MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak rohadtúl idegesít hogy olyan videókat látok amiken Ferihegy van, földi kiszolgálással, jó gépekkel, kameranézetekkel, és minden cuccal. (és szerintem ezekért nem sok ember fizet, de lehet hogy én gondolom rosszul)

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

bocs, igazad van. nem figyeltem.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

alert
Most ne haragudj, de hogy lehet valaki ennyire figyelmetlen és lusta? Kiszúrja a szemed ha rákattintasz, még a linket is megadtam. AES - 14.95 EUR / 10 credit, az Active Cameránál meg rámész a vásárlásra és kiírja nagy betûvel hogy 15.47 EUR. Direct download mind a kettõ. Még angolul sem kell tudni csak számokat felismerni. Mindenki teleírja a topicot feleslegesebbnél feleslegesebb dolgokkal. Minek? 1 percbe se telik megnézni. Tovább tart amíg leírod és rányomsz a MEHET-re + még a válaszolási idõ. Nem értem néha az embereket. De biztos csak én gondolom így..

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Aha, és ezek a kiegek kb. mennyibe kerülnek?

alert
Nem.

Az active camera ingyenes? mert a linken úgy tûnik.

alert
Haliho. Olvasás hogy megy? Oldalakon keresztül ez a kérdés... meg ment is vagy 100-on keresztül. A keresõ is mûködik már.

csõ! pénteken akarom megvenni a játékot, csak megijedtem a FAQ-ban leírt gépigény miatt. Nekem AMD 2600+, 768 MB RAM, GeForce 7600 GS 256 MB gépem van.
Ezen azért jól fut , nem? Érdemes megvenni ehhez?

eyecandy
Frecce tricolorinál, ha gépet váltanék, vagy összetöröm, a következõ üzenetet kapom: can't initdirectsound()!
Valakinek ötlete?

CptSAB
Most nézek utána valami szép, de kevésbé gépdöglesztõ taxi/runway packnak.. most már idegesít nagyon a 10-20 fps esés, amint 10km-re megközelítem a reptereket. Vagy.. B variáció, fogom és lefelezem a méreteket.. Majd még meglátom.
CptSAB
nálam 100% AI traffic 800*600/32bit scenery mesh/textura 100% épületek, dinamikus scen. avarage, felhõzet detailed, + mesh kompletten Európára+ javított textúra csomagok. Így megy a lejebb már leírt configgal. Az álom, egy 7600GS + 512MB RAM megdobná az fps-t. Sajna Gainward 5600-am van, de nem 600MHz-en megy a RAM, hanem csak 400-on! Nesze neked Golden Sample és sok lóvé.
alert
Kameranézetek, sétálás....
Földi kiszolgálás

A földi kiszolgálás viszont csak egyes scenery-kel mûködik, néhány alap reptéren viszont ingyenesen is kipróbálható.

bár nekem nem nagyon bírja el a Budapest scenery-t. <#szomoru1>

Hello, láttam azt a Boeing 737 Classic-os videót. Nagyon király. Hogy lehet a földi kiszolgálást megcsinálni? Jah, és a lépegetést a reptéren stb.?

alert
Megtalálom azt a drivert amelyik mûködik, mert ez így nem állapot 😄

Papirzacsi
Igen, ez az ablakos "lefagyás" van nálam is. Sajna AA-val, és AF-el, az alt+entert nem kultiválja , és így helyre sem állítható a probléma. Ablakosból-fullba még átvált, de fullból-ablakosba már nem. Szép színes sorminta lesz a képernyõn. A fura az, hogy közbe továbbra is megy a gép, csak a monitoron szar a végeredmény.:-) Ez is az új kártyával jött elõ. Tudok egy drivert aminél nem csinálta, de az nem jó a 6-os, és az azt követõ szériákhoz. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Nekem megoldotta az a driver a fagyást és a fekete képeket, de azt nem hogy néha ha fölé kerül egy másik ablak fõleg multinál akkor a fél kép lefagy. Csak akkor tûnik el, hogyha nyomok neki 2x alt+entert. Meg ha egyszer elõjön egy ablaknál akkor ugyanarra már nem jön vissza. Elég idegesítõ. Van még vagy 60 féle driver majd próbálkozom. Nameg a FAQ-ban olvastam, hogy egy bizonyos driver-tõl visszafelé nem jelentkezik a dolog 😄 Csak nekem most új a kártya és a régi driver fel se hajlandó települni.

Papirzacsi
Leginkább csak acdsee és akko nincs baj az fpssel. :-D
De viccet félretéve, ai nélkül, megfelelõ beállításokkal, redukált textúrákkal, el lehetett érni olyan fps-t, amitõl játszható volt. Jó, budapest scenery 2003 nem ment fullon, a scenery comp. középre húzva, de használhatóan futott a leveld 767, Active Sky mellett.
A 6600GT-tõl tényleg jobb, de nem olyan egetverõ a különbség. Leginkább a felhõk mennyisége amit igazán javítani tudtam vele, mert az AA-val az 5600 nem komálta.:-( Viszont most jött ez a lejebb emlegetett AA vs. Nvidia probléma. :-(

alert
No scenery? No addon? :-) 6600GT viszont sokad dob.

Papirzacsi
Nekem 2500+ barton, 1 giga ram, és most 6600Gt, de elötte Fx5600 volt, kicsit visszahúzva memória hiba miatt. És azzal eldöcögött a megfelelõ kompromiszumokkal. Pl no AI, és hasonlók.:-)

alert
Én ilyen géppel kezdtem és nem volt megfelelõ az a kompromisszum 😄 de relatív ki meddig tûri el.

Papirzacsi
Tapasztalat, hogy az fsben olyan nagyon nem számít a felbontás egyel kisebbre állítása, max annyit ,hogy te ne mfogod látni a mûszereket, és a pályát. :-) De azzal a konfiggal, megfelelõ kompromisszumokkal el lehet azért játszani.

Ez akkor is igaz, ha mondjuk az ember visszaveszi 1024*768 32 bitrõl mindjuk 800*600 32/24 bit-re?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

alert
Egy kis videó 737 Classic startupról. Vannak hiányosságok 😄 addonok: Bud2007, PIC737, ActiveCam, FlightEnvironment, AES

alert
Újabb scenery-kel szép grafikán nem sokra <#shakehead>. Az FFB-s joyt inkább próbáld ki mielõtt megveszed. A legtöbb embernek nem jön be (utólag) FS alatt, de erre már csak késõbb jönnek rá ugyebár.

Sziasztok!
Régóta kacérkodom a polgári repszimulátorokkal, és elhatároztam hogy megkésett gyereknapi ajándékként megveszem magamnak az FS2004-et egy ffb-s botkormány társaságában. AZonban erõsen elriasztott a FAQ-ban feltüntetett konfig (ami legalábbis a scenery-ket illeti, de hát ezeket tuti rátenném a programra)

Tudom, hogy a FAQ-ban le van írva az ajánlott hardver, de milyen teljesítményre számíthatok az alábbi nem mai konfigon?

P4 2.8 Ghz
Radeon 9600XT
1 Gb RAM

Köszi!

Qper

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

alert
Na a képosztódást mégse oldotta meg 😞 de néhány dolgot igen.

CptSAB
Adok egy hasznos adatot. Celeron Prescott-256 2533MHz 512MB DDR FX5600 128MB. FS2004 alapcsomag: 27-30fps tartósan de mondjuk egy combosabb repcsi, meg némi srtm upgrade+ scene textúra 'gréd és máris csak 20 fps. Ha pedig sikerûl mondjuk 1024x1024-es 32 bites textúrákkal még megdobni a terrain egyes elemeit (nálam pl. a gurulóutak és a kifutópályák.. szívok is velük, amint a repülõtér közelébe érek..), akkor alkalomfüggõen mindjárt csak 4-15 fps.
alert
Az alap program mindenféle kiegészítõ nélkül futna. De ha azt lehet szép grafikának vagy élethû (szerûnek) nevezni <#szomoru1>

CptSAB
THX! Én voltam vaksas. Jön is a kicsike.. nagyon várom.
Bocs, baloldalon.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Jobb oldalon a DOWNLOAD alatt megadja az User-t, meg a Password-öt is. Azokat kell beírni és már jön is.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Megakarom kérdezni tõletek hogy szerintetek erre a gépre érdemes-e leszednem az fs 2004-et?

AMD athlon XP 2500+
ATI radeon 9200 128mb
256 DDR1 RAM

Milyen grafikán menne szerintetek tûrhetõen kb. 25 FPS-el?
Az infokat elõre is köszönöm!

AMD X2 6000+, ASUS M2N WS PRO, 2x1 GB Geil ultra KIT 800mhz, Leadtek 8800GT 512mb, Chieftec gps 550W, WD 250GB SataII winyó

CptSAB
regisztrálni oda.. hol a bánatba lehet? én vagyok csak vakcsibe?
CptSAB
Nálam sajna reget kért.. pedig érdekelne.. majd regisztrálok. FS Architect 4.1 valakinek megvan? Free lett az a szerkesztõ, de sehol sem lelem és a fejlesztõ weblapja sem elérhetõ. Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.
eyecandy
Próbáljátok ki C-150 ingyé

Papirzacsi
THX, majd kipróbálom.

alert
EZT a drivert telepítettem fel. Elmondom hogyan. Elõször minden Display Drivert vagy videókártyára vonatkozó nVidia drivert uninstalláltam a control panelbõl + restart. Utána driver cleaner-el (ingyenes) lepucolni a maradék nVidia videókártya drivert. Elég egyértelmû a használata de ha mégsem vagy magadban biztos akkor olvasd el a readme-t mert beszarathatja az oprendszert. Ha megvan (kb 5 másodperc) restart. És utána kell telepíteni az említett drivert (én azzal a beállítással csináltam amit felkínál, de lehet választani egy másikat is ha problémák lennének vele). Nálam 7950GT-n mûködött.

Papirzacsi
Példálozzál szépen azzal a driverrel.;-)

Melyik ez a driver?
alert
Nem tudom szerintem több gond összejátszott. Most újratelepítettem az FS-t, illetve egy driver cleaner-el lepucoltam a display driver-t és feltelepítettem egy módosított új nVidia driver-t amivel valamivel jobb az FPS is nameg ami nekem az egyik legfontosabb, hogy végre megoldja az nVidia kártyáknál jelentkezõ Anti-Aliasing bekapcsolásából eredõ gondokat (fekete kép, osztott kép, lefagyó kép, stb).

Nekem tökéletesen megy mind az fsx mind a 2004. Mit értesz azalatt hogy elszáll? kék halál és reset vagy csak kilép?
CptSAB
Végre elkészûlt a MALÉV 70-es és 80-as éveinek géppark bemutatója.
Clidey
Nekem is 93.71-em van és teljesen jól szuperál tõle a ZX81-em!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Nekem sajna FX5600-am van, de a 93.71-es driverrel okés.
alert
Mondjon valaki egy nVidia driver modifikációt ami bevált plz 😊 a legújabb forcware-el állandóan elszáll az FS, próbáltam másik kettõt de az egyiknél kb 6 percig tölt be egy scenery-t a másiknál meg nem mûködik az anti aliasing és az is elszáll. Köszi

Isti1
köszi

CptSAB
Van egy szép lista az oldalamon azon hazai derék fejlesztõk nevével, akik az FS 98-X-ig hozzátettek a mi virtuális repülgetéseink öröméhez.
alert
Az FSBoarding-ot letöltheted az avsim-rõl, de ez elég régi, FS2002-höz készült és nem sokat tud. A mostani "menõ" az FSPassengers ami hangokat is szimulál, komplett flight logot készít, kiértékel, külön managerként is használható, stbstb. Igaz fizetõs.

Isti1
Üdv! Megint egy kérdés: honnan tudnám letölteni az FSBoarding progit?(vagy más "utasimitátort")