MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ha jól értem akkor az FMC nem fogadja el a NATC-t? A Natot ugy kell beirni kordináta szerint pl 50N50W Remélem tudtam segiteni
csak még egy kérdés ha lehet. Eltünt a gépemrõl a pápai reptér pedig a file-ok megvannak. Betöltés után mégis a gép egy üres mezõn áll. Sehogy nem tudtam visszavarázsolni.(már régebben is jártam így)
A NATC nevû VIA-t nem fogadja el, és a CUT170-et sem, pedig AIRAC0710-em van és cycle 0710 alapján terveztettem az útvonalat. Várom további segítségeteket!<#worship>#worship>
Köszönöm szépen!
Vik
Neharagudj, hogy ismét zavarlak, de az elõzõ problémámat is a Te segítségeddel Könnyen meg tudtam oldani! Sokat olvastam az okításaidból, és baromi hasznos, számomra eddig ismeretlen világba tévedtem!
A mostani problémám, hogy nem találom azt a menüt, ahol a "Visual Flight Path opció" tudnám élesíteni!
Segítséged elõre is köszönöm!
Üdv Sándor
Szeretnék egy LHBP-KJFK utat lerepülni, csak nemtudom rendesen megtervezni az útvonalat. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni. FS Commander 8-at használok, de nem tudom az útvonalat a NAT trackhez kapcsolni. A gép Level-D 767-300. Ha valakinek esetleg van egy komplett .rte file erre az útvonalra és a lehetõ legreálisabb, azt is szívesen venném. Minden segítséget elõre is köszönök!
Vik
Köszi hogy reagáltatok. Afcad-dal és Enhancerrel készítettem a sceneryket.
Alertnek külön köszönet nyilván ez a megoldás amit te mondtál!
Nemtudom hogy tud-e valaki segíteni, de örülnék ha igen. Építettem néhány scenery-t, de a nemkívánt pld..fákat épületeket nem tudom hogyan tudom eltávolítani. Ha valaki tudja a megoldást jó lenne.
LIZI
Neharagudj, hogy megint zavarlak, de az elõzõ problémámat is a Te segítségeddel Könnyen meg tudtam oldani! Sokat olvastam az okításaidból, és baromi hasznos, számomra eddig ismeretlen világba tévedtem!
A mostani problémám, hogy nem találom azt a menüt, ahol a "Visual Flight Path opció" tudnám élesíteni!
Segítséged elõre is köszönöm!
Üdv Sándor
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
köszi
"tabak6" Hát én a PMDG 747F-hez jobban értek de szerintem nincs nagy különbség.. =) Szóval FMC-->NAV Rad--> és ott kell lenni egy olyannak hogy "PARK" és oda kell bevinni oly módon, hogy PL.: 109.50/310
Tehát egy / jellel választod el a freq. a course -tól
Sok sikert!
Valószínû fogalom zavar volt bennem!
Én az aerodinamikai fékre gondoltam!
Tényleg rendesek vagytok!
Üdv!
pmdg 747nél hogyan lehet manuálisan beállitani leszállásnál az ils frekit?
Azt gondolom, hogy ezeket hívják "fékszárnyak-nak"! De lehet, hogy rosszul tudom! A turbina vezérlõ konzol bal oldalán található, és többnyire "Brake " felirat diszíti!
Köszönöm, hogy segítesz megoldani!
Köszi, de én nem a segédszárnyakra gondoltam, hanem a fékszárnyakra!
A segédszárnyakat tudom konfigolni!
Üdv!
Nem tudom, hogy van-e lehetõség valaki mellé beülni egy 737-be
repülés közben? Szeretnék kicsit tanulni másoktól. Mondjuk
nem vagyok teljesen kezdõ, de biztos tudnék mit tanulni. Szóval
ha valaki el tudna viselni egy potyautast csak írjok!
köszi!
Flaps extend incrementally
Flaps retract fully
Flaps retract incrementally
Az "EVENT" nevû oszlopban, nincs fékszárnyra utaló kifejezés!
De még csak hasonló sem!
Kérlek, írd le, nálad mi a neve!
Köszönöm! Üdv.
Segítségre lenne szükségem a következõ problémák megodásában.
Hátha valaki tudja a megoldást.
Nem tudok fehõalapot állítani az FS2004 ben, akármit teszek is.
Lehet-e külsõ pontokat bevinni a gépeken használt GPS-ekbeá.
Elõre is köszi.
Üdv!
Van egy elado CH Products Flight Sim Yoke -om, amit alig hasznaltam (2 hetes). 40 ezerert eladom. Van rajta 1 ev garancia, megvan a doboza, leirasa, hibatlan. Ha kell valakinek irjon!
Andras
Level-D 767-es mappájába hogyan kell kell betenni a sid/star-okat, hogy megjelenjen az fmc-ben, mert én letöltöttem navdata-ról, be is másoltam, de semmi.
Nekem 1 olyan problémám van, hogy beállítok ATI Catalyst-ban élsimítást, meg mindent, hogy jól nézzen ki, de FS-ben nincs se élsimítás, semmi, amit a Catalyst-ban beállítottam... erre tud valaki valamit mondani?