45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42456 Kedves Májsztró (Clidey)!
Legutóbb Te segítettél megoldani az iFly csúnya VC világítását. Akkor az volt, hogy a CLS cucca tesz keresztbe neki. No, akkor le is szedtem, újra fel az iFly, és remek volt. No, de... Mára ismét itt a probléma. Bár már nincsen CLS cuccom, de most megint olyan hülyén fest a VC, mint anno és most nem nagyon tudom mi okozza. Van esetleg valami ötleted, hogy mit tudnék még megnézni, amivel összeveszik? -
#42455 Köszönöm, megveszem akkor, mert érdekel. Pont most találtam egy oldalt, ahol elég részletesen elemzik a pilótafülkét. :)
Egy kérdés. Nem tudom honnan és hol van, de valamikor találtam egy foltta csomagot a 154-hez. Nem azt, ami Dani oldalán van, hanem egy olyat, ami betette az LCB-t is az új, stuttgarti festéssel. No, ez melyik csomag? Hol találom meg, mert fent volt, biztos, csak újrarakásnál már nem találom és azt sem tudom honnan szedtem le. Valaki esetleg? -
#42454 Javaslom az AERO magazin új számát megvenni, nagyon érdekes cikk a magyar TU154 ekről. -
#42453 Ez meg csak úgy. :)
-
Jazzdobos #42452 Sziasztok!
Olyan segítséget kérnék hogy fs9-hez szeretnék VOXATC-t de nem tudom hol lehetne szerezni esetleg ami jobb lene letölteni. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék ésetleg megírná privátban.
A másik kérdésem hogy fs9-nél eltünt az információs zöld sávom ahova irta az időjárást és stb. Valakinek tudja hogy tudnám újra vissza hozni már újra telepítettem a programot.
Előre is köszönöm szépen -
#42451 -
ToMy_ #42450 CPTSab Tomi! Küldtem neked PM-et, megkaptad a képeket? -
bankii #42449 Lehet, hogy a grafikában alul marad (sőt biztos). -
#42448 És az is van olyan pontos, mint ASE ? Amúgy bosszantó, hogy az FS9 ben még ez sincs rendesen megcsinálva, emiatt is futkosni kell a drága addonok után :( -
bankii #42447 Az AS6, az gond nélkül adta a jó időjárást addig is. -
bankii #42446 Vagy két hete jelent meg az oldalukon, hogy logolják a bejelentkezéseket a jogosulatlan használat miatt. Most, hogy megvettem, nekem is már gond nélkül frissít, de addig csak egy cirka két éves téli vihart adott be.
-
#42445 Ítt írta valaki, hogy fsmetar sem jó, de az a furcsa, hogy már évek óta használom, soha semmi baja nem volt, a jelenlegi Windowsom is max. 2 hónapos, magyarán passzolom a dolgot :) -
bankii #42444 A leszállási konfiguráció fékszárny 45fok, és kicsit odatottyant. -
bankii #42443 Háááááát, muszály regisztrálni. -
#42442 -
Jazzdobos #42441 Sziasztzok!
Véletlenül valaki nem tudja hogy AES-hez Malév festést vagy magyar festést nem csináltak?
Előre is köszönöm -
#42440 -
#42439 Hogy mennyire hasonlít rám...!?
:D Már én se bólogatok és gyakran nézek lefelé a lábam elé, hogy meg ne botoljak.
Ami a harmadik tulajdonságot illeti az meg teli találat... -
#42438 Ugyan... Nem bólogat, rosszul fogalmaztam. Úgy értem, hogy lefele néz. A farka fentebb emelkedik, az orra meg lefele. Amúgy szépen repül, nincs a klasszikus bólogatás. -
#42437 Bocs, hogy csak most válaszolok, nagyon szaladós napjaim voltak
Nálam nem bólogatott, szépen irányítható nagy sebinél is. -
#42436 Pillanatnyilag nincs semmi ötletem, minden szöveget ami a copilotban van nekem sem mond be. Azt mondanám, szedd le az összes Tu fájlt és tiszta lapra telepítsd újra.(gauge, sound, project tupolev stb.) Próbáld meg felvenni a kapcsolatot Danival a honlapjáról, itt már az én tudományom is elfogy. -
ToMy_ #42435 AS V6.5 hibátlanul működik, most is. -
#42434 No, valami felsejlett...
Szóval, amikor először telepítettem a HUN Tu-154-et, utána rátettem valami packot. Nem teljesen vágom, hogy milyet, mert nem találom, de azt tudom, hogy kicsit átvariálta a flottát, és beletette a HA-LCBéla jelenlegi, stuttgarti festését. No, az most nincsen benne. Csak nem vágom melyik pack volt, ami csinálta. Akkor volt CoPilot, de sajnos, amit küldtél Győző, az nem műkszik. Azért furcsa nekem, mert minden más hangot bemond, leszállásnál a magasságot, alapgáz, VSZU leáll, üzemi hő, ilyenek. Azt is, hogy sebességmérő aktív, 160, utána semmi. Nagyon furcsa. :) -
BPA102 #42433 Egyébként nálam se jók a szerverek! FsMetar semmi nem tudja letölteni az éppen aktuális időjárást% -
ToMy_ #42432 Active Sky 6
Az Evolution egy idő után észreveszi magáról, ha nem jogtiszta, és attól kezdve nem frissít. -
#42431 Én eggyel régebbit használok és semmi gondot nem tapasztaltam vele mostanában. Kivéve, hogy amikor frissít, akkor jól megakasztja a játékot. Idegesítő jelenség. 5-6 fps-re leugrik,utána minden oké.
@L_Viper:
Nagyon köszi az ötletet az IL-14-hez, nagyon tetszetős gép, szép. Tegnap repültem vele egy kis tesztelést. Azt vettem észre, hogy nagy sebességnél eléggé előlre bólint a gép, úgy repül, nem vízszintesen. Ez normális, ez ilyen?
Egyébként nagyon tetszik, igazi régi orosz technika. Szeretem ezeket az oldtimer gépeket, főleg a ruszkikat. Még egy IL-18 lenne csodás, de csak olyat találtam, amiben nincs VC. Úgy meg jó, jó, de nem az igazi. :D -
#42430 Hali,
nem tudja valaki mi van Active Sky Evolution szerverrel ? Mostanában ahányszor elindítom, azt írja ki, hogy offline módban van és bedob valami régebbi időjárást, (kétlem, hogy LHBP-n most 9 fok lenne). Elavult az SP3 ? Esetleg nem tudtok ASE helyett valami hasonló időjárás generálót ?
Köszi ! -
ToMy_ #42429 Elnézést, nem FSECONOMY.COM, hanem FSECONOMY.NET. -
ToMy_ #42428 Egy kis reklám: akik a repkedést szívesen összekötnék a gazdasági szimulációs vonallal, azoknak ajánlom ismételten az FSEconomy-t.
A régebb óta meglévő GA környezet mára kibővült a nagy utasszállítókkal is, így most már mindenki megtalálhatja a számára kedves kategóriát a Cub-tól az Airbus 321-ig. -
#42427 Igen, valóban replay esetén nem látszanak. Bocsi. Én WoAi-vel nyomatom, egyszerűbb felrakni, már egy kicsit ritkítani is kellett mert igen elsokalltam. -
#42426 Köszi! ;)
Dehogynem, tele van az. Csak visszajátszás közben sajnos nem mutatja ai forgalmat. Amúgy egy régi Project ai-t használok. Onnan szoktam felvenni a videót, mert olyankor van idő állítgatni. :) -
#42425 Örülök hogy jó lett és tényleg szép lett a leszállás is. Egyébként azt szokták mondani hogy nincs két egyforma landing (poszadka)kinek hogy tetszik.
Nagyon üresnek látszik a reptér, nem használsz valami AI forgalmat? -
#42424 Köszi, semmi gond én sem ülök mindíg a gép előtt és valóban megoldódott a "gond". Remélem sikerült kipihenni magadad és jól telt a szabi. -
BB5207 #42423 Győző,
Elnézésed kérem, hogy csak most válaszolok a kérdésedre, de szabadságon voltam, és így nem volt lehetőségem előbb írni !(Gép hiány miatt ! )
Örömmel olvastam, hogy L Viper barátunk segítségével sikerült megoldanod a
problémát !!
Kellemes napot, és jó repülést kívánok !!
-
#42422 No, végre egy nekem is tetsző leszállás. Immáron LOWW v2-re. :)
Győző:
-
#42421 A lényeg, hogy menjen a verkli. Ha meg tudok segíteni akkor miért ne?
Szívesen, mert ha nem, vagy nem tudok, akkor úgysem válaszolok.... :-))) -
#42420 Nagyon hálás vagyok neked Győző, hogy ennyit segítesz nekem. :)
Köszönöm szépen! -
#42419 Akkor küldöm a szokott címre. -
#42418 Nincsen olyan, hogy copilot. Csak IL18copilot van.
-
#42417 Hiba lehet még, ha a X:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\project tupolev\LMTu154_B mappában a config.cfg elszállt. Nálam ez van benne :
[main]
aircraft_cfg=D:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Aircraft\PT Tu154-B_hun\Aircraft.cfg
lng_file=Magyar.lng
last_cfg=0
show_scheme=1
A B2-nél dettó.