45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42376 Ügyes! -
#42375 -
#42374 Köszönöm szépen! Jó tudni hogyan csinálták régen.
-
#42373 Megkérdeztem!
Amíg lehetett a hagyományos VOR/DME útvonalakat repülték és mikor a BASIC rendszert bevezették, akkor "Nem hivatalosan" GPS-l szerelték fel a Tupoljeveket és az alapján repülték az útvonalakat! -
#42372 Tomikám!
Természetesen Neked szólt!
Kinek másnak...;)
Szerintem azok a házak amik Pipisen vannak, tökéletesen megfelelnének...
Sőt! Az erőműnél se tudnék szebbet elképzelni! -
#42371 Szóval!
Egy kis örökzöld a "rendszeresen" túlfutó pilóta társaknak!
-
#42370 -
#42369 Nem tudom.. nekem szól e kérdés, de ha igen válaszolok részben.
Sajna per pill. nincs futtatható FS a gépemen (nem töröltem le a régit, így nagyon bugos grafikailag), egy hónapja eltüntettem Win7-et mert beleuntam az én verzióm hülyeségeibe. Ebben a kukk melegben annyi türelmem van, mint veszett egérnek a dunsztos üvegben, így a saját idegrendszerem védelmében nem tettem fel semmilyen szerkesztőt, mert szobában folyamatos 30-32 fok mellett annyi kedvem van modellezni, meg ps-el hülyéskedni, hogy semennyi.. szóval bármiről kérdeztek, minden ott áll, ahol az utsó fotókat közöltem.
Nem tudom a múzsa mikor csókol homlokon..
Lakóházakról annyit, hogy jelenleg olyan munkán dolgozom amely a 80-as évek tervdokumentációival foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy tervrajzok tömkelege megy át a kezemen, így jól körvonalazható a hazai lakóházak formavilága. Sajnos ezekhez a típustervekhez ma sincs semmilyen elérhető grafikus adatbázis a neten. Semmilyen építészeti oldal nem foglalkozik velük, annak ellenére, hogy a mai családi házak nagy része akkoriban épült. Nem tartom kizártnak, hogy esetleg vázlatokat fogok készíteni a tervek alapján és lemodellezni őket, úgy ahogy anno évek óta tervezem, de.. azonban.. sajnos közismert, hogy jó ideje nem nagyon publikálok. És mi több most már magamnak sem ígérgetek semmit, mert van éppen elég gond a nyakamban. Egy lett kipipálva, a gép kapott egy kis vérfrissítést, új proci dorombol, amitől FS grafikája is alaposan megugrott az eddigi 12-20 helyett 40-50+ -ra. De ahogy írtam, nem tudtam ténylegesen futásra bírni a szimet, mert W7 után ez már nem az a móka, ami régen volt hogy xp telepítés után a régit futtattam tovább..
Újra kell raknom az egészet..
UTE-t soha nem piszkáltam meg, és nem is tervezem. Gyanítom, hogy ha nagyon mélyen belenyúlnánk a lelkivilágába és a bgl-ek engednék, akkor simán cserélhető lenne az object libraryja, de szerintem ezt hagyjuk. -
#42368 Huh, nagyon köszönöm. :) -
#42367 Rákérdezek Neked, hogy mi volt az általános módszer! -
#42366 Tomi!
Esetleg!
Nem lehet megkeresni az UTEuropába azokat a randa amerikai házmodelleket és kicserélni valami europaira? Esetleg szép magyar "paraszt" házakra???
Gondolom az azért nagy előre lépés lenne.
A másik meg a régi nagy üzemek! Csinálni egy vegyi, egy malom üzemet, egy erőművet és azokat szét pakolni!
Hasonlóan, mint LHSimnél a TV tornyok vannak? (Bár nem kizárt, hogy náluk már ez tervben van) -
#42365 Kérdésem lenne. Mégpedig az, hogy jellemző volt régen, hogy útvonalat repültek a 154-el? Úgy értem, hogy NVU-val. Az érdekelne, hogy itthon mi volt a jellemző. Gondolom nem VOR2VOR-t repültek, de több helyen láttam írva, hogy az NVU gázos. Abba még nem vágtam bele, érdekelne, hogy valóban minden módszerrel mentek útvonalat. -
#42364 Ebben az értékrend dologban teljesen egyet kell értsek. Pont ez a bajom nekem is, hogy manapság már olyan kifordult erkölcs kell a boldoguláshoz, amit az én gyomrom sem vesz be. Szomorú sajnos. -
#42363 :) Már én is szívtam vele :) -
#42362 Valóban!
Én voltam a birka...
Köszi! -
#42361 A lényeg, hogy megvan.
Egyébként csak akkor dobja fel a találatot, ha ékezet nélkül írod be, ahogy lentebb is írtam. -
#42360 A keresővel lehet valami, mert amikor simán a Hungary ra keresek, akkor dob 11 oldalt, de amikor a nevét írom be, akkor 0 találat...
Nagyon komoly! :)
Köszi a segítséget mindenkinek...! ;) -
#42359 Keresd így: hungary_scenery -
#42358 Sajna ott nem találja...
No Search Results -
#42357 Egy kis nosztalgia. Ezért (is) vagyok annyira odáig a 154-esért. Ott tolják ki a HA-LCF-et, én meg 7 évesen ott csücsülök benne és visznek minket a nyeremény sétarepülésre. Akkor repültem először életemben, 1,5 óra, meghatározó élmény volt. (bocs a minőségért, ~30 éves kép.)
-
#42356 A Search for text-hez: varju laszlo -
#42355 Skacok!
LaciBácsi féle MAS fent van még valahol? -
#42354 NE SIRJATOK:))) minden szép és jó:Ö))) -
#42353 Kittallóz, hozzáad. Egy kis segítség (például...). -
Jazzdobos #42352 Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy feltelepítettem az LHDC-t és a többit úgy ahogy kell és nem működnek esetleg valamit az ADDON Scenery-ben kell csinálni? -
#42351 -
#42350 Nem panaszkodhattam,elégedett voltam az életemmel, szerettem a munkámat, a hangárt, a kollégákat, a gépeket, a kerószagot, a repteret, aztán 2000-ben összedőlt a világ és ez már nem az én világom. Nem az én értékrendemnek megfelelő (nem politikai hanem erkölcsi értelemben), itt lopni, csalni, hazudni kell, akkor viszed-viheted valamire, ráadásul a vacak szívemmel dolgozni sem tudok rendesen, legfeljebb teszek-veszek valamicskét, egy félórás fűnyírás vagy kocsimosás után egy óra pihenés mire újra levegőt kapok. Na de legyünk optimisták, meg nem is idevaló téma, legalább ez maradjon meg nekünk. -
#42349 Igen, GYőző!
Ezt kapjuk az élettől!
Gondolom, Te is megértél szebb napokat...Örüljünk, hogy a gyerekeinknek van mit enni!
Borzasztó, hogy azzal a "szakmai" tudással itt tartunk ahol tartunk...
Valószínű nekem se sikerült volna szert tenni egy Trackir-re, ha az egyik ügyfelem nem hozz az USA-ból gratisz... -
#42348 Szeretnék egyet, de -16% adó a járulékomból (ami messze nem annyi, mint amennyikről hallok, olvasok), asszony munkanélküli, lányom Győrben főiskolán, albérletben, 20 000 a gyógyszerem, két 80 feletti szülő, egyik betegebb mint a másik... nem sorolom, örülök, hogy lyuk van a se..emen, örülök, hogy a fs 9-en elrepülgetek nosztalgiából (FSX-es gépre sem kerül, a program még csak kiadná). Most szeptember elején lesz a reptéren egy az itt szolgáltaknak szervezett találkozó, arra ráment a szülinapi pénzem. -
ToMy_ #42347 Itt a fórumon nemrég hirdetett valaki egy eladó használt Trackir4-et. Lehet olcsóért megszámítja... -
#42346 Én elég sokat kínlódtam vele...
Aztán az lett a vége, hogy vettem egyet!
Nyomába sem lép a sok "tákolmánynak" amikkel kísérleteztem...
És szerintem nem a LED-n műlik, inkább a vevőn.
Baromi jó a gyári.Megéri beruházni valahogy rá.... -
#42345 Még addig nem jutottam el, hogy vegyek 4 db. nagyfényerejű LED-et és házilag összedobjak egyet elektronikai műszerész létemre.......
-
#42344 Hát ööö, pillanatnyilag örülök, ha meg tudom venni fizetésnél az LHPR-t és egy 10 plusz creditet Aes-hez. :) -
#42343 Hát kérem egy 50-es a trackír és minden megoldódott... A gonosz, mi ? -
#42342 Na, azt akarnám elkerülni, hogy kombókat kellejen nyomatni, mert az oké, hogy AC-ben belőttem egy egyedi nézetet a robotra is, de az ctrl-3 és bill-hez kell nyúlni. Pont az lenne a lényege, hogy csak jobbra lenézek egérrel, kapcsolok, vissza, ne kelljen billentyűzni. De mondom, megszokom. :) -
#42341 Aktív kamerával vagy trackírral tudsz mozogni amerre csak akarsz. A VC-ben nyisd meg billentyűkombinációval a robotot. :-)
-
#42340 Annyira nem kritikus, de pl. moci indításnál kéne, mert azt csak simából engedi. Annál jobban bosszant az a nyomorult jobb karfa a pilcsi ülésen. Azt nem lehet valami módon kivenni onnan? Le kéne törni. :))) Mert a hajtóműindítást jó esetben csak egyszer csinál repülésenként az ember, de a robotot azért jóval többet kell buherálni és jó lenne csak lenézni, nem nézetet váltani, hogy tudjam kapcsolgatni. :)
(persze imádom így is a gépet, ezek csak amolyan nyavalygások. Nyomorult karfa... :))) ) -
#42339 Ezt sajna nem tudom, Nagy Dani magyarította mindkét gépet (134-154), Őt próbáld meg megkeresni, azt hiszem a fészkesbukon elérhető.. Az orosz verziók nem magyar feliratosak, sőt más a kabin is és a panelok is. -
#42338 No, töprengtem és arra jutottam megkérdezem. A magyar B2 csomag az a PT melyik verziója? Mert tallózgattam (hehe) a honlapon és ott már a 9.6.1 verzióról beszélnek. Ez a csomag milyen verzió. Jól sejtem, hogy tartalmaznak az új verziók VC kezelhetőséget? Vagy már hiú ábránd és szokjam meg így a VC-t? -
#42337 Lehet, hogy usersession-höz köti a search-id-t. Mindegy, a lényeg, hogy megvan. :)