MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik a saját gépen lévõ AI traffic. Online üzemmódban kell valamit állítani? Mert akár free, akár fizetõs AI trafficot nézünk, könnyen mozog a saját gépen akárcsak Magyarország felett több száz gép is. A gépemen ki kell kapcsolni a saját AI közlekedést, ami nem online repüléskor nyüzsög? Szóval ezek jutottak az eszembe így hirtelen. A gép alapvetõen fel lett készítve az online repülésre, minden szoftver a vörös vonalon. Csak még én hezitálok, és leginkább súlykolom magamba az angolt (ICAO fónia).
Vettem egy új joyt, apollo js-213. Elsõre megtetszett, de megbántam.
Egy winreinstall után jöttem rá a problémára. Ha be van dugva a joy az fs meghal belépés elõtt. Ha kihúzom, elindítom a programot és utána visszadugom akkor minden frankó.
Találkozott valaki hasonló problémával, mert elég idegesítõ cibálni az usbt állandóan. Esetleg valami megoldást tud valaki?
KÖszi
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy hallgatom mások beszédét repülés nélkül??
nyisd meg az elsõ fület Connect tölsd ki a mezpket és úgy
Ha gondolod szívesen megcsinálom az átírást a hét második felében.
a gondom az, hogy 0% tolóerõvel is fék nélkül elkezd gurulni a gép, sõt gyorsul is😄
vagy vannak ilyen gépek?
Én VATSIM-es vagyok. Csatlakozni egy Squawkbox nevû programmal. Ha feltelepítetted akkor FS->CTRL repközbe vagy ha benne vagy a géppel már és -> Modules és ott lesz onnan már egyszerû.
Ha help kell akkor: [email protected] az MSN címem.
Jó repkedéseket
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Amúgy az indításnál egy csomó hibaüzenetet küld a scenery cfg, hogy nem találja a sceneryt. Másnál is jelentkezik ez a híba?
Más téma személy szerint még nem jártam online mûsoron. IVAO-ról minden segédanyagot beszereztem, tehát készülök rá. Ami fontos viszont, és ebben tökéletesen egyetértek Alerttel és Deloival, hogy ismerned kell az utolsó rezdülésig a gépet, amit vezetsz. Online módban élesben megy minden. Ha nem tudod, hogy reagál a gép bizonyos helyzetekben, akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Minden üzemi rezsimet kívülrõl kell tudnod. Ott nem lesz idõ arra, hogy megnézd a manualt. Ha elhagyod a magyar légteret, egy forgalmas nemzetközi légtérben könnyen bosszúságot okozhatsz. Szerintem az ismerkedést az online repüléssel érdemes valami kisebb géppel kezdeni. Azért is jó szoktató masina egy MS Cessna vagy Money, mert idõt ad neked. A hibákat hacsak nem végzetesek, könyebben megtudod oldani. A tapasztalatlanság veszélyes.. sok száz repült FS órával a hátam mögött is sok kellemetlenség ért már. Sokszor csaptam oda a gépet, ez a tesztek velejárója. A fizetõs gépek esetén persze vannak garanciák, hogy a gép paraméterei tökéletesek, de ezekhez rengeteg plusz mûveleti sorrend társúl. A free repülõgépek között érdemes azokra figyelni, ahol a készítõk már hosszú ideje dolgoznak a gépen, és láthatóan javítják is a hibákat. Ezeknél nincs annyi részletes eljárás, de tanulópénznek jó. Mert amíg online szokod a légkört, offline a megszerzett tapasztalat birtokában készûlhetsz a megvásárolt gyöngyszem éles repültetésére.
bandikabp: Pause tilos, ha megteszed nagyon rondán néznek rád.
Ha lezuhansz szer. vagy nevet, vagy anyáz az irányító, attól függ ki ül ott, de amúgy nincs semmi. Betöltesz újra, és talán irányítanak is tovább😊 És sztem simán vissza lehet kérdezni, vatsimet nem vágom annyira, de IVAO-n tuti rendsesen válaszol. Ha nagyon jó napja van, még azt is elmagyarázza, mit kell csinálnod, ha nagyon lámáskodsz.
3 darab Boeing 747-es hagyja el ugyanazt a kifutót kb 100 méterre lehetnek egymástól <#guluszem1>#guluszem1>
Nem minden városra értettem, hanem a Földön a nagyvárosok, fõvárosok pl. Nézd meg Párizst! Az Eifel torony iszonyat jól kivehetõ!