MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabriSanyi
jó ez az IL-62M,csak tényleg zavaró hogy mindent ciril betûkkel írtak😄

CptSAB
IRIS Mig-29!
sziasztok tudok ajánlani jól repülehtõ vadászgépeket, mert a lago féle f16
nagyon instabil😄
GabriSanyi
köszi a segítséget!

CptSAB
Az egy régi modell. Ha igazán frankó IL-62M-et szeretnél, akkor az avsim-en keress rá a pt_il-62m_v1_03.zip állományra. A SamDim korai változatához képest ez mind dinamikailag, mind grafikai kidolgozás, és összetettség terén profibb munka. Persze azért nem árt letölteni hozzá az angol manualt is, mert különben lehet, hogy sokat fogsz szenvedni vele.
GabriSanyi
...:::LOT Polish Airlines ILYUSHIN IL-62M:::...

Model: Dimitri Samborski
Textures: Kuba Roterman

ez van meg nekem

GabriSanyi
bocs hogy szórom itt a postokat de utánanéztem,és nem találtam a textúráját a fülkének...:S

CptSAB
Nézd meg, hogy nem-e a panel könyvtárban vannak a gau állományok! Ha ugyanis ott vannak, akkor azokat másold be az FS gauges könyvtárába. Másik lehetséges eset, hogy a külön vannak becsomagolva. A SamDim Design féle IL-62 vagy a Project Tupoljev?
GabriSanyi
félig sikerült megoldani a problémát ez -FS2004 B747-400 Deluxe panel version 6- kellett hozzá,a 2d cockpit már faja,a 3d nézetre kéne vmi még.Vki ötlet?

GabriSanyi
heló!van nekem egy olyan problémám hogy letöltöttem az Il-62M típúsú repülõgépet a játékhoz,be is raktam,a füsteffektel együtt,az mûködik is,de a 3d pilótafülkében nincsenek textúrák,valamint a 2d cockpitnél semmi gomb,kapcsoló,kijelzõ stb.tudtok valami megoldást?
köszi

CptSAB
Szintén kérdés.. a régi FS2000 illetve néhány FS2002 gépnél nem jeleníthetõ meg az animáció a 3D modellen. Van erre valami orvoslat? Nemrég a Milan Lesner féle L39, majd az FS2002 Szu-29 most pedig Clidey ( 😄 megint egy képes bemutató készûlt..) Pzl 101-e esetében futottam bele.
helló. felraktam az új Budapest scenery-t és tök király, csak nem bírja el a gép. (akadozik) Hogy tudnám a legjobban kihozni a gépbõl a maximumot? Ilyen gépem van: 3 GB Intel Pentium 4 proci, 1 GB memória, GeForce 6600 GT (128 M😎

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Még 1kis help!
Hogyan is kell a kikapcsolásokat megcsinálni?
Nekem nem megy!
Elõre is köszi!
sztoky
Ui: Érdemes fizetõs gépeket leszedni, vagy kinlódjak ezekkel a free
gépekkel?
Köszönök mindent!
üdv.: sztoky
CptSAB
Sztoky! Meglestem az Airbust. A futómû animálása körül lehet a megoldás arra amit írtál. Külsõ nézetbe kapcsolva az orrfutó néha érdekes félig behúzott állapotban áll. Nem ez az elsõ eset, amikor egy gép futómûve furcsa helyzetet produkál. Az ok a 3rd party terrain mesh állományok kezelésénél van, arra már rájöttem. A default felszin esetén nincs hiba de ha van egy plusz terrain mesh, akkor már gond van a futómûvel. Megoldás lehet a default terrain mesh és scenery kikapcsolása.
Sziasztok,
ismeri/használja vki a FlyLogic Switzerland Pro scenery-t? Létezhet az, hogy ez a kiegészítõ nem tartalmaz object-eket csak nagy felbontású texture-öket és mesh-t?
Szóval semmi info a hyperthreading és az FS2004 kapcsolatáról?
Normális gépeket virtual cockpittel+ mindennel, igényes kialakításban honnan lehet leszedni? Fizetõs oldalakon van csak?
Fizetõsök közül melyik a jó? Sokat találtam. (PMDG, stb.)
Olyan Malév gép ami teljesen ok létezik?
Na kicsit sokat kérdeztem. Elõre is köszi a válaszokat.

Sztoky
Ez a gép:
http://www.flightsim.com/cgi/file?rk=w0xSa01X&fm=main&cm=LISTFILES&rp=/cgi/kds%3Fw0xSa01X=main/top.htm
neve:a3808fsx.zip (azt írja, hogy fs2004-hez is jó-én azzal játszom)
cockpit:
http://www.flightsim.com/cgi/kdl/main/72/a380pv1.zip?2sCNp02o
neve:a380pv1.zip
Elõre is köszi
Sztoky
CptSAB
bocs elírtam a nevet..
CptSAB
Sztoki! Pontosan mi a neve a letöltött csomagnak?
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Flightsim-rõl leszedtem egy a380-t+ hozzá 1 cockpitot. A játék kezdetekor, amikor külsõ nézetre váltok (nem minden esetben) a gép elkezd ugrálni a betonon és beleáll a földbe. Installnál mindent figyelembe vettem (readme) és ennek ellenére sem mûködik. Mi lehet a gond? Légyszi valaki ha tud segítsen.

Üdv: Sztoky
CptSAB
Laci bácsi!
A szavaid jól estek és örömmel töltöttek el hetekkel ezelõtt. Az írásod elõszõr a saját e-mail címemre érkezett és elolvasva, manuálisan kellett engedélyeznem. A hozzászólást most újra átolvastam, és bevallom, csak most vettem észre az utolsó mondat valódi jelentését. A blogon holnap írok majd választ is. Egy-egy cikk írása elég körülményes és hosszú munka, így sajnos belefeledkezve a most még rendelkezésemre álló sok szabadidõ adta írásba, gyakran szórakozott vagyok. Ennek nagyon hatásos mutatója a rengeteg helyesírási hiba, valamint az elmaradt válasz. Ezért utólagosan is bocsánatot kérek.
cptSAB!
Nézd meg a blogodban a "Tiszteletkör" után a "megjegyzést". Nemrég beírtam, de valószínûleg nem láttad, és nem reflektáltál rá.
Üdv: V. László <#wave>
exTrem
Akkor jól emlékeztem 😊

alert
FL100 alatt ugye.. hacsak nincs high speed approved.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
És napszak és forgalomfüggõ is. Legfõképpen zajkorlátozás miatt van. Érkezõ gépek 240kias indulók 220kias limit.

chicco
multkor beszéltem 1 pilcsivel azmeg aztmondta,hogy lehet menni gyorsabban is idõjárás meg madárhír függö.Kitudja mi igaz

exTrem
Sõt kilépõpontokig meghatározott sebességet követ le az FMC.

kösz a válaszokat
Nincs semmi észrevehetõ hatása.
Szia!
A Track-Ir mukodes kozben futtat ugyan egy alkalmazast,de ennek erezhetõen nincs hatasa a gepre. Mivel a VC, nezetben hasznallod a Trac-Ir-t, es ott gyors fejmozgast is tudsz vele szimulalni,ezert ha lassu a geped elofordulhat hogy kisse beszaggat. De ha neked ez most is jol mukodik,akkor nem lesz gond vele. Ha van ra lehetoseged vedd meg mert nagyon foldobja a jatekot.
J.
w77d
sziasztok! ha fölrakom a 9.1 patchet, akkor tényleg nem fogom tudni használni a már feltelepített add-onokat?

exTrem
Úgytudom 220 a limit a zajcsökkentés miatt. Ofkóz 10.000 feet-ig.

Hypo
ok köszi, akkor az volt fura hogy valami nem stimmelt az fmc ben mert anexanal 250/18000 volt aztan 315/17000 nem ertettem

sziasztok

trackir4-en gondolkozok, az a kérdésem, hogy használata esetén van-e teljesítmény csökkenés?
thx
Hello, Rutolnál kell max fl190-en lenni, és 250-nel menni (ha jól emléxem, most nincs elöttem az LHBP térkép)

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

chicco
10.000 alatt 250.De aszem ez is változott most de nem bitzi

Hypo
Ja még egy kérdés.

Következõ utvonalat repulom pmdg 737 el: LOWW - SID - ABLOM-L725-LEDRI-M985-XENAK-L175-ANEXA - STAR- LHBP

ivaon talalt terkepen rnav megkozelites 13r palyara az van hogy anexanal 250 a speed limit ez igy van? és ha igen milyen magasságon mert en fl180 ra tervezett utvonalamon igy ez az anexa pont 250/18000 eleg erdekes mert az utana levo belepopont mar gyorsabb nem ertem en ezt most:}

CptSAB
ilyesmi velem is történt már, de igazából soha sem jöttem rá, miért csinálta
eyecandy
Van valakinek ötkete, hogy az Active Camera miért csinálja azt egyszer csak, hogy csak a panel és a külsõ nézetet engedi kapcsolni?

CptSAB
Van valakinek olyan fotósorozata, képei, amelyeken jól látszódnak a magyar katonai repülõterek KIRA, TIRA objektumai, traverzei? Rádió és lokátor elrendezések, poziciójuk a repülõtereken? Alapvetõen a taszári és a pápai, szentkirályi repülõtér érdekel, illetve Szolnokról és Kecskemétrõl olyan anyagok, amelyek a 90-es évek állapotát mutatják.
Hypo
ja igy csialtam en is de megegyszer megnezem

Egesz szep kiegeszito 😊

http://kozak74.extra.hu/index.html

Köszi a választ.
Akkor átvariálom a leírtak szerint.
alert
Persze hogy csökken hisz ahogy te csinálod annak egyrészt semmi értelme, mert az egész fotorealisztikus talaj duplikálva van illetve betölt rengeteg felesleges nem látszó dolgot is ráadásul rengeteg hiba is van benne így. Semmiképp se legyen aktív egyszerre a kettõ.

Ha nem azzal a módszerrel rakom be amit leírtál hanem csak egymás után felinstallálom õket akkor úgy akadni fog? Mert nekem eddig nem akadt össze, de az fps az zuhant rendesen. Úgy csökken az fps esés?
Papirzacsi
Szerintem meg a Flightscenery Portland. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert

LAGO - Budapest és Aerosoft Budapest 2007 kompatibilitás

A módosítás elvégzéséhez szükséges legalább az 1.02-es Budapest 2007-es frissítés telepítése, ami az Aerosoft oldaláról letölthetõ bejelentkezés után.

A Budapest 2007 scenery 2db almappára oszlik, "Budapest_City" és "Budapest_LHBP". Mindkettõben újabb két almappa található, "SCENERY" és "TEXTURE" néven. A LAGO Budapest mappaszerkezete is hasonlóképpen épül fel azzal a különbséggel, hogy csak egy mappa tartalmazza a "SCENERY" és "TEXTURE" könyvtárat, tehát nem oszlik városra és reptérre.

Elõször

Az alábbi fájlok kivételével másold át a LAGO féle Budapest "SCENERY" mappájából az összes BGL fájlt a Budapest 2007-nek a "..\Budapest_City\SCENERY" almappájába:

af2_lhbp.bgl
bp2003.bgl (az évszám itt eltérõ lehet attól függõen, hogy melyik verziót használtad)
bpmesh.bgl
lhbp2003.bgl (az évszám itt eltérõ lehet attól függõen, hogy melyik verziót használtad)

Másodszor

A LAGO féle Budapest "TEXTURE" mappájából másold át az összes NEM 011232*********.bmp-vel kezdõdõ fájlt a Budapest 2007-nek a "..\Budapest_City\TEXTURE" almappájába.

Harmadszor

A Flight Simulator-ban a Scenery Library-bõl töröld ki vagy deaktiváld a LAGO féle Budapest scenery-t, tehát csak az új maradjon benne!

chicco
meg a st marteen

köszi szépen, irtam a srácnak hátha😄