MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen az volt az elsõ dolgom😊 de pont ez az, hogy ezzel nem megy végigfut a csík kiírja, hogy rendben eltávolította de ugyan úgy bentmarad a mappában és a programok tlepítése/eltávolítása menüben is
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
amúgy a topicnak sem tesz rosszat egy kis forgalom 😄
www.simmarket.com-ot, és körbenézni ,hogy milyen kiegek vannak? Már úgyis törzsvásárlójuk vagy, szóval nem ismeretlen a hely neked sem.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Problémám a következõ az AES 1.194 van a gépemen jogtiszta nem tört kóddal, nem tudom eltávolítani végignéztem a hszeket de igazán erre nem nagyon találtam megfelelõ megoldást volt 1-2 dolog de nem mûködött elég rég óta használom de nem jutok 1rõl 2 re ha netán mégis lett volna már róla szó akkor ellnézést de átsiklottam felette😊 elõre is köszi
Tudtommal az Ivao és a Vatsim sokban nem külömbözik lényegében ugyan az mind 2 helyen nagyon segítõkészek az emberek, én is ivao-t használom de érdemes belekukkantani mind2-be nézd meg a hivatalos honlapokat rendezvényeket.
Üdv: Máté
Take care typing your password, as you have two different
passwords, one for the Website and one for the online network.
Click the 'Reminder' page for a set of new passwords or for
an email containing your current passwords
a website pass-ot írtam a passhoz. Nem tudtjátok, hogy mi lehet a baj? Amúgy VATSIM-en repülõk sokat...
Én igazából csak az IVAO-t ismerem. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akit komolyan érdekel a repülés! Nagyon segítõkész az egész társaság, és igazi Barátokra lehet szert tenni! A Szervezetsége mondhatni, hogy tökéletes.
Üdv Hont.
Amúgy nem értem ezt a kreditvásárlást. ha megveszem egyben nem az összes reptérre veszem meg??
- Repcsi: WilcoPub 737 Pilot in Command
- Reptér: Aerosoft - Budapest 2007
- Mozgó jármûvek, mozgó beszállítókapu, rampás emberke: Aerosoft - Airport Enhancement Services (AES)
- Kameranézetek, gép körüli séta: Anticyclone - Active Camera 2004 v2.1
- Felhõk, idõjárás grafika: Flight1 - Flight Environment
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Az a gáz, hogy ott csak egy "OK" gomb van, és semmi mást nem tudsz addig csinálni, amig azt meg nem nyomod!
Mindenesetre a sorrend amit itt felvázoltál az tuti rossz.Az AP legyen az utolsó.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
http://fs2004faq.uw.hu/ils/ils.htm
Üdv
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
újra telepítés után az IVAE a következõ indítási üzenetet adja.
Address is not available from the local machine! A cím nem elérhetõ a helyi géprõl! A gond az, hogy ez után egybõl kilép a programból, és alternatívát sem hagy a továbbiakban. Gondoltam arra, hogy valahol valami régi config fájl okozza ezt, mindent töröltem ami IVAE-vel kapcsolatos, újra telepítettem, de változatlan!
Üdv Hont
meg eleve hogy lehet megcsinálni, hogy pushback-nél valameyik irányba toljon, ne csak egyszerûen hátra??
A reptéri fények fényereje reális, az említett sötétséget én 1x tapasztaltam egy kis fényerejû monitoron. Feljebb kell vinni a brightness-t és a contrastot a moncsin. Az apron nem lehet sötét, eléggé ki van világítva. A futópályák fénye tényleg nem olyan intenzív, mint egy default pályafény, de azért bõven látszik. A hidak akkor hiányozhatnak, ha nem a legújabb 1.3-as verziót használod, amiben benne vannak a nevezetességek illetve millió optimalizálás és bugjavítás. Töltsd le újra a full installert az Aerosoft oldalon bejelentkezés után, az már 1.3-as. Hamarosan lesz majd egy 1.4 verzió, amiben újradolgozott hidak és nevezetességek lesznek, mint az FSX-es Bp 1.4