MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell beallitani a felbontast olyanra hogy elvagja a szemed, s akkor nem fog szaggatni. <#nevetes1>#nevetes1>
en is latopon nyomom (es nem a legjobb gep):1.6 celeron 512mb 15.4' Widescreen. (IVAO-t is hasznalom vele)
en is latopon nyomom (es nem a legjobb gep):1.6 celeron 512mb 15.4' Widescreen. (IVAO-t is hasznalom vele)
nem tamogatja a 16:9-et, de szerintem amugy is csak oriasi akadozasok mellett futna a program. nekem sem tokeletes 1 GB rammal, GF7300GT 256 MB-os vgaval es 2.8 Ghz-es P4 procival. szoval ha tenyleg komolyan venned a dolgot erdemes lenne egy asztali gepet a dologra aldozni, amit akkor mar masra is fogsz tudni hasznalni. hiaba mondjak, hogy "hu, micsoda jo jateklehetosegeket kinalnak a mai notebookok", sajnos a keparany es a grafikus megjelenites meg egyaltalan nem kifejlett.
Sziasztok! Nagyon régen Flight Simulatoroztam, még az FSFW95 és az FS98 idején, de újra feltámadt bennem az FS iránti vágy. Jelenleg egy irodai munkára tökéletes Acer Travelmate 5320-as notebookom van,Celeron M530 1,7 GHz, 1GB memóriával és egy Intel X3100-as grafikus kártyával (valami megosztott memória elven mûkörik, na errõl sincs inföm, hogy az fs szeretni fogja-e ezt). Tudom, hogy ez a tejlesítmény édeskevés az FSX-hez, de a 2004-hez talán elég. Jelenleg még nem vásároltam meg a programot, így megkérdezném, hogy kb. milyen eredményt várhatok ettol a konfigurációtól. A másik kérdésem azzal kapcsolatban lenne, hogy a 2D panel nézetnél a panel egy BMP fájl, ami 4:3-mas képarányhoz készült, így bizonyos mértéku torzítás lép fel 16:10-es képarányesetén, lehet e szerezni widescreen 2D paneleket FS2004-hez? Errol sajnos nem nagyon találtam infót az interneten, nekem fontos lenne, hogy torzízásmentesen lássam a muszerfalat. Ha ez a konfig elbírja a PMDG 737-est, akkor beszerezném ezt is (természetesen legális úton). Leginkább 2D panel nézetben repülnék muszer szerint, ezért is lenne fontos a torzításmentes megjelenés. Üdv😛eti
Sziasztok! megvan valakinek a tu 154 es gép, ha igen az lenne a kérdésem hogy hogy lehet beindítani? már minden panelt átvizsgáltam, de semmi. a ctrl-e billentyûvel se. azaz beindul de nemsokkal utána leáll, minden esetben.
Hali!
POSKY panlet keresek a 737Ng-hez, de sehol sem találtam meg. A letöltött Posky gép panel mappájában va negy file, ahol egy képen találunk eligazítást: "menj fel a Posky honlapjára, onnan lehet letölteni a panelt!". Na igen, csakhogy ott nincs ilyesmi!
Kérlek segítsetek, már mindent végigjártam és nemtalálom sehol!
POSKY panlet keresek a 737Ng-hez, de sehol sem találtam meg. A letöltött Posky gép panel mappájában va negy file, ahol egy képen találunk eligazítást: "menj fel a Posky honlapjára, onnan lehet letölteni a panelt!". Na igen, csakhogy ott nincs ilyesmi!
Kérlek segítsetek, már mindent végigjártam és nemtalálom sehol!
Aha,ok thx
Active Camera vagy F1 view progikkal tudsz legegyszerûbben mozogni a gépben illetve könnyedén nézeteket váltani, konfigurálni, gépet körbejárni stb.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Köszike akkor így próbálkozom.
Nekem is lenne egy kérdésem néztem FAQ ba de nemtaláltam sehol...pmdg 737 el hogy tudok szárnynézetre váltani?
Ja' Inkább a fizetõsseket szerezd meg sokkal élvezetesebb vele játzsani a 763-300ER -hez pedig a Flight1 Level-D simulations 767-300 at szerezd be...sok sikert 😊
Javaslom olvasd el a FAQ-ot és a fórumot és akkor nem lesznek spammelõs kérdéseid. Ha tényleg jó gépeket szeretnél akkor neked a fizetõs gépek kellenek. 3D cockpitet nem tölthetsz le külön géphez vagy csinál hozzá a készítõ vagy nem (általában nem). A fizetõsekhez azonban legtöbbször van. Nézd meg EZT szerintem ilyesmi érdekel téged, vagy EZ, vagy EZ. Az említett gépek az oldalaikon meg is vásárolhatók. Fokkernek ott a project fokkert (free), illetve crj-nek a wilco crj (payware). Kereshetsz ingyenest is de a free verziók meg se közelítik ezt a minõséget se realitásilag se mûszerezettségileg legalábbis ezekre a típusokra értve...
Üdv!
Én képtelen vagyok eldönteni mi a jó és mi a nem jó modell, textúra illetve a többi kiegészítõ... Arra kérek itt valakit, hogy legyen szíves adjon valami pontos linket a következõkhöz (ha lehet valami klassz cockpittel):
MALÉV Boeing 737-600;
MALÉV Boeing 737-700;
MALÉV Boeing 737-800;
MALÉV Boeing 767-200ER;
MALÉV Boeing 767-300ER;
MALÉV Fokker-70;
MALÉV CRJ-200.
Kicsit sokat kérek, de ezekre feltétlenül szükségem van!
Én képtelen vagyok eldönteni mi a jó és mi a nem jó modell, textúra illetve a többi kiegészítõ... Arra kérek itt valakit, hogy legyen szíves adjon valami pontos linket a következõkhöz (ha lehet valami klassz cockpittel):
MALÉV Boeing 737-600;
MALÉV Boeing 737-700;
MALÉV Boeing 737-800;
MALÉV Boeing 767-200ER;
MALÉV Boeing 767-300ER;
MALÉV Fokker-70;
MALÉV CRJ-200.
Kicsit sokat kérek, de ezekre feltétlenül szükségem van!
Megnéztem: ANEXA vektoráls esetén: RWY13 belépõpontnál FL130, tranzició repülésekor FL180 az elõírás, a megfelelõ app. lerepüléséhez. Vagyis, ha te az FMC-t FL130-ra programozod ANEXA-hoz, és vektorokkal direktbe hoiznak be, akkor lerepülhetõ anélkül, hogy zuhanórepüléses varióval jönnél be a küszöbhöz.
Ha nem csal az emlékezetem, akkor a TMA-ba max FL195-ön léphetsz be, az alsó határ meg talán 3500feet, de erre most nem mernék mérget venni. 😊 A szlovák irányító tehát helyesen cselekszik, mert megfelelõ magasságon ad át tégedet a magyar irányítónak.
aha, kösz.
3d-s pilótafülkét hol találok? nem kell feltétlenül 3D-snek lennie, csak jól ki lehessen látni belõle és szépen nézzen ki!
3d-s pilótafülkét hol találok? nem kell feltétlenül 3D-snek lennie, csak jól ki lehessen látni belõle és szépen nézzen ki!
Hi!
Én ezeket az oldalakat tanácsolom...http://projectopensky.com/
www.avsim.com (itt regisztrálnod kell) de ha beírod a google-ba h fs2004 downloads akkor sokat kihoz 😊 ja és ezekhez soundot meg panelt külön kell letölteni! na <#integet2>#integet2>
Én ezeket az oldalakat tanácsolom...http://projectopensky.com/
www.avsim.com (itt regisztrálnod kell) de ha beírod a google-ba h fs2004 downloads akkor sokat kihoz 😊 ja és ezekhez soundot meg panelt külön kell letölteni! na <#integet2>#integet2>
Sziasztok!
Honnan tölthetek le jó minõségû repülõket textúrákkal? (MALÉV gépek kellenének, lehetõleg az összes fajta)
Lenne még egy elég széleskörû kérdésem:
IVAO-n vagy VATSIM-en érdemes-e repülni, és miért?
Kösz ;-)
Honnan tölthetek le jó minõségû repülõket textúrákkal? (MALÉV gépek kellenének, lehetõleg az összes fajta)
Lenne még egy elég széleskörû kérdésem:
IVAO-n vagy VATSIM-en érdemes-e repülni, és miért?
Kösz ;-)
Szia! Ha nincs irányítás az osztrákoknál, illetve a szlovákoknál, akkor nincs gond mert ANEXÁRA FL130-ra állítom be az FMC-t. De ha van a szlovákoknál akkor õk csak FL170 illetve FL180.-at szoktak adni "reach FL170 to ANEXA". Na mindegy akkor marad a star ANEXA-rol. Köszi a segítséget.
Anexa 13 esetén valóban sok a magasságod és a sebességed is ha az irányító, directbe rávezet, és nem repülöd le az Anexa app.-t, akkor tutira magasan jössz be, és egy elrendelt 360°-os forduló sem fog ezen segíteni. A megoldás az, hogy már ANEXA elõtt, a szlovák légtérben elkezdesz ereszkedni, vagy kéred a teljes érkezési eljárás lerepülését, és akkor biztos hogy sikerül leszállnod, még akkor is, ha FL190-en lépsz be a magyar légtérbe.
Köszi szépen, akkor majd próbálkozom 5000-es varióv<#smile>#smile>al (:
Szia.
Tulképp semmit.Ha van irányítás és vektorokra számíthatsz az az FL170 sok ANEXA-nál 13-as iránynál.
Ill. az irányító sem volt a helyzet magaslatán ha egybõl pályairányra vitt.
Tulképp semmit.Ha van irányítás és vektorokra számíthatsz az az FL170 sok ANEXA-nál 13-as iránynál.
Ill. az irányító sem volt a helyzet magaslatán ha egybõl pályairányra vitt.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Sziasztok!
Online repülésnél küszködök egy problémával,(PMDG-737) remélem a nálam tapasztaltabbak tudnak segíteni. A problémám a következõ, 13-as iránynál ANEXÁ-ra FL170-en érkezem ,majd ANEXA után 130 fokot kapok az irányítótol és 9000ft-et. Utána szépen süllyesztenek mondjuk 6000ft-re majd 3500-ra, utána HDG100 és cleard ILS. Ezzel semmi gond nem lenne, csak nekem még soha nemsikerült süllyednem, hogy szegény irányítónak ne kellene kitalálni hogy merre forduljak egy 360-as orbitot, hogy a magasságom ne legyen sok az ILS megfogásához.Általában 270 csomóval 2200-as varioval probáltam, majd ugye 10000lábnál vissza 250-re és LVL CHG így max 1900-es lesz csak a vario. Nem tudom mit rontok el.
Bocsi a hosszúért és elõre is köszi a válaszokat.
Online repülésnél küszködök egy problémával,(PMDG-737) remélem a nálam tapasztaltabbak tudnak segíteni. A problémám a következõ, 13-as iránynál ANEXÁ-ra FL170-en érkezem ,majd ANEXA után 130 fokot kapok az irányítótol és 9000ft-et. Utána szépen süllyesztenek mondjuk 6000ft-re majd 3500-ra, utána HDG100 és cleard ILS. Ezzel semmi gond nem lenne, csak nekem még soha nemsikerült süllyednem, hogy szegény irányítónak ne kellene kitalálni hogy merre forduljak egy 360-as orbitot, hogy a magasságom ne legyen sok az ILS megfogásához.Általában 270 csomóval 2200-as varioval probáltam, majd ugye 10000lábnál vissza 250-re és LVL CHG így max 1900-es lesz csak a vario. Nem tudom mit rontok el.
Bocsi a hosszúért és elõre is köszi a válaszokat.
Lehet, csak kicsit macerás. Az egérgörgõvel lehet haladni, mintha zoomolnál, de nem 😊 Gomb lenyomva, meg forog.
helló!
Itt találsz segítséget:http://fs2004faq.uw.hu/
Itt találsz segítséget:http://fs2004faq.uw.hu/
Sziasztok, repülõkkel ha nem is a legjobban de már kezdek boldogulni, gondoltam megpróbálok helikopterrel is röpködni kicsit de még rendesen felszálni is képtelen voltam, akár gyorsan akár lassan próbáltam a gázt adagolni mindig emelkedés után elkezdett düllöngélni vagy pörögni a gép majd mindig lezuhantam, nem a legjobb joysikom van és gondoltam arra hogy az lehet a gond, de mikor csak billenytüvel próbálkoztam akkor is ugyan az volt. Valaki tudna valami tanácsot adni hogy kell egy helikoptert kezelni, vagy valami leirást tudtok, de csak magyarul, mert idegen nyelveken csak mutogatni tudok.
Én használom az Active Camerát, elõször nekem sem müködött, de mikor az fs9-re feltettem az fs9.1 patch-t azóta megy szépen.
Én használom az Active Camerát, elõször nekem sem müködött, de mikor az fs9-re feltettem az fs9.1 patch-t azóta megy szépen.
F1 viewwel lehet járkálni?(ha lehet akkor hogy) pl a pmdg-ben
Hello! Torrent Actikve Camera ? és még valami ugy vettem észre hogy Mo-n nem nagyon használja senki... de hátra valaki nem használja F1 MD80-t? köszi!
Hi szerintem próbáld újra beállítani a kormányt fs2004-ben ////nekem az a problémám h megszereztem az active camera-t és amint elkezdeném használni lefagy az fs2004...akinek van vmilyen ötlete az segítsen pls.thx
Sziasztok az a problémám merült fel hogy van pedálom meg Kormányom,, de ha forgatom a kormányt akkor ugy csinál mint ha pedált forgatnám.. Ruder Axis-t kivettem kormányról .. Tipp?
Szia! Rucz Gábornak van egy videoja nem tuom mennyire kezdõknek szól ha jól tudom 737 PMDG-rõl esik benne szó.!!Amit még ajánlók az szintén a :Ruczi úr honlapja
Remélem tudtam segiteni
Remélem tudtam segiteni
Sziasztok, pár hete valaki a fórumban emlitette hogy vagy egy torrentoldal ahol repülõs videók vannak, de akkor úgy irták hogy nem lehet meghívót küldeni az oldalra, nem tudjátok már lehet meghívót küldeni, esetleg tudna valaki küldeni? Valaki kérdezte a itt fórumban hogy nem lehetne kezdõknek oktatóvideót készíteni, de akkor az volt a válasz rá hogy bonyolult és sok idõbe kerül, stb. szóval nem, én azóta láttam a VideoFylRec-Basic Training videót ami nagyon jó kezdõknek, rengeteg dolgot elmagyaráznak benne, de sajnos angolul, amit még csak kezdõ szinten tudok ezért sokmindent nem értettem, esetlen valaki nem tudna egy házi szinkront készíteni ezez a videóhoz? Esetleg valamien könyveket tudtok ajánlani repüléssel, repülõkkel kapcsolatban, fõleg kisgéppekkel kapcsolatban érdekelne, de ha más van az is jöhet, természetesen magyarul. Elõre is köszönöm.
Krisztián
Krisztián
na Viktorral megbeszéltem ezt a NAT-os Oceános repülést. Gondoltam irok róla egy kicsit. Szoval egy csomo légifolyósó van Amerikába amit nem vesz be agép hiába van legujjab AIRAC<#szomoru1>#szomoru1>. A NATOK meg mindig változnak szoval pl ugy kell beirni FMC-be (koordináták szerint): 50W50 ha jól emlékszem 😊! http://blackswan.ch/nat/ ezen az oldalon vannak az aktuális NATok és hogy ezek milyen pontokból állnak.Ahogy az fel is van tüntetve vannak Nyugatról-Keletre menõk és Keletrõl-Nyugatra. K-NY-es NATOK reggel vannak a NY-K-iek meg este. (Remélem jól mondtam már belekeveredtem):-)Erre van egy jó kézikönyv a FAQ-ba benn is van (IVAOs ha jól tudom)
Üdv CzJ
Üdv CzJ
sziasztok! tudom hogy nem ide tartozik, de sûrgõs lenne.
szóval a gépem néha kikapcsol. milyen vírus írtót tudtok ajánlani, vagy esetleg más lehet a probléma. én ezeket: spyver terminator, spybot s,d,
nod, meg most egy ilyen egy kattintásos kémp. keresõ.
köszönöm sziasztok
szóval a gépem néha kikapcsol. milyen vírus írtót tudtok ajánlani, vagy esetleg más lehet a probléma. én ezeket: spyver terminator, spybot s,d,
nod, meg most egy ilyen egy kattintásos kémp. keresõ.
köszönöm sziasztok
Hi'Nemhiszem,hogy az a baj,mert nekem eredeti és mégis pattog néha ....de elég ritkán szóval nemtudom <#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok! Help!
Az fs2004-hez van pmdg kiegészítõm (737-800) és nem teljesen ok a dolog!
Az fmc nem mûkszik teljesen jól, a gép alatt remeg a talaj (instabil az egész progi)+ még 1-2 kisebb gond.......... A kérdés ez: mindezt okozhatja az, hogy nem eredeti az FS vagy az eredeti is ilyen?
köszi!
Az fs2004-hez van pmdg kiegészítõm (737-800) és nem teljesen ok a dolog!
Az fmc nem mûkszik teljesen jól, a gép alatt remeg a talaj (instabil az egész progi)+ még 1-2 kisebb gond.......... A kérdés ez: mindezt okozhatja az, hogy nem eredeti az FS vagy az eredeti is ilyen?
köszi!
Szia!
Újra megpróbáltam, a cím: HTTP://rapidshare.com/files/69826892/SCS_Tu_134_inditas.AVI.html
Remélem most jó lesz.
Újra megpróbáltam, a cím: HTTP://rapidshare.com/files/69826892/SCS_Tu_134_inditas.AVI.html
Remélem most jó lesz.
Szia! Ez nem így mûködik. El kell olvasni mit írnak az oldalon 😉 feltöltés után felajánl egy linklehetõséget valami olyan szöveggel, hogy "kattints ide ha csak a letöltési linkeket akarod". Ekkora oda kell kattintani és megkapod a fájl elérhetõségi linkjét. Ha nem kattintasz oda és nem jegyzed meg vagyis másolod ki a linket akkor senki az életbe nem tudja többé elérni azt a fájlt ugyanis a rapidshare-en nem lehet keresni. Tehát töltsd fel újra és másold ide a linket, amit feltöltés után kapsz, hogy hozzá tudjak férni a videóhoz.
Alert!
Feltettem a RapidShare-ra, de igazából fogalmam sincs róla, hogy mit tettem vagy nem tettem!? SCS_Tu_134_inditas címen kéne fent lennie.Nézd meg légyszi, hogy sikerült-e.
Köszi!
Feltettem a RapidShare-ra, de igazából fogalmam sincs róla, hogy mit tettem vagy nem tettem!? SCS_Tu_134_inditas címen kéne fent lennie.Nézd meg légyszi, hogy sikerült-e.
Köszi!
Holnaptól végre Saitek Cyborg EVO-val repülök, a kérdésem pedig borzasztó egyszerû: akinek ilyen van, tudna mondani valami jó kis kontroller-konfigot, ami a joy minden gombját kihasználja?
Köszönöm!
Köszönöm!
Megkaptam CzJ! Köszi!
Vikktorr.. Remélem megkaptad a privim ha nem akkor irjál majd!
A kézikönyvet a játékhoz a kaptad, a dobozában kell lennie 😉
Szia Alert!
Ha hiszed, ha nem, nem 3 percet, de 3 napot is szántam rá, hogy infót találjak róla!A menüt is át turtam többször is! Én nem találtam meg! Bár , amit nagyon keresünk,az mindig ott van az orunk elött!
Ha megtennéd, hogy a kézikönyvre utaló linket beírod, nagyon megköszöném!
Üdvözlettel Hont!
Ha hiszed, ha nem, nem 3 percet, de 3 napot is szántam rá, hogy infót találjak róla!A menüt is át turtam többször is! Én nem találtam meg! Bár , amit nagyon keresünk,az mindig ott van az orunk elött!
Ha megtennéd, hogy a kézikönyvre utaló linket beírod, nagyon megköszöném!
Üdvözlettel Hont!
Tanulmányozni fogom! CzJ-nek köszönöm a segítségét, megpróbáltam (biztos én vagyok a balf...sz). Még annyit hogy pontosan hova is kell a példában leírt 50n50w-t írni? a VIA-ba probáltam (persze az én megadott adatomat, nem ezt az 50n50w-t), nem engedi, TO-ba is probáltam, oda sem! Vagy nagyon rossz helyre akartam azt betápálálni? 😄 Vagy ha ezzel meglennék, akkor még mindig ott a másik gondom, hogy szinte friss airac van fent és mégsem veszi be az fmc a CUT170 waypointot. Ha esetleg van valaki, akivel errõl hosszabban elbeszélgethetnék (msn, e-mail cím), akkor rendkívül hálás lennék. Köszönöm.