MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Te is (és még elég sokan) csak vártok és elvártok, hogy ha valaki csinál valamit az tökéletes legyen. És ha mégis megpróbálja valaki, akkor meg leszólod, hogy milyen ocsmányságot alkotott.Hát figyelj, be lehet fogni, kezdj neki egy www.repair.hu minõségû oldalnak!"...<#idiota>#idiota>
Látom még nem ment ki a divatból, hogy mindenki csinál magának egy saját VA-t, hogy parancsolgathasson másoknak. De hogy 9 naponta reklámozzák is ezt az igénytelen oldalt, az már kicsit sok.
Személy szerint amúgy is elég fantáziátlannak tartom az egész VA-zást, de ez legyen az én bajom.
Szöveg elcsúszva, olvashatatlan... egyszóval totál igénytelen, na.
Én a helyetekben sürgõsen abbahagynám a reklámozást, és leszedném a weblapot, míg el nem készül egy "emészthetõbb" változat.
Nem megsértõdni, építõ jellegû kritika volt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nagyon szépek lettek a gépek, a külsõ és belsõ textúrák egyaránt. Gratula és köszönet.
A Guidée François-Denis féle Cessna 150 véleményem szerint az egyik legjobb ingyenes kiegészítõ, jó hogy már magyarországi festéssel is megvan.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Várjuk pilóták jellentkezését a Platten Air Virtual Airlines csapatához.
Amit nyújtunk: saját szerver, elérhetõ flotta, nincs ellenörzö repülés, nagyszerû oktatók és még sorolhatnám. Mindenkit várunk aki szeretne egy jó csapatba tartózni legyen az profi vagy kezdõ. Mindenben segitünk.
Várunk Mindenki Szeretettel
www.plattenair.tk
😊))))))))))))))) igy hetfo reggel vegre valami amin jot nevettem koszi😊))
Az ilyenbol meg politikus is lehet
Tetszõleges fordulópont: Állítsd át az NDt (navigation display) PLAN módba, majd az FMC LEGS oldalán a STEP nyomogatásával tudsz lépkedni a fordulópontok között.
Távolságok, idõk: a PROG oldalon találod. ETA: becsült érkezési idõ UTC-ben.
DIST: távolság a pontig/-tól NM-ben.
Ezért a böfögésért igazán nem kellett volna a regisztrációval fáradnod.
Mivel most regisztráltál, el tudom képzelni, hogy mennyire képbe vagy azzal milyen értelmileg visszafejlõdött egyének vannak pl. ezen a fórumon is. De örülünk ,hogy regisztrációddal magadat is közéjük soroltad. Mindenesetre az egodnál ,csak a sztereotípiáid hatalmasabbak.
Nem hiszem, hogy bele kéne menni abba, hogy ki nem tud írni, és olvasni... ("Semellek", Freud meg forog a sírjában)
Ha nem tûnt volna fel, senki egy szóval se szólta le és senki se fikázta az AFCADet (kb az egyetlen dolgot), amit magadtól csinálhattál abban a sceneryben. Kiadhattad volna simán AFCADként, de te ennél tovább mentél, és scenery készítés címén telehánytad mindenféle vacak objektummal, majd takarózol vele, hogy a google szerint minden a helyén van, és readme-be leírod, hogy mi nincs kész. Ez pont olyan mintha vizsgán a válasz helyett -amit nem tudsz- odaírod, hogy a könyvben talán a 3. fejezetben volt róla szó, és utánna elvárod, hogy mindenki hasraessen milyen szépen felkészültél. Csak gratulálni tudok ehhez az eszement hozzáálláshoz.
De kérdem én ,ha nem az volt a bibi ,hogy nem találtál bunker modelt, akkor miért nem tettél a narancssárga hangár mellé még pár rózsaszín bunkert, javítva az általad tökéletesnek ítélt összképet?
Ahogy már korábban leírtam, ne várd, hogy bárki is hasraessen attól ,hogy igényességtõl, gyakorlattól függõen 1-6 óra alatt összepakolsz egy AFCAD-et(mielött közbehápogsz... igen csináltam már pár afcadet), és 10perc alatt körberakod mindenféle "talált" objektummal.De hogy még 1 perc alatt csinálj hozzá egy exclude bgl-t, az nálad már nem fért bele igényesség fogalmába, inkább rídmizgetsz
jobbra balra.
Nem kell magyaráznod mennyire nehéz képeket szerezni, mi pár évvel ezelött végigjártuk a dolgot.
Pl. ott a #11372-ben látható scenery. Több közöm volt hozzá, hogy bekerüljön az fs2004-be, mint neked.Ha annyira fikázni akarsz, mert értesz hozzá, akkor tied a pálya...
Elküldjem mailben is, nehogy vissza kelljen ide fáradnod?
minden jót!
(nekem az orrom elé rakták, neked a szádba kellett...)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Erre keress rá, a fájl neve:
hungarian_c-150.zip
Néhány tanács, úgy nézem szükséged lehet rá, ha nem akkor bocs.
Itt találod:
AVSIM
Ha le akarsz tölteni regiszrálnod kell.
A reptér felõl Alert-tõl érdeklõdjél.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
a készítõknek tengermély tiszteletem😊
Megígérem nem fogok fikázni, fõleg azért, mert amit nem tudok magam jobban megcsinálni az óvatosan szoktam bírálni. 😊
Nos, kezdeném azzal, hogy a neten teljesen mást keresgéltem és véletlenül botlottam bele ebbe az oldalba. Hozzászólásom elsõ és egyben utolsó is lesz, rakjuk rendbe a dolgokat, mielõtt elszállnának maguktól néhányan.
Elõször is én lennék az a lány, aki ELKEZDTE készíteni Sármelléket...
Képeket szándékosan nem kértem itt, vagy bármelyik más hasonló fórumon, mert tele van értelmileg visszafejlõdött egyénnel... Lásd korábbi hozzászólások, miegyéb. Kértem olyanoktól, akik legalább értékelik a próbálkozást.
Szóval, mi nem stimmel a képpel? Jön valaki és közli, hogy hányadék az egész, a betonból fa lóg ki, az épület nem realisztikus... Kérdem én, elolvastad azt a txt-t amire az volt írva READ ME ?! Vagy egyáltalán tudsz olvasni? Nézel, de nem látsz... Benne van, mit kell tenni, hogy ne legyen fa ott, ahol nem kéne, és miért olyan a terminál amilyen. Az AFCAD, ha összehasonlítod a Google-el, akkor láthatod, nincs probléma vele.... mintahogy mással se. Nem azért nincs bunker rajta, mert nem tudtam honnan beszerezni, hanem mert... na, mit olvastál a read me-ben? Na, kitalálod mért nincs?
Képeket nem egyszerû szerezni, az hogy beengedjenek a reptérre szintén nem az. Ezek folyamatban vannak, és ha majd összejön, akkor lesz normális terminál és egyéb.
Te is (és még elég sokan) csak vártok és elvártok, hogy ha valaki csinál valamit az tökéletes legyen, és centirõl-centire pontos legyen. És ha mégis megpróbálja valaki, akkor meg leszólod, hogy milyen ocsmányságot alkotott. Hát figyelj, be lehet fogni, kezdj neki egy Aerosoft minõségû reptérnek! Ja, és az AES is támogassa!!! Mert ugye akkor már menjünk tökéletesre... Látod, követelni én is tudok, de ne aggódj, ha csinálsz valamit, elsõ dolgom lesz lefikázni.. ehhez én is értek.
Nem azt vettem zokon, hogy nem tetszik, mert akkor ugye nem kell használni, hanem az a baj, hogy hamár gondod van vele, akkor azt normálisan is el lehet mondani. Tanultált te illemet? Tudod mi az? És nem ártana legalább annyit tisztelni a másikban, hogy neki állt, próbál tenni azárt, hogy használható repterek legyen országunkhoz. Mert nem egy egyszerû dolog... ÉS terveim szerint majd szép lassan, de ez az ország is repülhetõ lesz...
Látom el lettél kényeztetve te is, életed során az orrod elé raktak mindent készen...
Amugy kösz az építõ kritkát, a REMEKMÛ lesz még jobb is...
Kellemes hétvégét továbbra is!
title=Cessna_150 HATUN
sim=C150-S
model=
panel=
sound=
texture=HATUN
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=HA-TUN
ui_manufacturer=Cessna Aviation
ui_type=C150L Commuter
ui_variation=HA-TUN Private scheme
visual_damage=0
description=
atc_id_color=0x00000000
atc_heavy=0
atc_id_font=Verdana,-11,1,600,0
title=Cessna_150 HAPPL
sim=C150-S
model=
panel=
sound=
texture=HAPPL
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=HA-PPL
ui_type=C150L Commuter
ui_variation=HA-PPL Malev Pilot School
visual_damage=0
description=
atc_id_color=0x00000000
atc_heavy=0
title=Cessna_150 HACPL
sim=C150-S
model=
panel=
sound=
texture=HACPL
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=HA-CPL
ui_type=C150L Commuter
ui_variation=HA-CPL Malev Aero School
visual_damage=0
description=
atc_id_color=0x00000000
atc_heavy=0
persze a
Clidey, fennt lesznek AVSIM-en? Amúgy a repülõtér No1.

Május elején kerül kiadásra a fokker család. Ez szinte tuti release time !
Ide is írom hátha elöbb választ kapok nem csak a nagy joy forúmba!
Segitségetekre lenne szükségem,vettem egy sitek evo joy-t.Próbálom bekalibrálni de egyszerûen a 3D csavart nem tudom mert miútán megtörténik a kalibrálás,játék elején a kifútó pályán(MFS 2004)ahogy hozzáérek a joyhoz a rudder is elmozdúl és nem áll vissza középre.
Létezik,hogy hibássan vettem meg?(pedig SITEK!)
Vagy csak én rontok el valamit?Saját driverét feltettem.
Ha valaki tudna segíteni megköszönöm.
De lehet,hogy vissza viszem.
Neked is volt ez a villogás ? Csak mert állítólag ahogy különbözõ fórumokat olvasom azt írják ez a 8.-as széria sajátossága.
Milyen drivered van fent? Nekem 800 gts.-em van, de egyszerûen nem megy pedig kipróbáltam én is a Peti által leírtakat, de egyszerûen semmi.
Olyan mintha valamiért nem írná felül az nhancer az fs beállításait, mert ahogy a leírásban is van a játékban ki kell kapcsolni az élsimítást, de ilyenkor nekem még rosszabb lesz. A default sceneryknél olyan mintha mûködne, szépek a taxi utak szélei, a pálya, meg minden, de a fizetõs, feltelepítettek egytöl egyig rondák, mintha baltával rajzolták volna, ráadásul a magasbol nézve valahogy a repülõtér körvonala is remeg, villog stb. Ami érdekes, hogy ezek a telepített scenery-k éjszakai texturánál okésnak tûnnek és mintha az élsimítás is okés lenne, de nappal, mondom botrányos.
Hali