MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Finomhangolva az init biztos szebb és reálisabb képet lehetne kapni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
FPS-t értelemszerûen vesz el, de vga- és gépfüggõ. Nálam egy Athlon64 4200+ és GF7600GTExtreme kombinációjánál 40-45 fps-bõl lett 30-35.
Vannak apróbb bugok benne, de a mûködést befolyásoló .INI állomány piszkálásával valószínûleg kiküszöbölhetõk.
a szomszédban (rFactor topic) írtak errõl a dologról, gondoltam egy próbát megér FS2004 alatt is.
A lényeg, hogy egy directx dll helyettezt használva postprocess-effektekkel lehet kipolírozni az FS képvilágát.
A használathoz további tudnivalók a readme.txt-ben.

Logitech QuicCam Communicate STX kamerám van és nincs zavaró fény a számítógépem környezetében, remélem jó lesz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tiszteletre méltó, hogy önzetlenül idõt szánsz rá, hogy másoknak segíts.
Annyi kérdésem lenne az IR szûrõvel kapcsolatban, hogy a kamerából való kiszerelése, vagy a lencse negatív filmkockával való letakarása mûködési feltétel, vagy csak ajánlott.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Íme az eredmény:
FS2004 videó - <4MB>4MB>
FSX videó - ❤️.5MB>3.5MB>
A videókon a kisebb szaggatások a FRAPS + FS + camera miatt vannak, normál játék közben nekem egyszer sem döccent meg. A weboldaluk szerint azonban ehhez elengedhetetlen egy olyan webkamera, ami stabilan tartja a 30 FPS-t (nem az ezer forintos kategória). További feltétel viszont egy erõs processzor fõleg ha FS is fut mellette. A progi egyébként más játékokkal is mûködik.
A tapasztalatok:
el kell szórakozni a beállításokkal jóideig valamint egy megfelelõ (a weboldalukon említett kritériumoknak megfelelõ) webkamera sem árt hozzá, de utána az eredmény közel azonos a TrackIR nevezetû cuccal. Ha jól konfigolod be és minden alkatrész megfelelõ, akkor a különbség egy kis mozgásbeli eltérésen kívül az, hogy a webcamot nem számítva kb ötszáz forintból megvan, a TrackIR pedig 50.000 Ft.
FSX alatt vektoros a mozgás, tehát a fej forgáson, bólintáson és dõlésen kívül mozoghatsz a térben elõre/hátra, jobbra/balra ahogy az a videón is látszik, míg FS2004-ben ezt nem tudja a progi, helyette azonban egy automata zoom került be, ami szerintem tök jó.
A mozgás eleinte fúrcsa, olyan érzésem volt, hogy kihajítom az egészet az ablakon 😄 a megfelelõ beállítások és 15-20 perc után azonban teljesen meg lehet szokni. Nagygépes repülésben nekem kissé zavaró, hogyha egérrel akarsz kattintgatni a mûszereken akkor mozdulatlanul kell tartsd a fejed 😊 kisgépeknél fõleg FSX-ben szerintem mérföldkõ, ugyanis bármerre kilátsz a gépbõl, nincs többé holttér fordulás közben.
De akkor még jön a méretarányos és pontos AFCAD, a repülõtér közelkörzete pár mérföldön bellûl. Ezt mind mind kizsugázni rendesen. Nem bántotta senki sem Orosz Mónit érted? Õ készített valamit, ami jobb mint a default cucc, amin max. van egy torony. Móni ha kitartó, akkor késõbbiekben bizti hogy fog még jobbakat is készíteni. Egyik napról a másikra ez ugysem fog menni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Valamivel keveredik nálad, mert már legalább 3-4 LHSM kóvályog az FS-ben.
Kezdve a gyáritól, a bunkeroson át.
A kérdés még mindíg az MI NEM STIMMEL?
A pálya, a gurulóutak, az állóhelyek, az épületek, vagy mi?????????????
Esetleg a bunkerek hiánya????????
Na mind1.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A Google-hez képest mi hibádzik a lány sceneryén???????
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
De egy fahegy már van. :-)
(Nemkénemár befejezzük...ezt is? 😛)
PZacsi teljesen korrekten fogalmazott nem volt bántó szerintem, mindazonáltal Mónikának köszönjük, hogy akart valamit tenni az ügy érdekében, de a kevés az néha több...
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Neharagudjatok de egy olyan kerdesem van, hogy nem tud vmelyikotok egy mar kesz vagy csak keszuloben levo LHSM sceneryrol? amiket eddig en talaltam hat hogy ugy mondjam nem igen hasonlitanak az igazira. Most talaltam egy ujabbat ebben a terminal mar megvan, de kozel sem ugy nez ki mint a valodi (vagy csak az az 1 ev volt baromi regen amikor ott voltam). Ha csak atsiklottam volna felette akkor elnezest. 😊
Várjuk pilóták jellentkezését a Platten Air Virtual Airlines csapatához.
Amit nyújtunk: saját szerver, elérhetõ flotta, nincs ellenörzö repülés, nagyszerû oktatók és még sorolhatnám. Mindenkit várunk aki szeretne egy jó csapatba tartózni legyen az profi vagy kezdõ. Mindenben segitünk.
www.plattenair.tk