45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Frenky #42536 Hi! Valaki ezt próbálta már, érdemes leszedni? ORBX ground textures converted for FS2004. -
Frenky #42535 Hi! Ma újra telepítettem az FS2004_et, kb. már 30× csináltam :-) Az lenne ismét a kérdés, hogy milyen kiegészítőt tegyek fel, a szép látvány, grafika miatt? Jelenleg csak az alap játék + LHSimulations_ról lévő free cuccok vannak telepítve. L_Viper képén nagyon szép minden!!!
#42532 Én is ilyen akarok :-)Szép napot. Help! -
#42534 Nem tudom pontosan melyk féle, amit a Maestro linkelt. Az a "bajom", hogy ebben az AP nincs midellezve VC-ben, csak 2D-s panel, ami nem lenne nagy gond, de nincs rá hotkey, ezért vissza kell lépnek 2D-be, hogy ott gombbal előhozzam, VC-ben nem tudom. Ezt a panelt szeretném egy shift+szám hotkey-re tenni, hogy VC-ből is könnyen elő tudjam hívni.
Egyébként Malév festés nincsen Il-18-hoz? Feltúrtam már mindent, de sehol nem tlálok. Nincs kedve valakinek csinálni egyet, mert nagyon nem értek hozzá? :))) -
#42533 Bandi !
Szerezd be az FS Panel Studio nevü programot, azzal lehet panelokat machinálni, készíteni. (igazából én se értek hozzá, de már tettem be panelbe pl. ADF Bendixking kezelődobozt ill. ARK műszert. -
#42532 Konkrétan mit szeretnél? Van olyan panel, ami semmivel nem hozható elő, magyarán látod a grafikus fájlt hozzá, vagy csak a sorrendet akarod megváltoztatni? (Az mondjuk nem túl bonyolult.)
Én pl a Vladimir féle An2-be Shift+8 -ra betettem a GPS-t, illetve kivettem azt az idióta digi számos rádió magasságmérőt. A Mi8-ból is.
Amúgy szép masina az is:
-
#42531 Próbáltam, de nem tudtam mit keressek. Olyat kellene csinálni, hogy egy panelt rátenni egy gombra, ami nincs rajta. -
#42530 panel.cfg -
#42529 Srácok, azt tudja valaki, hogy hol éas hogyan lehet állítani, hogy shift+szám kombinációban milyen panelek nyíljanak meg? -
#42528 Használ valaki Windows 7 Regal Business Edition 2014 SP1 x64?
Van már róla vélemény? -
#42527 No, jelentem, annyira nem lett rossz a fordítás, ugyanis sikerült beindítani a motorokat és repültem is vele egy ismerkedő kört. Tetszik. :D -
#42526 Na mégegyszer...
Szóval akit érdekel:
IL-18 manual (magyar)
Kénytelen voltam lefordítani, mert máskülönben nem tudtam beindítani sem a masinát és csak orosz manualt találtam. Nagyon kezdetleges a fordítás, mert először angolra fordítottam guglival, utána saját kútfőből magyarra, nem is értettem mindent, tehát ennek fényében kéretik fogadni, remélem azért valakinek a segítségére lesz! (ötleteket szívesen veszek.) :D -
Dokitudor #42525 Sziasztok!
Ha lehet 2 kérdésem lenne.
UT és GE-pró után nagyon szép lett a táj és öröm repkedni. Csakhogy délről északra vagy fordítva mindegy LHSA térségét megközelítve memória hibával kifagy és ki is lép az fs. A szokásos eljárás, egyenként vegyem le őket és próba?
A másik hogy lehet azt beállítani hogy 3 monitor esetén is ugyan akkora maradjon a pilóta fülke mint 2 esetén? Az a gond hogy bár a zummal lehet játszani de mégis tele rakja mind a 3 monitort. Én azt szeretném, hogy a középsőn legyen (mert ez elég) a pilóta fülke, hogy tudjak repülni, a jobb és bal monitoron pedig a táj látszódjon. Ez adna egy olyan érzést mintha a gépben ülve jobbra és balra az ablakon néznék ki.Van erre megoldás? -
#42524 Hülye FS. Mindig valami váratlan anomália, hogy legyen min agyalni :) -
#42523 Olyan, mintha a repmodell nem stimmelne. 170-ig semmi gond, felette felemelkedik a farok és leadja az orrát. Amúgy stabilan megy, nem bólogat, nem hintázik, így is rendesen repül, csak nagyon lefelé néz. Na mindegy. :) -
#42522 Ez az orr leadás idegesítő lehet :( Nálam nem jelentkezett még. -
#42521 Én is nagyon köszönök minden csomagot. Azt hiszem elleszek egy darabig most a régi orosz gépekkel. Összeszedtem azokat a típusokat, amik igazán érdekelnek, Yak-40, Il-18, Il-14, Li-2, An-26, és persze a 154-es. :D
Kicsit rossz, hogy nincs olyan 134-es, amiben van VC, de majd túlélem valahogy. Il-18-hoz nem tud esetleg valaki angol manualt, mert pillanatnyilag be sem tudom indítani. Valamint Malév festés fellelhető ehhez? :D Nagy kedvencem a típus. A Yak-ot még nem próbáltam, de ahogy itt olvastam van hozzá jó kis manual.
Tegnap Li-2-vel gyakoroltam Budaörsön, de még nem ment valami szépen a vezetése. Il-14 nagyon jól megy, nagyon szépen ki tudom trimmelni, kellemes vele repülni, csak azt az orr leadást nem értem. De mindegy, legfeljebb nem megyek vele 170-nél gyorsabban.
Összefoglalva, a sok glass cockpit után igazi csemegék ezek a gépek. Ha majd szépen tudom kezelni egyiket, másikat, lesznek róla videók is. Persze azért a nagy kedvencet, a 154-est sem hanyagolom. :)
Szóval most, hogy végre sikerült az Fs-t számomra teljesen élvezhetőre összehozni, jöjjenek az élmény repülések ezekkel a klasszikus típusokkal. Hozok majd képeket, videókat. :D
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! -
#42520 -
litlebubu #42519 -
litlebubu #42518 :))))))))))))))))) Nagyon szépen köszönöm! :)))))))))))))))))))))))))))) -
litlebubu #42517 Szia! Nagyon szépen megkérlek, hogy nekem is küld el!!! Előre is köszönöm! :) -
#42516 Huh, nagyon köszönöm, király vagy! Tudnám miért nem találtam, pedig ott keresgéltem... A Bear Studios mig-15-höz létezik a 031-es HA-UTI festés? Van egy magyar hozzá, de az terep festés.
-
#42515 Persze hogy létezik! -
#42514 Még egy kérdés, VC-vel rendelkező, jól kidolgozott IL-18-as létezik?
Meg még az lenne, hogy az IL-14-nél eléggé zavar, hogy 170 feletti sebességgel való repülés közben eléggé leadja az orrát. Nem tudom ez így normális-e. Meg lehet ezt szüntetni valamilyen módon? Miylen paramétereket kell állítani ahhoz, hogy ne adja le az orrát? -
#42513 Jó napot, jó napot.
Nagyon köszönöm Győző a cuccokat, külön öröm a VC-s An-26. Még nem volt kapacitásom megnézni, de ma este sort kerítek rá. Tegnap kicsit hekkeltem ismét, hogy rájöjjek az OOM okára és arra következtetek, hogy az autgen lesz a bűnös. Próbálkoztam mindennel és egy helyen láttam erre a problémára a megoldást, miszerint a /autogen/default.xml-t át kell nevezni. És láss csodát, nincsen OOM. Szépen megy tovább a repülés. Probáltam mindent kikapcsolni, még UT-t is, de fagyott. Egyébként mire szolgál ez a file, mert arra nem sikerült rájönni.
Még próbálkozom, mert az autogen max-on van, hátha kisebbre veszem, akkor tovább megy, de előbb érdekelne, hogy a default.xml mire szolgál, mit veszítek vele, ha átnevezem/törlöm.
A gépeket este kipróbálom, már nagyon kíváncsi vagyok rájuk. :)
@L_Viper, nagyon köszönöm, nagyon szép gépek vannak itt és van doksi a Tu-114-eshez is. :DDD
Más: Feltettem tegnap Warsaw City 2013-at és le vagyok nyűgözve. Komolyan mondom, nekem Bp. után nem igazán találtam hasonló színvonalú várost kidolgozva, de ez a Warsaw scenery most nagyon tetszik. Asszem kicsit elVFRezgetek arrafelé és szép nagy a terület is. Eghy két terület olyan, mintha hiányoznának róla az épültek, ez nem tudom mitől van, bár a screenshotok szerintem FSX-esek, tán ezért lehet. De nagyon szép, kidolgozott scenery, ajánlom, próbáljátok ki! Ja, ebben az EPWA reptér nincsen benne, lestem is leszállás közben, hogy héjj, szép-szép a város, de a reptér olyan default jellegű... és az is! :DDD -
#42512 Hát igen. Amúgy igen frankó a manual a Yak-40-hez, amit küldtél!
-
#42511 Tegnap összezippeltem a Samdim An-24 és 26-os VC-vel rendelkező gépeket és elküldtem Bercynek + a Yak-40-et, szerintem egy darabig el lesz foglalva.... -
#42510 "Egyébként, ha van még hasonló jó kis régi orosz gép, ilyesmi kidolgozással, szívesen veszem. :)"
Esetleg, ha valamelyik még nem lenne meg. -
#42509 Én is így vagyok vele, beáll az fs, egy darabig tolom vele, aztán próba ez, próba az, egy idő után meg jön a rendcsinálás... ;-)) -
#42508 Arra már rájöttem régen, hogy olyan, hogy tökéletes FS nem létezik. Egyszerűen mindig van olyan rész, ami nem klappol. Persze ennek a mértéke eltérő. Bizonyos kompromisszum készség kell hozzá, az biztos. Ja, hiába mondom, én is mindig ickázok valamit. Egyszerűen jó csere-berélgetni. Persze ez mind az amúgy sem sok időmből megy el a repkedés rovására :) -
#42507 Inkább nem is repülök arra :P -
#42506 Én ugyan ezt játszottam a repacked LET-ekkel. Az FG kívül egyik sem indult el. Utána amit Te küldtél, az meg jó volt. Fene sem érti ezt. Később installáltam újra, de ugyan úgy nem volt jó, csak ha rámásoltam, amit küldtél. Rejtélyes... :)
Egyébként a scenery-k összeakadásával nem tudom mit tudnék kezdeni. Mert ha a millió fileközül a tököm tudja hogyan szűröm ki, melyik hibás... :/
Találtam egy csomó dolgot, hogy miket nézzek meg, majd kipróbálom őket. Van olyan is, hogy pagefile rebuild. :) Meg valami aircraft analyzer. Majd jól végigzongorázom, bár érzésem szerint itt az UT akad valamivel.
Na majd játszom vele.
Szörnyű ez a játék, többet kell hekkelni, mint játszani vele. :) De persze jó, mert lehetne úgy is, hogy nem buzerálja az ember, de az meg már milyen lenne? :) -
#42505 A Yak-40 nem megy nálam és én sem tudom miért. Olyan géppel még nem találkoztam, ami ne ment volna, csak ez az egy. Egyszerüen pikkel rám vagy a hardverre vagy nem tudom. Az fs-nek lelke van. Scenerynél lehet egy textura ütközés az addon és az alap között (ua. van mindkettőben azonos néven, de más texttel vagy fordítva), de egy gépnél...? -
#42504 :))
Egy dolgot nem értek ezzel az OOM dologgal kapcsolatban.
Oké, hogy adott esetben van arrafelé valami, ami akad. De... a fagyás előtt 10 mp-el odébb teszem a gépet map-on előre ~10 mérfölddel, akkor megy tovább, holott akkor még bőven betölti azokat a dolgokat, amik miatt kiakadt volna, ha hagyom menni tovább. Annyit sem tettem arrébb, hogy a plan-ben látszon, először azt hittem arrébb sem raktam a gépet, de mégis és nem fagyott ki. Ki érti ezt... :/ -
#42503 Mondtam hogy havatt vetett a gazda és bug lett belőle... -
#42502 Hehe... -
#42501 Ott nekem is olyan :) -
#42500 Pontosan, erre gondolok én is. :) -
#42499 Nem ment el a kép. :
-
#42498 Szerintem erről :
[IMG][URL=http://kepkezelo.com/viewer/gw9rgr2mo89427j8qbuh.jpg] -
#42497 Hát, így ránézésre fingom sincs, hogy merre vagy. :) Nekem nem teljesen így néz ki arrafelé, legalábbis a Duna partján nincs hegy. Pozsonytól délkeletre, ahol kiszélesedik. A színe ilyen. :)