MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Hogyan tudok felszállni egy vitorlázóval?
A learning centerben találtam róla valamit, de nem nagyon értem.

ez így felettébb érdekes...estére kitalálom neked😄
Nem viszont a 22colos monitorommat is ugyan azzal a kábelel müködtetem.
ugyan azzal a kábellel probáltad ki mindkét helyen?
Nem segit e drájver frissités se alacsonyabb freki nem segít :'(
vagy állítsd alacsonyabb frekvenciára
vagy próbáld meg hogy alacsonyabb frekvenciára állítod
ha nem kell én tisztelettel átveszem😛 nemtudni...nem frissítettél videokártya drájvert vagy hasonló?
Helo urak hölgyek!
Az lenne a problémám hogy 19colos monitorom meghalt, vagyis nem rosszc sak nem müködik az én gépemen. Mégpedig: Egyik nap se szó se beszéd elkezdett berregni és kikapcsolt, ujra bekapcsoltam, berregett 5-6másodpercet kikapcsolt, bevittem ismerösömhöz hogy nála megy-e. Ott Müködött. itthoni másik gépünkön is jó. De az enyémen nem müködik. Valami tipp esetleg? Ja és másik monitorom megy a gépemen.!
Elõre is köszönöm
Üdv,
alert
Ez egy erõs gépnél nem számottevõ, gyakorlatilag nem észrevehetõ. Hacsak nem valami brutális memóriarezidens progi húzza vissza az egészet, mint norton antivírus vagy ilyesmi.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

khmm...
A háttérben nem futnak fölösleges dolgok?
Nálam, sokkal gyengébb konfigon, ha a SmartClose-al kilövök mindent amit lehet, látványosan javul az Fps.
Nyilván a beállításokon rengeteg múlik.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Üdv! A felsorolt kiegészítõkkel és a full beállításokkal ez az FPS érték sztem - sajnos - reális, sõt, lehetne akár rosszabb is, pl. VC nézetben...én a helyedben egy-két fullos beállításból visszavennék, hogy elérjek egy 15-16-os FPS közel állandó értéket a kezelhetõ fel- és fõként leszálláshoz, valamint a max. FPS-t 20-as érték körül határoznám meg. Egyébként érdekes, egy ilyen beállításban se a processzor, se a memória terhelése szinte sohasem haladja meg a 60%-ot, tehát azt mondom, hogy ne hagyjuk ki a számításból a rendszerbusz frekvenciáját, sõt a vinyó elérési idejét, stb. És ezek az értékek Alert Core duós gépében sokkal kedvezõbbek, mint az általad leírt konfigban...
alert
Nem vélném normálisnak. Az FS ugyan a processzort eszi és gyakorlatilag nem érdekli milyen videókártyád van, ha a processzorod nem elég erõs. A core2 duo-k tudják igazán meghajtani, a P4-et eléggé legyilkolja a Budapest scenery, de ez a 12-13 nagyon kevés. Nekem csak 8800GT videókarim van, igaz Core2Duo proci, a 2gb geil ram stimmel és az általad említett szituban 30-40 FPS körül van. Ettõl függetlenül elképzelhetõ, hogy a P4 csak ennyire hajtja meg, de azért nem ártana átvizslatni a dolgokat, nekem kevésnek tûnik az az FPS.

Papirzacsi
Ugyan ott, ahol az ils-t megadod az FMCben, az elsõ sorban vannak a VOR frekik. Egyik oldal az 1-es, másik oldal a 2-es. oda beadod a frekit, és átvált manuális módba. A CRS-t pedig alatta található sorokban lehet beadni. xxx formátumban.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

berczy
Köszönöm!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Felmerült bennem egy kérdés. Alant látható a configom. Namost szerintetek létezik az normális esetben, hogy Budapest 2007-el, PMDG 737-el, ActiveSKY6-al, Full baállítások AI is full, kb. 12-13 FPS-t produkál. Nem tudom, de azért én picit többet várnék. Csak kiváncsi vagyok a véleményekre.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Szia!

Nekem is ez volt a problémám, de a manualban megtaláltam a megoldást. Imígyen kell beírni: pl. 109.50/310, freki/kurzus. Viszont egy dolgot nem találtam meg, mégpedig, hogy hogyan lehet manuális VOR-t megadni valamint a hozzá tartozó CRS-t? Erre nem találtam manualban semmit. Ill. annyit, hogy ha ott van egy A akkor automatikus a VOR szelekció, de hogy hogyan kell manualra tenni azt nem. Valami kis seggítség? 😊

berczy
Köszi szépen!

Olvasgattam, pontosabban ránéztem a gép ismertetõjére, de biztos én vagyok a birka, de nem láttam sem a burkolatos rész, sem a panelest. De köszi mégegyszer, nekem is nagyon tetszik a gép! 😊 Imádok ilyen igényes gépekkel VFR-t repülni fõleg egy igényes scenery-n. Tegnap két órát repkedtem budapest felett a Zlinnel. Nagy élmény volt.. 😊

Tudtok esetleg még ehhez hasonló igényes kis motoros gépeket? Nagyon szeretem õket a nagyok mellett!

köszi szépen!
ha fmcben megadott útvonalat repülsz és a dep/arr alatt ils rwy-t adsz meg, akkor automatikusan beállítja a frekit és a headinget!
eyecandy

Üdv mindenkinek!
Volna egy kérdésem PMDG 747tel kapcsolatban. FMC ben szeretném ugye megadni az adott pálya ILS frequját. demikor váltanám mondjuk egy VOR freqrõl csak a következõ msg-t kapom: invalid entry
Ötlet esetleg, hogy mi lehet a probléma?
pateszi
Szia,
A C150-hez nem készítettek 2D-s panelt. Az alkotók ezt le is írták a gép ismertetõjében. Egyszerûen így látták jónak. 3d-s nézetben is minden jól használható.
A kerékburkolatokat el lehet távolítani. Egy felbukkanó ablakban ki lehet pipálni, hogy legyen-e kerékburkolat, utas, stb.

Jó szórakozást a géphez, szereintem az egyik legigényesebben elkészített add-on.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

berczy
Sziasztok ismét!

Lenne két kérdésem. Leszedtem a C150-est, egyiknél sincsen 2D panel, valamint a kerékburkolat is fent van, pedig nélküle sokkal szebb. Tudnáétok segíteni, hogy mi lehet a baj?

Willenbrock
Tervbe vettem hogy lerepülöm Lindbergh gépével a történelmi utakat.Azért nem lenne semmi a 33 órás óceánrepülés azzal az öreg masinával.Valaki lerepülte ezt már esetleg?Valamint van-e olyan kiegészítõ amellyel az ilyen történelmi küldetések esetén korhûvé lehetne tenni az útba esõ reptereket?

berczy
Sziasztok!

Lehet, hogy irtó láma kérdés lesz, de miért nem tudok letölteni a project AI ooldalról? Azt írja, nincsen jogosultságom!

Hello, ismer valaki jó Innsbruck sceneryt? Austria Prof megvan, de az abban lévõ nem tetszik.. Lehet fizetõs is, de ha van jó minõségû freeware az mégjobb. köszi

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

alert
Megjelenik az, csak szerintem a böngészõdben nincs beállítva a lap automatikus frissítése. IE-nél szokott ez gyakran elõfordulni, hogy nem frissít. Be kell valami olyasmit állítani neki, hogy a lap minden letöltésekor frissítse a tartalmat.

Én nem értem mi van. Elküldöm hozzászolásomat és utána visszajövök és nemjelnik meg, ha irok megint valamit ,az már megjelenik:S<#wow1><#pardon1><#szomoru1>
.
Vagy FSBUILDel ami fizetõs, de hihetetenül pontos(!!!) vagy pedig különbözõ Fuel planerekkel, guglizzrá: Fuel Planer Boeing 767(pl) és kihoz egy csomót.
A második videóban, ahogy látom, be volt... <#wilting>

<#wilting>
Flaps 20 vajon be volt állítva? <#fejvakaras> <#conf>

Ejha, én most száltam le Pekingbe (Malév-Hainan Codeshare) . Elég hosszú egy járat volt. Orosz irányitó mondja : MAH6070 Contact UNICOM 122.800. Mire én: 122.800 Dásznidányá! Erre Õ. Dászvidányááá Szásá <---(mindezt énekelve) Hasamat fogtam a röhögéstõl 😄
papizacsi! volt szerencsém feihegyen kb nyolcvan vagy inkább ötven méterrõl látni a taxizó cargolux jumbo-t és nagyon szép! a hasáról majnem leszedted a szõrt😄
nem nagyon értettem sosem, amit régebben kérdeztem h vizualozásnál mindig bezuhanok a kifutó elé...nos rájöttem a hibára bizonyára sokan a homlokotokra csaptok most...hiába vettem ki az fs beállitásainál az unlimited fuel-t és töltöttem a 767-est a load managerrel, mint rájöttem mindig 100% üzemanyag töltéssel siekrült indulnom, igy a végére ugye tulterhelten szálltam le kb 30-40százalékkal, ha nem többel. ugyh az üzemanyag töltést az fsbõl kell intéznem. hogy érdemes kiszámolni az üzemanyagot h a lehetõ legpontosabban tankolhassak?
Papirzacsi
Ne szálljatok fel túlterhelten, mert így jártok!<#idiota>
Elsõ kísérlet.
Másodikra sikerült, de nagyon neccesen. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nem tudom nekem van penál, meg Yoke,gázkar az X52-es. Nagyon jó szerintem ajánlom.
valszószínû visszakérem a pénzt és utánna jön a döntés ch yoke, vagy x52 pro? ch gázkarpultra és pedálra nincs pénz😞
szerintetek?
igen tudom, de a ch-nak az alap gázkar fent a yoke-on az valami vicc, szvsz
de tudom mindenki a ch-t favorizálja, x52 pro tapasztalatok vannak?
senki se repül saitek yoke-al?
És a kettõ közötti különbség......<#nyes>
Ha a Saitek-et veszed, akkor alapban, csak egy gázkaros pultot kapsz. Ami ott van, mint a CH Yoke Quadrant nélkül.
Nem én CH-t használok Saitek Yokeról csak azt halottam hogy sok a baj vele 😞 Vagyis ezzel a Seriaval
hát ha nem jutok dülõre a saitek yoke al akkor szerintem levásárolom egy x52 pro-ra, a sima x52 bevált nekem
049-es van, az még régebbi, jah neztem a ch-t, de az nekem nagyon drága, kell a throthle quadrant is mert az alap gázkar vicces😊 viszont ugy már horror ár
neked is volt saitek, vagy csak érintõlegesen ismered?
vélemény a termékrõl?
Ha 052-es seriad van akkor vitesd vissza és ccseréltesd ki.Vagy kérd vissza a pézt, aánlom CHnak a szarvát, na az király
Sziasztok, pár napja eladtam egy saitek x52 joy-t, annak fényében, hogy lecserélem a saitek pro flight joy-ra, hiszen a polgári repüléshez ez jobban megy😄 Ma sikerült megvásárolnom elég borsos áron, és a termék eddig 1-esre vizsgázott nálam😞
1. szépen felprogramoztam a gombokat, de néha elkezdenek külön életet élni, gyorsan feltúrva a fórumokat, olvastam, hogy sok embernek van ez a gondja, bizonyos szériaszámú daraboknál bugos a firmware és 100%-os megoldást eddig nem találtak, amivel meg lehetne oldani a problémát.
2. órákig játszottam a sensitivity és dead zone-okkal, de valahogy nem tudtam precízen irányítani a gépeket, az x52-vel sokkal jobban ment. valahogy túl erõs a rugó és nehéz pontosan tartani a szarvat.

Igazából nagyon tetszene a dolog, de ez igy ebben a formában nem.
Ha bárkinek közületek van valami kapcsolata a saitek yoke-al, akkor kérem irja le, hátha valami trükkel be lehet jól configolni, és esetleg a külön életet élõ gombokra is van megoldás. Nagyon sokat vártam ettõl a joy-tól, nagyot csalódtam eddig.
Extrem kolega rendben leszált DTMBn :-)))
Néztem amig tudtam radaron meg hallgatam rádion . Élvezi a tunéziai világot . 😊)) Irigylem .
Üdv,
alert
Sõt a Navigraph frissíti az adatbázisát, tehát mindig up-to-date és friss sid/star-ok is vannak hozzá.