MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kell elküldöm mailben, azonban egy olyan kieg ami alapból minden gépet c&d-kal fog indítani.

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Valahonnan le lehet hozza tolteni ha joltudom ezt a cold dolgot.

Azert a flaps jo szolgalatot tesz alacsony sebessegnel,ugyhogy szerintem probald meg vele megegyszer, ugy hogy hagyd 30-on es ugy probalj me atstartolni.

Szerintem pedig van. <#wow1>
Select flight -> PMDG <#taps>

m814
Szia.
Semmi baj nincs a látásoddal.
A "péemdidzsikbõl", valamilyen érthetetlen oknál fogva, kimaradt ez a lehetõség.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy merre találom a PMDG 737/747 menüjében a cold & dark opciót? Lehet én vagyok vak, de egyszerûen nem találom...
alert
Nincs sajnos. Valószínûleg nem is lesz. Rendkívül bonyolult lenne egy normális offline ATC-t megírni. Szerintem csak vérprofi programozóknak menne, akik légiforgalomirányításban is otthon vannak.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok! Tudom hogy többször körberágott csont, de nem találtak ki valami épkézláb offline légiirányító add-ont a radar contact óta?

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Hi all!

Sztem visszateszem a régi 2006-os drivert aztán csá. Egyelõre úgy néz ki az fs mint régen commodore-on az idõrégész... eléggé kiábrándító.

De az az igazság hogy nagyon kezdek nem bízni az nvidia kártyákban. 9-es széria ide vagy oda. A sebességétõl sem vok elájulva, fekete ablak van, szar az aa és..... BIZSEREG!!! A régi jó bizsergõs probléma 😊

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

De, független volt 😛 Amugy meg, nem zuhantam le, hanem "leszálltam rendesen", csakhát ugye ott volt a kifutó elején a 737-es... De a fékszárnyakkal kapcsolatban, igazad van 😊

exTrem
engem is érdekelne a dolog. dettó ugyanez csak 7800gtxem van. Új drivernél nekem se mukodott az AA :S. Ha valaki talál megoldást írja le köszi.

Deloi
Nem volt független az a szakértõi vizsgálat...<#vigyor0> A pilóta hibáját én inkább 80%-ra tenném 😊 Azért zuhantál le, mert alacsony sebességnél visszahúztad a fékszárnyakat, és elszállt a felhajtóerõ. Inkább lassabban gyorsulj, de fékszárnnyal, és akkor szépen elkezd emelkedni.

SG rock
Figy, nekem egyszer a régi kraimmal (7600Gt) megtörtént, hogy játék közben killépett, és recés lett aképek, a színek tönkrementek, mint a google-earth képen amit feltettél, letölöttem uj drivert, az sem volt jó, beszart a videókártyám, garival kicserélték.

OFF

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Hi!
Nekem ki van kapcsolva mégsem recés,ez a játékokban figyelhetõ meg, amit a videokártya driver-én tudsz beállítani. A screen refresh rate jól van megadva?

OFF

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!

Off: asszem a google earth-szel is gondok lesznek....

jó ez az új driver

alert
Próbáld az nHancer-el. Sokaknak megoldotta.

Sziasztok!

Van valakinek valami ötlete, hogy az új 2007 decemberi nvidia driverrel miért nem akar mûködni az antialiasing? 6600GT. Itt vannak a beállításaim, nemtom mé marad recés:

[/img]

Üdv

SG rock
Na tessék ITT megtalálod.

SG rock
Nem kell hozzá semmi , mire gondolsz?

SG rock
Háttt, igazából én vidéken voltam nagymuteréknál mikor vettem, Szombathelyen a Tescoban😄. Most emiatt ne hidd azt, hogy biztos szar ha a Tescoban lehet kapni. It keress rá: www.depo.hu <---- ez kidobja az üzlet nevét, hogy hol található, és hogy mennyiért adják az árut.

myrja + kormány kombó nekem tetszik 😄D

Yoda001
oké,és te hol vetted? nem nagyon találok sehol (egyelõre csak a neten néztem) meg ehez még kell majd vmi?

http://9gag.com/gag/5135249

SG rock
1000 köszönet!<#worship><#worship><#worship>

Scenery
gépek: www.avsim.com

SG rock
Nemtudja valaki megmondani, hogy Budapest scenery -t honnan tudok letölteni és normális malév gépeket, hogy joban nézzen ki az LHBP.

SG rock
MOndjuk én vezetékeset vettem, és nem force feedback-eset, mert sztem a force feedback sz*r.

SG rock
Nemfogod megbánni, elhiheted !

Yoda001
köszönöm a gyors választ mindenkinek,akkor azthiszem ez a cyborg evo marad 😊 remélem nem bánom meg

Billel + egérrel gyakorlatilag irányíthatatlan. Felszállni még viszonylag fel lehet billentyüzettel, és ha pl. PMDG repülõvel mész, és rendesen beállítod az FMC-t, akkor a leszállás utánig nem is kell irányítanod. De ha manuálisan szeretnél röpködni, meg leszállni, akkor mindenképp kell joystick.

SG rock
HI!
Énis bill-el kezdtem, aztán kipróbáltam gamepad-al. Élvezhetetlen a játék, nemtudod rendesen egyenesben tartani a gépet. Végül vettem egy (szerintem) nem drága joystick-ot, amit nagyon ajánlok mert pontos, és minden jónak el lehet mondani.
a neve : Saitek Cyborg Evo , ár: kb: 9000Ft-11000Ft között. Én 10000-ért vettem.

alert
Nem lehet billel egérrel kormánnyal élvezni 😊 Bármelyik joy megteszi bemész akárhova és veszel egyet 3 rongyért 😊 Ha megtetszik a sim késõbb úgyis kidobod és veszel egy normálisat. 10-15 körül lehet normálisat kapani aminek van Z tengelye 25-30 körül profit és 50 körül normális szarvkormányt.

Yoda001
na települ a játék,már csak az lenne a kérdésem hogy billel,egérrel,esetleg kormánnyal (<#idiota>) lehet-e normálisan játszani,irányítani? esetleg tudtok ajánlani egy jó joyt ami nem olyan drága?

SG rock
Hello!
Kössz a segítséget, arra gondolok ja.

FS-en belül található kariblálós dolog. Nem a legjobb de használható<#szomoru1> Urak a kalozdolgokkal ovatosan ezen a forumon!<#ejnye1>
Narxis
Torrent, DC++ stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi 😊
Igazából hibáztam benne picit, mert túl késõn kapcsoltam APP módba... Már a kanyar elõtt kellett volna, úgy, hogy lelassuljon a gép már jóval elõbb REF+5-re (155 csomó volt ezesetben).

A manuális landolás 737-essel nagyon jól megy, 747-essel is szokott menni, de azért ott már nagyobb a hibaarányom :S

Meg a másik, hogy még nem igazán tudtam jól beállítani a joystickomat (Logitech Force3D). Vagy túl érzékeny, és a legkisebb mozdulatra is hatalmasat reagál, vagy fordítva... De majd még próbálkozom vele.

Apropó, valami jó joystick-kalibráló programot nem tudtok ajánlani? Elég annyi, hogy kijelezze, hogy a joystick épp hány százalékot mutat a tengelyeken. Logitech beépített kalibrálója sajnos mindig az abszolút (szoftver korrigálás nélküli) jelet mutatja, tehát, akárhogy állitgatom a tengely-beállításokat, mindig ugyanúgy mutat mindent :S

Szép lett! Talán kézzel szebb lett volna vagy kisebb lett volna T/D rate.. Sok ilyet!
http://www.indavideo.hu/video/Landolas_Becsben_ejjel

exTrem
<#lama><#levele><#felkialtas><#felkialtas>

a direct2drive oldalról lehet, hogy le tudod tölteni, persze a megfelelõ mennyíségû pénz átutalásával (amivel a termékért fizetsz, kevesebbet mint a boltban, de épp azért kevesebb mert így se doboz, se cd/dvd, se kéziköny, viszont azonnal szedheted és jogtisztán!)

alert
Nem.

Hehe..., igen "ü", csak az hol kinyitja hol nem, hol vissza lehet vele csukni hol nem, én megmondom õszintén a virtual cockpitban szoktam huzogatni egérrel, az a legbiztosabb. 😊

Más: látom a warez szelleme néha még megkísérti a fórumozókat....

Sziasztok! Tudnátok mondani olyan linket ahonnan le lehet tölteni a Flight Simulator 2004-et?
Hypo
legfek? a spoiler re gondolsz? backspace melletti masodik gomb azt hiszem magyaron az a ü betu

SG rock
Hello!
Az lenne a kérdésem,hogy mi a léfgfékek betûkombinációja? Mert be akarok állítani joystick-ra és nem találom az assigments-ben, hogy hol van

alert
FSX-ben nem hiszem hogy van olyan. FS9-ben viszont csak akkor, ha az Anti Aliasing 4x vagy magasabbra van állítva. Ha ennél kisebb vagy nincs bekapcsolva, akkor nincs fekete ablak. Megjegyzem 1600x1200-as felbontástól felfele szerintem tök felesleges az Anti Aliasing és legalább nem generál a vga pipeline-ra se 16x akkora bitforgalmat.

Ok, kösz. Most má végképp úgy érzem magam mint a maci a málnásban. Az nekem is feltûnt hogy az ATI HD széria jóval olcsóbb mint a 8800-ak, sejtettem hogy kevesebbet tud. Az igazság az h félek a fekete ablaktól.. de tényleg... ráadásul az a jelenség akkor is volt, amikor elindítottam az ivap klienst + be volt kapcsolva az aa és nem omega drivert használtam. Az ivap ablak alatt az egész képernyõ fekete lett basszus... ezért használtam az FS-t mindig az omega driverrel akkor is amikor már rég nem frissítették és sorba jöttek ki az új forceware driverek.
Szal szívem szerint az ati-t preferálnám... a fekete ablakot nvidia 7900GT-vel is csinálta egy másik gépen. Hamá 100 rongyot fizetek egy kártyáért nem szeretném viszontlátni ezt a problémát.

alert
Gyakorlatilag ma már mind elég megbízható márka. Van egy tényezõ, amit kifelejtettem. Jelenleg nincs olyan ATI kártya a piacon, ami a GeForce 8800GTX nyomába érne FS szempontjából. Ez az árakból is kitûnik ha megnézed, egy nagyon jónak mondható tuningolt EVGA (nagyon profi márka) 8800GTX-es kártyája 100-110 ezer HUF körül van. Nincs olyan ATI kártya ami megközelíti ezt a teljesítményt. Ha megnézed, minden ATI kártya baromi olcsó mostanság. Szóval ha FSX, akkor 8800GTX, vagy vársz a 9-es szériára, vagy vársz az új ATI kártyákra. Talán az 1950XTX az említésre érdemes kártya, de a 8800gtx leveri ezt is.

Yoda001
Vegyél PS3-mat 😊 Már "csak" 90k,és van hozzá egy progi,amivel minden pc-s játékot tudsz vele futtatni,hirtelen nem jut eszembe a neve,meg kell venni,meg minden,szóval nem ingyen van 😄. De nem lehet rossz.<#wave>

Videókártya ügyben,ha ATI felé hajlassz,akkor HD szériában gondolkodj.A Sapphire az ATI "fõ márkája",igaz a régebbi tipusok eléggé fagyósak,hirtelen/és túl melegednek játék közben.
Üdv,remélem tudtam segíteni...