MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Olyan linket lehet berakni ami nem mutat vagy céloz közvetlenül és egyértelmûen illegális anyagokra.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Akkor nézd meg a szabályzatot vagy kérdezz meg egy moderátort. Az más kérdés, hogy azt a topicot nem moderálják. Mindenhova nem juthatnak el. Az FS topic moderált. Ennyi

blog linket belehet rakni?ha belehet akkor az függ valamitõl?pl.tartalom

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nem írt hülyeséget,húzz innen,a warezt intézd priviben.
most hülyeséget írtál"az sg fórumon tilos a warez jellegû leírások / linkek publikus megosztása" mert a zene fórum tele van.csak ott nem scenery-t töltesz,hanem zenét,a kettõ között mi a külömbség?semmi, mindkettõ illegális

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

alert
Nem. Csak landclass és mesh adatokat vagyis vektoros úthálózat, vízrajz, stb és magassági adatokat az egész Földre.

Alert: azt tudod, hogy ez a global2008 mûholdképeket tartalmaz e?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

alert
Haflac: az sg fórumon tilos a warez jellegû leírások / linkek publikus megosztása.

Õszinte leszek:fogalmam sincs.A lényeg,hogy ingyen van.Amit beraktam képet az nem fs global,hanem alpha grippen+Georender Yosemite National Park.

ez a global 2008 mûholdképes, vagy csak a domborzat?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

és a két gps es dll a helyén van,amit a faqban lehet olvasni az fs karbantartásánál.
Tudna nekem valaki segiteni...eltünt minden gps-es gépemröl a gps.Hiába probálom behivni,nem jön elõ.Esetleg az fs navigátor eltüntetheti?Bár régen is fent volt,de akkor nem tünt el.Köszi
m814
Szervusz!
Ahogy Papirzacsi is írta a "Gate" menüpontban csupán a gép helyzetét tudod nagyobb pontosságal megadni persze ha az adott reptér adatbázisa egyáltalán tartalmazza azt.Olyan FMC nincs ami a kaputól a pályáig vezetne. Mivel a valóságban is ezt mindig az irányítás (GND) határozza meg. Figyelembe véve az aktív pályát,pillanatnyi forgalmi helyzetet és még sok minden mást.Tehát állandó taxi útvonal nincs legfeljebb csak ott ahol csupán egy taxi út van.A másodikra peddig.
Az ILS leszállás és az FMC megközelitési eljárás két teljesen külön dolog.Az ILS minden gépen a NAV1 rádió segitségével mûködik(a NAV2-nek ehez sok köze nincs)még akkor is ha néhány típuson pl.Airbus ez az FMC-ben található (Radnav),és általában 20-25 mérföldrõl az autopilot APP kapcsolójával aktiválható.Az ILS ugye persze nem keverendõ az autolanding-al mivel az teljesen más és nem is minden reptér ill.gép alkalmas rá,de ez már így túl hosszú lenne.
Azért remélem valamennyit segítettem

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

alert
kb 80 magyar reptérhez készült scenery anno még a 2002 idején ezek többsége viszont egy pack-ban van és elég elavult grafikailag. Vannak azonban valamivel jobbak és egy-egy reptérrõl készült külön scenery is. Mind megtalálod az avsim.com-on. A nagy bp scenery-ben pedig benne vannak a környezõ repterek: dunakeszi, budaörs, tököl, határhegy, fahegy, gödöllõ

Smicy2
Azt hiszem Sármellék, de nem biztos. <#zavart1>

Charade GTti

gviski
Hi!
Ferihegyen kivül készült más magyar reptér is a FS04-hez? mert én nem találtam eddig...

Virtual SimRacing

- FMC-ben add meg a cél repteret, és a megérkezési eljárást (Pl. Bécs: ILS34)
- Mindkét NAV Radio-ba állítsd be a leszállópálya ILS frekvenciáját

Fõleg az utóbbi a lényeges, az elsõ pont csak az autoland-hoz kell.

Papirzacsi
A gatehez beírhatod a kapu számát, aminél állsz, és ha levan modellezve az fmcben, akkor ad egy koordinátát, ami alapján magára találhat az IRS. Lévén a pos int oldalon van ez a funkció. :-)

A másikra csak a manualt tudom ajánlani, abból kiolvashatod, hogy mûködnek a dolgok.Alapokban a pmdg ils használata sem különbözik a default gépekétõl, maximum máshol kell állítgatni a dolgokat.Ebben viszonta manual kiváló segítség lehet.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok, az PMDG 737-es FMC-je képes arra hogy a beszállókaputól mutassa az utat a kifutópályáig? Van egy Gate menüpont ami gondolom erre szolgál de nem akarja elfogadni a kapu számát, akármit irok mindig azt irja ki "not in database". A másik amire kiváncsi lennék hogy PMDG géppel hogy lehet használni az ILS - Mûszeres Leszállító Rendszert, ami van a FAQ-ban azt megcsináltam az alap Boeing-el és sikerült, de a PMDG 737-essel nem akar összejönni.

alert
Nohh hát akkor ismét elmondom neked itt is, sg-n nem szabad warezolni dádá. Ha már mûködött akkor valamit rosszul csinálsz. Ha annyira fontos és nem tudod megoldani akkor támogasd a készítõket.

crackelt témában nem sokat tudunk segíteni. ha már mûködött, akkor lehet, hogy pont az a törés zavar be...

Hypo
😊)) amugy jo bar nekem kicsit sok a shadow de ez legyen az en bajom😊

sziasztok! nem tudja valaki mi lehet a gond mert az actív camerám nem mûkszik pedig crack, fix. minden a helyén van, az alt menüben is.
csak nincs változás. de már mûködött egyszer. köszönöm
alert
Malévot akartam, de jelenleg nincs malév liverym a 2004-ben, addig a reptér zárva tart 😄

Clidey
Vagy két órán át vártam türelmesen hogy lássak egy méltóságteljesen áttaxizó gépet, de nem jött egy sem...de azért naonjó ez az új banner! <#idiota><#eljen><#eljen><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszi a segítséget, ténleg az adatbázis volt régi.

alert
A programod új a leírás pedig friss. A gond azzal van, hogy a progid navigációs adatbázisa elavult. Frissítsd fel. A weboldalukról le tudod tölteni az FSBuild-hez a legújabb Airac Cycle-t (0802), utána stimmelni fog a leírással.

Sziasztok, letöltöttem az IVAO oldaláról az LHBP_SID31.pdf nevü SID eljárásokat tartalmazó leirást, és próbáltam egy utvonalat tervezni az FSBuild-el, de az FSBuild-ben más nevü SID eljárások vannak mint a leirásban, pl. az FSBuilben csak BALA3G nevü B betüs van, a leirásban meg csak BADOV3D nevü B betüs van. FSBuild 2.3.1-em van, tudtommal ez a legfrissebb verzió, vagy a leirás régi? Tudna valaki segíteni?

alert
Mostmár a legújabb változata van a FAQ-ban.

akkor ezt tessék jelezni a faq karbantartójának. magától nem tudhatja, hogy melyik link mikor döglik meg. 😊

egy régebbi változata, ez az lhbp221

Nekem is ugyanezt a hibát irja.

Azt már próbáltam, de ezt irja "404 - A keresett oldal nem található!" esetleg más linket tudnál adni ahonnan letolthetõ?

sok lehetõséged nincs, asszem csak 1 van 😊 a faq-ban az ingyenes scenery-k között megtalálod.

sziasztok megtudnátok mondani melyik a legjobb ingyenes ferihegy scenary?

<#banplz><#banplz><#banplz><#gun><#gun><#gun>

alert
faq

Sziasztok!!!Letoltottem egy repulot es nincs benn a jatekba.Mit kell csinalni vele?Elore is koszi!!!
alert
faq

Sziasztok!Tudnatok leirni olyan oldalt ahol repuloket es helikoptereket letolteni???Elore is koszi!!!!
Smicy2

Charade GTti

megoldható, bár tökéletes soha nem lesz (ill lehet, de nem lenne egyszerû, scenery soulutions srácok talán kiadnak egy patchet (bár sajna az ute-ee már önmagában egy ajádnék, arra nem is vállaltak supportot, sajna).
na, a lényeg, hogy egy lwm editorral picit "belerajzolnék", így azt érném el, hogy nem egy úgymond huszárvágással illeszkedne a 2 folyó (ami túlképp 1 😊), így adhatnék neki némi ívet. földrajzilag helytelen lesz persze, de vizuálisan mondhatni tökéletes.
kis idõt kérek és belemászok az lwm szerkesztõk rejtelmeibe, oszt majd vlmikor gyün a patch 😊

más érdekesség: az instant scenery-vel szórakozgatok, über! elkezdtem egy vfr pakkot csinálni, persze mivel modellezni nem tudok, kénytelen vagyok a meglévõ modelleket felhasználni. bár így is über, siófoki kikötõ hajókkal, strand már kész, ill pécel város vfr pakkját csinálgatom még (az már elég szép).
egyetlen hátránya: az épületek helyére hasonló, vagy picit hasonló épületeket teszek (így is jóval jobb mint a sima autogen), ill az egyéb helyi dolgokat építgetem (benzinkút, templom, kastély, piac tér).
viszont az ilyen pakkokkal az a nagy baj, hogy mellékelnem kellene azon bgl fájlokat, amikbõl nyertem az adott modelt. ez viszont necces, mert pl nem hinném, hogy mondjuk az aerosoft megacity akármi bgl-jét csak úgy tovább adhatnám, ill ha az illetõnek az már megvan, majd még1x bekerül, az problémákat eredményezhet. bár az egyik jó barátom említette, hogy segítene modellezni (õ tud 😊), textúrázni, de szerintem csak pécelre gondolt 😊 szal egy hungary vfr objektum modellezést tuti nem vállalna 😊

k, este írok egy kis összefoglalót, mert biza' van akinek nem kell a patch (ha feltenné, akkor annak pl hazavágja!), viszont van akinek meg kell, mert nélküle picit érdekes a budapesti táj 😊 ha kérhetném, akkor privben dobnál egy mail címet? csak mert a leíráshoz mellékelnék pár képet, hogy mindenki gyorsan el tudja dönteni, hogy kell neki vagy sem.

Kösz a segítséget :-)
Tovább kisérletezek. Az útvonaltervezést próbálgatom, nagyjából értem is a logikáját, csak azért kisérletezek a sample-val mert az biztos jó.
Ha gondom lesz lehet, hogy még jelentkezem.
A database ok. Anélkül nem is müködne.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

eyecandy

Küldök két file-t. Másold be õket a modules/FSNavigator/FlpExport könyvtárba. Ezeknek a segítségével a megtervezett útvonalat be tudod importálni az FMC-be. Ha irányítást is akarsz, mentsd az FS2004-be is. Válaszd ki a select a flight- nál, töltsd be. Ha az útvonaltervezés gondot okoz leírom, bár azt hiszem itt a fórumon már volt tárgyalva.
(Database-t létrehoztad?)

alert
Na akkor ha valamelyiktek összefoglalja szépen megfogalmazva és részletesen elmagyarázva az UT vs Bp2007 megoldást, akkor megy a FAQ-ba és a különbözõ levlistákra. Kis leírás is jöhet, hogy pontosan mi a hiba és mit korrigál stb. Ha megcsináljátok várom privátban. Köszönet a kísérletezgetésért! 😊

Deloi
Igazad van, el is feledkeztem róla, hogy KeletEu-nak külön setupja van. Sima UT-nél be volt állítva, de a kiegben nem voltak kivéve a városi utak. Na most már tényleg tökéletes, köszi a segítséget, meg az ötleteket. Az utolsó dolog, ami kicsit zavaró, de ez már tényleg csak apróság, hogy BP scenery határánál a Duna sajna nem ugyanott folytatódik, kicsit odébb, de nem hiszem hogy ez ellen lehet tenni.

Kösz.
Kár mert, jónak játszik, jókat is írnak róla. A Simmmarket-en meg lehet venni.
Azért kerestem az oldalukat, mert a 30 napos demóval görcsölök. A sample *.fsn kiterjesztésû plan-t hogy lehet lerepülni? Az FS-FSNav kapcsolat megvan. A help-ben keresgéltem egy ideig, de hát sajnos az angoltudásom elég hiányos. A FAQ-ban sincs sok róla. Saját plan-el is kisérleteztem, dehát addig amig nem megy a késszel addig nem próbálkozom.

eyecandy
Abbahagyták a fejlesztést. Tehát nem lesz FSX verzió.

Nem tudja valaki, hogy mi van az FsNavigator-al?
sale closed