MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
PMDG 737/800-ashoz keresek winglet-es Ryanair festést!
De eddig sikertelenül!
Valaki tudna segiteni????
Köszönöm elõre is!
Üdv
SLZ
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Most tettem le DA madárkát Tesszalonikin. Remek út volt minden oké WXR-t néztem rendesen TERR is ment sokszor , semmi hiba külsõnézetet nem néztem egyszer se csak teljes kikapcs után . Nem akartam kockáztatni. Külsõ nézet nem fagyott ki mondjuk nem is töltött olyan lassan mint szokott. A gép teljesen jól repülhetõ LOCALIZER-t picit nehezn kapja el de annyira nem vészes.Többen mondták már hogy EDDF Sceneryvel össze akad :S Nekem is kifagyott ott. Különben nem zabál sok FPS-t átlag 25-30 Fel és leszállásnál nálam , levegpben olyan 60.Run Out Of Memory hibát nálam az oldotta meg hogy sok felesleges vacakot(nem volt nálam olyan sok mert csak FSezésre haszálom gépet)letöröltem ez olyan +9giga szabad hely.Lehet az is benne van hogy repülés közbe nem csinálok semmi mást se MSN se semmi. Azóta (ne szoljam el magam) nem jött elõ ez a hiba. Remélem amikor 4fele viszem haza járatot akkor sem fog kifagyni (akasztják a hóhért :S) . Jó pihenést!
Üdv,
No meg egyetlen másik fizetõs addonnál se tapasztaltam ilyet, pedig a wilco airbus festése se az a kimondottan memóriakímélõ. A 2 gigának meg talán elégnek kéne lenni. :-(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
- Door warning problem at F70 loading TUTORIAL3.dat
- ground traffic hidden on TCAS
- Transponder Sel CTD solved
- keyboard controls possible, nose wheel fixed
- single DME stations available now in manual and remote tune
- F/O is protected to disarm lift dumpers when armed by user
- FS9/FSX Flightplan Path renameable
- Route entry and leaving fixed
- Load Manager Startup problems
- model update F70 to remove the cones at engines
- FMC Fonts solved
- Brake temp fixed
- FSX F/O engine start callout fixed
- Anti Ice and Pitot Heat fixed for all Versions, so no FS icing effects allows
- bugfix in performance calculation and altitude display in final approach waypoints
- speedbrake retraction mechinsm delayed to avoid retraction du to thurst spikes.
- IRS Unit Longitude display fixed (blanks bug)
Ez lesz az SPbe, nem sokára elérhetõ lesz az egész Malév Fokker flotta festése.
Üdv,
Az RTO-ról közben kiderült, hogy egyszerû joystick kalibrációs gond,mert ha nincs tökig lehúzva a gáz mikor RTO-t kapcsolok, akkor failed üzenettel válaszol.
Becsempészhetnének még az SP1-be olyan karrier módot, és egy olyan pushback funkciót, mint ami a leveld-ben van, óriásit tudna dobni az egészen. Vagy tervezik?
Out Of memory nálam is volt,cserélt ki alap festéseket DTX3-rta mert nehezne tölti be a másikat és emiatt gyakran elszáll. ROT jah az néha necces.Nekem VC nem hiányzik örülök hogy kiadták már ki tudja meddig lesz még Malév.
Üdv,

Gõzöm sincs mikor lesz,de szerintem várhattak volna még a fokker kiadásával addig, amíg nincs hozzá Vc, kibírtuk volna. Nem hiányzott volna annyira a fokker pár hónapig, mint most a vc.:-)
köszi
Ezen kívül totál bugos a "shared cockpit"funkció, és taxizásból megállástól elszáll a fékhõmérséklet. Aki akarja megírhatja nekik.:-)
Illetve gyakran kapok autobrake fault hibát RTO állásban, és nem találom az okát, amit esetleg én okoztam volna.
Kérek minden DA Fokker használot ha bármi hibát talál, irja meg a Digital Aviation csapatának, így SP1be benne lesz a hiba javitása. Köszönöm szépen!
Az lenne a kérdésem hogy van-e valami beállítás esetleg addon, hogyha én a cabin nézetben shift+1 el eltûntetem a mûszerfalat, akkor is kijelezze az alapvetõ adatokat, sebesség magasság...
Köszi.
Tudom, kevesen vagyunk itt VATSIMesek viszont nem tudfjátok hogy lehetne megoldani hogy DAfokinál ha váltom TCAS-t on ba akkor Squawkbox is automatikusan ONba legyen mint PMDGnél.. Köszi a válaszokat fontos lenne 😉
Üdv,
Arra mi a magyarázat, hogy amikor be akarom tölteni a Real Word Weather-t, akkor azt írja ki hogy hiba a letöltésnél, ellenõrizzem az internet csatlakozást, de közben van net, régebben ment.
I\'m a Pilot