MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen és most?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

😄 már mûködik

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

alert
Ohh ez valami régi marhaság amit programozó beletett csak éppen nem fejlesztette tovább. Állítsd vissza a rendszeridõt pár évvel hátha...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

It seems that you are using a very old version of this program. Please visit http://www.ranainside.com/ to get a newer version.
Ezt írja a Manager mikor elindítom. És nem hozza be ezt az oldalt.

cptsab: azt már próbáltam. nekem az a bajom hogy eleve négyzet alakú a sziget, és a repterek olyanok hogy a pálya alá, a földre teszem le a gépet. szóval a föld fölött "lebeg" a kifutó.

alert
Ne tegye be az elejére, van egy sorrend ami alapján az FS felépíti a mesh-t. A custom scenery-nek meghatározott layer szám felett kell lennie.

ok. nem nagyon piszkálom a cfg fájlokat nehogy elrontsak valamit

CptSAB
Tedd be a St. Marteen sceneryt a lista legelejére, mert lehet, hogy valamelyik másik scenery, esetleg mesh file miatt tûnik el minden. Egyébbként van freeware St.Marteen scenery is, minap mintha letöltöttem volna.. tele a 250 gigás vinyó mindenféle fs cuccal flightsim, avsim oldalakról, és oltárian nincs üres dvd lemezem...
alert
Ja és persze ha minden kész utána telepítsd fel újból TNCM-et.

alert
Ok én vagyok a barom tényleg nincs uninstallja :S érdekes. Biztos hogy csak ennyi van a fájlban? Ez a default scenery bejegyzése, ne bántsd. Bármi más Flytampa scenery TNCM-re utaló dolgot törölj ki a fájlból. Mivel látom nem vagy ismerõs a témában, nem feszegessük most hogyan mûködik. EZT töltsd le. Ez egy FlightSim Manager nevû ingyenes progi ami sokmindenre jó (majd meglátod) és ha jól rémlik van benne egy olyan opció, ami képes helyreállítani a scenery.cfg hibáit. Szóval töröld le a Flytampa TNCM-et úgy ahogy van, kézzel. Az Addon Scenery mappában található, töröld ki az egész mappáját. Utána telepítsd ezt a Managert és javíttasd meg vele a CFG-t. Jobb ötletem most hirtelen nincs.

CptSAB
Nagyon jó tutorialokat találtam gmaxhoz, nyalom a számat, mikor tudom majd kinyomtatni õket.. kezd lassan összeállni a kép a használatával kapcsolatban. Fábián Levente-II-rõl van cockpit fotója valakinek?
igen

CptSAB
setup.exe-és telepítés volt? 😊

Title=St. Maarten Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Stmaarten
Layer=40
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=
ennyi van

én is ott kerestem de nincs benne az a baj. a scenery.cfg-t meg megnézem még egyszer

alert
Jajaj valamit nagyon félrenézel, mert abban benne kell lennie. A scenery uninstallját pedig nem értem hogy nem lehet megtalálni, hisz csak megnyitod a programok hozzáadása/eltávolítása (vagy mi a szösz magyarul) eszközt a vezérlõpultban és megkeresed a listában.

hát abban nem találtam semmit, de a scenery uninstalját sem találtam meg<#shakehead>

alert
Azaz.

vagy ezt a játék fõkönyvtárában kell keresni? ott van egy ilyen nevû .cfg fájl

aha, és ez a scenery.cfg ez hol van, mert nem találom a scenery könyvtárában

alert
Oké. Töröld a le scenery-t. Indítsd el az FS-t. Lépj ki. Nyisd meg a scenery.cfg-t és nézd végig keresd meg az összes Flytampa-s bejegyzést ami erre a TNCM-re vonatkozik (Sabas is és a többi..) és töröld ki kézzel! Az egyes layer-ek tehát scenery-k között legyen egy sorköz a fájlban. A fájl legvégén az utolsó bejegyzés után ne legyen új sor kezdve tehát állítsd a fájl végére a kurzort és nyomjál neki backspace-t amíg ki nem töröl mindent az utolsó értelmes karakterig bezárólag. Mentsd a fájlt. Indítsd el az FS-t. Lépj ki. Ellenõrizd a scenery.cfg-t hogy van-e bejegyzés Flytampa TNCM-re vonatkozólag. Ha nincs, telepítsd a scenery-t. Nézzük mi történik. Ha nem oldódik meg, akkor valami scenery.cfg fixert kell ráángedni a fájlra.

alert
Nehogy idemásolja a hsz-eket!!!! Linkelj 😊

chicco
hát copyzd be azt kitaláljuk

találtam a flytampa oldalán leírást a St. Maarten problémáról, de mivel nem tudok angolul nem értem hogy javíthatnám ki.

ok,köszönöm

CptSAB
FS2004 default B747 😊 alapvetõen.. 😛 ingyenes. Ott a Project Open Sky B747 családja. VC ugyan asszem nincs benne, viszont szinte bármelyik üzemeltetõ textúráival letölthetõ.
és tudtok mondani egy erendes Boeing 747-es gépet? (ami ingyenes és van minden mûszere)

aha

exTrem
rossz a crack <#idiota>

alert
Azért mert nem vetted meg a progit.

kösz. Lenne még egy kérdésem. A PMDG Boeing 747-esnél a digitális mûszerek 1-2 perc múlva kikapcsolnak. Ez miért van? (persze nem tudom visszakapcsolni)

alert
Nekem tökéletesen mûködik. Próbáld meg hogy uninstallálod aztán kézzel kitörlöd a mappáját is és újratelepíted. Ha továbbra is rosz, akkor írj nyugodtan a flytampa-nak (Martinnak), mellékelj egy screenshotot és készséggel segít.

Használja valaki a St. Maartin scenery-t? Az a gondom, hogy tiszta hiba az egész. pl.: egy nagy négyzet a sziget, a repterek kifutója el van csúszva és nem is a földön vannak tehát a pálya alá teszem le a gépet, stb. Mi lehet a gond?

CptSAB
Asszem rájöttem mire készûl a Wilco.. szerintem csinálnak egy komplett repülés irányító szimulátort. A képen egy torony (nagyon ismerõs az az ir.torony)van. Az ATC2 annyira nem vált be. Az ülünk a monitor elõtt és monoton terelgetjük a közelkörzet gépeit helyett szerintem valami nagy durranást akarnak. Az FSX volt szerintem az ötletgazda (feltéve, hogy igazam van), a toronyban vizuálisan ill. monitoron is nyomon követhetõek a gépek, szerepet kap a meteorológia meg ilyenek.
exTrem
No meg kérdeztem a wilco-t, hogy mit akar jelenteni a "New Simulator is coming" felirat az oldalukon és ezt a választ kaptam:
"This is a new product that will be announced soon on our website. We keep it secret for the moment : )"

olcsobban usztam igy meg, elvileg😄
es a vrcenter 3 hetet mondott
türelmetlen voltam😞
remélem nem lessz gond
CptSAB
pl. avsim.ru vagy simviation.com a magyar skin viszont nem a Jan Moravec féle Szuhojhoz van.

alert
Róluk nincs tapasztalatom, de miért nem rendelted ittonról? Vrcenter? VirtualTransport? VT-nél nem olyan vészes 47.5k és a garancia is ide szól.

hali rendeltem 1 trackir4-et az edimensional-tól
multhét csütörtökön volt shipped, azt irták 3-7 nap, kezdek félni😞
rendelt már tölük valaki?
késett?
remélem nem a jó Magyar Királyi Posta fs-ezik az én trackieremmel😄
és honnan szerezted be az M4-t?

eyecandy
kösz

CptSAB
Amúgy tervezem, hogy egy levelet külsõ segítséggel összehozok Jan Moravecnek, hogy nem-e készítené el az M3 és az UM3 modelljét. Sokat nem kellene változtatnia. Pl. elég lenne neki a Szu-20 tõrzshátgerinc vonalát megemelnie, illetve néhány helyen módosítani a configokat. Még az sem zavarna, ha egyenlõre nem lenne magyar festés, mert azt késõbb lehet készíteni hozzá.
CptSAB
Nem zavar, mert tudom, hogy M3 és UM3 volt. Láttam õket nap mint nap élõben, de ha mutatsz nekem, csak egyetlen kidolgozott Szu-22M3 modellt FS2002/2004 alá, megeszem a baseballsapkámat. Nincsen, így azzal kell beérni, ami van. Amúgy az oldalamon elég szépen kiveséztem ezt a témát.
ne zavarjon h nekünk SU-22M3-sunk volt

Papirzacsi
Flight1 Flight Environment.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

eyecandy
Sziasztok, szeretném a folyók és tavak színét piszkos-zöldre állítani, emlékszem, hogy valamelyik programban lehetett de már nem tudom melyikben... Kösz.

Clidey
Sajna nekem sem idõm, sem energiám egy ilyent megmékingelni, meg azért annyira énse értek hozzá... 😄

Igen, északi szomszédainknál sokkal szervezettebben, összefogottabban mûködnek a dolgok. Náluk nem csak levegõbe beszélés van, hanem tett is. Sok tehetséges designer, szép, igényes addonok.
Nálunk meg valahogy mindenki csak lapít mint szar a fûben, vágyakozik vágyakozik, és várja hogy valaki megcsinálja helyette. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
A gmax nagyon tetszik.. már feltettem, mi több a flightsim.cz oldalon volt néhány hasznos oktató videó, hogy mirõl beszélt a derék cseh v. szlovák ember, azt csak tippelni tudom, mert azt értem, hogy mit csinált. Azonban.. nagyon kis béna vagyok még.. gmax mellé szótár kell nekem, mert egy csomó paraméter ismeretlen a számomra, és az egérkurzór/mûveletek sem tiszták. Persze gyakorlat.. De kockásra ülöm így is a hátsómat. Profi gmax-os barátim! Nincs kedve senkinek sem egy videótutorialt készíteni? Vagy magyar nyelvû leírások. Na jó.. csak ötlet volt. Ma irigykedve néztem a cseh-szlovák fs oldalt. Oltári sok jó free scenery meg egyebek vannak. Nálunk valahogy nincs ekkora termés. Amik letölthetõek, azokra is ráférne némi tatarozás. Már kész fsds alá az újlaki oktató épület tömbvázlata (papíron), de megy a tanakodás, hogy a részletek csak textúraként legyenek-e (photoshop), mert mintha körülményes lenne az fsds-ben a mélyedések elkészítése (nekem legalábbis) a hiányzó boolean pedig eleve lehetetlenné teszi az ablakok elkészítését.
Clidey
<#whatever>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...