MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne Airbus A380-as géphez Malév festést szerezni, már nagyon sok helyen próbálkoztam de eddig nem jártam sikerrel. Elõre is köszi a segítséget.
RELASED!!! Sok Jó repülést kivánok hozzá 😊
Üdv,Czirner József
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
2.08 GHz
512 Mb RAM
Radeon 9600 vidikártya
I\'m a Pilot
PMDG 737 NG-t feltettem, és meg is felel a gépkövetelménynek a gépem, de valamiért a játékban nagyon szaggat, az FPS értéke 2d panelon kívül 1.1, valami megoldás???
I\'m a Pilot
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
tudtok ajánlani nekem egy részletes 3d belsõ térrel rendelkezõ ingyenes 747 est? mert ami az alap játékban van azt nem tudom összeegyeztetni http://fs2004faq.uw.hu/ oldalon található tananyaggal. Elõlröl kezdtem olvasni mivel kezdõ vagyok-e téren.
Az fs-es vitorlázásról csak egy dolog juteszembe: "messze van tõle, mint Makó Jeruzsálemtõl".
(A reptéri kiszolgálást, "földi jármûveket" pl inkább hagyjuk...)
(Õõõ... és csak úgy mellékesen... iszonyat távol áll tõlem a "vér profi" jelzõ -részemrõl összahasonlítási alap nélküliek a véleményeim! -valóságban pl még életemben nem ültem semmilyen repülõn, az egészbe nemrég fogtam bele -csak FS szinten -de már most imádom 😊
A (mostani...) kedvenceim:
Cirrus
Dolphinok + BK117
Colibri
Ez a "kis pici" Merlin
Mindent "realisztukusra" állítva nem egyszerû velük... <#buck>#buck>
De majdcsak... <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
FS2004-ben nincsenek alapból termikek, de bele lehet õket pakolni!
Igaz ezek "állandóak", nem fognak változni de nem feltétlenül egyszerû rájuk lelni és azért el is kell jutni utána a következõig -mi például az Osztrákokhoz szoktuk "kivinni a gépeinket" <#wink>#wink>
Zell Am See környékén
Mindent ki kell próbálni - Akaflieg-ek 😊
(jójó... lehet hogy már kéne nekem is valamit kezdeni ezzel az élsimítósdival 😊
FeketeVipera 77 SS
egy fotoreal alpok scenery