MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt irtan én is, hogy az éjszakai képen ott az ADF, de a nappali képeken ahol még jobban is látszik a panel kép ott ugyanazon a helyen nincs semmi.

pateszi
Bocs, talán ezen jobban látszik.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

pateszi
A kép alapján van benne ADF.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Nekem a képek alapján tünt úgy hogy nincs benne ADF, bár az éjszakai képen (Panel at Night) mintha az ADF-bõl látszana egy darab, bár akkor nem értem a többi képen miért nincs, mindenesetre köszi.

alert
Nagyon rég repültem vele sajnos nem emlékszem, de maga a gép jó.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Kössz Alert, ez szebben néz ki mint az eredeti, meg remélem jobb is, de jól látom hogy nincs benne ADF müszer??

alert
Hello, EZ elég jó.

Hali, FS2004 hez nem tud valaki egy olyan Cessna 172-t ami szebb és részletesebben kivan dolgozva mint az eredeti?

Clidey
Nade ennyire???????????? 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszönöm!!!!
w77d
ezt már kérdeztem valamikor? <#fejvakaras>
akkor bocs, öregszem XD

alert
Gondolom már majd megszakadsz a kereséstõl 😄 Az AVSIM-re beírod hogy ryanair pmdg és már ontja is a találatokat... <#ravasz1>

Sziasztok!

PMDG 737/800-ashoz keresek winglet-es Ryanair festést!
De eddig sikertelenül!
Valaki tudna segiteni????

Köszönöm elõre is!

Üdv
SLZ
Clidey
Baszki neked hányszor kell mindent elmondani??? Olvass már vissza könyörgöm!!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

PMDG 747
Bögyörő
3D cockpitt sehogy nem lehet módosítani? Több gép aircraft.cfg fájljában láttam hogy a 3D cokpit-re vonatkozó részben gauges könyvtár .gau kiterjesztésü fájllokra utal, ezeket nem lehet szerkeszteni? Olyasmiket szeretnék hogy vannak kijelzõk müszerek stb. amik nem mindig látszanak jól , kicsik, gyenge a texturájuk vagy sötétek, több gépnél tapasztaltam például az ALPHASIM Gripen-jénél is hogy este 3D nézetben az MFD kijelzõn szinte semmi nem látszik olyan sötét, ijeneken nem lehet valahogy javítani. Müszereket hogy lehet programozni? Van valami magyar leirás vagy esetleg egy nem túl bonyolult angol?

alert
3D cockpitet nem tudod módosítani, mert a modellbe van integrálva. 2D-t még csakcsak. Ha a panel grafikával van bajod, akkor egyszerûen átrajzolod a panel BMP-it. Lehet, hogy nem mindegyiket tudod megnyitni, ez esetben extended bitmaprõl van szó, olvass vissza vagy nézz utána, hogy mi az és mit lehet vele kezdeni, volt már szó róla. Ha megnyitottad, akkor photoshoppal vagy amivel tetszik átrajzolod. Ha a mûszerekkel van bajod, akkor vagy használhatod a már telepített gépekét, viszont itt vigyázni kell a komplexebb kiegészítõkkel, mert egyes mûszerek összefügghetnek másokkal, esetleg magad is programozhatsz mûszereket ha kitanulod, de nem egy egyszerû dolog.

w77d
valaki 747-eshez VC-et nem tud?? A Project Opensky 747-eseknek egyetlen hiányossága szerintem a VC hiány.

Bögyörő
Sziasztok, van néhány gép aminek nem tetszenek a belsõségei a 2D panel és a 3D virtualis fülke és megpróbálkoznék az átalakításukkal de nem igazán tudom hogy kell, van valami progi amivel ilyesmit lehet csinálni?

Különben lehet van valami célzás amiatt hogy kifagy külsõ nézetbe , mondjuk az hogy a pilóta se mászik ki 340-n vagy ha igen akkor õ is megfagy 😄
Halihó!
Most tettem le DA madárkát Tesszalonikin. Remek út volt minden oké WXR-t néztem rendesen TERR is ment sokszor , semmi hiba külsõnézetet nem néztem egyszer se csak teljes kikapcs után . Nem akartam kockáztatni. Külsõ nézet nem fagyott ki mondjuk nem is töltött olyan lassan mint szokott. A gép teljesen jól repülhetõ LOCALIZER-t picit nehezn kapja el de annyira nem vészes.Többen mondták már hogy EDDF Sceneryvel össze akad :S Nekem is kifagyott ott. Különben nem zabál sok FPS-t átlag 25-30 Fel és leszállásnál nálam , levegpben olyan 60.Run Out Of Memory hibát nálam az oldotta meg hogy sok felesleges vacakot(nem volt nálam olyan sok mert csak FSezésre haszálom gépet)letöröltem ez olyan +9giga szabad hely.Lehet az is benne van hogy repülés közbe nem csinálok semmi mást se MSN se semmi. Azóta (ne szoljam el magam) nem jött elõ ez a hiba. Remélem amikor 4fele viszem haza járatot akkor sem fog kifagyni (akasztják a hóhért :S) . Jó pihenést!
Üdv,
Papirzacsi
Egyre biztosabb vagyok benne ,hogy a gép festésének semmi köze a "run out of memory" hibához, mert dxt3-as textúrákat használok, ráadásul direkt nem váltogatok külsõ nézetre, hogy ne is kelljen foglalkozni a gépnek vele. De ennek ellenére most frankfurtban az uccsó kb 5-8NM-en megint produkálta a hibát. Gyanúm a Wx radaron van, mert ha fagytam, akkor tuti be volt kapcsolva, amikor nem fagytam, akkor általában nem.
No meg egyetlen másik fizetõs addonnál se tapasztaltam ilyet, pedig a wilco airbus festése se az a kimondottan memóriakímélõ. A 2 gigának meg talán elégnek kéne lenni. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Én örülök neki hogy ahogy észlelik/észleljük a hibát és jelezzük õk rögtön neki állnak SPnek nem mint Wilco aki azt mondja arra hogy Airbus néha felhuzza az órrát, hogy Videokari hiba pedig semmi köze hozzá.😊
Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy az ajtókat nem tudom becsukni 😊. Ha valaki elkezdte a tuorial3-at az tudhatja. Egyszerûen kimaradt a panelbõl, de a tutorial hozta LOL <#circling>

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

- Emergency Light Switch rotation
- Door warning problem at F70 loading TUTORIAL3.dat
- ground traffic hidden on TCAS
- Transponder Sel CTD solved
- keyboard controls possible, nose wheel fixed
- single DME stations available now in manual and remote tune
- F/O is protected to disarm lift dumpers when armed by user
- FS9/FSX Flightplan Path renameable
- Route entry and leaving fixed
- Load Manager Startup problems
- model update F70 to remove the cones at engines
- FMC Fonts solved
- Brake temp fixed
- FSX F/O engine start callout fixed
- Anti Ice and Pitot Heat fixed for all Versions, so no FS icing effects allows
- bugfix in performance calculation and altitude display in final approach waypoints
- speedbrake retraction mechinsm delayed to avoid retraction du to thurst spikes.
- IRS Unit Longitude display fixed (blanks bug)

Ez lesz az SPbe, nem sokára elérhetõ lesz az egész Malév Fokker flotta festése.
Üdv,
Papirzacsi
Kicseréltem, azóta nem fagyott, de az a helyzet, hogy eleinte a budapest környéki próbálkozáskoznál se fagyott.
Az RTO-ról közben kiderült, hogy egyszerû joystick kalibrációs gond,mert ha nincs tökig lehúzva a gáz mikor RTO-t kapcsolok, akkor failed üzenettel válaszol.

Becsempészhetnének még az SP1-be olyan karrier módot, és egy olyan pushback funkciót, mint ami a leveld-ben van, óriásit tudna dobni az egészen. Vagy tervezik?

Papirzaci!
Out Of memory nálam is volt,cserélt ki alap festéseket DTX3-rta mert nehezne tölti be a másikat és emiatt gyakran elszáll. ROT jah az néha necces.Nekem VC nem hiányzik örülök hogy kiadták már ki tudja meddig lesz még Malév.
Üdv,
Clidey
Egy kis DA Fokker-70 retro hangulat... 😊

Papirzacsi
Van benne egy multicrew feature, ami az fsxben található shared cockpithoz hasonlít. Csak hát eléggé bugzik. :-(
Gõzöm sincs mikor lesz,de szerintem várhattak volna még a fokker kiadásával addig, amíg nincs hozzá Vc, kibírtuk volna. Nem hiányzott volna annyira a fokker pár hónapig, mint most a vc.:-)

alert
Kiadtak a Level-D -hez egy Service Pack 3-at még régebben. A weboldaláról letölthetõ. Ebben megváltozott az AIRAC szerkezet, enélkül nem "lép életbe" a frissítés. Nameg egy csomó más hibát is javít persze..

ja lenne még egy kérdésem! akartam frissíteni a level-d 767-esem airacját, de hiába telepítettem fel a level-d hez való airac-ot,nem frissült fel a default airac. mit kell csinálni h jo legyen?
köszi
az melyikaza shared cockpit? mikor lesz VC?
Papirzacsi
Én annyit találtam,ami eléggé idegestõ és csak valószínûsítem ,hogy a Fokkernek köszönhetõ, mégpedig azt, hogy eddig 5 útvonalból 3-ból "run out of memory" hibával elszállt a cucc. Soha elötte ilyet nem tapasztaltam.
Ezen kívül totál bugos a "shared cockpit"funkció, és taxizásból megállástól elszáll a fékhõmérséklet. Aki akarja megírhatja nekik.:-)
Illetve gyakran kapok autobrake fault hibát RTO állásban, és nem találom az okát, amit esetleg én okoztam volna.

Sziasztok!
Kérek minden DA Fokker használot ha bármi hibát talál, irja meg a Digital Aviation csapatának, így SP1be benne lesz a hiba javitása. Köszönöm szépen!
w77d
XD

exTrem
EZ engem is érdekelne mert próbálkoztam már sok mindennel h ne csak "ki-be" nyissa a spoilert. Süllyedéskor ugye ha nagyobb süllyedési értéket szeretnénk elérni akkor a spoilert kitesszük egy megfelelo állásba de ezt csak a gázkarpulton lehet elintézni. Esetleg vmi csúszkára nem lehet megcsinálni ? Ha valaki tud segíteni vagy vmi javaslata van írja le köszi szépen 😊.

"Ez így, ebben a formában nem igaz. (Mert megáll a párttitkár elvtársnál is, a Kálvária soron, mert ott lakik.)" 😊

w77d
a fékszárnyakt (flaps) lehet szögben állítani, a spoilernek csak nyitott és zárt állapota van

Lenne még 1 buta kérdésem, a spoiler-t - speed brake csak úgy lehet joy gombra állítani hogy 0% vagy 100% legyen? nincs valami increase decrease opcio?
Köszi szépen 😊
alert
W betût próbáltad? Vagy CTRL+Z?

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van-e valami beállítás esetleg addon, hogyha én a cabin nézetben shift+1 el eltûntetem a mûszerfalat, akkor is kijelezze az alapvetõ adatokat, sebesség magasság...
Köszi.
Hello!
Tudom, kevesen vagyunk itt VATSIMesek viszont nem tudfjátok hogy lehetne megoldani hogy DAfokinál ha váltom TCAS-t on ba akkor Squawkbox is automatikusan ONba legyen mint PMDGnél.. Köszi a válaszokat fontos lenne 😉
Üdv,
Szerintem megint rossz az FSnél valami.
Hello!!!
Arra mi a magyarázat, hogy amikor be akarom tölteni a Real Word Weather-t, akkor azt írja ki hogy hiba a letöltésnél, ellenõrizzem az internet csatlakozást, de közben van net, régebben ment.

I\'m a Pilot

exTrem
Köszi Tibi bá engem is zavart de így már jobb <#hawaii>

Ariane-s gépen airacot,hogyan tudok frissíteni?Vagy egyáltalán talált már valaki hozzá?:-)
Clidey
Akit érdekel...picit világosnak találtam a DA Fokker-70 Malév festésének kékjét, valamint a logó betûtípusa sem volt az igazi. Ezért gyorsan összecsaptam hozzá gyorsan egy kis ápdétet.

mármint amivel ah ázat meg tudom rajzolni és berakni fsbe
Van esetleg valami program, aminek a segítségével általam rajzolt házat be tudok tenni az fs textúrájába?