MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ennek 2 buktatója van jelenleg:
1. budapest vonzáskörzetében picit sötétebb a táj, de ez nem gond (nekem), lévén ez régen is így volt 😊
2. ami picit nagyobb baj - de ez sem mérvadó -, hogy a duna rossz helyen csatlakozik, kb 50 méter eltolás látható. ezt most úgy próbálom fixálni, hogy az ingyenes hungary mesh-t beteszem az ut ee és a budapest scenery közé. így elméletileg jó lesz (kopp-kopp-kopp 😊)
a Balcsi fix tényleg nem volt benne, de google barátunk ebben is segített, így már a Balcsi is ok 😉
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
a privbõl meg csak a mail címet hagytam le, a felajánlást köszönöm még1x, de már megoldva.
a balatonos javítást gondolom ezen hivatalos patch tartalmazza, ha nem akkor küldök még egy privit a mail címmel 😉
a budapesti anomáliát megnézem, ha megoldom akkor postolom a leírást. (bár nekem az aerosoft 2007 van meg, ott lehet hogy teljesen más lesz)
és igen, F1view 😉
Balatont nagyon elszúrták, én inkább fel se re raktam, mert elég jól ismerem, és úgy nem bírtam nézni😊 De szerencsére szereztem hozzá javítást, amivel most már tökéletes. Ha írsz privibe mailcímet, elküldhetem. Hungary mesh-el a hegyek is a helyükre kerülnek, UTE-vel meg öröm nézni, ahogy pl Badacsony lábát körülveszi a település, meg a vasút megkerüli😊 Így már érdemes VFR repülgetni.
az amit írtam, az vlmelyik airbus, most jó kérdés, hogy melyik a sok közül 😊
ehhez viszont az is szükséges, hogy az adott gép utastere le legyen modellezve, ezt általában a fizetõs gépeknél csinálják meg a fejlesztõk, persze van kivétel is (van olyan airbus, aminek pl az utas wc-t is le lehet húzni 😊)
mondjuk nekem jó nagy szívás volt megtalálni, hogy lhbc vágja haza, fél napom ráment (elsõ körben ut kikapcs, crash még mindig, majd fsg, akkor is crash, majd jött egyesével az adott körzet összes reptere, jó móka volt 😊)
Réggebben panaszoltam, hogy magától hirtelen kilép az FS. Ez a probléma LHBC eltávolításával megszûnt.
szal pl:
1. aerosoft budapest
2. egyéb magyar vonatkozású nyenyenyunyák
4. hungary mesh (bár asszem ez az fsglobal megléténél felesleges)
3. ut europe
egy apróbb, ám annál zavarobb hiba van még nekem, miszerint a balaton-nál vlmit elszúrt, a balaton déli részén nincs víz, szántóföldek vannak helyette. majd kb a tihanyi félsziget alatt pár száz méterrel kezdõdik meg a balaton. érdekesen fest (vagy csak a jövõbe láttak, miszerint pár év múlva tényleg ilyen vízhiányos lesz a balaton 😄)
Sajna UTE kelet Mo-i kiegészítõje nekem összeveszik Budapest 2004-el. Nemtudjátok, nem lehet ezt valahogy megoldani? Bár többnyire úgyis dunántúlon repülök, de azért jó lenne.
ennél kicsit bõvebb az fs-em, kemény 80 giga(!!!) (rengeteg egyéb területi scenery, stb), nem igazán vett le az fps-bõl (bár a régi gépemen érezhetõ, de csak a budapest környékén, aerosoft megaairport budapest kicsit nagy falat volt neki 😊)
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
freeware: project canarias 2006, 9Dragon, Hungary Scenery, stb stb stb
kb ilyen képet kapsz majd:

"Olvasni", még mindig jobban szeretek, mint "írni"!
Sajnos ha 100 X olvasom el a leírást akkor sem fogom még egy darabig megérteni! Én azért kértem itt segítséget, mert nem boldogultam, ill az én értelmezésem szerinti telepítéssel hibásan mûködik ezek szerint. Igen, a leírásban tényleg minden egyértelmû volt számomra is, ezt a három fájlt kivéve! Lehet hogy sokszor hülyeségeket kérdezünk, de hidd el, hogy van az életnek olyan területe, ahol "Mi" tudnánk újat mondani!
Baráti Üdvözlettel! Hont
Elnézést az Off -ért!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
PMDG 747-400 miért nyaggat állandóan az Insufficient Fuel problémájával, amikor minden teljesen jól, pontosan és helyesen van kitöltve a kötelezõ mezõkben? Legtöbbször akkor dobja ki, mikor beírom a Cost Index-et..standard-et szoktak írni, legalábbis én így tudom...mégpedig 50-et, de ha hülyeséget írtam akkor javítsatok ki és bocsi. Köszönöm elõre is a segítséget!
<#help>#help>
Szeretnék kérni egy kis segítséget, eddig kormánnyal játszottam és a földön rendesen tudtam irányítani a kurzorokkalis a repülõt, de mostmár nem tudom irányítani csak felszállni tudok, kapukhoz nem tudok menni. Ha valaki tudja, hogy hogy tudom kiküszöbölni a problémát az segítsen.
Elõre is köszi.
Remélem tudtok segíteni a problémámom.
Egy reinstallt követõen az FS csak éjszakai textúrákat tud betölteni, tehát ha a beállításokban egy nappali idõpontot választok ki akkor elindul a töltés de kifagy mielött betöltene. volt valakinek már ilyen problémája?
elõre is köszi srácok.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Van egy olyan kérdésem, amivel bizonytalan lettem, hogy a 3 számmal jelzett "Autogen" nevû mappát Ti hova másoltátok! Illetve úgyan ez a helyzet az "Afkads" és a "Landclass" mappákkal is! A többinél egyértelmû, mit hova, de ennél a háromnál én gondban voltam! ( szerintem ezért nem mükszik rendessen!)
Egyébként Nekem is a kedvencem! Ekre köszi a tippet megnézem azt is!
Üdv Hont
amit ajánlok még, az a canarysim féle project canarias (fs9, fsx, x-plane), iszonyat jó, ingyenes és full aerosoft/simwings kompatibilis.
Érdeklõdõk, hogy próbálta-e valaki a 9Dragon-t?
Én megnéztem, és nem rossz! Egy nagy problémát, és kettõ kisebb gondot találtam! A nagy gond az, ha az INTL felõl közelíted a 13 pályát a siklópálya elérése elõtt hibát észlel, és kilép! A 31 pálya felõl tökéletesen mûködik!
A kisebb hibák egyike, hogy 31 felõl nem mindig jó az ILS, a másik pedig az, hogy ULtimate Traffic nem generál rá semmilyen forgalmat! Az okát nem tudom!
Esetleg, ha mûködik valakinek kérem számoljon be!
Üdv Hont
Itt van néhány kép.