MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már kb 60ezer ft-ot hagytam ott a simmarketen, de legalább eredeti problémamentes minden add-onom 😊
Nálam Budapest 2007-re váltás után a következõ hibák jelentek meg.
A legzavaróbb az, hogy a reptéri fények (guruló utak, pályák, apron,) baromi gyengén világítanak.
Az apronon szinte teljes a sötétség, a kifutók meg mintha gyertyával lenne megvilágítva.
A másik gondom, a hidak hiánya. ( egy sincs)
Esetleg jelentkezett valakinél ez a hiba?
A szintkülönbséggel kapcsolatos dolgok nem jelenetek meg .
Üdv Hont
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Scenery->World->Texture-bõl a detail1 és a thumbs.db
A sima Texture mappából az Ocean kezdetû fájlok és a tree kezdetû fájlok!!
Lehet neked van igazad, hisz te jobban értel a repüléshez mint én, de én azért reménykedek hogy jó és használható fordítást csinálnak.
Hungarian Language Team
Ja, meg hogy is lehet beállítani, hogy az ATC csak akkor jöjjön be, ha engem hívnak??
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
akkor még egy kérdés ezzel kapcsolatban: mivel konvertáljam át? 😊
más kérdés: pár AI repülõnél mindíg elmosódott a textúra. ezek fölött nem is jelzi azt hogy milyen légitársaság és milyen típus, ámde ugyanúgy közlekednek, tehát nem csak tereptárgy hanem AI. Ezzel lhet kezdeni valamit (amúgy a MAlév gépek fele ilyen elmosódott)
Elõször is köszi itt is Peti, nekem valami nem kóser, nem megy és az a bajom mint exTrem kollégának, az izgõ mozgó vonalak megvannak, maga a gépen szerintem van élsimítás az szép,tényleg nem tudom mi lehet a baj, de tényleg nem is foglalkoznék vele, ha 1 hónappal ezelõtt nem lett volna tökéletes a játék.
Hogy mitöl romlott el nem tudom, és hogy akkor nhancer nélkül is miért volt tökéletes ugyan ezzel a driverrel, nemtudom.
Na mindegy ha van valami elõrelépésem nekem beírom.
ExTrem ha neked sikerül valamit kihozni írd meg légyszi. Neked is rosszabb lesz a kép, ha kiveszed a pipát a játékban az Antialising.-böl?
Hali Matya
Lenne 1 kérdésem, hogy lehet FSnav-ból PMDG FMC-be exportálni reptervet? (ha egyáltalán lehet)
Elõre is köszi!