MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ezt már megtanultam😄
eyecandy
Lesz majd nemsokára, ne izgulj... 😊

végül összejött, töröltem a oldscenery.cfg-t és igy már nem akarja visszarakni, érdekes, hogy abba sem volt duplázás, de mésis visszarakta
remélem nem baj, hogy az oldscenery nincs a fs9 root-ban
mostantol elmentem a jó scerey.cfg, hogy vissza lehesen állítani ha gond lessz
thx nektek
hát nem jön össze, scenery.cfg-bõl kiszedtem a dupla flytampa maarteen-t
a dokumentumok alatt lévõt is, sceneryold-ba nem is volt csak 1x
tök jól mûxik minden, viszont ha kilépek az fs-bõl akkor rögtön lessz egy scenerynew és megint duplázza
thx, megnézem
eyecandy
A scenery.cfg-ben töröld ki az egyiket, aztán az oldscenery.cfg-ben is.

alert
<#idiota><#taps>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Megy. Mindegy.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

csõ! az alapjáték Windows XP sp1-en és sp2õn is megy? Ha igen, melyiket ajánljátok, melyiket tegyem fel?

Papirzacsi
Nem tudom ez mennyire az AES hibája, mert nem is régen nekem is voltak hasonló scenery duplázódások, amin a scenery library szerkesztése nem segített. Azt tudom javasolni, hogy keresd meg a gépen a scenery.cfg filet. Van egy az fs9 gyökerében, és egy vhol a documents and settingsben. Ezekben töröld ki a dupla sorokat, és úgy indítsd el az fs-t. Nálam utánna már nem volt gond.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

hali
frissítettem az aes-t 1.7-re, és folyamatosan a st. maarteen scannary-vel veszekszik😄
azt irja, hogy 2x van benne, a scennary library-ban, megnéztem és tényleg 2x van benne, de ha törlöm akkor a az fs ujraindításánál megint berakja.
találkoztatok már ezzel a problémával?
érdekes a régebbi aes- nem foglalkozott vele
CAG
Ismer valaki olyan embert akit LETILTOTTAK a google maps sattelite szerverérõl? Mert ha nem, akkor itt lennék. 😊 No persze ez nem büszkélkedés, a sztori a következõ:
Miután kb. százszor (és itt nem túlzok!) próbáltam életet lehelni a TileProxy FS9 -es verziojába, a dos parancssora már csak ennyit írt ki az utolsó próbálkozásnál "error in transfer - giving up". Amikor elõtte mégis sikerült, és nem az egész letöltése ebbõl állt, hanem volt 1-2 "done" is, akkor meg használhatatlanná mosta a sim. grafikáját...
Szívbõl gratulálok Buchner úrnak! 😊
Amennyiben van valakinek ennek megoldására ötlete, azt szívesen veszem! (bár nem hinném, hogy létezik)

\"Volare Necesse Est!\"

eyecandy
Kösz Alert, egy brazil keiegészítõben bújt meg. Kösz mégegyszer!

Na ezeken a VA-kon is látszik hogy az iskolákba mennyit mondják: Együnk gyümölcsöket mert az egézséges. Ugy látszik sokan nem enni szeretik hanem repülni :-D😊😊😄
Clidey
Én ugyan abszolúte nem szomorúan, de konstatálom! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
:-D Már tegnap este sem volt elérhetõ. Köszönöm mindenkinek a közremûködést, és a negatív véleménynyilvánítást az oldalon.<#idiota>

m814
Hmm.Szomorúan kellett konstatálnom, hogy az IVAO álltal (nem) támogatott kérész, akarom mondani appleairlines honlapja ma már nem is elérhetõ.
Kár!
Igy mostmár tudásom bõvítéséhez be kell érnem, a fireairlines oldalán található felbecsülhetetlen értékû oktató anyaggal.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
Én igazából csak kipróbáltam, mert múltkor valaki megemlítette, hogy van ilyen progi is. De mint láttad, engem sem fogott meg nagyon.
Papirzacsi
Nem tudom , hogy az fsboarding most mit tud, milyen verzió, de mikor megjelent annó az elsõ akkor kipróbáltam, és nekem nem jött be. Az utasok érkezését fejbe is le tudom szimulálni, nem kell hozzá külön progi. És hogy pluszba ezért várjak egy órát a kapunál állva, miközben 6-szor felprogizom az FMC-t, és 5-ször áttervezem az útvonalat, kicsit sok. :-D Lehet vkinek szüksége van erre. Én azt gondolom ,ennél lényegesebb dolgok hiányoznak a "simulátorból".

CptSAB
DHL, Apple, Fireairlines. Nem akarom megbántani a készítõt, de miért jó 3 virtuális légitársaság? Azt gondolom, nagyon fiatal lehet Adiker barátunk. Persze lehet, tévedek. Ami az FSBoardingot illeti, nagyjából rájöttem. Azt kerestem, ami nincs benne. Kapcsolat az FS-el. Amíg az FSPassangers full contactba van a szimulátorral, addig az FSB csak lényegében szimulálja a szükséges idõt, de akkor se lenne következménye, ha faképnél hagynám, és elindulnék a gurulóútra. Az FSB utasai pedig utánam, óbégatva, integetve.. elvégre, ki ki egyedül, csomaggal, vagy csomag gazdája nélkül.. nagyon nem számít, a cargo/fuel ûrlap már rég kipipálva.
Clidey
Pull up! Terrain! Pull up! Terrain!

Papirzacsi
Bazz, még jó hogy a földön ülök, nincs honnan leesni. :-D
Ezt meg asszem bekereteztetem:-D

m814
Szevasz.

Csak gratulálni tudok a csodálatos, és feletébb egyedi kezdeményezésedhez!

Apple Airways.

Ha összeütitek a kobakotokat nagyszerü barátaiddal akkor akár létrehozhatnátok egy VA-szövetséget is,mondjuk Sheep Round Table vagy Greengrocer's Convention néven.

Bár nyilván sok CEO nem fér meg egy csárdában!

U.I. A többiek felé peddig jelzem az IVAO semmilyen hangsúlyozom SEMMILYEN támogatást nem nyújtott eme csoda létrehozásához!!!

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
Tegnap este láttam egy B737-600-at 475 fõvel. (4-7 egymás fölött, valszeg elütötte a derék pilóta) De azért tetszett. FSBoarding mûködésérõl valaki tud infózni? Igazából nem az gáz, hogy hogyan töltsem ki, hanem, hogy hogyan futtassam. Mert FS-be nem épül be, vagyis nem tudom menûbõl elõcsalni. Elõbb indítsam, mint FS? Szóval helpet megköszönök. Ami az ingyenes kiegekrõl alkotott vélemény.. én azért vitába szállnék ezzel. Nem mind gagyi. Csak szép türelmesen körül kell nézni a neten. Igazi kincsekre lehet lelni.
Clidey
Naja, az elsõ kettõt megvették a oroszok biztos. 😄

Papirzacsi
Én ezen kívül még egyre emlékszem, azon volt az a sok hülyeség az oktató, vagy milyen részen.:-)

Na asszem így már tudom kiröl van szó:-)! Én igaziból nem vagyok hive az ilyen alap és ingyenes FS kiegekkel való repülésnek mert az nem realisztikus. Nekem PMDG ..... jönnek be (ja és azokat tudom is kezelni)!😄
CptSAB
Viszont nagyon lelkes, mert asszem, ez már a harmadik Virtuális Légitársasága. 😊
Pontosan, a srác website-járól szedtem ki ezeket, mert amíg ilyen ordító hibák vannak, addig nem sokan fognak regelni. Üdv

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Papirzacsi
Csak idézett mástól...

Ne keverjük a szezont a fazonnal szerintem te nem az AVSIM-re hanem a VATSIM-re gondoltál.
eyecandy
Köszönöm, a segítséget mindenkinek, próbálkozom, aztán majd jelentkezem

CptSAB
Ja.. más téma.. a Kittyhawk (Eric Cantu) féle B737-200-at frissítve a TinMouse féle 1.2-es updéttal Malév szinekben nagyon ajánlom! Akkorát néztem, mint a ház, de repülni igazi élmény volt. Majd teszek fel oldalamra képet.
CptSAB
na igen.. IVAO nemzetközi, AVSIM pedig hát.. röpködni nem lehet, de beszerezni sok jogtiszta ketyerét, meg ilyen futószártépõ betont azt lehet.. 😊
CptSAB
Éljen! 😊 Én azért inkább maradok a Somogy Air Kft. Trinidadjánál és az L410-nél. (Készítem a járaterveimet a VF-re, eddig ugyanis csak off repültem) Amúgy annyiban azért van dicséret, hogy ideje lenne, ha kis hazánkban is egyre többen, nemcsak az IL-2FB-t, a Lock On-t vennék észre. A civil repülés ugyanolyan izgi. Csak azért egy dolog.. ne mindenki Wilco és PMDG, Justflight, Lago ketyerékkel röpködjön.
AVSIM:Ez is egy nagy szerver ahol sok pilóta,irányíttó repül,irányít.
IVAO:Magyarország legnagyobb interneten folyó (!!!!!!) flight simulator szervere.
PID😛ilot Idil-Pilóta számod amelyet bármikor bárhol kérhetünk.

Ezeken még gyúrj egy kicsit 😊

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Ombika
<#taps>

alert
Remélem ezt nem gondoltad komolyan 😄

Hello
Elkészült egy nagyszerû Virtual Airlines amelyhez csak repülséimádat és fs2004 kell!
nézzétek mmeg lécce:
www.appleairlines.mlap.hu

I\'m a Pilot

CptSAB
ui: én voltam az a guest! 😄 //pedig elolvastam a manuált, csak éppen butuska voltam.
CptSAB
Tanúsíthatom! 😄 Élmény, amikor a guest1 ott ugrál és fülel, mert azt hiszi õ csak vendég.. persze a többiek nem értik mit csinál. Az is élmény, amikor ott áll a kifutópálya mellett, de nem adott meg nevet. 😄 És várja az Isteni szikrát, hogy akkor most messze földön mitévõ is legyen.
Zenszkij
Köszönöm, megtaláltam.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

m814
Szia.
Az IVAO TS beállitásai a következõk.

Label:IVAO
Server Address:hu.ts.ivao.aero
Nickname:Lehet bármi de legalább keresztnév kell!
Registered:Igen (benne a pötty)
Login name:Az IVAO ID-d
User Password:Az IVAN jelszavad

sziasztok

lentebb olvastam ezt az faq-ból származó hungarymesh-es kieget, én is fel szeretném tenni, csak biztonságot szeretnék tõletek kapni, hogy nem-e kavarhat bele a lago bp+aerosoft bp 2007-es gyönyörû scannery kombómba, amit alert vezénylésével fel tudtam rakni😄
eggyáltalán belszólhat valamibe?
Hello!
A 747-es FMC-jébe (PMDG) milyen formában kell megadni a földrajzi szélességi és husszúsági koordinátákat? (a manualsban nincs is bent szerintem, ahogy a többinél szoktam, úgy meg invalid entry)
Másik kérdés, vagy inkább érdekesség, hogy St. Maartenra a telitankkal sem elégedett meg, azután meg hirtelen (kb. anglia fölött) 150 Lbs fölösleggel repültem KLM-mel az FMC számítása szerint.

elõre is köszi!
Ok, olvasom, csak még õsszel mikor próbáltam reülni az ivaon akkor használtam utóljára a teamseakot, és úgy emlékeztem hogy akkor nem így volt(de mind1). Azóta nem repültem a ivao-n, mert fónia nem nagyon ment és mikrofon se volt. És most, hogy nyár van már épp ideje lenne repülni újra...
alert
El se kell indítani. Az ivap magától kezeli a teamspeak-et. De mellesleg MINDEN le van írva a kézikönyvekben. Még magyarul is van. IVAP-hoz is és az ivao-n repüléshez is. Tessék olvasni. Ha nem olvasod el õket úgyis folyamatosan problémákba fogsz ütközni az online repüléssel kapcsolatban, azokban pedig le van írva minden.

Arra gondoltam, hogy mikor elindítom team speak-et ott connection-->quick connect-->és itt kell beírni hogy password, nickname, login name, és a server adress. Akkor ide nem kell semmit írni, csak el kell indítani a progit?
alert
Semmit. Ha FS-ben betekered a frekvenciát a rádiópanelen (vagy kiválasztod az ivap ablakban) az automatikusan a háttérben kezeli a teamspeak csatornákat. Semmit sem kell csinálnod vele.

Valaki leírná, hogy a team speak-nél mit írjak be a server-hez?
A Lénárth féle már régebben megvan, mostmár a másikat is megnézem.