MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Mindenképp e mellett dönts de nem kell nagyon erõs. 55k egy Core 2 duo e6600-as és ha veszel mellé egy jól tuningolható DDR2 800MHz-es 2 GB memóriát akkor eszméletlen gyors lesz és a procinak úgy fel tudod emelni az órajelét hogy gyorsabb mint a leggyorsabb 250k huf-os c2d a piacon.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

most látom Kad válaszát az Érdekesség honlapnál.szerintem a melett döntök
Azért kéne akkor teljesitmény mert ha ugy döntök hogy áttérek az FSX-re akkor nem esne rosszul az a teljesitmény+ ha az FS2004-re felteszem a lugujabb Sceneryket és VC nézetbe megyek a PMDG 737NG pl akkor az picit leviszi az értéket fõleg mondjuk BP 2007-nél. Szóval valaki tudna mondani nekem valami nagyon erõs Intel Core 2 Duo procit?
CptSAB
A hajtómûhangok terén nem a 737 az egyetlen, amelyiknél hiányérzete támad a fülecskémben található alkatrészeknek. A katonai gépek terén még nagyobb a blama. Az egy dolog, hogy a pilóta vajon mit hall a sisak alatt. Na de a külsõ és a tower nézetben.. ajajaj.. Nekifogtam egy alapos nyúzásnak a Magyar Légierõ gépeit (ma már inkább ex-géppark) illetõleg. Nevetséges. Még a fizetõs kategóriákban is olyan béna hangok vannak. Nem érezni az akusztikát a hangokon. Annyira sablonosak, hogy szinte elfelejtem, hogy katonai gépekrõl van szó. Az pedig végképpen égõ, hogy az eredetivel való egyezést is mikroszkóppal kell keresni.
exTrem
Na ilyen engine sound kellene az fsbe a 737 NGk-hez.

Sajnos még csak meg sem közelyti egyik freeware sound se ezt a hangzást 😊. Remélem lesz hasonló...

chicco
Sokmindentõl függ.Mûszerfalon kiírja FFU

Megtudná valaki mondani, hogy a B747-400 mennyi üzemanyagot éget el óránként?<#help>

ColdFire
vannak

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

chicco
Clidey.Woodlake researc a glacier bay 2 része

és vanak magyar vadászgépes századok is? (szimulátorban)

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Bingó, mégpedig a Race74 variáns... <#nyes>
csak az a baj, hogy annyira megy a gép, hogy könnyen belefeledkezik az ember, aztán így jár, ahogy a videó végén látszik... <#idiota>
A másik kérdésre a válasz Trackir4 pro.
alert
A reptérhez tartoznak olyan statikus gépek amelyek csak díszek, nem mozognak, ez azoknak van, akik offline repülnek. Ha jól emlékszem a telepítés közben ki lehet választani (vagy valamilyen tool-al), hogy ezeket a statikus gépeket eltávolítsa.

Sziasztok, a következõ problémával fordulok hozzátok: Feltelepítettem a FlyTampa Vienna Airport kiegészítõt és azt tapasztalom, hogy a reptér televan gépekkel, de egyhelyben állnak, nem mozognak a reptéren, ugyanez tapasztalható a közelkörzetben is. Tudtok valami megoldást javasolni, hogy beinduljon a mozgás?, köszönöm! (Skai Trafficot használok)
ColdFire
thanks😊
fizetõs? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Papirzacsi
ÍGY elsõ ránézésre a realair spitfire. El is füstölt a végén a motorja. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

btw melyik trackir ez 3 vagy 4?
ColdFire
ez milyen gép? O.o
szépen repül(sz), csak meg kéne tudni fizetõs, free, honnan, merre...
Most alapítunk egy mûrepülõ csapatot, gyakorló, de akár végleges gépnek is jó lenne

u.i.: megvan a zsé a trackir-re hurrá😊

thx akkor nem költök erre, viszont visszább veszem az af-et, hátha jobb ugy
alert
A plusz memória nem fog segíteni, max picivel gyorasabb lesz a betöltés.

Ombika
16xaf mellett ne is csodalkozz!! 😊)

hali
ha már a pc-rõl van szó én is kéreznék valamit
configom
amd 3800+ dual
1gb ddrII
ati 1900GT
250 Giga sata samsung
fs miatt vettem ezt a configot csak akkor még nem tudtam, hogy intel-t szereti a drága
annyira nem vészes a helyzet, nálam a legrosszabb körülmény a mega airport frankfurt+pmdg kombó, full minõségben 4xaa, 16xaf és 40% traffic
melett 15 a legroszabb helyzetben
sok pénzt nem akarok áldozni, igy proci és alaplap csere kilõve+vga csere is kilõve
a kérdésem az, hogy +1Gb ram érdemi változást hozna számomra?

a válaszotokat mint mindig elõre is köszönöm
CptSAB
Én örvendezek a tartós 20fps-nek(fs2004). 😊 A Lock On-os videó nagyon tetszett. Jó régen repültem már azzal a szimulátorral. Sajnos a Szu-22M-et hiányoltam a repülhetõ madarak közül. Viszont ez a videó nagyon jó volt. A YouTuben van egy 4 gépes Szu-22-es kötelékrepülés. Azt érdemes megsasolni. Élõben egy UM3 hátsó ülésébõl kamerázta le a pilóta.
Ombika
<#taps><#fogmosas><#email>

Papirzacsi
Mi nem játszunk FPS játékokkal, csak diavetítéseket nézünk.Az fps nagyon lájtos, minden birkának megy.A diában már kihívás.<#idiota>

Ombika
MArpedig ha jatszol FPS jatekokkal is,akkor egybol kiszurod kulonbseget!! 😊

Papirzacsi
Fsben könnyû különbséget tenni. Ha folyamatosan 100fps van, akkor nem veszed észre, de mikor 100ról leesik 30-ra, azonnal feltûnik, hogy másképp forog a légcsavar. :-D

Clidey
És mi a frásznak 100 fps???? Vagy te különbséget tudsz tenni a mondjuk 30-40 és a 100 között? Mert akkor csókoltat a Barcza Ida! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Kösz Apci, de azok döntõ többsége megvan... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire
100fpsel? :o
én lock 26ra tettem

És intel Core 2 Douból melyik az aminél az FS kb 100locked Fps-el megy(2004)?
2 hete vettem gépet az fs miatt, csak akkor még kevesebb infom volt, igy amd-t vettem😞
elsõ videom, kicsit hosszú lett, de nem akartam többet vágni
enjoy
http://halofansite.extra.hu/download/747.avi
alert
AMD processzort felejtsd el. Helyette intel core 2 duo e6600 minimum, a többi ok és az FSX-ed is folyamatos lesz. AMD-t nem szereti az FS.

chicco
intel procival.A többi ok

Sziasztok!
Az a "problámám" támadt hogy szeretnék venni egy uj gépet. ki is néztem magamnak de gondoltam megkérdezem a ti véleményeteket is róla. Errõl lenne szó:
Processor: Two 3GHz Athlon 64 Quad-FX74
Memory: 2GB RAM DDR2
Storage: Two 250GB hard drives
Optical Drives: Double-layer DVD±RW; DVD-ROM
Monitor: 20-inch wide-screen LCD
Graphics: nVidia GeForce 8800 GTX (768M😎
Operating System: Windows XP
olyan szempontból kérnék véleményeket hogy Locked FPS FS-be stb.
Válaszotokat elõre is köszönöm
Deloi
Szted?<#vigyor2>Video Amúgy laza sztem. Egyszer láttam egy orosz csapatot(talán pont ez), eszméletlen, mit mûveltek, mm pontosan repülték a köteléket. Csak most nem találom azt a videót.

amúgy vannak ilyen "bandák" akik interneten keresztül repülnek? nem utasszálítókkal hanem vadászgépekkel, mûrepülõkkel stb., szóval csak szórakoznak és élvezik a kötelékben való repülést?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

CptSAB
Nem lehet lemenni a navigátori állásba. Igazából sehova sem, mert nincsen virtuális belsõ tere. Az Ariane 134-ben sincsen. A SamDim Design Tu-134-e pedig még messze nem készûlt el.
köszi
Hello, a fórum keresõjébe írd be hogy cold and dark, és fogsz találni egy pár megoldást Üdv, L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

exTrem
www.wilcopub.com az extras menüpont alatt tudod letölteni. Vagy használj Active Camerát. Sok sikert

hát szerintem nem lehet lemenni. kivéve ha telepítõs és jól kidolgozott a gép. van valami olyan ingyenes kiegészítõ hogy F1 view vagy mi. azzal leheet olyat csinálni hogy mozogsz a gépen belül. ne kérdezzd honnan lehet letölteni, mert nem tudom keress rá hátha kidob valami jó oldalt.

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a SCS Tu-134A3-ban hogyan lehet lemenni az üvegezett orr részbe? Elõre is köszi a választ!
exTrem
engem is érdekelne. Nekem is leesik az fps érték 5-re kb egy pár másodperc után, de nem fmc prog. közben.

chicco
hát majd menézem ,de küldtem mailt abban a csomagban leledzik a cucc vhol

huh még 1 kérdés igy éjszaka😄
hogyan lehet, beállítani azt, hogy a gépek hajtómûve ne járjon mikor betöltöm a induló repteret?
Sziasztok, mégegyszer leírom, hátha valakinek van némi tapasztalata ez ügyben
pmdg 737-es fmc programozása közben, nagyon leesik az fps érték, stabil 30-rõl, kb 6-ra😄
nem rögtön, csak ha sokat szöszölök vele, és utánna ugy is marad
elõre is köszi
Clidey
Emmeg hun van? :-O De kúl! 😉