45215
  • gfarkas
    Nézd meg a X:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Sound mappában van-e Copilot mappa abban van ugyanis ez a szöveg és lehet, hogy felülírtad, ezért lett fele orosz-fele magyar. Ha nincs meg akkor szólj és küldöm a magyart.
  • L Viper #42415
    Szerintem nem mondok újat, de ha már ennyire szóba kerültek ezek a kellemesen duruzsoló dugattyúsok, ez is kötelező darab. Az LHSim-en elérhető a free szekcióban (a csodás orosz gaukkal), ezzel a Tibibá féle meseszép festéssel :

• berczy #42414
    Lenne egy bajom. Ujratettem a magyar 154-est, de azóta felszállásnál csak 160-at mondja, tovább nem, de sebesség, se V1, Vr, V2... Ez mitől van? Rátettem a PT origit, akkor meg 160 után oroszul mondta. mondom oké, előlről mindent, de így meg nem számol a másod. :/
  • Hypo #42413
    :))) jó leszállást!!
  • BPA102
    Jaja láttam már :D Ez unalom route mert itt szakad az eső!
  • Hypo #42411
    ::))) az nem official:)))
    De akkor árulj a gépen lekvárt http://most.444.hu/2013/08/26/szilvalekvarral-es-etolajjal-indul-a-solyom/
  • BPA102
    LIRF to LHBP
  • Hypo #42409
    merre felé mész? kuba? örmény? azer? :)))))
  • BPA102
  • jaszy76
    Srácok, köszönöm szépen!
  • L Viper #42406
    Nem bizony

Még ez is ott van azon a régebbi gyűjtögetős DVD-men :)
    Beechcraft XA-38-Grizzly
    Nagyon szépen összerakott masinák.
  • Hypo #42405
    ez a Milton Shupe féle beecsh van fs9 es fsx re iy, ez a festés egy aniversary festés a VA-nak ahol repkedek.

http://flyawaysimulation.com/downloads/files/9393/fsx-beechcraft-d18s-snb/

• jaszy76
    Telhetetlen vagyok: ehhez tudsz adni letöltési linket?
    Vagy elég csak a gép típusa is. Köszönöm!
    Spartan tényleg szuper. :)
  • Hypo #42403
    ez se rossz
  • Hypo #42402
    spartan jo gep
  • Hypo #42401
    akit erdekel http://flightsimulatorjbs.blogspot.co.uk/2013/04/the-spartan-executive-for-fs2004.html
  • jaszy76
    Én kifejezetten szeretem, ha ehhez hasonló képeket teszel fel.
    Ezáltal tippeket kapok, hogy milyen gépet kell még beszereznem. :)
  • Hypo #42399
  • L Viper #42398
    Ha még nem unjátok, még pár szép Spartan festés :)

• L Viper #42397
    Köszi szépen. Keresővel meg is van az alap csomag és az úszótalpas is
    A Simviation-ra is felrakták, közben ott is bogarásztam.
  • fs9pilot
    Parancsolj: Letöltés

:) :)
  • Hypo #42395
    igen kérem erre van:))
  • L Viper #42394
    Nagyon szuper
    Ennek kapcsán asszem újra "felöltöztetem" azt a bizonyos kanadai régiót. Szép nagy területet le lehet fedni arrafelé. Tongass Fjords, Misty Fjords és nem utolsó sorban az ingyenes Glacier Bay v1-v2 is.

Erről jut eszembe az Avia 57. A múltkor adtál egy linket hozzá az FSX topikban. Sajnos nem volt időm akkor kipróbálni és le sem töltöttem. Nem sokkal utána akartam, de azóta sem él az oldal :(
    Remélem máshol is fent van, majd keresgélek.
    Nagyon tetszik a kidolgozása, hirtelen ezt találtam.
  • gfarkas
    Már beugrott, bocsi a hülye kérdésért, Spartan.
  • gfarkas
    Melyik madár ez ? A világért sem jön a hajam alá...
  • Hypo #42391
    repülöm én is:))
  • Jazzdobos
    Koszonom szepen
  • Hont
    Baromi egyszerű!:D
    A repterv alapján leadott repülési időt beszorzod a hajtóműved (eid) óránkénti fogyasztásával!
    Hozzáadod az Alternatív reptérig tartó repülés idejét!
    Plusz (légitársaságonként más-más) 40-120 percig tartó üzemeltetési idő alatt elfogyasztott üzemanyag mennyiségét!
    Persze az egészet nem literben hanem pl kilógrammban!
  • Jazzdobos
    Kösz de én szeretném megtudni hogy hogyan kell kiszámolni nem azt hogy a gép meg a programok mit számolnak ki
  • Nyiri
    Ezeregy progi van ra. Keress rá hogy fuel planner (és a géptípus)
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Valaki tud nekem olyanban segíteni hogy üzemanyag számítás. Hogyan tudom pontosan kiszámolni mennyi kell plusz tartalék.
    Előre is köszönöm szépen
  • L Viper #42385
    A "gyűjtős" korszakomból egy régebbi kollekciómban kerestem valamit és ez is ott lapult :)
    Ejj de jókat repkedtem régebben vele (pl. Kanada fjordjainál), toltam is egy próbakört, most Zalakaros körül:

• Hont
    Igen!
    v2.0
  • berczy #42383
    Igen? Én azt hittem ez a legjobb. FlyTampa. De akkor utána nézek, köszi a tanácsot! :D
    Ja, de az egész Bécs is, mint ebben?
  • Hont

Létezik ennél más sokkal újabb LOWW...
  • fs9pilot
    Nekem is vannak szép repcsis emlékeim régről. Általánosban volt nekem is, amikor kimentünk Ferihegyre testközelből nézni a kék orrú Boeingeket. Megnézni a felszállásokat, leszállásokat. Kecskeméten is voltunk, akkor még a MiG-29-s gépek felszállását, taxizását néztük meg. Bele lehetett csücsülni a pilóta fülke ülésébe, aztán ott én töltöttem el a legtöbb időt. :D Már szóltak, hogy tervezem -e esetleg hogy kimásszak az ülésből.

...De a legjobb az volt, amikor szóltam az egyik gép taxizása során hogy: "NÉZZÉTEK! A PILÓTA INTEGET A FARKÁVAL!" .... ez, mai fejjel átgondolva, már kicsit más értelmet nyer. xDD
  • perko
    Még jó, hogy nem voltak gyerekek a medencében
  • berczy #42379
    Jaja. Mondjuk nem tudom akkor hogy volt, mennyire volt jellemző... Elsős általános voltam, volt egy rajzpályázat, repüléssel kapcsolatos dolgot kellett rajzolni és iskolánként egy embert sorsoltak ki, aki mehetett. Nálunk ez én lettem. :D:D:D

Kint volt az egész osztályom, anyámék (ők fotóztak). Hatalmas élmény volt ez akkor, '86-ban.
    Van még néhány kép, felszállás, leszállás, majd azokat is beteszem, de sajna már nagyon rossz a minőségük.
  • Nyiri
    Sétarepülés 154-esen? :) Kemény
  • berczy #42377
    Egyébként nem tudom miért, de valahogy nem sikerülr két kerékre tenni a madarat. Mondjuk most kicsit el is lebegett és amiatt megbillent balra. Mondjuk néztem sok landing videót, azért ott sem annyira jellemző a két kerékre érkezés. :)

Meg amit nem teljesen értek, hogy miért visít folyton a felszállásra nem kész, mikor minden fel van kapcsolva, minden zöld és mégis.

Meg egy kérdés: autospoiler nincs? Már csak mert nem találtam, manual azt mondja, hogy touchdownnál nyissak spoilert.

Meg még egy csomó kérdésem lenne, de jellemző módon ilyenkor nem jut eszembe. :D