lett egy új gépem...honnan tudnám letölteni a játékot?addig is thx

köszöntem!

exTrem
Na a skai update engem is érdekelne, mer nekem is behalasztja az FS-t.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit