MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Korábban írtam egy "laza" leírást hogy kell kezelni az INS-t ha érdekel megkeresem. Gyorsabb mit kisilabizálni az orosz doksit 😊
Egyébként a protu-ban úgy tudom alapból benne van csak ki kell választani a 90's panelt nem a 70's-t

gfarkas
Igen!

Skinner_11
Ja, akkor ez a CIVA INS lesz az gondolom?

Köszönöm, ha elakadok még benézek majd (nem is lesz az olyan soká asszem... <#hehe> )
gfarkas
Le kell szedni a netről és hozzáadni a leírás szerint a géphez, gyárilag nincs benne.

Skinner_11
Hát ebben nem nagyon látok INS-t. KLN, RBSN meg a VOR van ugye.
Vagy csak én nem vettem észre? <#fejvakaras>
INS rendszer. Jobb mint a KLN és nem fagy

Skinner_11
ProTu 154 B-2 sajnos abban a pillanatban hibaüzi nélkül CTD-zik, hogy a KLN megnyitná a flightplan paget.

Valami ötlet? <#sir>
JoopZzz
Szép!<#eljen><#taps>
Hont
Az alap alá soha nem pakol...Ha csak Ö lejjebb nem vitte!
Skinner_11
Szerintem az a gond, hogy fentvannak library-ben az UT bejegyzései nálad, csak az alap scenery alatt. Ami megmagyarázná miért így néz ki...
Hont
Szerintem Te valamit nagyon rosszul csinálsz...
Amennyiben vannak fent kiegészítőid és így néz ki a library-d, akkor ne is várj csodát!
Minden egyes scenerynek benne kellene hogy legyen a librayban, különben nem jelenik meg...
Vagy megint dózeroljam le az FS-t és kezdjem előlről? :-O

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Várj! Most leszedtem róla minden kiegészítőt és az összes mappa a default scenery-ket és texturákat tartalmazza. Egyedül az AES van fent. A kocka tavakra keresnék először valami megoldást! Aztán feltenném az általad használt kiegészítőket!

Hont
Te!
Ez Micsoda????
Úgy kell kinézni, mint a #41468 hsz -ben, amit szintén Neked raktam fel!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.09.22. 23:23:20

Ez nem túl jól olvasható!

Hont
Libraryról csinálj egy screent!

Hont
Én REX ből indítom az FS-t és pl Szabadira a Pápai, de volt már olyan is hogy a Sármelléki metar-t tölti be.
Hogy tudja? Én nem találtam meg 😄

Hont
<#nevetes1> Nem olyan sok, egy 120-as ssd-n simán el van! (én csak középeurópában és nagy ritkán Honduras, valamint Hong-Kong környékét használom.)
Igen, tud. De nem tökéletes...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.09.22. 09:54:50
Egyébként a REX tud online weathert?

És valszeg egy új vinyó 😄

Hont
FS2004
FS9 9.1 update
FSUIPC
FS Global 2008
Ultimate Terrian EUROPA
UtEurCity
UtEurEE
UtEurHwOnly
UtEurPatchV11,V111
MAS
REX
Valamint az orosz ORBX csomag van rámásolva a textura mappára!
Az Avsim.su.-n olyan képek vannak fent az FS2004-ről, hogy az állam leesett. Csak ez a google fordító..... Valahogy jó lenne összehozni, hogy szép legyen nálam is.

Neked mik vannak fent, és milyen sorrendben, segíts már légyszíves! Nálad a víz is szép! Ez az én ORBX-em nem telepítős, hanem be kell másolgatni a texteket.

Hont
Viccet félretéve!
VFR-t szinte csak Zlinnel repülők, FS9 és P3D-ben is!
Imádom!

Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.09.21. 21:13:47
Clidey
Csak a szerénységem akadályozott meg benne hogy ezt szóvá tegyem... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Az hagyján, de az a gép, amivel ezek a képek készültek...! <#crazya><#vigyor2><#eljen><#taps><#worship>
Clidey
És még merje valaki azt mondani hogy nem szép az FS2004! <#eljen><#hawaii><#taps>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Amennyiben jó a sorrend, így néz ki Balatonföldvár!
Hont
Tuti a Libraryban van a gond...
Skinner_11
Scenery libraryban jó volt a sorrended?
Sporttársak! Feltelepítettem ezt a sokat emlegetett Ultimate terraint! Mit mondjak? Egy jó nagy kula lett tőle a táj. Eltűntek az épületek (nem volt kipipálva a törlés) Dombok lettek a tavakban és azóta minden ami víz, annak a partja merőleges egymásra, kvázi négyzet alakú tavak lettek. Ez az UT törlése után is megmaradt, úgyhogy most nem nagyon tudom hogyan tovább! ORBX remake fent, úgyhogy épületek újra vannak, nincsenek azok a szürke utaknak csúfolt valamik, nincsenek dombok a tavakban, folyókban de minden tó négyzet alakú. :-)

Sikerült egy korábbi AES-t letöltenem a 2.37-es kitűnően működik! Ezzel az új rilízzel valami nem ok!

Köszönöm, kipróbálom!

Skinner_11
Vagy az Ai Flight Planner (AIFP) nevű cuccal, az is faszán működik 😊
gfarkas
Elfelejtettem írni, hogy nálam a WoAi installerében benne van.

gfarkas
TTools nevezetű progival lehet TXT-ből traffic.bgl-t fabrikálni.

Volt valami komplett AI forgalom gépekkel mindennel együtt az oroszokhoz, csak nem találom, így egyenként leszedegetni meg évekbe tellik, főleg, hogy azt sem tudom hogy lesz a txt fájlból traffic.bgl!

Köszönöm a segítséget! Nem tudom, nekem ez az AES 2.39 most sem akar működni! Egyszerűen nem értem.

Skinner_11
Kell, mert az csak textúra, nem landclass. A GE is textúra szóval azt ne, mert felülírja az ORBX-et, inkább Ultimate Terraint.

Trafficnak WOAI megy nálam még mindig, meg egyenként leguberált egyedi flightplanek és AI aircraftok Oroszoknál, meg kisebb légitársaságoknál amikre nem terjed ki a WOAI.

Meshnek ha türelmes vagy innen húzd le ami kell, ha nem akkor meg FSGlobal2010.
És milyen mesh-t ajánlotok?

Na, most újra tettem a Windows-t, és azFS-t! Szerintetek melyik a legjobb traffic progi, mit használjak? És mégegy kérdés, felteszem majd az ORBX remake-et az orosz virágboltból. Az elé kell valami, esetleg GE vagy UT vagy elég az ORBX csomag?

L Viper
Köszönöm szépen, sikerült <#worship>
A mellékelt leírás alapján megcsináltam, gyönyörúen visszacsomizta a módosított xml-t, az mdl fájlokkal együtt.
Tökéletes <#eljen>
Hont
Egy kis Rio-i örökzöld Rodrigó barátomtól! 😊
L Viper
Köszi a gyors reagálást, megnézem. Elég lassan csorog lefelé 😊
Skinner_11
FS9 SDK-ját szedd le

Azon belül a bglcomp való erre, leírás is mellékelve van a letöltésben, bár hozzáteszem ez fejlesztői eszköz, szóval nincs képekkel illusztrálva minden, stb.

@johnnydirteen: Ha az USA-ban is repkedsz akkor gondolom érdemes azt is feltenni. Mondjuk én free mesht használok, szóval annyira nem vágom az FSG dolgait 😊
L Viper
Üdv mindenkinek! Rég írtam, most egy kis segítség kéne:
A BglAnalyze progival kibontottam bgl file-t, megvannak így a*.mdl, fájlok és a *.xml fájl. Az xml-ből nyirbálok ki egy felesleges dolgot. Hogyan tudok újra ezekből a kibontott fájlokból újra csinálni, vagyis újra visszacsomagolni egy bgl-be?
Van valami jó kis free progi erre? Tudtok ajánlani valamit?
Amivel kibontottam, azzal nem tudom megcsinálni. <#szomoru1>