MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
tied? trackir4?
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
RWY12
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hát azt takarja, hogy normál esetben hátratolás elõtt tele vagyok pakolva 2db catering 2db cargo járgánnyal, meg jönnek a lépcsõk 😊 (amúgy a "lépcsõs jármûveknek" mi a normális nevük, mert gondolom nem ez :-). Szóval. Aztán azt mondom neki hogy prepare position for departure, aztán szépen lassan egyenként kezdenek elvánszorogni a géptõl a járgányok, de úgy mint az anyatetü.
Elunom az agyam mire eljutok odáig hogy ready to push, arról nem is beszélve, hogy peches esetben az fs passengers idõ már elindult.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
pmdg 737-es fmc programozása közben, nagyon leesik az fps érték, stabil 30-rõl, kb 6-ra😄
nem rögtön, csak ha sokat szöszölök vele, és utánna ugy is marad, bármelyik repteret töltöm be
ötlet?
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms791558.aspx
Amúgy a korábbi kérdés amit feltettem már tárgytalan. Néhány angol nyelvû fórumban is láttam ugyanezt a kérdést (statikus gépek készítése FS 2002/2004 gépekbõl) a válaszok sajnos nem voltak kedvezõek, az egyetlen megoldásnak az AFCAD-al való babrálást írták.
Frecc! Azt ugyan nem tudom az AES-ben mi mennyi ideig tart, de abban biztos lehetsz, a való életben sem pillanatok mûve a gépek feltöltése üzemanyaggal, élelmiszerrel, stb. a csomagok berakodása. Csak az az a munkafázis, amirõl keveset hallani, látni.
Thx infot!
u.i: Olyan ram arak vannak,hogy el se hiszi az ember,amit 3 honapja 62K-ertvettem ,most 29K!! <#levele>#levele>
Active Camera
A #9064 hsz. videón mutatott config DualCore 3 Ghz, 4 MB RAM nem semmi.
Nem láttam, hogy szaggatott volna
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Magyarázó 😄
Hát engem nem igy tanítottak fs2004be <#lookaround>#lookaround>
Lehet, hogy én vagyok a láma, de AES 1.5 esetén nektek is fél óráig tart, míg a lépcsõs kocsik meg a catering, cargo és egyéb járgányok eltakarodnak végre a repülõgéptõl?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Az légiforgalmat generáló kis file-ok az FS\SCENERY\WORLD\SCENERY mappában találhatók .bgl kiterjesztéssel. Az itt található traffic030528.bgl nevû file-t takarítsuk innen ki vagy nevezzük át. Ettõl kezdve egy fia eredeti FS gép sem fog megjelenni forgalomként."
2. Egyszerûen másold be a reptér scenery mappájába az afcad file-t csak ügyelj arra, hogy az eredetit takarítsd ki. Ez akkor lehet necces, ha nem lehet megismerni az afcad bgl-jét. Ha default reptérhez szeretnél afcadot frissíteni, akkor sztem csak egyszerûen pakold bele az FS\scenery mappába azt csá.
ismét kérdésel fordulnék hozzátok, hátha erre kapok is választ😄
a beépített video felvevõvel, nálatok is belsõ és tower nézetben kimaradnak képkockák? olyan minth csak minden másodikat venné fel, pedig a játék fps értéke nem csökkent
más: instant replay-ben pl.: megakarom nézni a felszállást, sokszor van olyan, hogy a beúzott futók a visszajátszásnál bent maradnak és amikor a gép gurul akkor a levegõben úszik kerék nélkül, stb...
Vannak szép részek, ez kétségtelen, és viszonylag pontos és részletes a mesh, de pl. összehasonlítva a FranceVFR bármely részével eléggé szembetûnõ különbség van.
Ez csak vélemény, nem vita- és flamewar indító... <#wink>#wink>
akkor félre értettem Horváthországot😄
Az FSQuality-nek van egy Croatia-Slovenia scenery-je (elvileg a Simmarket-en kapható, de az nem egy nagy durranás, illetve Davor Puljevicnek van Zágráb, Split és Dubrovnik sceneryje, amik viszont elég szépre sikerültek.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ki gyártotta? honnan lehet megszerezni?
a pmdg 737-es air conditionel még mindig aktuális, valaki?
thx
Nem tudjátok, hogy PMDG 737-700-hoz honnan lehetne szülni SkyEurope livery-t?
pmdg 737-el, amikor megkezdem a süllyedést akkor air conditionel kijelzõ világít, hol és mire kell kapcsolni, hogy megszünjön?
eggyáltalán miért világít?
1-2 hete ismerkedem az fs2004-el, remélem nem kérdeztem nagyon hülyeséget😄
Külön Köszönet pedig azért jár, mert annyi sok nagyszerû kiegészítõvel tetted, tettétek gazdagabbá a hazai virtuális repülõk táborát. (A nick név valahonnét ismerõs volt.. 😊 )