MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Ahogy Papirzacsi is írta a "Gate" menüpontban csupán a gép helyzetét tudod nagyobb pontosságal megadni persze ha az adott reptér adatbázisa egyáltalán tartalmazza azt.Olyan FMC nincs ami a kaputól a pályáig vezetne. Mivel a valóságban is ezt mindig az irányítás (GND) határozza meg. Figyelembe véve az aktív pályát,pillanatnyi forgalmi helyzetet és még sok minden mást.Tehát állandó taxi útvonal nincs legfeljebb csak ott ahol csupán egy taxi út van.A másodikra peddig.
Az ILS leszállás és az FMC megközelitési eljárás két teljesen külön dolog.Az ILS minden gépen a NAV1 rádió segitségével mûködik(a NAV2-nek ehez sok köze nincs)még akkor is ha néhány típuson pl.Airbus ez az FMC-ben található (Radnav),és általában 20-25 mérföldrõl az autopilot APP kapcsolójával aktiválható.Az ILS ugye persze nem keverendõ az autolanding-al mivel az teljesen más és nem is minden reptér ill.gép alkalmas rá,de ez már így túl hosszú lenne.
Azért remélem valamennyit segítettem
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Ferihegyen kivül készült más magyar reptér is a FS04-hez? mert én nem találtam eddig...
Virtual SimRacing
- Mindkét NAV Radio-ba állítsd be a leszállópálya ILS frekvenciáját
Fõleg az utóbbi a lényeges, az elsõ pont csak az autoland-hoz kell.
A másikra csak a manualt tudom ajánlani, abból kiolvashatod, hogy mûködnek a dolgok.Alapokban a pmdg ils használata sem különbözik a default gépekétõl, maximum máshol kell állítgatni a dolgokat.Ebben viszonta manual kiváló segítség lehet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
csak nincs változás. de már mûködött egyszer. köszönöm
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
egy régebbi változata, ez az lhbp221
Charade GTti
na, a lényeg, hogy egy lwm editorral picit "belerajzolnék", így azt érném el, hogy nem egy úgymond huszárvágással illeszkedne a 2 folyó (ami túlképp 1 😊), így adhatnék neki némi ívet. földrajzilag helytelen lesz persze, de vizuálisan mondhatni tökéletes.
kis idõt kérek és belemászok az lwm szerkesztõk rejtelmeibe, oszt majd vlmikor gyün a patch 😊
más érdekesség: az instant scenery-vel szórakozgatok, über! elkezdtem egy vfr pakkot csinálni, persze mivel modellezni nem tudok, kénytelen vagyok a meglévõ modelleket felhasználni. bár így is über, siófoki kikötõ hajókkal, strand már kész, ill pécel város vfr pakkját csinálgatom még (az már elég szép).
egyetlen hátránya: az épületek helyére hasonló, vagy picit hasonló épületeket teszek (így is jóval jobb mint a sima autogen), ill az egyéb helyi dolgokat építgetem (benzinkút, templom, kastély, piac tér).
viszont az ilyen pakkokkal az a nagy baj, hogy mellékelnem kellene azon bgl fájlokat, amikbõl nyertem az adott modelt. ez viszont necces, mert pl nem hinném, hogy mondjuk az aerosoft megacity akármi bgl-jét csak úgy tovább adhatnám, ill ha az illetõnek az már megvan, majd még1x bekerül, az problémákat eredményezhet. bár az egyik jó barátom említette, hogy segítene modellezni (õ tud 😊), textúrázni, de szerintem csak pécelre gondolt 😊 szal egy hungary vfr objektum modellezést tuti nem vállalna 😊
Tovább kisérletezek. Az útvonaltervezést próbálgatom, nagyjából értem is a logikáját, csak azért kisérletezek a sample-val mert az biztos jó.
Ha gondom lesz lehet, hogy még jelentkezem.
A database ok. Anélkül nem is müködne.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Küldök két file-t. Másold be õket a modules/FSNavigator/FlpExport könyvtárba. Ezeknek a segítségével a megtervezett útvonalat be tudod importálni az FMC-be. Ha irányítást is akarsz, mentsd az FS2004-be is. Válaszd ki a select a flight- nál, töltsd be. Ha az útvonaltervezés gondot okoz leírom, bár azt hiszem itt a fórumon már volt tárgyalva.
(Database-t létrehoztad?)
Kár mert, jónak játszik, jókat is írnak róla. A Simmmarket-en meg lehet venni.
Azért kerestem az oldalukat, mert a 30 napos demóval görcsölök. A sample *.fsn kiterjesztésû plan-t hogy lehet lerepülni? Az FS-FSNav kapcsolat megvan. A help-ben keresgéltem egy ideig, de hát sajnos az angoltudásom elég hiányos. A FAQ-ban sincs sok róla. Saját plan-el is kisérleteztem, dehát addig amig nem megy a késszel addig nem próbálkozom.