MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Btw, az FSDS3 telepit valami tutoriált meg samplékat úgyemlékszem. Egyszer ha megnéztem utána túrtam le az egészet úgy ahogy van. Ma már a GMax-ra meg a 3DS-re esküszöm, pedig anno én voltam a legádázabb ellenzõje kerek e világon! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
elegge lemegy az fps,neha 20 ala..
de a szinek akkor is elmennek mikor megcsak a gepet valasztom a kezdo ablakban..tehat nem jatszom...hofeherek a gepek...
mikor elkezdtem delutan csak neha fordult elo...
ahogy valtogattam a gepeket es a helyszineket egyre surubben...
ja es kulsonezetben ilyenkor feherek a gepek..csak lajstrom van rajtuk...de meg a betoltes elott is ahol valasztom a gepet...
de mondom egy-ket oraig minden ok...
lehet hogy tulmelegszik vmi?
Seven-Four-Seven--Heavy
koszi...
megprobalom...
egyebkent hol tudom allitani a"max kepkocka erteket"..?
amugy az il-2,es a pac.fighters tokeletesen fut...
nevlegesen 128MB a kartya,igaz shared..
van 1GB RAM om..de lehet cserelni kell..
Seven-Four-Seven--Heavy
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
segitsen vki,kerlek!
neha eltunik a cockpit-texturak egy resze a cockpit 3D wiew-modban
van vkinek vmi.otlete?!
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Sold out Titles :
A320 Pilot in Command - 767 Pilot in Command - 737 for Fly! - Airport 2002 vol.1 - Grand Canyon - Tahiti Scenery - X-Plane X-Pansion
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
http://www.flybywire.extra.hu/Su-17M4 Fitter HuAF.zip
A blogon már helyesen szerepelnek a letöltõ linkek.
title=Piper Cherokee 140 OY-DHD
sim=piper_pa28_140
model=DHD
panel=DHD
sound=
texture=DHD
kb_checklists=piperPA28chk
kb_reference=
atc_id=OYDHD
ui_manufacturer=Piper
ui_type=Cherokee 140
ui_variation=Delta Hotel Delta
satöbbi, satöbbi..
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
No igen, anno tengernyi lengyel kölöktõl kaptam emailt amiben megköszönik a Gawront... 😊 Régebben gondolkodtam egy FS2004 verzió elkészítésén, de aztán a feledés homályába merült (az is...).
nincs vele semmi gond.. jól repülhetõ és az akkori korban FS2000 eléggé szinvonalas is. És azt sem felejthetjük el, hogy nincsen több PZL 101 Gawron. Ha az FS9 impotens a régi vasakra, akkor nincs mit tenni. Sajnos szomorúan tapasztalom, hogy hiába keresek gyakran legendás gépeket, egyszerûen nincsenek. A blogomon perpill. a MALERT gépeit dolgoztam fel, de a 9 géptipusból csak 2 kaphatott helyet. Boeing, Airbus.. a favorit gépekbõl annyi van mint a nyû!
Ellenben volt FSDS 1.6 meg Aircraft Animator...oszt' lehetett vele bíbelõdni. 😄
Ebbõl adódik hogy a mai szimulátorok már nem ismerik fel - vagy nem mindíg úgy kezelik - azt az animációt, ami nem keyframe.
Szóval ezek orvoslása legfeljebbis akkor lehetséges, ha visszafejted az *.mdl fájlt, beimportálod Gmax-ba és ott kijavítgatod. Nem kis meló, meg aztán mai szemmel nézve szerintem nem is érdemes vele foglalkozni...eljárt már felette az idõ. Egyszerûbb egy újat rajzolni, a nulláról kezdve... 😊
A Mach-szám, nem sebességi mértékegység, hanem egy hasonlósági szám, dimenziótlan! Magyarul nincs mértékegysége. Azt mutatja meg, hogy milyen "viszonyban" van a repülési sebesség, és az adott magasságon a hangsebesség.Nem azért használjuk, mert az IAS nem pontos, hanem azért, mert a repülõgép maximális sebessége bizonyos magasság felett mach-számban van limitálva, hogy miért, azt most hagyjuk.
Az IAS sem mértékegység, a mértékegység a kts, mint csomó, vagy tengeri mérföld/óra, ha új jobban tetszik.
És még sorolhatnám, szóval van mit alakítani rajta, mert a céljának nem nagyon felel meg az oldal.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A PT Tu-154B-n a hajtómûindító kapcsolók paneljét hogy lehet kinyitni?alapesetben egy fedél van rajta,azt szeretném kinyitni,hogy hozzáférjek az alatta lévõ kapcsolókhoz
köszi
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Szeretnétek egy nagyszerû VA tagja lenni??
Nem kell más hozzá,csak egy kis repülésimádat és fs2004!
Ha-e nagyszerû csapat tagja akarsz lenni,nem kell mást tenned,csak ellátogatni a :
www.fireairlines.mlap.hu oldalra!
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Üdv:Szabó Ádám FRVA CEO,és a Fireairlines VA csapata! [<#fejvakaras>#fejvakaras><#email>#email>[
I\'m a Pilot
Hol találom meg az olyan ILS frekvenciát ami nem szerepel az FS2004 térképen?
Pl. LHBP -nek is csak 3 frekije van megadva. A 31R pályának nincs.
Mondjuk ezt megtaláltam a FAQ-ban az egyik leírásban 109.5 de Frankfurtnál egy sincs megadva....
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
kipróbálom ezt a Tu-t is,biztos izzadságos meló lessz betanulni pl az indítási metódust,jah errõl jut eszembe az il hajtómûindítására csak a ctrl+e lehetõség van?mert a kézikönyve ezt írja,de feelingesebb lenne ahoz is eltekergetni 4 kapcsolót,meg gombokat nyomogatni😄.szóval meglátom milyen lessz a Tu,de a szívem csücske akkor is az IL-62M,meg a lockheed jetstar 2 és a vickers VC-10 😄....annyira jól néznek ki ezek a 4 farokhajtómûves gépek😛
Az IRIS oldalán 10 free letölthetõ madárka van LegendTommy:
Tornado F2, Eurofighter Typhoon (nincs VC), Hawk, Gosshawk, A7 Corsair, F5A és F5E illetve F20, F22 a vadász-vadászbombázó menü. S3 Viking pedig ha vadászni akarsz a Vörös Októberre.