MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Véglegesen becsukott az fsnav?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
nem lehet ujraszamoltatni? vagy az ut beirasakor kellene a STAR belepopontnal mas magassagiadatot megadni?
ezt nem nagyon fogom... 😞
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az F-PLAN -ba beirom az utat ahol a jobb oldali oszlopban irja a sebesseget, valamin a magassagot. Van amelyik nav. pontnal lehet modositani az adatokat de a (T/D) (LIM) (DECEL) soroknal nem lehet modositani. Ha en valami szolidabb sullyedest szeretnek beallitani (a STAR belepopontnal pl. ne FL200 legyek hanem alacsonyabban) akkor elvileg a jobb oldali sorban tudom modosítani a magassagot kiveve a fennt emlitett soroknal. Ha en modositok, hogyan lehetne ujraszamoltatni a magassagot, hogy a (T/D) (LIM) (DECEL) soroknal ne logikatlan magassagok es sebessegek legyenek hanem a jok.
Andras
Holnap utazok Tunéziába 2 hétre addig is szeretnék mindenkinek kellemes idotöltést és fórumozást kívánni. A320-as géppel fogunk utazni és kamerával veszem majd az utat vlamint amikor hazaérek megpróbálom a felvételeket majd feltölteni a netre.
Üdv mindenkinek.<#wave>#wave>
A Wilco Airbus computerehez (FMGC) keresek hozzaertot, aki nemi turelemmel is fel van vertezve, mert lehet csak szamomra feher folt amit kerdezek.
Kosz,
Andras
itt egy kép, amit most csináltam 😊

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Üdv,
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Meg akartam próbálni a PMDG 747-tel is, de nem tudok manuálisan ILS frekit beírni az FMC-be, a repülõteret meg nem tudom kiválasztani, mert azt írja,h. NOT IN DATABASE. Erre leszedtem a navdatáról a reptér adatbázisát, és akkor látom ,hogy alapból tartalmaz a PMDG egy VHHX filet, de ennek ellenére nem ismeri a repülõteret. Vkinek vmi ötlete, tapasztalat ezügyben?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azért mert nincsen eeljárás adatbázisod fent. Ha veszel AIRACot most 0807 érvényes akkor miden reptérre lesz eljárásod de ha nem akarsz beruházni AIRACra akkor egyszerûen felmész www.navdata.at-ra onnan letöltögeted SID/STARokat. Online repülépsnél érdemes AIRAC különben nem fogja renesen felismerni a légifolyosokat.
Üdv,
sikeresen tanulmányoztam egy komplett Lufthansa A320 pushback-et és indulást
3GB, minden a helyén van, de egy atomerõmû is szinte kevés hozzá.