MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
displayek szélén szürke bigyó mint ha csak 1024* valamennyire tervezték volna
For the release structure, we plan to release
- a 2D panel FS9 only version for a lower price initally (with limited FSX compatibility installation possible but as said limited and unsupported)
- a FSX 2D+3D cockpit full version, normal priced, download and boxed later on, update from initial FS9 version possbile. This version updated also the 2D version to have a FS9 VCP.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Üdv
Kb 3-4hét múlva lesz kiadva. Nagyon ígéretes !
Nem szeretnék nagyon offolni ezért spoiler azért legalább olvassátok el. Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Tudja valaki miért nem lehet az aerosoft LTU 2005-ös kiegészítõben a repülõknek a robotpilótánál a verticalspeed-et 0457 m/s-nél magasabbra rakni?
Utólag elnézést hogy innen beledumálok, csak azért teszem mert a dolog engem is érint, és este gyere próbáld ki, remélem csak ez volt a hiba és most már hallani foglak 😊
Hogy miért lép ki arra konkrétan nincs válaszom, Alert írt még egy megoldást régebben az Ad-aware és Spyware Doctor programokkal -meg az ingyenes smartclose progival- elvileg megoldható a dolog (személy szerint nekem azóta tényleg sokkal jobb, de rájöttem hogy simán gyengének bizonyult a gépem) Szia!
Nem voltam itthon így nem volt idõm megnézni, de ezt már végigjátszottam és úgy sem jó nemtudom mi lehet a probléma , win reinstall biztos megoldja de azért köszönöm😊
Köszönöm
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
a faszomat, fizettem 50 eurót érte és gyakorlatilag nem tudom használni, mert csak kanada kis területére rakja be az új textúrákat 😞
Sajna mint olvasod a javítás nem jött össze!
Sebaj, legrosszabb esetben Windows reinstall!
Ellenben a BP2007 fényekre találtam magamnak megoldást. Elmondanám, hátha valaki hasznát veszi! A gondom az volt, hogy a Budapest 2007 -nél a kifutok sötétek voltak, az apronon meg csak tapogatva lehetett megtalálni a gépeket! A kandeláberek tetején a refik meg úgy világítottak, mintha gömbvillám lett volna!A torony szögleteire szerelt "pozíció" piros fények is egy nagy gömbként látszottak. ( Valószínû, hogy a configom nem szereti ezt a szoftvert )<#conf>#conf>
Szóval, kaptam egy barátomtól egy "Nicks_Lightfix" nevû kis progit, ami módosítja az FS fényeit! ( Kifutók, guruló utak, Tower, Aircraft,)A teljesítményt nem zavarja, pár mb. van szó! Továbbá talaáltam egy másik kiegészítõt, ami a csillagokat koordinálja "alakzatba"!MyFsStars-1-0
http://www.elbiah.de/flusi/
Üdv Hont
Érdeklõdök, hogy járt-e valaki úgy, hogy egy scenery letörlése után még maradt belõle valahol! Teljesen külön partícion van az FS! Budapest 2007 törlése után most nem hagy semmit feltenni, ill pl. a Budapest 2004 feltétele után a 2007 alkatrészei is ott vannak! Már leformatáltam a partíciót, és újra raktam az FS-t, de most sem hagyja feltenni! A Vezérlõpult/Programok telepítése-törlése alatt még látszik a 2007-bõl 10mb, de ezt semmi módon nem sikerült törölni!Próbáltam keresõkel utána járni ezeknek a fájloknak, de semmi nyomuk! Próbálom újra telepíteni,hogy majd újra törlöm, akkor meg "Fatális" hibára hivatkozva kilép a telepítõ! Most se le, se fel!Az FS újra rakása után is ez a helyzet! Az oprendszert rakjam újra? Vagy esetleg van valami tipp?
Üdv Hont
Szépen bemásolod Addon Scenery mappába és FSbelülrõl betöltöd
Alapértelmezetten a numerikus bill. 8, 4, 6, 2,