MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m814
Na errõl már nem is beszélve!
És hgy Cpt. barátomnak ne keljen önmagát reklámoznia,megteszem én!

http://flybywire.extra.hu/

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
én még midig csak ajánlani tudom az oldalamat.. 😄 sok-sok olyan géprõl van infó, amelynek magyarországi vonatkoztatása is van.. mind FREE.. nincs TORRENT, nincs WAREZ.. és jónéhány közülük nagyon is PROFI alkotás..
m814
Már milliószor le lett írva!
EZ NEM WAREZ fórum!!Ha ilyesmikben akarsz valakinek segíteni ott a privát!<#ejnye1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

SZiasztok! Farbiter! Szerintem nem érdemes fizetõs repülõket vásárolni, hiszen tökéletes teljes repülõket lehet letölteni torrenten,megéri! Én jómagam is torrentrõl szedek le repülõket pl f-108 ,herrier, mig15 fagot, meg ami kell, és többnyire
tökéletesen kidolgozott modellek. Én az eval torrentkeresõn keresgélek, ez a legnagyobb,és akkor csak beírod a típus nevét, ha van van,ha nincs nincs. aztán az utorrentel letöltöm. Remélem tudtam segíteni, ha van kérdés segítek!
alert
Az árak tök változók 😊 de ahelyett, hogy itt kérdezgetsz miért nem nézed meg az oldalakon ami a FAQ-ban is össze van gyûjtve, tehát kb 10 perc lenne végigrágni és konkrét funkciókat, árakat is látnál 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

köszi!de biztos hogy elküldik??😊és egy repcsi mennyibe kerül?

alert
Ha fizetõs oldalról megvásárolsz valamit akkor több lehetõséged van. Van olyan cég, amelyik hozzáférést enged korlátlanul a fájlokhoz. Van olyan, ahonnan 3x letöltheted, utána a te felelõsséged hogy kiírod-e cd-re és vigyázol rá vagy sem. Van olyan, hogy fél évig kapsz hozzáférést a fájlokhoz, és szintén le kell töltened, ki kell írnod cd-re, hogy megmaradjon. Van olyan, hogy cd-s verzióban rendeled meg és akkor kiküldik postán. Ezen kívül még számos módszer van, mindig az adott cég dönti el, hogyan árulja a terméket. Ezt az oldalukon kell elolvasni vásárlás elõtt...

ezt nem is tudtam...😄

alert
Igen épp ezért feltalálták a keresõt 😄 ctrl+f

amúgy ha fizetõs oldalról leszedek repcsit akkor legközelebb nem kell majd érte fizetni??

ok😄de olyan hosszú!😞

alert
Hát akkor olvasd tovább a faq-ot és megtudod mi a helyzet a virtual cockpittel is 😄

már olvastam...(egy két mondatot😄)már találtam köszi😄de a virtual cockpitot honnan tudom letölteni ingyenesen?addig is küszi!😊

Hont
Szia m814!

Köszönöm a segítséget, de sajna a linken nem találtam semmit.
A Tanácsod megfogadom, és komolyan veszek minden segítséget!
Üdv
alert
Keressél 😄 faq?

Hali valakinek nincs véletlen AS350B-hez meg az uj OMSZ-os festés(sárga)!?
Köszi!
hali all!
ma raktam föl a játékot és keresnék Malév gépeket,nem fizetõst
addig is köszi!<#nevetes1>

m814
Szervusz!
Itt a link:http://home.ripway.com/2004-10/188069/hun/soft.htm
De ha javasolhatom az Oktatás oldalon található valamennyi kézikönyvet érdemes átnézni!

Hont
Sziasztok!
IVAI magyar leírást találok valahol?
Köszönöm szépen!
Hont
Le a kalappal elõtte!
Nagyon segítõkész volt! De mindenkirõl el lehet ezt mondani!
Van egy hasonló fórum, az E-39! Ott is mindenki ilyen! 😊
Fsglobal 2005 europe szerintem
CptSAB
Nos.. az a derék Úriember Kósa Gergely a magyar divízió feje volt..
Hont
Sziasztok! Megoldodott a nemzetiségem!😊Egy Load sektor hiányzott Neki!
Most már én is magyar vagyok! Egyébként, egy Kosa Gergely nevû IVAO-s segített, 10 percen belül!
Hypo
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd100!0,4736941250,D10333

exTrem
autókról és madarakról nem tudok, de viszont van a Flight1 Software-nek egy olyan kiegészíto csomagja, amelyben ki van dolgozva a talaj és vannak autópálya meg sima úttextúrák. Ground Environment Pro. Ezenkívül ugyanez a cég csinált egy Ultimate Europe nevu kiegészítot, amely Európa részletesebb látványát tárja eléd. Sok sikert.

Köszi szépen, sikerült!😊
sziasztok! most az lenne a kérdésem hogy a flytampán kívül tude valaki fs2004 hez olyat hogy legyenek animált autók(nem csak repülõtéren), vagy esetleg madarak, állatok. szeretném egy kicsit megdobni a cuccot az élvezetesebb repülésért. és az fsx en kívül.
m814
LOL!
Na ha írtál azt nem biztos hogy jól tetted!
EBBU Brussel ICAO kódja!Ezért lát (gondolom én,az IVAE)Belgának!
Kis hazánk privát aircraft hívójelei "HA"-val kezdõdnek az irányítói, és a reptér ICAO-k peddig kevés kivétellel "LH"-val.
Ha ezt választod szerintem egybõl visszavedlesz magyarrá.

alert
Ha limitálod mondjuk 20-ra akkor arra jó a dolog, hogy ha több FPS-ed lenne 20-nál mert bírja a gép, akkor nem számol ki több frame-et hanem másra fordítja a processzor és vga idõt. Optimálisabb a futás.

Szia, azt hiszem ezt keresed: Settings-->General-->Pause on task switch, ez ne legyen bejelölve.

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy valahogy ki lehet-e kapcsolni azt a funkciót, hogy amikor alt+enter-rel kijövök full screenbõl, és itt a windows-ban hozzáérek valamihez, máris aktiválja a pause módot. Már mindenhol néztem a beállításokban, de egyszerûen nem találom. Help! <#help>
Köszönöm elõre is!
Köszi, a segítsélget, ha nem az FS-ben van a hiba akkor azthiszem amint idõm lessz leüritem a gépem, formatálom és rakok új windowst meg felrakom újra az FS-t és kipróbálom hogy akkor hogy megy, talán egyszerübb lessz új windows-al mint keresgélni hogy mi okozhatja a hibát. Lenne még egy kérdésem, a beálításoknál a display-->hardware-nél van egy olyan beálítás hogy target frame rate, ennek pontosan mi értelme van? és hogy érdemes beállítani? unlimited-néd gondolom annyival megy amenyivel bir, de van értelme csökkenteni?

alert
Több dologtól. A leggyakoribb a háttérben megbújó különbözõ keyloggerek, amik kémprogramok vagy kisebb vírusok. Az a baj, hogy ezeket sokszor az antivírusok sem veszik észre így vagy többfajta spyware eltávolító lefuttatásával vagy pedig kézzel keresgélve a futó progik és folyamatok között lehet megszabadulni tõlük. A másik lehetséges ok, ami általában gyengébb gépeknél jelentkezik, hogy az antivírus merevlemez vizsgálója folyamatosan pörgeti a korongot ezért az FS nem kapja meg a leggyorsabb elérést a fájlokhoz. Okozhatják azonban még különbözõ tûzfalak és mindenféle memóriarezidens programok, amik lassítják a gépet és az ember nem is gondolna rájuk. Okozhatja még az is, hogy töredezett a merevlemez és nem gyõzi a 680 millió darabra szakadt fájlokat betölteni... Azért az FS-nél buknak elõ ezek a jelenségek, mert brutálisan sok fájlt használ a merevlemezrõl illetve nagy a gépigénye, sokat kell számolnia. Az a szép, hogy amikor a tiédhez hasonló gépem volt, nálam szinte mindegyik jelenség okozott már ilyen problémát 😊 sok sikert!

Sziasztok, van egy kis gondom az FS2004-el, nem is tudom hogy irjam le, nem akad hanem inkább mintha átugrana egy két frame-et, megy szépen, sehol nem akad le de kb másodpercenként egyszer egy nagyon picit elõrréb ugrik a kép, mintha ilyenkor egy-két képkockányit kihagyna, és az akadásokkal szemben ez állandó, és fügetlen attól hogy éppen mijen bonyolult dolgok vannak a képen, próbálkoztam különbözõ beállításokkal, de ugyan úgy viselkedik alacsonyabb és erõsebb beálításokkal is, közepes beálításokkal átlag 40-70 frame mozgott, de néha még 90-is felugrott, teljesen felhúzva antialiasing is bekapcsolva 12-38 közt ugrált, nézetváltáskor leesett, de különben viszonylag szépen ment csak néha akadt egy kicsit, azt a folyamatos ugrálást kivéve, az állandó. Egyébként nincs túl erõs gépem:
AMD Sempron 2600+
1 giga ram
ATI Radeon 9250 256 mb
Szóval nem épp az FS-hez van a gépem, érdekes módon mégis megy full grafikával (kiegészítõk nélkül, csak az alap FS2004 van fent) csak ez a folyamatos ugrálás a gond, viszont egy úgy tünik minden beálításnál megvan. Ha esetleg valaki tudja mitõl lehet, és hogy lehet segíteni rajta kérem irjatok.

Hont
Köszönöm szépen Alert!
Már írtam is!
alert
Szia! Az IVAO magyar fórumon vagy e-mail-ben a magyar supervisoroknak kellene supportal kapcs írni. Ott talán sikerrel jársz 😊

Hont
Sziasztok!

Kettõ kérdésem lenne, kérem a segítségeteket!
Az IVAO-n hogy lehet, hogy a hívójelem, csak 4 betû,( EBBU )
A második pedig az hogy miért Belgának lát, mikor a regg. oldalon Magyarnak regisztráltam! Segítségeteket köszönöm szépen! Üdv.
akarom mondani az aczív kamera van meg,azzal szeretném
üdv! Szoval kiprobáltam a map-ban a tower,es dolgot, de ez nem az amire én gondoltam, mellesleg azt sem értem hogy kell oda tenni a kamerát.igen nekem már meg van az f1 wiew, és én azzal szeretném hogy egy adott helyre tegyem a kamerát pl leszállópálya széle...
És hol tudom megnézni a leírását az actív kamárának?
Teszt jelleggel felkerült a laptopra a PMDG 737 és a FlyTampa Bécs. Közepes grafikai beállítás mellett is hozza a 15 fps-t, igaz, hogy semmi guruló jármû, egyéb forgalom nincs bekapcsolva, ja és amit észrevettem, hogy a felhõzet jelenléte nagyon lerontja az fps értékét, így azt se kapcsolom be. Puritán, de mûszeres repülésre tökéletes. :-) Az ablakot átméretezve már a torzítás se zavaró.

Kipróbáltam a SmartClose nevû programot is, amit itt ajánlottatok korábban, az fps értékek nem lettek jobbak, de a program gyorsabban tölti be a dolgokat. Én az EXPLORER.EXE-t is kikapcsolom az FS indítása elõtt, hátha számít ez valamit... :-P
Hypo
Talan radar Contact

Hont
Sziasztok!
Kérném a segítsegeteket abban, hogy lehetne, a régi Kaitakot életre kelteni, ha egyáltalán van rá mód!
Köszönöm szépen!
alert
Õ neki már van fizetõs progija azt kérdezte, hogy az active camerá-val hogyan lehet 😊

Zsoli03: Egy bill kombinációval meg kell határozni a nézõpontot és be kell kapcsolni az approach view-t. Hogy hogyan, azt pontosan nem tudom, de le van írva a leírásában. Pár sor, olvasd el.

Szia!
Hát különbözõ fizetõs progikkal de ugy is lehet hogy a MAP-be bemész és ott van egfy TORONY meg egy REPCSI jelzés... A TORONY jelzést ráteszed a pályára(Vagy ahonnan nézni akarod) nyomsz egy OK-t és akkor onnan látod 😊!
Sok sikert 😉
sziasztik! Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki hogy az actív kamerával hogyan lehet olya nézetet váltani, hogy például felvétel után mikor újra lejátszom a videót, akkor a leszálló pályáról láthassam a gépet ahogy jön szembe. már láttam ilyen videót, aki tudja írja már le. köaszönöm
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az alábbi link alatt látható videóban az fs2crew mellett még milyen kiegészítõt használhat az emberke, amivel a rádiókommunikációt csinálja a flight officer?
Középen arra a kis piros betûs abalkra gondolok!

Valami ötlet?

Fs2Crew videó
CptSAB
Puff neki.. lényegében elveszítettük azt a két oldalt, amely komoly tájékoztató erõvel bírt az újdonságokról. Szép.. Én azért bízok benne, hogy ez csak átmeneti, és mindkét oldal talpra áll.
A saját oldalamról annyit nyilatkoznék, hogy nem szünt meg és nem is fog megszünni, viszont átalakul hamarosan. Egy picit egyszerüsödni fognak a leírások, nem lesznek értékelõ írások, mindössze Info szolgáltatások, honnan tölthetõ le, mekkora, képek róla, mit tartalmaz és kik készítették. Sajnos egy személyben többre nem futja a mostani feszített munkabeosztás melett. Ami a lényeg: TOVÁBBRA IS CSAK FREEWARE KIEGEKRÕL FOG SZÓLNI! 😊
Felkerült az FS2004 a laptopra, mindenféle kiegészítõ és AI forgalom nélkül, közepes vagy annál jobb beállításokkal az fps 11 és 25 között van. A 2D panel torzítása nagyon zavaró és nekem a rég bevésõdött billentyûkombinációk is furcsák a laptopbillentyûzeten. A Num padot nagyon sokat használtam anno, joystick mellett is... Egy FlyTampa Bécset fel se merek rakni... 😊
Sajnos a www.fshungary.com is bezárt😞
ilyen gepen nem is nagyon fogja elkapraztatni a jatekost a latvany, de legalabb elfut :-)