MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mar arra gondoltam en programozok valamit rosszul.
A.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
De lehet, hogy mindenkinel igy repul?
A.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Van valaki aki tudna segiteni Airbussal repulesben? Neha erdekes dolgokat muvel, de azert nem teljesen kezdo kerdesek lennenek. Legalabbis azt hiszem.
Elore is kosz!
Andras
fórum
menüjét és nem tudja használni az fs-ét. Nem tudok csak úgy lerepülni vele
egy útvonalat hogy hdg-t kéziben állítgatom két wpt között. Tudsz valamit ezzel kapcsolatban?
Valószínû gyenge a videokártya.
Én használom ezt a radart, egészen jól mûködik, és a valós idõjárás szerint mûködik, lehet active sky, vagy online repülés frankón lemodellezi. A telepítés után aktív lesz a WXR gomb, illetve a rádió panelen a TCAS fölött tudod állítani a radar állásszögén (felfele vagy lefele)illetve a kijelzés részletességét a PFD -n, nekem PMDG boeing-hez van telepítve.
Üdv
tudna vki segiteni hogy a B-747 es muszerfalon hol talalom a OBS Knob-ot,amivel a HSI-n tudom kalibralni a CourseDeviationIndicator-t..?
a tobbi gepen megvan...csak ennel nincs ott a HSI mellett,sem felul az iranyitopanelen(a "heading"mellett)
koszonom!!
Seven-Four-Seven--Heavy
"...Modeled from the actual simulated weather conditions and 3D volumetric clouds in Flight Simulator..."
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
élethû, kis tulzással percpontos az idõjárás. Csodálkoztam hogy láttam olyan kisfilmeket ahol van mûködõ wx. a display-en.Jó lett volna megoldani.
Köszi szépen a segítséget!
Egy kérdésem lenne a PSS777 el kapcsolatban.
Amikor bekapcsolom az AP-t a repülõ nem tartja stablina a magasságát hanem a repülõ elkezd himbálózni kicsiket le, föl és engem ez eléggé zavar. Nem tudtok erre valami megoldást, mert a patch nem segített rajta?
Elõre is köszi a segítséget
Üdv
Remélem tudtok segíteni.
PMDG gépeknél szeretnék uj hangokat alkalmazni, azt tudom hogy a mappába kell másolni, az alap hangokkal nincs is semmi baj, (pl:hajtómû,menetszél,gerup/down),ezeket tudom módosítani egy egyszerû felülírással, de pl. amikor leszálláskor a magasságokat mondja be (500,400,300 stb) ezek a hangok nincsennek a mappában, a sound.cfg.-t is néztem hivatkozás sincs benne, nem tudjátok ezeket honnan szedi, és hogyan tudnám módosítani?
Elõre is köszi.
S ha ezek után Windows-szerû avatarral ellátott hozzászólást látsz, nyugodtan ugord át - azok ugyanis értelmes embereknek vannak címezve.
Téma OFF
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
En max a VA- hirdeteshez szolnek hozza, az osszes magyar forumon beirtak nincs is ezzel semmi gond szerintem, az egy mas kerdes hogy a megvalositas....hat nem eppen neveznem profinak sooot, de hat valahol el kell kezdeni, viszont abban egyetertek, hogy talan jobb lenne valamit akkor igy reklamozni ha mar van is mit.
Amugy volt eleg sok tiszavirag eletu VA vallalkozas es megmondom oszinten a legtobb a nivotlan kivitelezesen bukott el.
Persze nem varok el valami egetrengeto oldalt, de azert legyen rajta valamifele tartalom rendezett formaban.
Ami a segitseg nyujtast illeti en sose tapasztaltam elutasitast, ( na jo neha a hulyeseget kerdeztem😊
De azert a jellemzo az hogy ide jon valaki es felteszi a kerdest, :" hali letolottem a gamet, bill rol lehet jatszani? felszallni mar tudok de hogy tajekozodjak? valami atc ugat egyfolytaban ki lehet kapcsolni? Loni lehet a gepekkel? ...stb" na ilyen kerdesekre csak valami frappans menj a p....ba valasz johet. Azert legalabb vegye a faradtsagot hogy utananez dolgoknak, ahogy a nagy oregek mondjak a repules folytonos tanulas, es ha valamelyik pilota ugy erzi mar nem kell tanulnia az azonnal hagyja abba a repulest.
Hogy ki ért velem egyet, és ki nem, az megmondom õszintén hidegen
hagy. Szar is lenne, ha mindenki egyetértene mindenkivel.
Szépen hangzik ez az összefogás, csapatmunka és véleményem szerint
szükséges is egy nívósabb scenery létrehozásához, no nem olyanhoz,
mint amirõl itt korábban a "vita" ment. Bár nem derült ki, hogy az
akinek "tetszett", az a sceneryt értékelte így, vagy csak a készítõ
próbálkozását, hogy létrehozzon vmit, mert azért a két dolog értékelését nem kéne egy kalap alá venni. Hogy nekiállt, és elkezdett
csinálni valamit, az jó dolog, de mint azt korábban leírtam, nem
kellett volna kiadni. Ha még hónapokig ott lett volna a gépén várva
azokat a bizonyos hiányzó épületeket, akkor se lett volna nagyobb
hiányérzete senkinek.
A segítség nyújtás megint egy érdekes dolog. Nem hinném, hogy itt
bárki megtagadja a segítséget olyantól, akin látszik, hogy vmennyire
komolyan gondolja a kérdését, és nem az az elsõ dolga amint eszébe jut
vmi, hogy ide beírja, mert kérdezni könnyebb mint utánnanézni. Persze
sokszor elintézik azzal a kérdést, hogy a repülés nyelve az angol,
tanulj meg angolul, ami tudjuk ,hogy 0 angol tudással nem megy egyik
napról a másikra fõleg nem szakmai szövegkörnyezetben, amit még csak
kiszótárazni sem lehet. Hogy ki szerint mennyire vagyok segítõkész,
azt mindenki ítélje meg maga, de pl asszem Bögyörõ kérdéseire csak én
próbáltam válaszolni eddig. És ha már segítségnyújtásnál tartunk,
vagyunk itt páran, akik képességeinkhez, idõnkhöz mérten tudnánk
(akarnánk?) segíteni Móninak a Sármellék scenery elkészítésében, akár
modellekkel, akár jótanáccsal, észrevételekkel, stb. De nem kéne
elfelejteni az emlékezetes hozzászólásának 4. mondatát, amiben
elõítéleteitõl hajtva kategórikusan kijelentette, hogy az ilyen
fórumokon, csak visszafejlõdött egyének vannak, ami inkább az õ
felfogásának korlátosságát tükrözi. (hozzáteszem ez alapján az õ
szintjérõl nincs hova visszafejlõdni...) Pedig nemhiszem, hogy más
magyar fórumokon csak úgy tolonganak az fs kiegészítõket gyártó
emberek.
"ÉS terveim szerint majd szép lassan, de ez az ország is repülhetõ
lesz..."
Ne legyen igazam, de ezen mondat alapján amit eddig csinált, leginkább
csak egy hirtelen jött elhatározás, álom, minden komolyabb átgondolás,
mérlegelés nélkül, ami talán elöbb fog véget érni mint, hogy legyen az
egészbõl vmi.
Btw nálam is itt áll a vinyómon hegyekbe egy csomó befejezetlen félkész cucc, de azért nem fogom feltenni sehová, hogy elmondhassam magamról, hogy "nesztek, ezt is én csináltam, igaz hányadék még, meg félkész, meg semmivel se jobb a defaultnál, sõt még tán szarabb is, de ittvan használjátok vaze!"
Talán ha dobálóznál példákkal hogy ki és mikor nyalta a seggem...mert én ilyet én itt nem tapasztaltam! És nem is akarom hogy így tegyen bárki is! 'Szal eléggé háttal ülsz a moziba... Szerintem rohadtul nem vagyok elszédülve magamtól...de tudodmit? Hogy megnyugodjon kicsipici lelkivilágod ám legyen; el vagyok magamtól szééééédülve! S tudod miért? Nem?? Nézz szét az avsim.com-on, 'oszt majd rájössz! És inkább te vagy szánalmas hogy vagdalkozol itt bele a nagyvilágba mielõtt utánanéznél a dolgok hátterének és/vagy valamit is fel tudnál mutatni amit te sk csináltál az FS rajongók táborának...
Másfelõl örvendetes volna ha kicsit szövegértenél is...ott volt a kommentem végén hogy 'nem megsértõdni, építõ jellegû kritika volt' és nem - mint ahogy te fogalmazol - baszogatás!!! Lehet kicsit szókimondóbb voltam a sokéves átlagnál, de ha Zacsinak megbocsátod, akkor nekem miért nem? Most akkor ki is nyalja kinek is a seggét he...!?
Én html-programozásból a kezdõbbnél is kezdõbb vagyok, ezt sosem tagadtam, de ha az egyik kezem a seggembe dugom, akkor is különb weblapot csinálok - ha kell egy template segítségével. Lásd www.repair.hu
Vagy ha még erre sem vagyok képes, akkor megkérek valakit hogy csináljon egy olyat nekem, amitõl nem rakom tele a vödröt az elsõ pillanatban! Ennyi!
A VA-festésekrõl nem nyitok vitát majd pár sorral lejjebb mindjárt megmondom azt is hogy miért.
Az hogy nem tékelek orrba-szájjba ha kell ha nem, az talán inkább pozitívum mintsem negatívum - szerintem. Ugyanis vagy nem tudom a kérdésre a választ, azért nem kommentelek, vagy már valaki megelõzött és válaszolt, vagy pedig idõhiány vagy egyéb okból, de nem gyártok felesleges hozzászólásokat. Nameg nehogymár leb*szál hogy nem ugrok mindenkinek egybõl hogy segítsek!!! Hadd döntsem már én el, hogy mikor, kinek, merre, meddig, jó??? Viszont ha kritikával élek valaki felé, akkor azt CSAKIS akkor teszem, ha azt alá is tudom támasztani a saját magam (néha bizony nagyságrendekkel) minõségibb munkájával. Nem úgy mint például te most itt, ugyebár...
Visszatérve a festésekre: ugyanmár hadüljek már egy kicsit - és hangsúlyozom KICSIT - magas lovon! Azt hiszem már letettem egy s mást az FS júzerek asztalára ezen a téren (is...) - lehet te is használod egynémelyiket...ki tudja, tán napi rendszerességgel akár -, és mind minõségi cucc, azt garantálom neked! Úgyhogy én úgy érzem megvan rá a jogalapom hogy kritizáljam ezt a VA-s festést.
Abba már nem akarok belemenni hogy vajon mennyi ideig és hány taggal fog mûködni ez a VA...semmi közöm hozzá, és nem is érdekel. Sok szerencsét kivánok nekik.
Na, nevess csak továbbra is rajtam. Én meg sajnállak továbbra is téged, ha nem haragszol. De ha igen, akkor is. 😛
Kár volt hogy ezt a téked nem bírtad magadbatartani, mert csak hülyeségeket beszéltél benne. Hja, és nem vagyok a "kedves Clidey barátod". Se.
Ui.: Pítör, lécci ne moderáld ki eme hozzászólásom, hadd olvassa mindenki. Szeretnék végre nyílvánosan tiszta vizet önteni a poharamba. 😊)))
Annak éghet a keze alatt a munka, akinek van hozzá tudása, tapasztalata, kedve. Mónika azt mondta: - De jó lenne már egy frankó Sármellék! Én is ezt mondtam az õsszel mikor ott jártam, de nem kezdtem el barkácsolni, és fõleg nem egy általam is félkésznek tartott valami egy nemzetközi oldalon publikálni.
Csinált valamit. Aztán a mûvet kirakat az AVSIMre. Aki meg letöltötte csalódott volt, mert az pont olyan mint "átlépni a Cessnán".