MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eyecandy
Ezzel is 😊

sziasztok ezzel a konfiggal élvezhetõ lenne?amd athlon 3200+ 7600GS 1gigaram.Kb egy hónap mulva core2quad q6600 8800gt,gts vagy gtx +1gigaram azzal tudom h biztos de ezzel?:S

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

CptSAB
Köszi szépen az infókat! 😊 Én is furcsáltam, hogy túlságosan is el akarja hagyni a fordulót. Sajna a rudder meghalt a joyomon, így azzal nem tudok operálni.
Clidey
A tegnap este kicsit repülgettem a Dromival, és viszonyalg szép sztenderd-fordulókat* sikerült vele csinálnom. És itt a hangsúly a 'viszonylag'-on van. Ugyanis egy valamirevaló sztenderd-fordulóhoz kell egy határozott láb is, amit ha szó szerint veszel, hajlamos dobott orsóvá, vagy inkább dugóvá alakítani a Dromi, köszönhetõen a kissé túl érzékeny oldalkormányának.
A magassági is elég érzékeny de ez érthetõ, hisz a jellegzetesen óriási fesztáv a törzshosszhoz képest indokolttá teszi, úgyhogy ezen nem is akadtam fenn. 😄
Az általad említett lecsúszásos jelenséget nem sikerült reprodukálnom, ha elegendõ lábbal biztosítottam a fordulót. Nagyon szépen lehetett vele manõverezni pár méteren is akár. Engem inkább sokkal jobban idegesített az önmagát fordulóból kivevõ magatartás. Amikor határozott csûrõvel lehet csak megtartani a forduló bedöntési szögét. Ilyet egy igazi biztos nem csinál. Ez tipikusan FS-flightmodell hiba, amivel sok más gép esetében találkozni. Ám az oldalkormánnyal jelentõsen lehet csökkenteni ezt a kellemetlen jelenséget, ám ezesetben fennáll a kifelé-csúszásos szintén FS-flightmodell-hiba...
De ha ezen túllendül az ember, egy határozottan kellemes, és fílinges géppel szelheti az ember a virtuális eget. 😊

Az általad említett másik Dromi-verziót nem elemeztem még soha, mikor megjelent, letöltöttem, kipróbáltam, majd villámgyorsan a 'hamar elfelejtendõ' kategóriámba soroltam...még nyomaiban sem felllelhetõ a vinyómon...de ez már nagyon rég volt, úgyhogy úgy istenigazából már arra sem emlékszem hogy hogy repült. 😊

*= akik esetleg nem értenék: MG-repülõs berkekben így hívják a 'sor' végén levõ jobb elhajlás-bal fordulóval vissza a következõ sorra nevezetû mûrepülõfigurát. 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Ehhez nem kell angol. Csak szavakból áll a menü és van ingyen szótár 😊 Egyébként Append avi segmentel adsz a végéhez újabb AVI-t. Vágás az úgy megy hogy kívánt képhez tekered a videót majd HOME gomb. Után mész tovább addig ameddig ki akarod vágni. Ott END-et nyomsz. Kijelöli a sávon... és DEL.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

üdv! mégegy kérdés! a virtual dub -al hogy lehet megcsinálni hogy több videót fûzzek össze? és hogy vágjam? sajnos nem nagyon megy az angol. Azért kérdezek ennyit, mert most van idõm. kösz
köszönöm! mindjárt megpróbálom.
alert
Valószínûleg egy xvid lejátszót töltöttél le. Ez a decoder. Az csak lejátszani képes a filmet. Neked az xvic encoder codec-re van szükséged, amivel xvid-be kódolod a filmet, nem pedig dekódolod.

üdv! sikerült a fraps al videót készítenem az fs- bõl,a virtual dub -al szeretném átkonvertálni xvid be. feltelepítettem az xvid-et. de amikor a video/compress... -nél ki akarom választani az xvid- et akkor nincs ott, csak az alap formátumok. tud valaki segíteni?
CptSAB
Clidey! Köszönöm minden MG-s gépet kedvelõ nevében a két festést a Dromi-hoz. Realisztikusság szempontjából a Jan Moravec féle FS2002/FS2004 vagy a Tim Conrad féle FS2004/FSX változatot tartod korrektebbnek? Nekem úgy tûnik, nagyon lecsúszik bedöntéskor a szárny, feleslegesen veszít magasságot a Tim Conrad féle gép. Kíváncsi leszek a véleményedre! 😊
üdv! köszi a linket. üdv m814 azért vagyok itt hogy ne álljak hadilábon az online repüléssel.az én ivapom nem indult több kattintással sem mert írt valami hibaüzenetet az fsx el kapcs. gondolom igazad lehet,fs9-hez kéne valami program. tudsz?
A link nem a legjobban sikerült, szóval bejön egy lista, és ott a legelsõ torrentre érdemes menni, aminek Fraps 2.9.2.6725 a neve.

Szia, nem akartam rögtön torrenteket irni, de ha nem találsz müködõt akkor szedd le innen: Fraps torrent pár perce szedtem le, nem kell semmit csinálni vele csak instalálni és nincs benne idõkorlát.

m814
Szevasz!
Igazán nehogy sértésnek vedd,de ha ennyire hadilábon állsz az angollal és a különbözõ programok kezelésével, akkor az online repülést még halaszd picit késõbbre! Nyílván, ha az FSX-hez való IVAP klienst töltöd le az nem fog mûködni FS9-el.A végét peddig már végképp nem értem! Miért akarsz bûvészkedni a portokkal amikor az IVAP öntelepítõ és egy kattintásra indul.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

üdv! ok megértettem hogy melyik jelszót kell beírni, de én az fs2004-el szeretnék kapcsolódi és nem haggya hogy kiválasszam. csak az fsx -et jelöli be. a sim connect master port-hoz mit írjak? és az elején mit válasszak?- (singl pic multi pic ,....)köszi.
Dave000
IVAO-tól kapott levélben van két jelszó, a weboldalra a website nevû jelszó kell, a másik jelszót kell majd ivapba connectálásnál megadni.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

hali!köszi. kipróbáltam a fraps-ot, de 30 s -nél hosszabb videot szeretnék csinálni. Nem tudsz egy teljes verziót,mert csak demót találtam. fizetni nem akarok.! a torrentek között is kioróbáltam, de v.miért nem megy.
Szia, ha .avi videóra gondoltál akkorFraps

hali! és valaki tud olyan programot amivel videót tudok készíteni fs2004 alatt?
heló! Akkor haggyuk a vatsimet. Szoval én is az ivao val próbálkozom. Feliratkoztam, kaptam is id-t meg password ot is, de mikor az ivap klienst töteném le, akkor oda mit kell beírni.? mert nem fogadja el amit beírtam. A hatjegyû számot?....Vagy hogy töltsem le a programot? Köszönöm a segítséget. Ja és squeak box akkor nem is muszály? Egyébként csak repülni szeretnék, nem akarok irányító lenni.
inkább azt mondd hogy mit nem tudsz kitölteni konkrétan (melyik mezõt?)
Én is IVAO-ban tudok segíteni.
Szia!
Mi a kérdésed?
üdv! nekem az ivao is jó! légyszi segíts!
m814
Hali.
Pech! Én csak az IVAO ban tudtam volna segíteni.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

üdv! a vatsim-re csatlakoztam. a squake box-ot nem tudom kitölteni,abban szeretnék segítséget kerni
m814
Szervusztok.

Új szárnyak suhognak az IVAO virtuális égboltján.
Egy kis közösség azoknak akik komolyan gondolják a szimulátoros repülést.
Bövebben itt:http://www.pannonwings.hu/

m814
Valamelyik hálózatra?
Hova regisztráltál?!

üdv! már egy idelye használom a fs2004 et, egy éve gondoltam rá elõször hogy kéne online repülni.többször elolvastam az információkat,de képtelen vagyok egyszerûen rácsatlakozni valamelyik hálózatra.pontosabban nem tudom beállítani a squake box-ot.A regisztráció már megtörtént. Tudna e nekem lépésrõl lépésre segíteni valaki hogy hogy kell csatlakozni? azaz mit hova kell beírni a squake box-ba. Aztán ha bent vagyok a légtérbe, akko már könnyebb dolgom lesz.
köszönettel: zsoli
Nah kezdjük az elején, megpróbálok minden kérdésedre tömören válaszolni:
- regisztráció szükséges,
- irányítóként jobban kell beszélned angolul mint pilótaként (legalábbis nekem ez a tapasztalat), mert ha ki kell javítani egy esetleg rosszul kitöltött Fp-t, azt nehéz lesz csak a "fónia-angollal" kijavítani...
- van leírás (http://hu.ivao.aero/),
- igen lehet real atc néven keress rá a gugliban,
- ha az IVAO Ivac kliensét töltötted le akkor a fenti magyar IVAO oldalról tudod letölteni a sector file-t, VATSIM-ról nincs sok infóm, de a vacchun oldalon biztos találsz infót,
- nincskülön, egy szektorfile van, és zoomolással tudod nézni a magyar reptereket,
- szintén IVAO ill vatsim függõ, IVAO-n minden aktív div.-nak van saját honlapja ahonnan le tudod tölteni a sector file-okat, sceneryket, térképeket stb.
Üdv a fedélzeten, L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Kolszal köszi a segítséget, lenne még pár kérdésem, (egyenlõre még nincs saját netem, de remélem hamarosan lessz, és nem regisztráltam eggyik hállózaton sem ezért csak itt érdeklõdök), ha valaki légiirányító akar lenni menyire kell tudni angolul? vagy elég ha valaki a fóniát tudja? van magyar leirás a légiirányításról teljesen kezdõknek? lehet-e neten valahol figyelni a valódi légiforgalmat? vagy halgatni a valódi légiirányítást élõben? Letöltöttem az atc programot mert kiváncsi voltam, de ahogy láttam külön kell letölteni a sector fájlokat, ezeket honnan lehet beszerezni? Ha valaki egész Magyarországon akar irányító lenni vagy csak Budapesten akkor van külön Magyarországnak szektor fájlja és van külön Budapestnek? vagy ugyan azt használják? Van valami keresõ ahová belehet irni egy ország vagy egy reptér nevét és megkeresi a hozzá tartozó szektor fájlt?

Szia, jelenleg 2 hálózat van amin a lentieket el tudod követni az IVAO (http://hu.ivao.aero/), és a VATSIM (http://www.vatsim.net,http://vacchun.ultranet.hu/index.php /). Én IVAO-n szoktam repkedni, de a VATSIM-ot sem szeretném lealacsonyítani, mivel arról nincs tapasztalatom... IVAO-n van lehetõség oktatások kérésére, és van lehetõség arra is hogy ATC observerként felcsatlakozva csak a forgalmat nézd Mo légterében, vagy bárhol máshol. A fenti oldalakra kattintva sok hasznos infót találsz, illetve ott van a FAQ is. Üdv, L

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Sziasztok, már rég ismerem az fs2004-et, de nem igazán volt idõm jobban elmélyülni eddig, most több idõm van és szeretnék jobban megtanulni repkedni, és egyuttal az online repülésen is gondolkodok, de még sokmindent nem tudok, ezért mielõtt csak úgy nekivágnék érdeklne hogy mi az a minimális tudás ami feltétlen kell az online repüléshez, pl ha nem nagy utasszálítógépel repülök hanem csak egy kis géppel pl cessnával csak egy kis sétarepülést szeretnék csinálni. Egyébként mijen szabályok vannak a nem utasszálítógépekre? kisgépek, katonaigépek? érdekel még a légiforgalom irányítás is, de ahoz egyenlõre eggyaltalán nem értek, van rá lehetõség hogy letoltsem az ATC klienst és nem irányítom csak figyelem hogy az irányító mit csinál?

Azt szeretném megkérdezni, hogy a cargo pilot kiegnél hogy mûxik a kassza? Mert lerepültem már legalább 8 útvonalat, ami mindenhol megjelenik a cargo pilotban(pl. flight log), csak éppen az érte járó pénz nem jelenik meg a kasszában. Próbáltam utánna járni csak az angol tudásom még elég szegényes, de ez lehet ami vele kapcsolatos és a cargo pilot faq-jában van:

Q: I don't seem to be making money after each flight? It's going to take me for ever to earn enough money to buy a new aircraft.

A: The individual income per flight is in about realistic ranges for "real life". However you obviously want to progress a bit faster through the simulation, and for this reason the "weekly report" has been introduced. With the weekly report you will find a drastic increase in cash due to the money from the rest of your company all going in to the pot of funds which are available to you.

Cargo Pilot has been designed to allow you to be flying a 747 from an international airport within 100 flying hours in regular career mode (quick mode will go faster, extended mode will go slower), and the weekly income system which is used allows for this pace of progress.
Elõre is köszi a segítséget.

BÖFF! És köszönöm!
Sziasztok! Az Instant Scenery-t,használja valaki? Segítséget szeretnék kérni a "Library Maker" mûködésével kapcsolatban.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

eyecandy
Te Zsolti, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol a kérdésedre, te legyél már annyira jó fej, hogy odaböffentessz egy köszönömöt, jó?

Üdv! TUD valaki olyan ingyenes kiegészítõt amitõl tényleg sok fám lesz a 2004-be?Meg szép textúra mindenütt. kösz
eyecandy
A win újratelepítésével a registry is újratelepült, a régi értékeket törölte a windows. Amikor telepítesz egy programot, az kulcsokat másol a regisztribe, hogy a win a programmal együtt tudjon mûködni (meg másért is de most mindegy) Vannak programok amik újratelepített win után is futnak, vannak amik nem. A microsoftos alkalmazások a második kategóriába tartozna. Szóval mehet minden elõröl.

újratelepítve sem megy. gondolom a kiegészítõket is másolgsthstom szépen újra
üdv! segítséget szeretnék. a windowsomat újratelepítettem, az fs 2004 a d meghajtón volt, de újratelepítés után nem indul az fs. miért? egy villanásra bejön az fs aztán kilép. telepítsem újra az fs2004-et?
Ohh az a FAQ :-)))
Thx
alert
FAQ-ban benne van 😉

Sziasztok!
Abba kérném segitségeteket hogy hogyan tudom kiiktatni a BRAKE feliratot az FS-bõl amikor fégezek??
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Próbáld meg más videókártya, hangkártya driverekkel, eseteg directx-t rakd újra. Gondolom 9.1 patch van.
Köszönöm Laci

eyecandy
shift+2, 3, 4 stb

Sziasztok! Egy kérdésem lenne azokhoz akik már használták a Wilco CRJ 200-asát. Hogy lehet az egyes paneleket, FMC-t, stb-t megnyitni? Sajna a leírásában nincs benne, itt a fórumon meg nem volt még kérdés ezzel kapcsolatban. PMDG-n tök egyszerû mert van A,Z,M,F, stb bill.-ûk ahonnan elõ lehet hívni az egységeket.... Elõre is köszi, üdv

Deloi
Kipróbáltam a legújabb FSUIPC-vel, de sajna nem változott semmi. Úgy emlékszem régen szûz fs-re felraktama pmdg-t, és már akkor is elõjöttek ezek a hibák. Ez elég sok lehetõséget kiszûr. Viszont a régi konfigommal ilyen tuti nem volt. Azóta lett mióta másik gépem van. Ha vkinek van ötlete azt szívesen venném, mert én már kifogytam. Lehet élni ezekkel a hibákkal, csak néha kicsit idegesítõ. Meg az is, amikor csak úgy random kilép az fs.. Akár betöltés után 5 perccel is, még a kifutón.

alert
A PMDG felrak egy õsrégi FSUIPC-t és akármilyen új a jelenlegid, kérdés nélkül felülírja. Töltsd le a legújabbat a hivatalos weboldalról, a PMDG-hez és a legtöbb addonhoz teljesen ingyenes.