MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Kell egy patch hozzá panelfix néven ezzel írd felül a mostani panel.cfg fájlt.
Itt a link :
panel.cfg
Hali
Akadt egy kis problémám. Elkezdenék repülni a PSS Airbus 319/320/321-el minden megy de amikor az MCP-n vagy bármelyik elektronikus müszerre viszem az egerem mutatoját olyan kinézete lesz a kis nyilnak mint amikor tölt a gép megjelenik a kis homokóra. A probláma az hogy ez picit belassít nem tudjátok ezt hogy lehetne megszüntetni??
Válaszotokat elõre is köszi
Innen töldsd le az AAM progit, azzal elvileg tudod módosítani a megfelelõ értékeket.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az lenne a kérdésem hogy ennek az oktató leírásnak van-e valami folytatása mert nekem jól jönne.Amúgy ebben a topicban viszaolvasás közben bukkantam rá.
A választ elõre is köszönöm!
AMD X2 6000+, ASUS M2N WS PRO, 2x1 GB Geil ultra KIT 800mhz, Leadtek 8800GT 512mb, Chieftec gps 550W, WD 250GB SataII winyó
Másik témában.. sajnos igen. Ilyen a piac. Könyörtelen. <#gun>#gun>
PL céges flightplanek menetrendek, a boarding resznel is lehetne kep az adott repterrol a panelen, egy kicsit osszekevernem az fs2crew-al és az fdc vel.
Lejjebb írtam ugyanis, hogy az FSX nem egészen az lett, amit titkon vártam. Ma az a trend, hogy csillogjon villogjon. Atomerõmû kell a futtatásához. Akkora hibákkal mint egy ház. Én azt mondom, igenis az adatbázist kellett volna inkább frissíteni. Több, életszerûbb fejlesztés,kommunikáció stb. már off-line módban. Lehessen érezni kihívást. Nem ilyen berakott hollywood scenerykkel.. Az FS2002 óta nem történtek ilyen fejlesztések. Nem az a nagy szám, hogy mennyivel több repülõteret pakolunk be, hogy kihasználja full a DX9-et és nézzétek meg DX10 alatt mert ilyet még nem láttatok. Ott van a Falcon 4.0 tudom, más téma. De tessék valamit megnézni! Egyszerre mozog földön, vizen, levegõben tengernyi egység. A hadmûveletek nem elõre legyártottak az eredmény illetõen. Akkori szinten, keményen megdolgoztatta az a motor a gépet, mert kellett alá egy 450MHz-es PII. Messze túllépett a korán akkor az a szimulátor. Ma nem kellene Core2 8600 és 4GB RAM 1024 MB-os DX10 nVidia 10500Pro.. Tudom, hogy ott a WTC elleni terrorcselekmény, amely beárnyékolta a polgári repülést. Azt is tudom, hogy idióta tv riporterek azt feszegették, vajon megtanulhat-e egy utasszállítót vezetni pusztán valaki az FS-el. Már akkor is röhögtem ezen.. ha FS-ben odapörkölöm a rosszúl sikerült manõver után a gépet, akkor hátradölök és vagy kikapcs, vagy megyek egy restartra. A valóságban ez nem így van. Aki életében nem ült egy repülõ pilótakabinjában, nem vett részt egy valódi felkészítõ tanfolyamon (pl. mint a Szlovák és Ukrán gyorstalpaló sulik, ahol pár hét után Albatrossal vagy valami másik trénerrel az oktatóval a háta mögött felengedik..), az még a hajtómûvek beindításáig sem fog jutni. Az FS soha nem lesz a valóság, amíg képzett pilóta kell egy valódi vashoz.
A fentiek tükrében írtam hogy "javíthatnának" az FSPassangers rendszerén. Persze az FSP önmgában is pokoli jó kieg. Több értelmet ad a repülésnek, mint az MS Games Studio 6 év alatt. Van még benne bõven kiaknázatlan spiritusz. Pl. írtam már a sétarepülés finanszírozásának bevitelét. Mezõgazdasági repülés stb.. ezek behozhatóak az FS motorja nélkül is. Mindössze néhány függvénnyel és számítással kell megtoldani. A free fejlesztõk ugyanis több inspirációt adnak, mint a payware. "Önzetlenül", lehet hogy itt-ott nagy butaságokkal, de olyan gépeket, alkalmazási területeket nyitnak meg, amelyek megfelelõ segédprogram tükrében igazi ászokká válnának. Pl.: mezõpgazdasági repülés-> fix koordinátákkal behatárolni a permetezendõ területet. A segédprogram mondjuk segít valamilyen jól látható jelzéssel jelezni a területet. A szórási sávot, lefedettséget pedig ellenõrzi. Mindeközben számolja a fiskális paramétereket. Legyen lehetõség nekünk beírni akár az üzemanyag, vegyszer, kenõolaj értékeket. Azokat, amelyek megnézhetõek vagy a repterek weblapján, vagy egy bolt katalógusán stb.. stb..
Valami ilyesmik zakatolnak mindig az agyamban.. szóval bocsika a hosszú monológért. Ennek függvényében próbáltam megmagyarázni a korábbi írásaimat. Utalni rá, hogy hol vannak a keserû gúny, és hol a valódi álmok.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Jó a videód, bár én ettõl a kiszolgáló személyzettõl a hányingert kapom...olyan istentelen elnagyoltak és bénák hogy az már fáj. Ott van - a már annyiszor emlegetett - FlightZone 02...ott egyszerûen fantasztikus az apronon álló emberkék megdizájnolása! Ha egy ilyen szintû lenne ebben a Éroszoft izébe is, egy szavam nem lenne - tán még be is ruháznék rá, de ettõl a pálcikalábaktól elkap a röhögõgörcs. 😄
Mindazonáltal a 3D-s pesszendzserek már tényleg túlzás volna szerintem is. Ez elsõsorban repülés szimulátor, ne felejtsük el. Inkább azon a téren kellene fejleszteni elsõsorban...nem is keveset! Majd utána jöhet(ne) az összes többi!
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
"Az lenne igazi nagy durranás, ha lennének mozgó, csevegõ utasok " - ugyan nem 3D-sek, de az FSPassengers szimulálja õket, igényeiket, hangjaikat, hangulatukat, érzéseiket stb. Egy manager gyakorlatilag. De érezheted hogy valamiért repülsz, mert ha nem vagy jó, nem kapsz pénzt, megvonnak ezt azt, rossz statisztika, rossz a megítélés stb. Már csak a leszállások precízsége és annak összehasonlítása is felkelti a figyelmet egyes online közösségekben.
És itt jön be a másik dolog. "Az lenne nagy durranás, ha vihar van, akkor az irányítás annak megfelelõen irányítaná át a forgalmat, vagy rendelkezne a járatokról". Ez online repülés esetén teljesül. Valós irányítást kapsz valós emberekkel, valós idõjárással, stb. Nem a géppel "beszélgetsz". De a lényeg azon van amit mondtál. Mégiscsak szimulátor, nem a valóság.