MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Ha nem online repulsz akkor felejsd el az fs atc-jét.
Ami a masik kerdest illeti, amint a hdg-t atallitod vagy a magassagot es megnyomod a gombot kikapcsolja o magatol az utvonalat, es amint ujra megnyomod mehet.

FD at legyen bekapcs plusz sebbeseg magassag be legyen allitva az mcp-n es lnavot is benyomhatod majd gurulas toga aztan ha felszalltal es minden ok akkor nyomhatsz egy aP aztan ha lerepulted a sidet vagy esetleg elobb is vnav. Remelem nem mondok hulyesegeket:}}

Nekem is lenne kerdes:

Öcsény LHOY repteret nem tudom megjeleniteni, felraktam a hungary sceneryt ahogy irtak de nem latszik es csak 15 varost ir repterrel. Mi lehet a gond?

wolfaud
a GNS 530 Trainer az micsoda mert azt is elkezdi felrakni de a vége elott megáll és kiirja hogy ozzáférés megtagadva

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Feltelepítettem a piper Meridian-t a fs2004 alá
ki tudom választani a gépet meg minden de mikor elkezdene tölteni a program a Sceanary-t ott 0% nál vár egy kicsit majd kiirja hogy: Microsoft Flight Simulator 9.0 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. és ujra inditja a fs2004-et ha felinstallálom fsx-alá és átpakolom a megfelelõ konyvrárba amit kell akkor fsx alatt megy csak a muszerek nem mutatnak semmit de lehet hogy én nem raktam át amit kell a a muszereket látom csak a muszerek nem mutatnak nem tudjátok hogy mit kell átrakni?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hello Vnavot csak késöbb fogsz tudni kapcsolni, felszálláskor csak TO/GA van. Természetesen ahhoz, hogy az Lnav és Vnav mûködjön az autopilotot is be kell kapcsolni. NOT on intercept headnign, ezt akkor csinálja, ha nagyon eltérsz aprogramozott úttól (asszem), a check mcp alt, pedig akkor jön ha mondjuk a/p egységen LHBP-rõl indulva nem programozod be a 7000 feetet, és mondjuk alapon van. Ugyanezt a hibát dobja ki, ha mondjuk süllyedésnél benyomod a DES NOW bill az FMC-n de az ap egységen nem csavarod le a magasságot, akkor nem fog elkezdeni süllyedni, folyamatosan dobálja a hibaüziket. Egyébként egyszerübb lenne, ha megbeszélnél valakivel egy idõpontot az IVAO-ra vagy Vatsimre és együtt lerepültök egy rövid utat. Illetve ha regisztráltál az IVAO hálózatára a magyar divízióban ott egy pár héttel ezelött ment egy levél amiben egy mp3 formátumú pmdg repülést lehetett letölteni LHBP-LOWI útvonalon. Üdv, Laci
ps: Ha valami hülyeséget írtam volna javítsatok ki, de 2 igazgatói értekezlet között ennyire futja hirtelenjében 😊

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Köszi majd megnézem! Egyébként az miért bûn ha meg szeretném érteni az FMC programozást? Nekem most nagyobb kihívás az fmc-t programozni mint egy gépet betrimmelni és végigrepülni!
csirkéket lövöldözni repülõvel??!! mi a.... érdekes. majd megnézem.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

chicco
elméletileg lehet azokat a pontokat kihadja és mikor belelépsz megint az lnav irányításba ,onnan folytatja ami az aktuális pont .Ha nem akkor van step a leg fülön ha jól emléxem
Csak 1 kérdés ??akkor miért szimezel,ha mindent a gép csinál

Üdv!
Még mindíg (PMDG 737-800) FMC gondom van!
Programozásnál beírtam a tartózkodási repteret pl.:LHBP és a célrepteret LTBJ. Továbbbeírtam a ROUTE oldalra az útvonalat (nincs szakadás) azután a DEPARTURES-hez az irányítás álltal megadott 31L-RWY-t. Megcsináltam az üzemanyag beállítást (20% tart), magasságot és sebességet azt hagytam amit az FMC adott. A felszállási seb. kiszámítva minden ACTIVÁLVA és EXEC. A földön bekapcsolom az F/D-t, de a VNAV-ot nem veszi be.
Felszállás után beveszi az LNAV-al együtt. TPS felé repülnénk, de a gép le-fel emelkedik-süllyed és HDG 100 felé repül nem pedig 61 felé (ami az FMC-ben is van). Az A/P ENGAGE-nél be kell valamit nyomni?
Az FMC két üzenetet ad 1, NOT ON INTERCEPT HEADING 2, CHECK MCP ALT
A SID eljárást nem adja meg a torony, ezt nem választottam ki ez lehet gong? Esetleg hogy lehet a SID eljárást megkapni?
Még 1 kérdés!: Repülés közben lehet úgy irányt változtatni (irányítás kéri), hogy kikapcs FMC és autopilottal elfordulok majd késõbb visszakapcsolom az FMC-t és az viszi tovább a gépet?
CptSAB
FS2002/FS2004 Crash Damage Enabler ez a motortûz, damage meg ilyenek. Nem is bánom, hogy megvan. A másik amit Kakaduduka kérdezett: FS2002/FS2004 AirFxEz - Smoke System Effects. Még csirkéket is lehet lövöldözni. Beteg egy kieg. FSMorhuhn.
CptSAB
van egy kieg, aminek a segítségével a gépágyuk ill a bombázás mûködik, de jó régi és fizetõs, a próba változat valahol fennt van a flightsim.com-on. De értelmetlen egy dolog. Valamelyik nagy cfs fan gárda készítette. Sose próbáltam ki, de megmaradt bennem, amikor olvastam a leírását. Viszont az már hasznos kieg, amelyik a motortüzet meg ilyesmik szimulálja. Valahol megvan, de a nevére nem emlékszem. FSPassangersel vagy bármelyik meghibásodás imitáló utilityvel mûködik. Freeware termék. FSDamages, vagy FSFire.. valami ilyesmi..
chicco
Persze olyat már láttam,hogy mondjuk 1 régi vadászgép motorja ég meg füstöl mikor az "I" bill lenyomod (smoke effect)Meg a real air contrapropos kütyüjét szét lehet hajtani úgy,hogy folyon az olaj a szélvédön

én pont ma néztem az fs2004.com-on a legújabb videókat, és ott volt ilyen, bár az asszem az FS X. Mintha már láttam volna valahol ezt a modot.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

szóval nincs ilyen mod😞

chicco
ilyenrõl még nem halottam.Ezért hiják ezt polgári repgép szimnek.

exTrem
<#idiota>

chicco
a mod neve Falcon 4. vagy il-2 st

ez egy fura kérdés: honnan lehet olyan modot letölteni hogy lehessen lõni a vadászrepülõkkel? (lehetõleg hogy károkat is okozzon a lövés)

Nemrég még 9200SE-vel nyomtam, szal nekem nagy elõrelépés 😛

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

exTrem
Nem kicsit ...

Clidey
Szerintem az a 9600Pro is elég avétos már... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hát... Meglátjuk. Tegnap eszembe jutott kiíratni az FPS-t a játékban. Tudjátok mit vettem észre? Hogy Low Mediumon ugyanannyi FPS-em van, mint High/Ultra High grafikán. Ugyan úgy 4 és 10 között mozog :-) Lehet, hogy be kéne szereznem egy jobb gépet... Ebbõl egyedül a videokártya az ami bírná a kiképzést, egy ATI Radeon 9600 Pro. A többi már elavult... Szal, majd meglátjuk, hány FPS-em is lesz, ha felrakom...

budapest 2007 szebb szvsz, de az fps-eket is zabálja
Szerintem RTW-nek az a baja, hogy az, amit a szimulátor GMT-nek hív, az valójában UTC, és nem tetszik neki, hogy most nyáron egy órával nagyobb az eltérés, mint azt a GMT indokolná... Remélem ki lehet bogozni, jobban nem tudtam megfogalmazni. A lényeg, hogy ha jól vettem észre, amit a járék GMT-ként tálal, az valójában az UTC-nek felel meg.

Papirzacsi
Ha az optionsben a system time-ot állítod be, akkor a programban a helyi idõ=budapesti idõvel (már ha ebben az idõzónában van a szgéped).
Ha a flight time-ot álltod be az optins/general részben, akkor a default flight mentésekor a szimulátorban lévõ idõt tölti be állanídóan. Tehát alapból nincs lehetõség a valós GMT-t automatikusan szinkronizálni a flightsim GMT idejével. Viszont semmi se gátol meg abban ,hogy a repülés elkezdése elött vissza vagy elõre tekerj pár órát.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Az a problémám, hogy a játék a GMT-t nem tudja a számítógép GMT-jével összehangolni, mindig csak a helyi idõt, de még azt sem mindig. Tehát pl. ha Seattle-ben akarok repülni, és rámegyek a settings/general-nél a system time-ra, akkor Seattle-ben 21:01 lesz, mint most, de a GMT 4:01 lesz. És ez a valóságban egyáltalán nem igaz.
Ha Ferihegyet állítom be, és rámegyek megint a system time-ra, akkor Ferihegyen 6:01 lesz, ami már tényleg hamis, a GMT pedig most is 4:01 lesz. Tehát a GMT a játékban állandó, ami így rossz és azt kéne megváltoztatni, összehangolni a valósággal. De a system time nem azt teszi...

Papirzacsi
Sztem rugaszkodoj neki mégegyszer a problémaleírásnak, mert elég kusza. Kezdjük ott, hogy a greenwichi idõ= GMT. Ehhez igazodva mond a problémád.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Helló emberek. Szerintetek melyik kieget vegyem meg? A LAGO Budapest 2004-et, vagy az Aerosoft Budapest 2007-et??? Akinek van velük tapasztalata, az megoszthatná velem... (gépigény, kinézet, használhatóság, stb.)

és akkor bocs, -7óra a helyi idõ a greenichihez viszonyítva.

Tehát most 17:48-at mutat, de a greenichi idõ a simulator szerint 00:48.

Helló!
Amikor a számítógép órájához igazítom a simulator óráját, csak a helyi idõ igazodik és a GMT mindig -5 óra a greenich-ihez képest. A GMT-t hogy lehet a közép-kelet-európai idõzónához állítani? És úgy, hogy a simulator újabb elindítása után az úgy maradjon?

Clidey
<#worship> Köszi!!!!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Clidey! A válasz hosszú lenne az A/P-re, így inkább linkelem amit keresel, az mégiscsak grafikus.TinMouse II 737-200Adv A/P Manual. Sajna egyik install packba sem került bele, ezt a leírást csak az avsim fórumon linkelték a faq.-ban.
KÖSZI
http://www.protu-154.com/

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Sziasztok!

Valaki megtudja mondani hogy honnan lehet letolteni a PT Tu154-est?
Elore is koszonom a segitseget!

Udv
SLZ
Clidey
Mondjuk amint látom a frissítéssel vannak még gondok...pl. a OK-BEK még mindíg fönnvan, pedig tavaly december eleje óta nálunk leleddzik HA-SAG lajstrommal... 😊)))

Más.
Van valakinek tapasztalata a Tinmouse B737-200 autopilótájával?

Nekem mintha még a Radeon 9600 on élesebb, szebb lett volna a kép.
Biztos ilyennek kell lennie fullon? kép

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

Clidey
Nos, 4 fõ+pilótáig a Morava is tökéletes... 😊

Európai használt gépek elõfordulnak itt is.

wolfaud
De egy család áltaába 4-5 fõ plusz a pilota.
Nem tudsz véletlen olyan Weboldalt ahol használt Repülõk vannak (és nagy a választék) ! Amerikait tudok egy párat de nekem europai kellene!
Elõre is köszi

szevasztok!
köszi a segítséget! Átnézem jobban az FMC programozást. Remélem boldogulni fogok.
Hypo
Hát igy nehéz megoldani a problemat.
Elöször is ha az fmc ben minden jo take off nal is minden ok, akkor probald meg meg a varakozon felszallas elott ellenorizni: 1.mcp beallitva ( alt, hdg, ias) FD legyen bekapcsolva és LNAV ot is nyomd be aztan gurulas TOGA felszallsz majd ap bekapcs aztan amikor kell vnav megnyom, ha kikapcsol vagy felvillan akkor valamilyen adat nem stimmel, lehet uzemanyag problema stb.

Hello, egy kicsit bõvebben ha leírnád akkor lehet hogy tudnánk segíteni... elsõ ötletként az F/D be van kapcsolva?

Na én is csináltam egy screent, nekem nem hullámzik.
KÉP
Valami akkor nem okés......
Az fs az intelt szereti core2duo-ban kell gondolkozni, de pár oldallal ezelõtt és az fsx fórumon elégge kitárgyalták a hozzáértõk
picit olvass vissza
Az én képemre gondolsz? Az Heatrow, London.

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

Helló mindenkinek!

PMDG 737-800 FMC kérdésem lenne.
Nem mindíg tudom repülés közben bekapcsolni.
VNAV-ra és LNAV-ra kattintva csak 1 pillantra felvillannak
és kész. Mit csinálok rosszul? Az FMC-t szerintem jól programoztam be
van hozzá leírásom.

elõre is köszi a segítséget!
Hali! Ez melyik reptér? Megnézem én is.
Bruni15: szerintem ez jó, mert nekem is így néz ki.

CptSAB
mit mondjak..? Na igen. Tévedtem. Ugyanis valóban a clockon állítottam, beugrott a kép, miért volt két kattintás. De azért 8 évvel ezelõttre én sem emlékszek pontosan, ez a mentségem. <#nemtudom> De mindegy..
Hi.
Az miért van, hogy minden csúszkát maxra húztam a Displaynél, és fentrõl az egész táj hullámzik? Elég zavaró a szemnek.
KÉP
A képen nem nagyon látszik. De ilyennek kellene lenni ha minden fullon van?
gépem: X2 3600, 1gb ram, és X1950GT