MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A learning centerben találtam róla valamit, de nem nagyon értem.
Az lenne a problémám hogy 19colos monitorom meghalt, vagyis nem rosszc sak nem müködik az én gépemen. Mégpedig: Egyik nap se szó se beszéd elkezdett berregni és kikapcsolt, ujra bekapcsoltam, berregett 5-6másodpercet kikapcsolt, bevittem ismerösömhöz hogy nála megy-e. Ott Müködött. itthoni másik gépünkön is jó. De az enyémen nem müködik. Valami tipp esetleg? Ja és másik monitorom megy a gépemen.!
Elõre is köszönöm
Üdv,
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A háttérben nem futnak fölösleges dolgok?
Nálam, sokkal gyengébb konfigon, ha a SmartClose-al kilövök mindent amit lehet, látványosan javul az Fps.
Nyilván a beállításokon rengeteg múlik.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekem is ez volt a problémám, de a manualban megtaláltam a megoldást. Imígyen kell beírni: pl. 109.50/310, freki/kurzus. Viszont egy dolgot nem találtam meg, mégpedig, hogy hogyan lehet manuális VOR-t megadni valamint a hozzá tartozó CRS-t? Erre nem találtam manualban semmit. Ill. annyit, hogy ha ott van egy A akkor automatikus a VOR szelekció, de hogy hogyan kell manualra tenni azt nem. Valami kis seggítség? 😊
Olvasgattam, pontosabban ránéztem a gép ismertetõjére, de biztos én vagyok a birka, de nem láttam sem a burkolatos rész, sem a panelest. De köszi mégegyszer, nekem is nagyon tetszik a gép! 😊 Imádok ilyen igényes gépekkel VFR-t repülni fõleg egy igényes scenery-n. Tegnap két órát repkedtem budapest felett a Zlinnel. Nagy élmény volt.. 😊
Tudtok esetleg még ehhez hasonló igényes kis motoros gépeket? Nagyon szeretem õket a nagyok mellett!
Volna egy kérdésem PMDG 747tel kapcsolatban. FMC ben szeretném ugye megadni az adott pálya ILS frequját. demikor váltanám mondjuk egy VOR freqrõl csak a következõ msg-t kapom: invalid entry
Ötlet esetleg, hogy mi lehet a probléma?
A C150-hez nem készítettek 2D-s panelt. Az alkotók ezt le is írták a gép ismertetõjében. Egyszerûen így látták jónak. 3d-s nézetben is minden jól használható.
A kerékburkolatokat el lehet távolítani. Egy felbukkanó ablakban ki lehet pipálni, hogy legyen-e kerékburkolat, utas, stb.
Jó szórakozást a géphez, szereintem az egyik legigényesebben elkészített add-on.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Lenne két kérdésem. Leszedtem a C150-est, egyiknél sincsen 2D panel, valamint a kerékburkolat is fent van, pedig nélküle sokkal szebb. Tudnáétok segíteni, hogy mi lehet a baj?
Lehet, hogy irtó láma kérdés lesz, de miért nem tudok letölteni a project AI ooldalról? Azt írja, nincsen jogosultságom!
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Flaps 20 vajon be volt állítva? <#fejvakaras>#fejvakaras> <#conf>#conf>
Elsõ kísérlet.
Másodikra sikerült, de nagyon neccesen. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
szerintetek?
de tudom mindenki a ch-t favorizálja, x52 pro tapasztalatok vannak?
senki se repül saitek yoke-al?
neked is volt saitek, vagy csak érintõlegesen ismered?
vélemény a termékrõl?
1. szépen felprogramoztam a gombokat, de néha elkezdenek külön életet élni, gyorsan feltúrva a fórumokat, olvastam, hogy sok embernek van ez a gondja, bizonyos szériaszámú daraboknál bugos a firmware és 100%-os megoldást eddig nem találtak, amivel meg lehetne oldani a problémát.
2. órákig játszottam a sensitivity és dead zone-okkal, de valahogy nem tudtam precízen irányítani a gépeket, az x52-vel sokkal jobban ment. valahogy túl erõs a rugó és nehéz pontosan tartani a szarvat.
Igazából nagyon tetszene a dolog, de ez igy ebben a formában nem.
Ha bárkinek közületek van valami kapcsolata a saitek yoke-al, akkor kérem irja le, hátha valami trükkel be lehet jól configolni, és esetleg a külön életet élõ gombokra is van megoldás. Nagyon sokat vártam ettõl a joy-tól, nagyot csalódtam eddig.
Néztem amig tudtam radaron meg hallgatam rádion . Élvezi a tunéziai világot . 😊)) Irigylem .
Üdv,