MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Nálam elindult, a Nagy Dani féle festést majd elõszedem.
Mondjuk várható volt valami hasonló az után hogy szegény Suprunov váratlanul elhunyt... 😞 R.I.P.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Kipróbáltam már a CFG generálást! Röhejes, de anélkül a CFG nélkül, meg el se indult...(még jó, hogy csak átneveztem.)
Aztán valszeg újra telepítés :-(( , mert a win-ben tárolt (regisztriben, dok-settings, stb.) biztos elszálltak. Részvétem.
Megmondom õszintén nem is gondoltam arra, hogy így össze keverednek a sceneryk! Azt megfordult a fejembe, hogy egy-kettõ regisztrációja esetleg eltûnik, de erre...
Ami a probléma, hogy a scenery library-ból hiába törlöm, indítom újra az FS-t, majd telepítem megint az adott sceneryt, a hibaüzenet megmarad... 😞
Pár hete össze dõlt a WIN7 x64. A rendszer egy 128Gb samun lakik! Az FS egy külön 120Gb corsairon.
A gond az volt, hogy a Win úgy omlott össze, hogy menthetetlen volt és így a CFG is repültek hála isten...
Újraraktam!
Minden ok kivéve az FS indításakor megjelenõ 18 scenery hibára utaló üzenet! Már egy kicsit kezdem utálni leokézni öket, gondoltam ma rendet rakok!
De nem sikerül!
Hibásnak írja, nem találja, aztán mikor a hibákat vissza ellenõrzöm, egész más scenery van a scenery libraryban...
(természetesen az FSbe nem vettem észre ,hogy valami hiányozna a "hibás" scenerybõl)
Esetleg valami ötlet?
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
köszönet L Viper nek!

Gondoljuk át az "FS Családfa" össze írását...
Szerintem egy Exce-l kezdjük!
Akinek van ötlete legyen szíves ossza meg velünk!
Szerintem elõ kerülhetne egy csomó olyan dolog, ami saját magunknak természetes, de mások még nem is hallottak róla...
Még nem is lett volna ezzel bajom, ha legalább egy nyomorult readme-ben odaírja hogy honnan-kitõl lopta a textúrákat...de ez nem történt meg. Ott bukott meg hogy vagyok olyan háklis hogy felismerem a saját magam által gyártott textúrákat... 😊))
Így szóltam a fájlt kirakó modinak priviben hogy szedje már le lécci, és szinte percek múlva már jött is a válasz hogy "removed" 😊
Ezt nevezem! 😉
én szivesen mennék de milyen géppel?
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Nem találok sehol, de már nagyon zavar, hogy ott áll Pesten, ráadásul már a Continental Airlines is hozzá kapcsolódna...
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Keresek olyan tagokat,játékosokat, akik jönnének akár rendszeresen is Online repkedésre, kötelék gyakorlásokra az FS2004 szimulátorral. Van egy csoportunk a FB_n is! Aki úgy érzi csatlakozzon és repüljünk együtt!
Flight Simulator 2004 Magyar felhasználók!
Na majd egyszer nekiesem lehet de jo lenne egy installbol megoldani😊))
@Tomi: Pedig nagyon frankó az a Nyíregy munkád, csak az ***Lm.bmp fájlok nélkül használom, ahogy a priviben írtam. Nagyon jó a hajnal és az alkony is így. Persze örülök, ha lesz új és szebb <#worship>#worship>
@Tibibá nagyon cép a Zlinke <#worship>#worship>
De honnan van neked SGK paintod?? :-O