MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A condor ahogy a teljes címe is mutatja, egy vitorlázórepülõ versenyre kihegyezett program, így a grafikája ugyan elmarad az fstõl ,de ez sokadrangú dolog, ahogy az ATC is, mert ha ismered a vitorlázórepülést, akkor tudod, hogy az ATC kommunikáció eléggé korlátos. A repülési modelt, és a vitorlázó repüléshez fontos idõjárást helyezték az elõtérbe.
Természetesen van benne multi, és leginkább multiban érdemes használni, ehhez viszont szükség van egy eredeti verzióra a kellemetlenségek elkerülésére. Nincs Ai forgalom, és az igazat megvallva ez is sokadrangú dolog lenne, mert igen komoly és izgalmas versenyeket, kupákat szoktak rendezni multiban.Persze örömrepkedésre is jó, de leginkább versenyzésre van.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Condor soaring csak vitorlázó szimulátor , ne számits rá hogy a fejed fölött fog repkedni a Jumbo viszont FSbe nincsenek termikek. Kitrimmeled gépet ott hagyod, elmész 2perc mulva ugyan ugy meg, ezzel szemben Condorba van termik szoval érzed hogy elviszi géped vagy nyomja le , fel. ATC asszem nincs de minek is ? szoval ez csak vitorlázás ez nem is gyönyörködésért van csak hogy érezze az ember hogy milyen kb.
Üdv
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Condor Soaring
kerekítve 40 Euro az ára, ha úgy töltöd le a 170 megás packot, és 59,43 Euro, ha megrendeled a cd lemezt.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
FSGliders
van FShez valami olyan kiegészitõ ami kiegésziti a házakat és a fákat hogy több legyen? mert én elég kevésnek találom ami az alapba van . kösz CzJ
Na a menübe ezt a hibát irja ki.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A WX radarral kapcsolatba jutot eszembe, a PMDG-ben alapból nincs idõjárás radar és a rádiópanelen lévõ idõjárás radar beállítók nem müködnek, de a WX-radar kiegészítõvel müködik, nincs más kiegészítõ amivel a PMDG gép többi nem müködõ része is müködésre birható? például az overhead panel hátsó része vagy a pilóta elõtt lévõ kijelzõk alatt és felett levõ gombok, ha tud valaki ilyet kérem irjon.
Egy kérdésem lenne a WX radarral kapcsolatban. Feltelepítettem a PMDG737 hez, beálítgattam amit kell hogy belehessen szúrni a 737 es paneljára, de valamiért nem nagyon mükszik. Amikor betölti a játék a repülõt és rákatintok a panelon a WX feliratra, kilép a játék. Valaki nem tudna esetleg segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Elõre is köszi.
Üdv
Thomka
A Zlin Z526f_v3 változatához készített Clidey egy patchet, itttalálod. A panel és az aircraft.cfg javított változatát tartalmazza, mûködõ mûhorizonttal. Csak FSX alatt tudtam a repcsit kipróbálni, ott szépen mûködik, nem jelzi a z226_im.gau hibáját.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Felrakok majd én is másik Zlin-t hogy azzal mûködik-e?
Az, hogy a hibás fájl-nak mi a funkciója nem tudom, csak úgy találgattam, hogy a mûhorizont hibájával függ össze.
Korábban amikor használtam ezt a repülõt, nálam sem volt hibaüzenet, lehet hogy a mostani vasam nem tetszik neki? Korábban ATi, most GeForce van a gépemben.
Többször kell ráklikkelni az ok-ra hogy eltünjön az ablak.
Kivettem a gauges könyvtárból a hibás fájlt, a hibaüzenet megszünt. A gépet lehet repülni, csupán annyit vettem észre, hogy a mûhorizont nem mûködik.
Van-e valami megoldás ezen kívül a hiba kiiktatására?
I\'m a Pilot
http://fs2004faq.uw.hu/FMChun/index.htm
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Beírod a 3 betüs IATA kódot induló és érkezõ repülõtér, beállítod a dátumot, és lehozza az összes járatot.
Digital Aviation most csinálja nemsokára kész lesz májusra igérték, guglizz rá(google).
Ha csak ugy szorakozasbol megyek egy kort akkor nem tapasztalok ilyet ugy emlekszem, de igazabol az marad meg amikor megtervezek es beallitok mindent aztan elkezd bolondulni. Szerintem az adatokat jol adom meg (a Lénárth János) fele airbus iskolabol tanultam a gepet kezelni, de abban is biztos vagyok hogy rengeteg feher folt van a tudasomban.
A.