MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Ez tényleg igaz. Rgyszer Grazban készültem a felszálláshoz. Megkezdtem a gurulóuton a közlekedést, amikor rámszól a torony, hogy adjak elsõbséget egy kopternek. Tekergettem a fejemet a VC-ben, hol lehet. Erre látom ám, hogy ott gurulgat a gurulóuton, szépen beállt a kifutópályára és hajrá. Ámulatombol a földi irányító hangja ébresztett, hogy ugyan menjek már. Én az UT2004-et használtam, használom, tehát sajnos mindenhol igaz ez a furcsaság. Szerintem a gond ott van az FS-el, hogy nem lehet a repülési feladatok sokszinûségét lemodellezni vele AI trafficban. Az FS csak az iskolakör, illetve A-tól B-be való repülést értelmezi. Másik poén: FSPassangers. Ott ugyebár a repülést lehet A-B megtételében, illetve idõben mérni. Ki is találtam (tavaly összel), hogy sétarepüléseket szervezek, Kaposújlak (még béta mindig) Kaposvár körzet, illetve a Dél Dunántúl és a Balaton térségében. Jött a feketeleves. Az utasok egy petákot sem fizettek, az út csak nekem volt veszteséges, benzin, kiszolgállás, gép karbantartás.. ugyanis a megtett km-t 0 vagyis nullaként értelmezte, ugyanis LHKV volt a start és LHKV a célállomás. Szóval ennyit az FS traffic szimulációjáról. Az FS98 óta (a korábbi dos-os ill. az 5.1-es korai Win változatot most ne számítsuk ide!) tele van olyan butasággal, amit igazán kijavíthatnának. Az FS egy fura görbe tükre a légiközlekedésnek. Írhatnék még a mûszaki meghibásodásról is, a megszünt vagy adatot pillanatnyilag nem adó meteo állomások figyelmen kívûl hagyása, meg egyébb dolgok. Talán egyszer majd az FS11-ben 2008-2009-ben már ezeket is beteszik.
Papirzacsi
Az fs nem értelmez olyat, hogy helikopter forgalom.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

hali fs2004 és traffic 2005-öt használok
a problémám az, hogy a helikopter forgalom ugy megy mint a repülõk,
kigurulnak a fútóra, stb...😄
mi a gond?
vagy hogy lehet kikapcsolni a helikopter forgalmat?
viszont az érdekes, hogy csak a roll-ba számit bele, más mozgásnál csak lassabb picit, a roll viszont ugrál
Nézzétek meg DHLVAS www.dhlvas.mlap.hu

I\'m a Pilot

alert
Ez így van. Nagy FPS kell neki, hogy pontosan tudja számolni a mozgást és folyamatos legyen.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

thx, rájöttem mi a ludas, a roll tengely vagy mi, amivel billegeem a fejem balról, jobbra, ha azt deaktiválom akkor minden ok.
amugy is az kicsit bezavart😄
mintha az lenne, hogyha leesik picit is az fps, akkor az a tengely kimarad 1 picit és utánna ugrik, a többi pedig folyamatos mozog, csak lassul ha az
fps is.
alert
Sok a fény. Elolvastad a leíárást? Alapvetõen sötét szoba kell neki és nem világíthat fény direktben az arcodra hanem mondjuk egy lámpát az asztalon iárnyíts a falra és úgy. Talán megoldja. Olvasgasd a leírását meg a fórumát.

az egy külön csomag?
nekem csak a guadeloupe és a martinique van fent france vfr-bõl de, a flytampa mégis akad😞
nem értem
eyecandy
Mondom St-Martin et St-Barthélemy a VFRFrance! Azzal akad. Martinique nem kavar be

más:
végre megjött a trackir-em😄
elsõ próbára azt vettem eszre amikor az fps kicsit lejjebb esik mondjuk loc 30-ról 18-ra akkor elkezd remegni a kép😞 és egy idõ után megint folyamatos,, de volt olyan hogy a fps csökkenés nélkül is beremegett, ha oldalra fordítottam a fejem, utánna meg minden irányba ment rendesen
nálatok is van ilyen, esetleg valami beállítási gond?, még defaulton van minden a trackir configon, vagy lehet, hogy rossz a hardware?
pls help
huh nem értem
akkor egyszer van a FranceVFR Martinique és a flytampa st. maarteen
én próbáltam 2 féle képpen, elöszõr a franc-t utánna a flaytama-t, meg fordítva, telepíteni és st. maarteen elcseszõdött
hogy is kell, mit is kell?
huh nem értem
akkor egyszer van a FranceVFR Martinique és a flytampa st. maarteen
én próbáltam 2 féle képpen, elöszõr a franc-t utánna a flaytama-t, meg fordítva, telepíteni és st. maarteen elcseszõdött
hogy is kell, mit is kell?
Isti1
köszi!

Papirzacsi
Ahogy emelkedsz (tegyük fel állandó IAS-t tartva), úgy nõ a TAS (true air speed), és a csökkenõ külsõ hõmérséklet miatt pedig csökken a hangsebesség.Magasan repülve a Mach-szám körlátozza a repülési sebességet. Így ahogy emelkedsz, a csökkenõ hõmérséklettel együtt csökken az adott mach-számhoz tartozó repülési sebességed. Ezért egyre szûkebb a tartomány.

Isti1
Egy kérdés(ill. 2) : mért van az, hogy miközben a gépem egyre magasabbra kerül, egyre szûkebb lesz a sebességhatár?(pl:FL380-on már csak 250kts-el lehet menni, utána overspeed van)

Más: honnan lehet nagyon jó kidolgozottságú maléves gépeket leszedni? Vagy a jobbak fõként fizetõsek?

eyecandy
Nos rosszat írtam mert a St-Martin et St-Barthélemy scenery az ami akad. És azt valóban deaktiválni kell. Sõt, le kell szedned a FlyTampa verziót is és azután azt újra rakni.

és össze lehet hozni valahogy a kettõt?
vagy az eggyiket inaktivvá kell tenni?
nincs kedve valakinek (valakiknek) neten vadászgéppel köteléket repülni?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

eyecandy
Sziasztok, választás elõtt állok, van egy 6800GT kártyám, de elcserélhetem egy 7600GS-re FS szempontjából van értelme?

Hi!
(#9313-ra) iFly744 (az összes patch-ével)
iFly744

eyecandy
Egy afcad leírásnál találtam, hogy ha nem akarom statikus gépeket, akkor kiiktathatom õket, amint az a sim-wings manuálban le vagyon írva 😊
Nekem meg vmikor meg volt az LFPG manuálja, de már nem találom sehol.

eyecandy
Kösz mindkettõtöknek

vki
Köszi! Meglesem, hogy muzsikál az F-14 szárnya (arra van beprogramozva).

ACER Aspire 5738ZG

Papirzacsi
Már hogy ne lenne. kontrol+f1 f2 f3 f4.

vki
Hi!

Az irányítás beállításoknál a tengelyeknél van olyan, hogy Propeller. Annak nincs valami megfelelõje a gombok között? Ugyanis a joy-on elfogytak a tengelyek.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

exTrem
AVSIM itt keresgélhetsz kedvedre
Project Opensky itt is

leonforce
szevasztok!

tud vki. letoltheto(ha lehet nem fizetos) jominosegu gepeket MFS2004-hez??
koszi

Seven-Four-Seven--Heavy

alert
Azt tudom, hogy a France 2-ben a CDG-n staticaircrafts.bgl a fájl neve. Töröld. Valószínûleg a többinél is hasonló lehet vagy valami rá utaló nevet keress. Melyik simwings-es manual-ra gondolsz?

Papirzacsi
Keresd meg a scenery könyvtárában a megfelelõ .bgl-t, és töröld. Valószínûleg rá utaló neve lesz. Ha mégsem, akkor ciki.:-)

eyecandy
Valakinek volna ötlete, hogy hogyan tudnám a static aircraftokat rimúvolni Aerosoft France 1-2-bõl? SimWings manuál tudna még segíteni, ha valakinek esetleg...

eyecandy
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet a statikus gépeket kiiktatni France1-2-n?
A sim-wingses manuálban benne van, ha esetleg valaki rendelkezik vele...

Deloi
Ok, köszi, rá nem jöttem volna.

ok

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

alert
Túl sokat nem tudsz variálni vele (neked se mai darab a konfigod), vedd lejjebb a grafikát amíg elfogadhatónak nem érzed. Fõleg: 3D felhõzet, árnyékok!, autogen beállítás, global max texture size, AI trafficot kapcsold ki.

na már mûködik rendesen. még egy kérdés<#pias>: 3 GB Intel Pentium 4 processzor; 1 GB RAM; 128 MB-os NVidia GeForce 6600GT videókártya. Ilyen gépem van. hogy lehetne ebbõl a legtöbbet kihozni? Nem nagyon bírja el a dolgokat az FS-ben.

alert
Így van.

aha, és akkor ha hozzáadom a mappát beleírja a cuccot a scenery.cfg-be?

alert
Ha nincs benne a listában, akkor add hozzá a FlyTampa-Maarten mappát. Akkor valószínûleg ez volt a baj. Az, hogy részben mûködik a scenery azért van, mert nem csak külön mappába másolgat hanem felülír eredeti mesh-t és textúrákat is.

az Addon Scenery könyvtárba benne vagy h ogy Flytampa stb , meg valamit érzékel hogy új scenery lett telepítve meg maga a scenery is fut, csak éppen hibásan.

szar lenne a telepítõ vagy mi?

érdekes, mert nekem a Settings/Scenery Library-ben sincs benne. Nem írja hogy Flytampa St.Maarten .... Csak az eredetit jelzi.

eyecandy
Nincs fent nálad a FranceVFR Martinique scenery, mert azzal akad pl.

eyecandy
Állíts be egy neked tetszõ indulást és aztán mentsd el. Mikor mented pipáld be, hogy ez legyen az alapértelmezett utad stbstb

Deloi
Hogy tudom azt beállítani, hogy a szgép idejét ne Seattlehez igazítsa? Mert amikor elváltok BP-re, akkor mindig átszámolja, és egész más idõ lesz BP-n, mint valójában.

CptSAB
😊 Sajnos az agymûködés nálam gyorsabb, mint ahogy gépelek.. 😄
alert
Így korrekt, de nem volt egyértelmû, mert elõtte a cfg-rõl beszéltünk.

CptSAB
Nem a scenery.cfg átírását értettem az ""elején"". Hanem az FS9 settings - Scenery - Scenery Library - Priority értékét.
ok, köszi a segítséget. majd próbálkozom

alert
Passz. Ezer éve nem használtam a progit. Ne kelljen már mindent szájbarágni 😊 találd fel magad. Keress valami opciót arra ami kijavítja a CFG-t.