MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Level-d 767-hez találtam olyat hogy FS2Crew Level-d 767. Ez mit tud?? Min változtat a normál Level-d géphez képest??
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
hsz gyûjtegetés? jártál már a TOP10 topicban? XD..."
Na ezzel sikerült elkeserítened! <#nemtudom>#nemtudom> Bár az a szép, hogy ezt eddig észre sem vettem. Aminek oka.. A) nem olvastam a szabályzatot, 😎 nem villogtak a pelenkás,kezdõ júzer, vérbeli fórumozó stb. biléták.
Ami az olvasgatást illeti, jelenleg nálam azt írja ki, hogy 147 weboldalnyi az FS2004 fórum tartalma. A héten elolvastam az elsõ 3-4 oldalt.. 😊 kíváncsi voltam..
rangok?? Annak ott a VIP csillag áradat 😄
hsz gyûjtegetés? jártál már a TOP10 topicban? XD
Ez az én véleményem, többet ehhez nem is szólnék hozzá!
Amúgy meg tudom, hogy FS-t nem ezért találták ki de szerintem izgalmasabb úgy repülni, hogy azzal a légitársasággal repülök amelyikkel akarok és nektek is jó lett volna mert kértetek volna egy festést és én azt megcsináltam volna szívesen!
De ha nem akkor nem!
No sértõdés pls.!
Üdv,
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Amúgy írtam is, hogy most már tudom hogy hogyan kell és azért kérdeztem meg elõre mert laptopról írok és miután letöltöm a játékot akkor olyan helyre viszem a laptopot ahol nem lesz net és akkor már nem tudom megkérdezni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hááááááááát mit ne mondjak szép kis fórum szép emberekkel tisztelet a kivételnek máshol tudnak segíteni az embernek csak ezen az egy fórumon nem
Azon kívül, hogy itt tékelgetsz hátha megszán és végre elmondja vki, hogy kell textúrát festeni, megnézted egyáltalán milyen fileok vannak az fsben? Találtál .dds-t? Lehet csak nekem, és a maradék userek 99,99999%-nak egyértelmû, hogy mely file-ok a textúrák? :-O Gyanítom nem, mert akkor már leesett volna a dolog.
Hogy Czj mit írt, és te a szüklátókörûség jegyében mit értettél alatta, hát...<#lama>#lama>
na tehát vita lezárva köszönöm a segítséget
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Emellett nem véletlenül nyüstölt a tanítónéni jobb esetben 8 évig, még jobb esetben +4 évig a magyar nyelvtan címû tantárggyal, hogy belédverjen alap dolgokat mint az írásjelek, és egyebek. Ha már ennyi energiát rád fecsérelt, akkor nem ártana használni.
De most komolyan, ismered a dxtbmp-t, állítólag van tapasztalatod a festésben stb, akkor mi a probléma? Lepattogzik a festék a nagy sebességtõl?:-O
De akkor végülis hogyan kell festést készíteni a játékba?
F.Y.I.: FS-ben nincsenek skinek. Livery-k vagy repaintok vannak. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ért itt valaki a skineléshez aki igen az légyszíves magyarázza el nekem pontosan akár privibe is azt tudom hogy a dds fájlok a skinek.
Elõre is köszi!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"