MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja még arra lennék kiváncsi,láttam hogy van az abban az Aerosoft-Airport Enhancement Services progiban tanker is, az is müködik hogy az tölti fel a gépet, vagyis ha üres tankkal kezdem és odahívom tölti is a gépet vagy csak odaáll mellé dísznek?

Alert a videó elején forogsz majd utána mintha járkálnál a gép elõt majd mellett, ezt hogy lehet csinálni? Nekem is fentvan az Active Camera de én külsõ nézetbe csak a gép középpontja körül forogni meg az egér görgõjével zoomolni tudok, de így mászkálni nem.

Szia

Igen az volt az elsõ dolgom😊 de pont ez az, hogy ezzel nem megy végigfut a csík kiírja, hogy rendben eltávolította de ugyan úgy bentmarad a mappában és a programok tlepítése/eltávolítása menüben is

w77d
csak nem feleslegesek még 😄

alert
Egészen addig, amíg nem feleslegesek 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
meg egyébként is ha már nem warezolok hanem kõkeményen csengetek minden! kiegemért, szerintem elférnek itt a kérdéseim 😊

amúgy a topicnak sem tesz rosszat egy kis forgalom 😄

w77d
jah már nem egy terméket vettem onnan, de én fõleg a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Végignézegetni tudok csak dönteni nem 😄

Hont
Én az Ultimate Terraint, és az Ultimate Traffic-t használom, de szerintem VFR hez is tökéletes! Igazából azt vettem észre, hogy az "F1" szoftverekben nem bírtam eddig csalódni!
Papirzacsi
Felõlem elférnek itt a kérdések, de nem lenne egyszerûbb bepötyögni a
www.simmarket.com-ot, és körbenézni ,hogy milyen kiegek vannak? Már úgyis törzsvásárlójuk vagy, szóval nem ismeretlen a hely neked sem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
amúgy közép európára nincs valami photorealisztikus scenery?

w77d
mondasz valamit 😊

alert
Minek? Pénzkidobás és felesleges. Azt a kiegészítõt vedd meg, ahol repülsz, amit használsz. Utána élvezd 😊 Ha meguntad vagy máshova húz a szíved, akkor változtass. Vannak olyan sznobok, akik mindent de mindent megszereznek, amúgy sosem használják, csakhogy meglegyen 😊

w77d
köszi. Most nem kevés pénzt ölök erre az fs9-re, szeretném ha teljesen fullos szimem lenne.

alert
Ground Environment, bár ezek nem "javítanak", csupán az eredeti textúrákat lecserélik, és más lesz. Szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban, de ha nagy kiterjedésben megnézed a területet, akkor ugyanolyan egyhangú csak más. Ami tényleg megváltoztatja a tájat, olyan pl az országokra vagy területekre kiterjedõ fotorealisztikus scenery. Nézd meg milyen tájegységeket kínál pl a MegaScenery, de hasonló az Aerosoft Real Germany, VFR Netherlands, Aerosoft - Switzerland Professional, Austria Professional, FSQuality - Croatia Slovenia és megannyi más.

w77d
van még a BIrds Eye View-hez hasonló kieg ami nagy területen javítja a környezet kinézetét??

alert
Van egy uninstallja. Ha máshol nem, akkor a mappájában vagy a vezérlõpult > programok hozzáadása/törlés menüben megtalálod.

Hont
Ne billentyûzettel írd be, hanem másold!
Sziasztok

Problémám a következõ az AES 1.194 van a gépemen jogtiszta nem tört kóddal, nem tudom eltávolítani végignéztem a hszeket de igazán erre nem nagyon találtam megfelelõ megoldást volt 1-2 dolog de nem mûködött elég rég óta használom de nem jutok 1rõl 2 re ha netán mégis lett volna már róla szó akkor ellnézést de átsiklottam felette😊 elõre is köszi

Tudtommal az Ivao és a Vatsim sokban nem külömbözik lényegében ugyan az mind 2 helyen nagyon segítõkészek az emberek, én is ivao-t használom de érdemes belekukkantani mind2-be nézd meg a hivatalos honlapokat rendezvényeket.

Üdv: Máté

IVAO-ról lenne egy kérdésem. Regisztráltam az IVAO-ra, aktiváltam az accountomat és amikor tölteném le az IVAP-ot, akkor ezt írja ki:

Take care typing your password, as you have two different

passwords, one for the Website and one for the online network.

Click the 'Reminder' page for a set of new passwords or for

an email containing your current passwords

a website pass-ot írtam a passhoz. Nem tudtjátok, hogy mi lehet a baj? Amúgy VATSIM-en repülõk sokat...

Hont
A kérdéseddel "darázsfészekbe" tenyerelsz! 😊
Én igazából csak az IVAO-t ismerem. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akit komolyan érdekel a repülés! Nagyon segítõkész az egész társaság, és igazi Barátokra lehet szert tenni! A Szervezetsége mondhatni, hogy tökéletes.
Üdv Hont.
Gondolom ti is szoktatok repülni onlinen. Ti min szoktattok, Vatsim-en vagy Ivao-n?
alert
Igen.

w77d
de kár hogy csak a 2007-es Feriheggyel mûködik, most kénytelen leszek azt megvásárolni. Ha a Lago féle régebbi van fent, akkor azt teljesen töröljem le és úgy rakjam fel az újat??

alert
Nem, de ez is le van írva még a repterekhez is 😊 magát a progit ingyenesen letöltheted és ki is próbálhatod néhány ingyenes reptérrel, valamint az összes többivel is ha megvan hozzá a fizetõs scenery-d, viszont ebben az esetben csak 4-5 percig mûködik ha jól emlékszem. Annyi a lényeg, hogy maga az AES nem tartalmazza azokat a reptereket, tehát azokat külön kell megvásárolni attól a kiadótól, amelyik árulja. Az AES azoktól független, csak hozzádobja az extra funkciókat. Ezután vásárolsz creditet. X euróért kapsz Y kreditet. A repterek leírásánál meg van adva, hogy az adott repteret hány kreditért válthatod ki. A kredit tulajdonképpen egy sorozatszám, amit az aerosoft küld a vásárlás után. Ezt a sorozatszámot beírod a progiba és megkapod azt a számú kreditet, amit kifizettél. Ez mint kredit a programban fog megjelenni és innentõl kezdve beválthatod azokra a repterekre amelyikre akarod illetve amelyik megvan és amelyikre elég.

w77d
jah, most nézegetem, kössz.

Amúgy nem értem ezt a kreditvásárlást. ha megveszem egyben nem az összes reptérre veszem meg??

alert
Nem. De javaslom olvasd el a leírását. Abban benne van, hogy milyen repterekkel kombatibilis, pontosan mit tud, stb.

w77d
AZ AES minden reptérnél mûködik??

w77d
<#worship>

alert
Az bizony nem NG, hanem classic 737-es 😊 Tehát a következõ kiegészítõk szerepelnek:

- Repcsi: WilcoPub 737 Pilot in Command
- Reptér: Aerosoft - Budapest 2007
- Mozgó jármûvek, mozgó beszállítókapu, rampás emberke: Aerosoft - Airport Enhancement Services (AES)
- Kameranézetek, gép körüli séta: Anticyclone - Active Camera 2004 v2.1
- Felhõk, idõjárás grafika: Flight1 - Flight Environment

w77d
Ariane sztem

Papirzacsi
A videó címében is benne van, hogy PIC 737, emellett a cockpit is eléggé classic volt, nembeszélve, hogy Alert le is írta, hogy 737 classic. Szóval nem PMDG.

w77d
az AES az micsoda??

pmdg 737-600 vagy 700, AES, Mega Airport Budapest 2008,

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

w77d
szóval valaki el tudná mondani, hogy milyen kiegek láthatók a videón?

Hont
Szia CSaba!
Az a gáz, hogy ott csak egy "OK" gomb van, és semmi mást nem tudsz addig csinálni, amig azt meg nem nyomod!
Papirzacsi
Nagyon régen PMDG-ztem, de nem tudom mit értesz azon ,hogy beálllítod a robotot, mert ahhoz, hogy elkapja a localizert VOR/LOC, vagy APP módban kell lennie. Na most ha ezt bekapcsolod, majd utánna állítasz a rádión ILS frekit, akkor nem tartom kizártnak ,hogy automatikusan átkapcsol a robot HDG hold módba. Akkor meg az életbe nem fog ráfordulni semmire, amíg újra be nem kapcsolod a fent említett két mód egyikét.Bár inkább 767-bõl vagyok up to date. :-)
Mindenesetre a sorrend amit itt felvázoltál az tuti rossz.Az AP legyen az utolsó.

Hont ezt nekem is töbször kiirta ezt a hibát az IVAE, de ez akkor van mikor indul a program és frissíteni akar valamit, ijenkor a nemre klikkelve beindul rendesen a progi, utána betöltöm a forgalom adatait, és utána rámegyek a file menu check for update-ra és akkor már frissíti, akad ijenkor is hogy kidob a progi, de ijenkor már nagyobb rá az esély hogy sikerülni fog. A reptéren a különbözõ mozgó izéket, pl tankerkocsi csomagszállító, marsaller(az integetõ bácsi), az Aerosoft-Airport Enhancement Services csinálja, ez egy kis progi, de nagyon feldobja az FS hangulatát, ebben már egy hasonló menübõl mint az ATC lehet választani a pushback-et és az irányát, de az alap FS-ben is lehet, a pushback a Shift+P és utána 1-vagy 2-es gombot kell nyomni, nem a numpadról, de nem egybõl kezd fordulni, tolat pár másodpercet majd asztán.

pateszi
Szia,
Esetleg itt is találsz hasznos infót:

Flight Simulator navigation

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hont
Csak akkor fordul rá, ha a pálya iránnyal bezárt szög nem nagyobb, mint 25-30'! Valamint a megközelítést minden kép a siklópálya alól kell megkezdeni! Egyébként itt tökéletesen le van írva minden!
http://fs2004faq.uw.hu/ils/ils.htm
Üdv
Tudtnátok segíteni?.ILS-ezni hogy kell? Eljutók addig, hogy beállitom a CRS-t akkor beállitom a robot pilótát, és a radios panelen a NAV-ot és nem fordul rá az RWY-re.Ti hogy szoktátok csinálni? (PMDG 737-700-al repülõk)
pateszi
Ez a video új dimenzióba helyezte elõttem az FS világot. A gépen minden kapcsoló mûködik, a reptéren zajlik az élet, ember integet az indulás elõtt, lenyûgözõ!

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hont
Sziasztok!
újra telepítés után az IVAE a következõ indítási üzenetet adja.
Address is not available from the local machine! A cím nem elérhetõ a helyi géprõl! A gond az, hogy ez után egybõl kilép a programból, és alternatívát sem hagy a továbbiakban. Gondoltam arra, hogy valahol valami régi config fájl okozza ezt, mindent töröltem ami IVAE-vel kapcsolatos, újra telepítettem, de változatlan!

Üdv Hont
w77d
ez nagyon nagy! milyen kiegek vannak benne? Pl körbesétálni a gépet, sétálni benne, mozgó jetway, a reptéri mozgó forgalom, a sétáló indító emberke??

meg eleve hogy lehet megcsinálni, hogy pushback-nél valameyik irányba toljon, ne csak egyszerûen hátra??

alert
ITT egy standard indulás videó, igaz 737 classic-al.

alert
A zúgás a segédhajtómû, ami hátul van, a légkondi, illetve az elektronikai részleg hûtésének zaja.

Hont
Köszi Alert!
Javítom!
w77d
amúgy nekem akárhányszor utaztam, mindíg úgy tûnt, mintha járna a hajtómû a kapunál még kitolás elõtt. Legalábbis van egy kis búgás olyankor is.

alert
Szia hont!
A reptéri fények fényereje reális, az említett sötétséget én 1x tapasztaltam egy kis fényerejû monitoron. Feljebb kell vinni a brightness-t és a contrastot a moncsin. Az apron nem lehet sötét, eléggé ki van világítva. A futópályák fénye tényleg nem olyan intenzív, mint egy default pályafény, de azért bõven látszik. A hidak akkor hiányozhatnak, ha nem a legújabb 1.3-as verziót használod, amiben benne vannak a nevezetességek illetve millió optimalizálás és bugjavítás. Töltsd le újra a full installert az Aerosoft oldalon bejelentkezés után, az már 1.3-as. Hamarosan lesz majd egy 1.4 verzió, amiben újradolgozott hidak és nevezetességek lesznek, mint az FSX-es Bp 1.4

w77d
ezt jó tudni 😄 köcc 😊

alert
Beszállókapunál járatod a hajtómûvet? 😄 ott csak addig jár, amíg beállsz, majd egybõl le is állítják. Indítani pedig csak hátratolás után szabad, ha a rampás utasítást ad.