MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Elég régóta. Jó hír, hogy van helyette egy FSCommander nevû dolog, ami mégjobb...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nagyon úgy néz ki :-(

Véglegesen becsukott az fsnav?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Aha, kosz, ertem!
alert
Nem. Az Airbus ezeket magától számolja a cost index, zfw, stb súlyadatok és egyebek alapján. Ezért fontos, hogy hajtómûindítás elõtt az üzemanyag és minden egyéb adat pontosan legyen kikalkulálva és beírva.

?

nem lehet ujraszamoltatni? vagy az ut beirasakor kellene a STAR belepopontnal mas magassagiadatot megadni?

ezt nem nagyon fogom... 😞
Papirzacsi
Aha, akkor én baltáztam el a dolgot. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Azt nem lehet módosítani, a szgép számolja.

nos a kovetkezo lenne a problema:

Az F-PLAN -ba beirom az utat ahol a jobb oldali oszlopban irja a sebesseget, valamin a magassagot. Van amelyik nav. pontnal lehet modositani az adatokat de a (T/D) (LIM) (DECEL) soroknal nem lehet modositani. Ha en valami szolidabb sullyedest szeretnek beallitani (a STAR belepopontnal pl. ne FL200 legyek hanem alacsonyabban) akkor elvileg a jobb oldali sorban tudom modosítani a magassagot kiveve a fennt emlitett soroknal. Ha en modositok, hogyan lehetne ujraszamoltatni a magassagot, hogy a (T/D) (LIM) (DECEL) soroknal ne logikatlan magassagok es sebessegek legyenek hanem a jok.

Andras
Jó nyaralást! Én szívesen megnézném a felvételt. 😊

exTrem
Kedves Fórumozók!

Holnap utazok Tunéziába 2 hétre addig is szeretnék mindenkinek kellemes idotöltést és fórumozást kívánni. A320-as géppel fogunk utazni és kamerával veszem majd az utat vlamint amikor hazaérek megpróbálom a felvételeket majd feltölteni a netre.
Üdv mindenkinek.<#wave>

K.Andris?
Sziasztok!

A Wilco Airbus computerehez (FMGC) keresek hozzaertot, aki nemi turelemmel is fel van vertezve, mert lehet csak szamomra feher folt amit kerdezek.

Kosz,

Andras
exTrem
767-el öröm a landolás 😊.

w77d
egész jó lett a CLS 747-200/300-asa, bár a VC egy picit eszi az FPS-t...

itt egy kép, amit most csináltam 😊

767-el király 😊 fõleg 27-es Crosswindnél 😛
alert
Megállapítom, hogy PSS777, WilcoA340 és PMDG747 közül a Jumboval a legkönnyebb landolni Kai Tak-on 😊 767-et még nem próbáltam.

w77d
amúgy nem tudjátok, hogy valahogy el lehet e menteni a már egyszer beprogramozott idõjárást, vagy a netrõl letölteni idõjárás témákat?? nem szeretm mindíg gyenként bepötyögni a dolgokat...

alert
Ja már értem mi a problem. Menj az FMC-ben a RAD-NAV oldalra és az LSK4L alatt van az ILS-MLS. Frekit és course-t együtt kell megadni, tehát pl: 111.9/088 és akkor elfogadja.

w77d
jó nagy vihar volt

Papirzacsi
Köszi, így már van Kai Tak az FMCben, de továbbra se oldotta meg az alap problémám ,mégpedig azt, hogy manuálisan állítsak be ILS frekit. Próbáltam útvonalat megadni neki, hogy a végén automatikusan hangolja be, de nem tette meg a kis genyó.

igen, igen, most csekkoltam 3 perce, mûxik, köszi a segítséget.

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Papirzacsi
Ahogy CZJ is mondja. A lényeg, hogy tankoláskor elõször a szárnyakat töltsd, ha az tele van, akkor mehet a maradék a centerbe. Ha van a centerben, akkor induláskor minden szivattyút felkapcsolsz és kész. Mikor kifogy a centerbõl, akkor egy üzenetet kapsz, hogy kiürült a center tank, lekapcsolod a center szivattyúkat és kész. Normális esetben is más dolgod a rendszerrel.

Köszi, kipróbálom ezt az automatikus átváltást. XFeed elvileg szimulálva vagyon, majd ma este lecsekkolom.

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

CTR tank PUMP off. De hogyhatankolsz CTRbe akkor automatikusan onnan veszi mert szabáály ha van benne akkor annak minde elkell fogynia .Szóval magyarul ha pl Left:4000kg Center:11000kg Righ:4000kg akkor elöször a CTRbe lévõ 11tonnát kell elégetni ugy hogy teljesen üres legyen utána automatikusan át vált szárny tartályokra.Ha jól tudom FSben XFEED nincs szimulálva. Vagyis PMDGnéltuti nincs Level-D nél még nem probáltam
Hello, kellene egy kis segítség level-d profiktól. A kérdés az lenne, hogy hogy lehet mûködésre bírni a gép üzemanyagrendszerét arra, hogy a szárnyakban lévõ kerozint fogyassza, ne csak a center tankban lévõt? Ha vízszintesbe állítom a center tank kapcsolóit (és elindítom az átfolyó szelepeket a szárnyak között) akkor fuel konfig hibaüzenetet kapok..... Ha nincs átfolyás akkor is...... valaki pls help köszi

alert
Állítólag ezzel meg lehet oldani. Bár a 9Dragon-hoz van, mûxik a FlyTampa-val is, legalábbis a fórumukon ezt írták. Követni kell a readme utasításait is. Nem próbáltam.

Én is nekivágtam Kai Takozásnak király. Régen még Ruczi bá'val nem tudom milyen kieggel gyakoroltunk ott VORozást mert APP-ot akkor is nagy élmény volt de ezzel a kiegészitõvel még nagyobb nagyon király Level-D VC-be nem megy 30FPS alá szóval szerintem nem zabál sokat még Wilco Airbus is kibirja 25öt. Nagyon király 😄
Üdv,
Clidey
Csak mióta ápgrédelte a ZX81-esét, azóta ilyen nagylegény ám! Azelõtt õ is kézzel tekerte a diavetítõ gombját ha efesezni akart... 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
nem kell hozzá sztem nagy gép....

Hááááááát, nem mindennapi vason futhat. REMEK. :-)
Frapsel ilyen videót készíteni😄 a paksi erõmû teljesítményének fele a te gépedre jut el😄
Papirzacsi
Nekem ez volt a 3. eprócsom, a másodikról sajna nem készült mozgókép.:-)

Meg akartam próbálni a PMDG 747-tel is, de nem tudok manuálisan ILS frekit beírni az FMC-be, a repülõteret meg nem tudom kiválasztani, mert azt írja,h. NOT IN DATABASE. Erre leszedtem a navdatáról a reptér adatbázisát, és akkor látom ,hogy alapból tartalmaz a PMDG egy VHHX filet, de ennek ellenére nem ismeri a repülõteret. Vkinek vmi ötlete, tapasztalat ezügyben?

alert
A340-600-al gyûröm itt az ILS approach tömkelegét, de nem sok jött még úgy össze, hogy ne megcsúszva érjen földet 😄 marhajó ez a reptér.

Papirzacsi
Fraps.

Papirzacsi! fain a videó, mivel lett felvéve? nekem fs-ben ultrahigh-on van a grafika talán mégse ilyen szép, majd a nvidia ctr panelbõl még felhúzom. ja és az approach osztályszerû😊
Clidey
Köszönjük, Emese! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Szia!
Azért mert nincsen eeljárás adatbázisod fent. Ha veszel AIRACot most 0807 érvényes akkor miden reptérre lesz eljárásod de ha nem akarsz beruházni AIRACra akkor egyszerûen felmész www.navdata.at-ra onnan letöltögeted SID/STARokat. Online repülépsnél érdemes AIRAC különben nem fogja renesen felismerni a légifolyosokat.
Üdv,
w77d
én még csak most tanulom (4 napja ért ide a CD) 😊

Sziasztok! Repültõk a level-d 767-300-al? Ha igen, akkor azt szeretném megkérdezni, hogy az FMC miért írja mindig ki azt a DEP/ARR-nál, hogy SID -NONE-?
Papirzacsi
Ja, a videó az kb 3-szor gyorsabb a valóságnál.

w77d
szerintem nem szarozok, hanem megrendelem, a Level-d is hamar ideért 😊

Ezért néz körül jobban 😉 Vagy rendeld meg
alert
Azért, mert warezos. Több verzió van belõle és a nem megfelelõen telepítettek vagy feltörtek csinálják ezt.

w77d
akkor gyorsan hozzákapcsolnék a pmdg747-hez mégegy kérdést. Miért van az, hogy a 747-nél kezdés után kb 30 másodpercel lekapcsol minden monitor? (bevallom, ez az egy repcsim warezos, mert nem volt már se pénzem se idõm megrendelni)

w77d
egy kérdés: sokan mondják, hogy a PMDG 747 elõtt kell felrakni a PMDG 737-et. Miért?? Milyen galibát okoz a fordított sorrend??

w77d
Ferihegyi túra letudva 😊

sikeresen tanulmányoztam egy komplett Lufthansa A320 pushback-et és indulást

Ha meg akarsz gyõzõdni Alert igazáról, nézd meg az NL2000 Hollandia szoftverét.
3GB, minden a helyén van, de egy atomerõmû is szinte kevés hozzá.