MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nincs !.
a digit.av fokkernek van virtual cockpitje?
Papirzacsi
Nem mindegyik kieg mondja be, arra már nem emlékszem ,hogy a PMDG 747 bemondja e, de úgy rémlik, hogy nem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

köszi Papirzacsi, köszi Admiral! 747-ben beállítottam 400-ra ahol mutattad papirzacsi, de 400ftnál nem mondta be a minimums-ot:S
Papirzacsi

w77d
szerintem nincs a380 malév festés. Ritka a nem létezõ gép/festés konfiguráció a neten...

Szerintem az MCP-n kell beállítani, az ALT-nál a csavaróval. Aztán amikor a gép eléri a T/D (Top of Descent) pontot, akkor az FMC elkezdi a süllyedést, és az lesz a Decision Height, amit az MCP-n beállítasz.

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne Airbus A380-as géphez Malév festést szerezni, már nagyon sok helyen próbálkoztam de eddig nem jártam sikerrel. Elõre is köszi a segítséget.
exTrem
Megéri hidd el <#wink>

Urak hölgyek, Én megvettem, egyszerûen hihetetlen a gép, teljesen olyan mint valós nagyon megéri. Meg ahogy a F/O beszél ez egyszerûen remek, talán jobb is mint a PMDG. Sok jó repülést és leszállást kivánok vele és élvezétek ezt a nagyszerû gépet 😊
ja, lenne egy kérdésem. A PMDG737-esemhez szerzett checklistben az áll a descent checklistben, hogy decision height__________set... manuálisan be tudom állítani a decision height-et? ha igen, hol? 747esben is?
CzJ nagyon köszi az infót, már nagyon vártam! készítem is a kártyát... remélem megéri!
w77d
<#taps><#taps><#taps>

Digital Aviation Fokker70/100

RELASED!!! Sok Jó repülést kivánok hozzá 😊
Üdv,Czirner József
w77d
hmmm... ez fura. nekem semmi fps esést nem hozott a PMDG egy terméke sem.

Level-d 767 és fentvan, az akadás nélkül megy...

I\'m a Pilot

Igen.

I\'m a Pilot

w77d
és a 737NG nélkül jól megy??

HÁt olyan Medium szinten, de már próbáltam azt hogy lejjeb vittem a teljesítményt a grafikán, de semmi változás nem volt

I\'m a Pilot

w77d
és milyen beállításokon futtatod a játékot??

XP 2002
2.08 GHz
512 Mb RAM
Radeon 9600 vidikártya

I\'m a Pilot

w77d
milyen géped is van?

Hali!
PMDG 737 NG-t feltettem, és meg is felel a gépkövetelménynek a gépem, de valamiért a játékban nagyon szaggat, az FPS értéke 2d panelon kívül 1.1, valami megoldás???

I\'m a Pilot

w77d
azért villognak, mert gyakorlatilag nincs élsimítás. nekem a lentebb megírt élsimítási eljárás megoldotta a problémát.

CptSAB
Tud valaki segíteni esetleg az AVSIM-en ill. a Maps2bgl weboldalon található Maps2bgl program konfigurálásához? Sajna nem igazán értem, hogyan is kell a maps.ini fájlt megbuherálni.
alert
Hátha érdekel valakit, a MegaScenery kiárusítja az utolsó darabokat az FS2004-es termékeibõl nevetséges, kb 1500 forintos áron. Szállítással együtt is max 3500 forint.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Megteszed, hogy nyomsz egy printscreent 2D és 3D nézetben is és felöltöd valahova? Elbizonytalanítottál 😊

Valaki nem tudja miért van az, hogy FS2004-ben a házak mintha folyamatosan villognának?
22colos monitornál nekem 2dbe is elmosodott overhead :S
alert
Nem kicsi a felbontásod? Állítsd be 1280x1024-re vagy 1600x1200-ra, akkor nem szabad elmosódottnak lennie se a kijelzõknek, se a panelnek.

Hello! Hát igen 3dbe Overhead valóban elmosodott mondjuk aki ismeri a gépet az nem fogja olvasgatni hogy mi van odairva hanem oda nyul kapocsol azt ennyi, ugysem sokan használják 3dben
w77d
ezt én is észrevettem, fõleg az Overhead panel a szar, no meg a használaton kívüli panelek

Bögyörő
Sziasztok a PMDG 737-es Boeingén nekem kicsit gyengének tünnek a belsõ texturák, a fõ panelen az overhead panelen stb. eléggé homályosak az irások, ha mindent max-ra húzok akkor is kicsit homályos, olvasható, de engem zavar hogy nem élesek, van erre valami beállítás, vagy esetleg le lehet tölteni jobb texturákat valahonnan? A másik amit szeretnék feljavítani glareshield panelen a robotpilóta digitális kijelzõi és a rádiók digitális kijelzõi, ezeket nem lehet valahogy picit nagyobra állítani? Nagyon jól kidolgozott gép a PMDG 737-es, de azért vannak benne dolgok amin lehetne javítani, ami a hivatalos honlapon volt patch update mindent leszedtem, de ha bárki bármien tuningolásról tud ezzel a géppel kapcsolatban kérem irjon. Köszi.

Palinko
a Cessna belsõ terével meg vagyok elégedve 😊

Hááááááááát, úgy-e: Ide nekem az oroszlánt is. <#guluszem1>
alert
747-en tanulsz meg repkedni az igen 😄DDD nem valami kisebbel kellene kezdeni? ehhh ezek a mai fiatalok <#wilting><#idiota>

w77d
4 napi záródolgozat írás után nekem a wc-re sincs kedvem már kimenni XD

Palinko
úgy olvasom hogy igen az FSX hez való. szeretném jelezni hogy találtam fizetõs 747 et "elég olcsón" 😄 szóval kipróbálom azt és azon tanulok meg repkedni a leírás alapján. aztán jöhet az angol is de vannak problémáim alap dolgokkal.
Clidey
Igen, de van FS2004-es változata is. De gondoltam van bennetek annyi önállóság, hogy azt már magatoktól is meg tudjátok találni. Vagy rosszul gondolom? 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
de ez FSX-es gép nem??

Clidey
Akkor már inkább keress rá az Avsimen a fly74711.zip fájlra (iFly 747). Ennek van virtuálja, sõt még Effemmszíje is - legalábbis azt mondják, én még sose próbáltam. 😄 Ráadásul teljesen freeware.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Palinko
köszönöm a tippet szeretem az open projecteket 😊 megnézem minden esetre kíváncsi vagyok.
w77d
a project Opensky 747-es jó, de ahhoz nincs 3d cockpit...

Palinko
sziasztok!
tudtok ajánlani nekem egy részletes 3d belsõ térrel rendelkezõ ingyenes 747 est? mert ami az alap játékban van azt nem tudom összeegyeztetni http://fs2004faq.uw.hu/ oldalon található tananyaggal. Elõlröl kezdtem olvasni mivel kezdõ vagyok-e téren.
Sámán
Egy másik mondás:

Azzal kell fõzni amink van... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Clidey
Zacsi után szabadon:

Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "messze van tõle, mint Makó Jeruzsálemtõl".

Sámán
Igazából szerintem FS-el az a baj hogy "mindent akartak ami repül", de hogy úgy repüljön ahogy kéne... nagyon elvesznek a profilok és hát elég sokminden elég gyengén van "imitálva"... -csak most pont a vitorlázásról + termikekrõl volt szó 😊
(A reptéri kiszolgálást, "földi jármûveket" pl inkább hagyjuk...)
(Õõõ... és csak úgy mellékesen... iszonyat távol áll tõlem a "vér profi" jelzõ -részemrõl összahasonlítási alap nélküliek a véleményeim! -valóságban pl még életemben nem ültem semmilyen repülõn, az egészbe nemrég fogtam bele -csak FS szinten -de már most imádom 😊
A (mostani...) kedvenceim:
Cirrus
Dolphinok + BK117
Colibri
Ez a "kis pici" Merlin
Mindent "realisztukusra" állítva nem egyszerû velük... <#buck>
De majdcsak... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Papirzacsi
Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "Szarból nem lehet várat építeni".

Sámán
Sziasztok!
FS2004-ben nincsenek alapból termikek, de bele lehet õket pakolni!
Igaz ezek "állandóak", nem fognak változni de nem feltétlenül egyszerû rájuk lelni és azért el is kell jutni utána a következõig -mi például az Osztrákokhoz szoktuk "kivinni a gépeinket" <#wink>

Zell Am See környékén

Mindent ki kell próbálni - Akaflieg-ek 😊

(jójó... lehet hogy már kéne nekem is valamit kezdeni ezzel az élsimítósdival 😊

FeketeVipera 77 SS

Papirzacsi
Amit még elfelejtettem. Nem olyan mint az fs, hogy alapból a teljes világ repülhetõ, de nem is annyira szempont, mert a valóságban sem repülik az 1500km-es távokat egy egyenesen, nem is gyakori ,hogy ekkora egyenes távon alkalmas az idõjárás.:-) Így csak kb 500km*250km-es sceneryk vannak, vagy kisebbek.
egy fotoreal alpok scenery