MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan friss fs9 install majd elorol az egesz de ugyan ugy jartam
ja egy apro megjegyzes szerintem ez a ferihegy es a flytampa LOWW ja a legszebb repter kiegeszitok
utánna nézek remélem nem lessz túl bonyolult a 2õ összehozása
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
a véleményetekre lennék kiváncsi, melyik a legrészletesebb budapest scannery szerintetek?
én az aerosoft 2007-est néztem ahol számomra szép lhbp, de maga budapest annyira nem, nincsenek hidak, parlament stb, ja és nincs más budapesti reptér sem
mit ajánlotok?
Egyebkent csak most realizalodott bennem, hogy a progi nem hasznalja ki a hyperthreading-et. Hat ez bebasz... :-S Pedig nem artana. Letezik vmi speci peccs vagy akarmi eme hianyossagot felulirando (nem talaltam erre vonatkozoan semmit...)?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Méghozzá innen.
Segitsetek legyszi, ujbol feltettem az FS9-et (szet volt hullva a rendszer, meg egyebkent is, teleszortam mar minden felesleges cuccal, es most ujbol, mar "odafigyelve" akarom felturbozni) viszont a Budapest Scenery-ben egyszeruen nem tudom berakni LHBS-s, Farkashegyet stb. Emlekszem patchelni kellett, meg AFInstaller.exe-ezni, de csak nem jon ossze. AFInstaller-re LHBS-t radobom, de vmi eur*...bgl file-t nem talal. Hogy kell megcsinalni, hogy benne legyenek ezek a repterek a sceneryben?
Koszi elore is
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
feltettem az aerosoft france1 és france2-est
és a flightsim commander a database builder után france alatt csak st. tropeez-t látja, fs2004 alatt megvan a többi franci reptér is
mi lehet a baj?
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
\...\FS2004\Addon scenery\scenery directory, and start FS2004.
de nincs ilyen file. a patch-et meg nem találom.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Link to Fs Passengers download section
http://kozak74.extra.hu/index.html
Egy dolgot tudok tanácsolni igazából. Sokszor el kell olvasni azt a pmdg manualt. Én annak idején spec. kinyomtattam a szükséges részeket (FMC, autopilot..) Azt is elárulhatom, a neten fennt kering az eredeti Boeing kézikönyv is a 737-hez. Valami 900 oldalas, viszont azt az igazi gépek pilótafülkéiben lapozzák. Sok mindent meg kell jegyezni és sok mindenre oda kell figyelni, ha komoly kiegészítõvel akarsz repülni. Az lenne csak szép, ha az összes ellenörzõ és üzemi kapcsolót betennék ezekbe a kiegészítõkbe.
Nézz körül itt:
Dauntless Software cheklist
Visszafelé már nem sokan terveznek
más acockpit és más ugyan az a gép a hátsó konyhából.
1. Tapasztalatbol mondom ,95%-ban osszes C2D megy 3000-3200 Mhz-en!
2. E6400tol folfele mar nem is kell tuningram mivel ott a szorzo megold mindent,bar ha felhuzza vki 3500Mhz-re,mint en is ,akkor a memoria 800 helyett 880-on megy!
3. HA feszultseget is mersz neki adni,amit 1.525vig nyugodtan ajanlok ertelmesebb hutovel,de gyari is tokeletes (1.5V-ig),akkor esely megvan 3400 Mhz-re,ha pedig tudsz valogatni ,akkor 3600-3700mhz-ig is van eselyed!
4. 3500 Mhz-nem panaszkodom csak Fsx hasznalja ki 100%-ban ,de itt is csak egyik magot,remeljuk SP1 megoldja problemat!
5.Ha vkinek kell jo ram es olcson nagykerbol keressen meg,hihetetlen arakon tudok! pl: 2x1024Mb DDR2 32K,zsir uj!!
Remelem tudtam segiteni!!