MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent ugy csinalsz ahogy a check list irja akkor egyetlen megoldas lehet még hogy a Cold&Dark cockpit ban nem jo valami.
Nemtudom összefüggésben van e, de írtam, hogy a fények is furák. Ha este bármi fény be van kapcsolva(pl nav lights), akkor a logo fényeit, és a panel lightsot nem lehet lelõni. Ez fõleg szürkületben zavar, amikor én még nem akarom bekapcsolni, de ha nézetet váltok ez mindig bekapcsolja. Annyira erõs a bekapcsolhatnékja, hogy ha mindent lekapcsolok a földön(hajtómû, minden), akkor elvileg nem mehetne, de ez mégis akarja, ebbõl lesz egy ilyen furcsa villódzás:
ilyen
probald vegig az inditast a checklist alapjan pontossan ha akkor is jelentkezik akkor talan a cold and dark inditasnal lesz a gond. lehet ott nincs valami jol leallitva
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Más: vajon miért lehet, hogy a 737-esnek nem mindig kapcsolnak be a generátorai elsõre nálam? Pedig elvileg bekapcsolom. Van olyan, hogy fél úton veszem észre, hogy nem megy a rádió, és 0 fok van a kabinban, mert lemerült az akksi. Ilyenkor kicsit noszogatom a hajtómû gen. kapcsolóit, aztán egyszer csak elkezd tölteni, és minden életre kel. De általában elsõre nem kapcsol be. Ráadásul a visszajelzõ fények szerint is ok, közben meg mégse.. Meg a fények is furák. pl sötétben nem tudom kikapcsolni a logo fényeit, hiába nyomom ki, akkor is világít. Kicsit fura.
Szerintem Fs2004 alá tökéletes konfig. Szép lesz vele, de FSX alá nemtom. Én pont most mérgelõdök az FSX-el, mert elég jó a gépem , felraktam most Vista alá is és 15 Fps van high beállításon. Na jó ez már offtopik, Fs2004 alá jó lesz a gép.
fs2004 update 9.1
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Uj gépet vettem és a Wilco PIC 737-t repülném, de a Service Pack-om a régi gépemen van (ami behalt.). valakinek nincs meg véletlen??
Igen néztem én is teszteket, és Nvidia alá jobban passzol az intel proci, én 1 E6600 szánok alá + 2gb DDR2 800MHZ ram.
Csak nem tudom eldönteni, hogy melyik kártya érné meg.
Igazából Fs a nagyon lényeges mert más játékkal nem igazán játszom.
Szia
Nekem egy 8800-as GTS-em van,az általad leírt darabbol sztem jó kari, fs2004-el ,sceneryk-el (minõségi) sem akadozik fullon minden, de szerintem a ram-tol, procitol is függ a dolog. Sajna Radeonnal nem próbáltam, de tuti van itt valaki akinek az van. Csak összehasonlításkén Aerosoft Budapest 2007 minimum 35 FPS ez alá nem nagyon megy.
VGA kártya vásárlás elõtt állok és szeretném kikérni véleményeteket mi lenne jobb választás Asus Extreme EN8800GTS-T2D640E 640MB GDDR3, TV-out, DVI (PCX) vagy Asus Extreme Radeon HD 2900XT, 512MB DDR3, (PCX)
Fs szempontjából nagyon fontos, melyiket szereti jobban .
elõre is köszönöm
Máté
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szevasz
Mielõtt nagypofájúan guglizol, talán próbálj segíteni. (vagy lehet hogy a tuttorial kifejezés nem érthetõ a számodra?)
Elsõ tipp pl, hogy ha töröltél festéseket, akkor a törölt festésû gépekhez tartozó flightplant átírod a még meglévõre. Csak egy sort kell megváltoztatni a txtben.
Aztán ha még kevés, letöltesz pl az avsimrõl egy csomó real, nemreal flightplant, azt is bemásolod, és hozzárendeled vmelyik default gépet, (olyat aminek van fetése, ügyelve arra, hogy london-losangeles útra ne kingair menjen. 😄 ) És ezután viszakonvizod a traffic filet, és kész is. Lesz kvanagy forgalmad, ugyan olyan gépekkel.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Captain sim
Hali
Hogy pl kívûrõl lássam a gépet vagy a pilótafülkét stb.
Segítsetek!
Köszi!!
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Sokáig én is bajban voltam az FMC-vel.
Ha még nagyon érdekel, el tudom regélni a PMDG 737-hez.
Pofon egyszerû, én elmondom,Te begyakorolod és utána úgy böngészed a témát, ahogy tetszik. Csak akkor, ha tényleg nagyon érdekel. Én nem vagyok profi, de úgy repülök vele, hogy kezdem kicsit "unni". Mire mindent megtanulsz kb. Te is így leszel vele, de azért szép dolog.
Kizárólag:[email protected] "Az SG-re ritkán megyek fel."
Üdv:István
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Nekem is lenne egy kis problémám.
Amikor installálnám az ivap-ot akkor kijelöli az FS könyvtárat magátol, de amikor folytatnám a telepítést kiírja, hogy nem találja az FS-t, és installáljam fel újra.
AZ a baj hogy a sok kieg miatt ez nem egyszerû és sokáig tart, de még ez sem lenne gáz, ha tudnám hogy utána jó lesz. Valakinek volt ilyen problémája és a reinstallal megoldódott?
Elõre is köcce.