MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ezaz, itt a megoldás 😊)

jaja azért na mind1 majd visszadugom régit is azt nyomom kettõrõl 😊))
w77d
19"-es az enyém...

1680*1050*32 vel használom mert különben az asztal elég csunya a te felbontásodba nálam,,, És 22colos? mert nálam 19-cel remelüé müködött abba
w77d
én 1280x1024-ben használom és tökéletesen éles..

Sziasztok vettem uj monitort mind már mondtam 22' de valamiért PMDGvel nem éles a panel többigéppel igen, ez miért lehet?
displayek szélén szürke bigyó mint ha csak 1024* valamennyire tervezték volna
CptSAB
Orosz nyelvû FS is van. Én úgy vagyok vele, a szótárazgatást még annó C64 korszakban elkezdtem úgy 15-16 évvel ezelõtt, hálisten így kihámozgatom a dolgokat. Angolúl azóta sem beszélek, ellenben nagyon szép szókincs gyûlt össze.
CptSAB
Na akkor ha jól értem, FS2004-re csak majd utólag aplikálják a cuccot.. Sebaj.. a Project Fokker és még sok más is elmegy vígan VC nélkûl, itt sem fog gondot okozni. Csõlátás csõlátás, de megspóról pár framedobást. 😄 Az én gépemen egészen bizti...
exTrem
DA Fokker tervei
For the release structure, we plan to release

- a 2D panel FS9 only version for a lower price initally (with limited FSX compatibility installation possible but as said limited and unsupported)
- a FSX 2D+3D cockpit full version, normal priced, download and boxed later on, update from initial FS9 version possbile. This version updated also the 2D version to have a FS9 VCP.

Nem vagyok nagy híve a FS magyarra fordításának, a vitát sem szeretném újra indítan, de most találtam egy spanyol nyelvû változatot. Úgy tudom, van francia meg német is.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

CptSAB
Ez jó hír. Fõleg ha mindkét FS verzióhoz ilyen tálalásban érkezik majd.
Ez miért van hogy lehet kiküszöbölni?
Sziasztok! Sikerült beálitanom szineket viszont PMDGnél a displayeken picit elvan tolodva a dolog(szürke van a szélén :S
exTrem
Lesz VC. Az elsQ releaseben nem lesz még de a késobbiben már lesz VC. Üdv.

w77d
valószínûleg a monitor színbeállításaival van baj. Olvasd el a kézikönyvét, biztos írnak róla valamit!

Sziasztok! Vettem egy 22colos monitort LG, annyi a problémám hogy szinek picit csunyák és a Landing light keményen zölden világit, légyszives segitséetek hogy mi lehet probléma,mit állitok be rosszil válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv
CptSAB
Ami pedig a Project Fokker féle csomagot illeti: nagyon szép és nagyon jó kieg, egy kicsit fickósabb mûszerezettség nem ártott volna, de így is ***** csillagos.
CptSAB
A DA féle F70/100-ban sem lesz VC. A manuál ugyanis letölthetõ a fórumról. kb. egy hónapja letöltöttem és átnyálaztam, ott írják vagyon, VC nix. Viszont lesz majd nagyon pöpec módon megvalósított mûszerezettség.
se FMC se satöbbi
w77d
szép, de a project fokker gépe is van ilyen szép. Az mondjuk belsõben gyenge, mivel nincs se VC se kabin

exTrem
Aki érdekelt a Fokker 70/100-as gépekben katt ide
Kb 3-4hét múlva lesz kiadva. Nagyon ígéretes !

SG rock
Hello sziasztok !
Nem szeretnék nagyon offolni ezért spoiler azért legalább olvassátok el. Köszi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladó egy Saitek Cíborg Evo joystick makulátlan kifogástalan állapotban alig volt használva(dobozzal garival és leírásokkal na meg persze telepítõ cd-vel) ÁR:7500Ft +egy eredeti MS Flight Simulator 2004 +2000Ft kracmentes!!! tokkal mindennel.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pra

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Sziasztok!
Tudja valaki miért nem lehet az aerosoft LTU 2005-ös kiegészítõben a repülõknek a robotpilótánál a verticalspeed-et 0457 m/s-nél magasabbra rakni?
Szia! Nekem a hangbeállítások ikonja a tálcán van, ott a pipát vedd ki a mikrofonnál, ugyanennek az ikonja a hang és audio beállítások a vezérlõpultban, ott az audio fülön középen a hangerõnél kattints ott legyen kipipálva és lehetõleg leghangosabban legyen.
Utólag elnézést hogy innen beledumálok, csak azért teszem mert a dolog engem is érint, és este gyere próbáld ki, remélem csak ez volt a hiba és most már hallani foglak 😊
Hogy miért lép ki arra konkrétan nincs válaszom, Alert írt még egy megoldást régebben az Ad-aware és Spyware Doctor programokkal -meg az ingyenes smartclose progival- elvileg megoldható a dolog (személy szerint nekem azóta tényleg sokkal jobb, de rájöttem hogy simán gyengének bizonyult a gépem) Szia!
hello! feltenném ujra a kérdést: vatsimen repülnék, squawkboxxal, de kilép tõle változo idõpontban a fs9. az is lehet hogy az add-on repcsik miatt van? nincs hozzá vmi patch vagy valami? ja és a mikrofonomat faszául rögziti a windows hangfelvevõje, de a vatsimen azt monnya az irányito h csak zugást hall belõlem. mi lehet a baj?
Remek nekem is ez lesz 😊számtekes fogja megcsinálni mert én ehez hülye vagyok
Nekem is volt hasonló problémám, de nekem az okozta hogy a táp már nem birta a sok alkatrészt, ha csak a windows ment és pár kissebb progi nem volt gond, de ha valami komolyabb progit indítottam FS vagy hasonlók lefagyott, ujraindult, meg hasonlók voltak, vettem bele egy erõsebb tápot azóta megy jól.

Kezdek tápra gyanakodni, ugye +2 ventihez máshonnan szivja el áramot igy instabil lesz 😞😞😞 ,Holnap szerviz
exTrem
Szia nekem mos dettó hasonló a problémám, de nekem újra is indul a gépem sokszor egymés után. Nézz bele a gépbe tuti h ki van vmi lazulva legfobbképp a videókártya. Vmi nem oké a gép belsejében. Nézz körül. Üdv!

Szia
Nem voltam itthon így nem volt idõm megnézni, de ezt már végigjátszottam és úgy sem jó nemtudom mi lehet a probléma , win reinstall biztos megoldja de azért köszönöm😊

Sziasztok! Most nagyon fontos lenne a segitségetek!Tetettem gépembe 2ventilátort plusszba mert néha túl hevült,és mióta hazahosztam egy járatot nem tudok lerepülni FSbe, felszállok repülök max1órát utána elmegy kép 2-3másodpercmulva meg a hang elkezdi ismételni önnamágát mint a diszkoba így kereg kattog,kezdek már én is túl hevülni egy csöppet. Ha valakinek van bármi tippje mi lehet az kérem irja meg.
Köszönöm
w77d
ment 😊

alert
Hát akkor egyéni szoc problem, õk leírták 😊 na küld át priviben megnézem

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
angol van, de az nem egyértelmû. Közép C típusú nyelvvizsgám van, de ezen nem igazodok el :S

alert
Nekem nincs meg, de 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy van neki egy tökéletesen pontos leírása, ahol elmeséli, hogy kell csinálni.

w77d
betelepítettem mind a négy évszakot az fs9 mappába, mondom ott könnyebben kéznél van, erre a loader indításkor hibával kilép <#falbav>

a faszomat, fizettem 50 eurót érte és gyakorlatilag nem tudom használni, mert csak kanada kis területére rakja be az új textúrákat 😞

Hont
Szia Alert!
Sajna mint olvasod a javítás nem jött össze!
Sebaj, legrosszabb esetben Windows reinstall!
Ellenben a BP2007 fényekre találtam magamnak megoldást. Elmondanám, hátha valaki hasznát veszi! A gondom az volt, hogy a Budapest 2007 -nél a kifutok sötétek voltak, az apronon meg csak tapogatva lehetett megtalálni a gépeket! A kandeláberek tetején a refik meg úgy világítottak, mintha gömbvillám lett volna!A torony szögleteire szerelt "pozíció" piros fények is egy nagy gömbként látszottak. ( Valószínû, hogy a configom nem szereti ezt a szoftvert )<#conf>
Szóval, kaptam egy barátomtól egy "Nicks_Lightfix" nevû kis progit, ami módosítja az FS fényeit! ( Kifutók, guruló utak, Tower, Aircraft,)A teljesítményt nem zavarja, pár mb. van szó! Továbbá talaáltam egy másik kiegészítõt, ami a csillagokat koordinálja "alakzatba"!MyFsStars-1-0
http://www.elbiah.de/flusi/
Üdv Hont
Hont
Sziasztok!

Érdeklõdök, hogy járt-e valaki úgy, hogy egy scenery letörlése után még maradt belõle valahol! Teljesen külön partícion van az FS! Budapest 2007 törlése után most nem hagy semmit feltenni, ill pl. a Budapest 2004 feltétele után a 2007 alkatrészei is ott vannak! Már leformatáltam a partíciót, és újra raktam az FS-t, de most sem hagyja feltenni! A Vezérlõpult/Programok telepítése-törlése alatt még látszik a 2007-bõl 10mb, de ezt semmi módon nem sikerült törölni!Próbáltam keresõkel utána járni ezeknek a fájloknak, de semmi nyomuk! Próbálom újra telepíteni,hogy majd újra törlöm, akkor meg "Fatális" hibára hivatkozva kilép a telepítõ! Most se le, se fel!Az FS újra rakása után is ez a helyzet! Az oprendszert rakjam újra? Vagy esetleg van valami tipp?
Üdv Hont
tudna vki segíteni? vatsimen probálnék repülni, de az irányító nem hall belõlem mást, csak zúgást, miközben a mikrofonommal szépen tudok felvenni zugás nélkül a windows hangrögzítõjében? mitõl lehet? ill squawkbox futásakor gondol egyet az fs és kilép:S
w77d
sajnos nem, de asszem rájöttem. Van hozzá egy loader program, amivel be tudom válogatni a textúrákat a játékba. Félig meddig így mûködik, ugyanis a simmarketen USA-CANADA scenerynek írták és csak Kanada területére tudtam új textúrát bevinni, az USA területén semmi sem változik <#fejvakaras>

na vajon mit?
Szépen bemásolod Addon Scenery mappába és FSbelülrõl betöltöd
w77d
megvettem a komplett birds eye amerika csomagot. De sehogy sem tudom mûködésre bírni, nem olyana telepítõje, mint egy átlagos scenerynek 😞 Csinál magának egy mappát és oda rakja a fájljait, de nem tudom mit csináljak vele...

w77d
ok, bocsi 😊

alert
W77ed a hozzászólásaidat töröltem, mert nem kapcsolódik az FS-hez. Az ilyen jellegû élményeidet a Felhõk felett topicban oszd meg 😊 kössz

alert
Töltsd le a legújabb 1.95-ös verziót és telepítsd fel, majd ezt uninstalláld, talán így már menni fog. Ha nem, akkor töröld ki a mappáját kézzel majd a programok hozzáadásában uninstalláld újra és elvileg azt fogja mondani, hogy nem találja és eltávolítod-e a listáról. Persze ekkor õ még hagy okosságokat a gépen, fõleg a registry-ben, hogy legközelebb tudja, hogyha illegálisan használtad, akkor ne induljon el, de nem tudom, hogy ezeket is törölni akarod-e. Ha eredeti kulcsokat használtál, akkor erre nincs szükséged.

alert
Egyelõre csak dísz, de dolgoznak rajta, hogy ne csak az legyen.

alert
Ajánlom elolvasni az Active Cam leírását, mert ezekszerint számos dolgot nem tudsz róla. Millió jópofa dolgot tud a progi.

Köszi.

Virtual cockpit majd x betû
Alapértelmezetten a numerikus bill. 8, 4, 6, 2,